Poradna duly
Jana Čurdová
Čau ženský,
tak opět po delší době hlásím, že jsem na značce
Vůbec jsem v to nedoufala, protože Eliška byla dneska na očkování a vůbec se netváří, že by ji to nebolelo
V čekárně dělala hrdinku a bavila všechny dětičky. Děsně se u toho pitvořila a pořád se chtěla družit. Jenže sotva jsme zapadly do ordinace, tak vypukl ten správnej bengál. Na váze ji skoro nešlo zvážit. Ale i přesto hlásím úctyhodných 7,2 kg
Dostala džoganec do nožky a řvala jak tur. Bylo mi jí děsně líto, protože vím, že to byl takovej ten žalostnej pláč
Ještě teď si nenechá na nožičku sáhnout a ani se nekulí
…Ale pominu-li tohle všechno, tak už je docela slušnej plazitel
Ale nejvíc má v oblibě se doplazit pro mobil nebo na kraj postele a koukat dolů. Teda, ona by nekoukala, ale rovnou hupsnula, ovšem v tom jí „děsnej rodič“ samo nechce podpořit ![]()
Veru, Gabko, já už taky objednala hafo věciček pro tu naši princezničku. Něco přišlo dneska, ale něco čekám o víkendu. A taky jsme koupili lacláčky a zimní vestičku. Pokusím se je hodit do galerky. Lacláčky jsou 74 a Eli je má ještě kus nad hlavou
Sme to nějak neodhadli. Ovšem tím pádem nevím, jaký velikosti kupovat ![]()
Hape, fakt bezva sestřih. Kdybych nebyla taková konzerva, taky bych si vybrala něco takovýho „mrkavýho“. Tak jsem si alespoň koupila barvu na vlasy, abych na ségřiné svatbě (v sobotu) byla neodolatelná
…Jinak s váhou problémy nějak výrazně nemám, což se divím, když večer fakt sežeru na co příjdu. Nevím čím to, ale nějak moc se to neukládá. A to už moc ani nekojím. …Právě teď u toho zase žaru ![]()
Gabko, Hape a Ivo, gratulujeme k zoubkům. Tak to už asi jen my jsme naprostí bezzubci ![]()
Kavi, jsem si na Tebe vzpomněla, protože jsme včera poprvé pokřtili pláštěnku
Elišku to pod ní docela baví. Pořád do ní šťouchá prstíčkem a snaží se přitáhnout. Vypadá pod ní legračně. Zato já moknu ![]()
Jaruš, kámošce se před necelým měsícem narodila holčička a taky měla při narození 4,1 kg. Vůbec bych to do ní neřekla, protože ta moje kámoška je takovej vysokej střízlíček. Takovýho macka bych teda rodit nechtěla
Nějak mi stačil ten uzlíček 2,8 kg ![]()
Ještě se neloučím a zkusím juknout…
Kavi, ještě jsem si vzpomněla, jak jsme debatily o těch „puclících“ na zem. Z očkování jsme se stavily s Eli a s mámou v hračkářství a ona koupila Elišce dva balíky puzzle s číslama. Prodávají je ve Sparkys a mají atesty. Tak se tam zkus podívat. Třeba Vám taky budou vyhovovat. Na obalu píšou:
„Omyvatelná vodou a bez zápachu. Atestována v ČR. Podrobena zkouškám o hygienické nezávadnosti Státním zdravotnickým ústavem, czžp 21-1887/02 ex 423375. Kladný posudek hlavním hygienikem ČR podle zákona č. 202/1966 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů.“
Tak to na mě působí docela důvěryhodně. A fakt nesmrdí! ![]()
Světlušinko-jo jo, já bych taky nechtěla rodit 4,1kg těžký dítě. Taky mi stačil ten můj prcek, měl 2,9Kg. Jsme na tom podobně ![]()
A kolik Dominiček měřil? To ta naše cácorka byla i malý „pivo“
- 49 cm. To od kámošky ta holčička měla 52 cm.
…Sem právě naházela prádlo do pračky. To mě budou sousedi pod náma milovat
No ale jindy prostě nebyl čááás ![]()
No tak to fakt byly podobné míry, jako u Eli. Dneska ji doktorka neměřila, jen vážila. Zkusím ji cvičně přeměřit. Zítra snad už bude fit a nechá se ![]()
Ahoj holky,
tak dnes bylo nejhorší usínání za celých 8. měsíců . Plně vás všechny chápu a lituji co s tím máte problémy, protože to bylo děsný. Od 7 se šudlil, ale jakmile jsem ho položila do postýlky otřesný řev, zkoušeli jsme si s ním lehnout k nám do postele a taky řev, tak jsem chovala no to už vůbec, nechávala vyřvat (jenže to vydržím 5 minut, nemám na to nervy) Pak teda byl v postýlce a já ležela vedle na postely, nakonec si dal říct a usnul v 9.30 a stále nespí tvrdě. Pořád si šahá do pusiny tak jestli to nejsou zubáče, namazala jsem mu to, ale fakt nevím, nechtěl ani moc večer pít mlíko. No prostě zážitek, ale já na to nejsem zvyklá tak je to teda pro mě děsný. Ale bude hůř!!!
Jarčo díky
Celkem už jsem si zvykla, ale taky někdy nevím jestli sem to nepřehnala. Ale je to fakt pohodlný ![]()
Světlušinko já taky byla hrozná konzerva, až po porodu jsem šla do takovýho účesu. Předtím jsem se nějakých změn bála.
Tak jsem si na nervy dala 3 bramboráky-myslím, že tomu už se říká obžerství chichi
![]()
Krásnou a klidnou noc všem a zítra pa
Zdarec děfčata
![]()
Tak dneska spal Šíma celou noc,po delší době,to byla nádhera,akorát mu celou noc šustilo v nose,má rýmu,nebo co…teď je v ohrádce a zase tlačí náklad a vydává u toho strašný zvuky a line se smráááád
![]()
Zima ,tak včera proběhlo nějaký nakupování,v ,,céáčku,, krásnou zimní manšestrovou bundu s kapucou,khaki svetr vevnitř s kožíškem,čepicu a rukavky z takové jelenice,nebo jak se to jmenuje,chi
,pijamo overal za 125,–
,pytel na spaní,páč přikrývat matko néééé
,v ,,háemku,, bodýčko a nějaký drobnosti.Taky to nafotím a pošlu,ale nevím kdy,dneska jedem na chalupu do soboty a v nedělu jedu s kámoškama a dětma taky na 4 dny pryč.Musíme ještě využít počasí.Včera jsem šla pochopitelně taky v největším lijáku,na kočáru pláštěnka a já jak blbec s deštníkem a stejnak jsem byla mokrá ![]()
Víno ,my si potrpíme,každej rok berem 100 litrů od vinaře,jsou to vinice kolem Pálavských vrchů a úplně nejvíc mě chutná červený André.My máme na chalupě vinnej sklep,je to takový hospodářský stavení a je tam víc takových různých sklípků s klenutýma stropama,chystáme se udělat archív,ale letos se dodělala sauna,tak to bude muset počkat.
Martin je teda naprostej barbar,co se týče pití vína,pije zá:,–(ně střik a dyš si za 100 let dá třeba červený,tak to neumí pít,klopí to do sebe rychlostí blesku a pak se obvykle samo poblije,že…
![]()
Gabko ,26.srpna jedem do Prahy se Šimonem na kontrolu do Horních Počernic a Martin říkal,že se stavíme na BAR ,tak bysme si mohli dát sraz,nééé? I s Ivčou když budete mít čas.Musím hodit oko po Flarym…se mě fakt líbí a Savku pošlu asi do prdele…chi ![]()
Tak já jdu přebalit a vykoupat smraďocha a ještě mrknu,tak zdarec
![]()
Ahoj holky a dítka
Barunce vše nej nej k měsíčninám
![]()
Šmarja to byla noc, ve 2.30 řev jak když vraždí, samo, že dítě moělo hlad a v 5.30 budíček ![]()
Od rána řve a mrčí, před chvílí se zavřel do obyváku a lehl si za dveře a řval, že se nemůže nikam hnout. Sem se nemohla dostat dovnitř. Musím asi pořídit ohrádku nebo co…Budem sice jak na překážkové dráze, ale to neva…
Teď jsem ho šupla do postýlky a mohl by spát, sem si myslela jak to bude dospávat a prd ![]()
Jsem úplně vyřízená…
Dnes přijede mamka tak jí ho asi šupnu ven a půjdu chrnět. Bych potřebovala dovolenou, ale né MD ![]()
Kači tak si to parádně užijte, my zas budem smrdět doma, jak jinak taky že ![]()
A věci určo pošly, hodím voko
![]()
Sem dala prat prádlo zas toho mám jak kdyby nás bylo 50
![]()
Tak si jdu dát kybl kafe ať se proberu
![]()
Ahoj holky, tak mě čeká dneska opět perný den. Musím do archívu vyhledat asi 150 papírů a zkontrolovat údaje, asi mě mrskne. No ale už to nemůžu víc odkládat.
Kavi jaká náhoda, Stázinka tlačí taky chichichi. 26. mám určo čas, je to sobota, takže none problem. Víno my milujeme. Nejlepší které jsme doma měli asi tak 10 lahví bylo Rulandské bílé z roku 1974 (rok mého narození) naprosto úžasné. Nejraději mám bílé, vyjímkou je samozřejmě Beaujolais. Jak jsem tak četla tak ta vaše „chalupa“ musí být parádní!
Tak my máme čtvrtej zub aje to jednička vpravo nahoře ![]()
Včera jsme byli nakupovat, jen jídlo a tak, čekáme návštěvu v pátek večer, a do pátku večera máme nabitej program. To zas padlo peněz a mezi námi za nic ![]()
Jo a Kavi tak já dala na tvoji radu ohledně Pampers a trefila jsem se. Koukla jsem skrz tn tenký mírně průhledný igelit a mám ty s těmi natahovacími lepítky. Já používála jedině tyhle,pakjsem se na ně naprdla, protože vyrobili nějaký s kuličkamma a začala používat Sleep and Play. Ty jsou dobrý. No a už jsme zpátky v Active.
Světluš to už byla Elinka na poslední injekci?
Dítě spí, huráááá ![]()
Holky tak snad se vám srazík vydaří
Do BARU bych se šla taky mrknout, ale Savku bych musela asi lisknout…namyšlenec hnusnej ![]()
Ahoj holky,
děkujeme za přání
Ha , vše nej ke včerejšímu svátku.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif
Barunce posíláme přáníčko k měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/471.gif
Ráchelce gratulujeme k zařazení mezi zubatce.
http://www.gify.nou.cz/…bory/l10.gif
Už několik dní se v noci zase budí často, ale dneska to bylo ještě horší. Zbudil se(a řval) 9×, k ránu už jsem k němu chodila poslepu, páč jsem vůbec nemohla rozlepit oči. Ted tu sedim jak zmlácená a on se na mě culí jakoby nic.
Co se týče vína, tak já jsem taky barbar, páč ho piju jenom se sodovkou nebo colou, samotný ho prostě nevypiju.
Jdu si dát kafe, at se konečně proberu, zatim ahoj.
Ahoj holky!
Tak u nás taky podivná noc (i když ne tak moc jako u jinejch) - Mat usnul v sedm a já čekala, že se ještě vzbudí na poslední jídlo (většinou usíná kolem půl desáté), ale nic - tak jsem se osprchovala a že jdem jako spát, jenže panáček se v jedenáct vzbudil a měl poledne
Takže jsme byli vzhůru do půl jedný a pak zase vytuhnul. A v šest byl zase vzhůru, ale naštěstí to spravila láhev mlíka a spal do čtvrt na devět.
Všem Hankám všechno nej k včerejšímu svátku !!!
Barušce všechno nejlepší k měsíčninám!!!
Gabko, KaVi - užijte si Barovej srazík. Kdybych byla v Praze, šla bych taky - i když mě nikdo nezval ![]()
Jo, a v céáčku a háemku jsem byla taky a samo jsem neodešla s prázdnou
V CaA jsem koupila jen ten overal za 125,–
a ty jejich bodýčka 3 za 150,– . V HaM jsem neodolala úžasnýmu svetru a čepičce se Snoopym. Taky hodím do galérky.
Koukám, jak se všem pěkně klubou zoubky. U nás je od 28. června klid, takže pořád máme jen ty dva spodní a horní jedničky vypadají, že vykouknou každou chvíli, ale tak vypadaj už od začátku července ![]()
Gabko - prosím, prosím - hoď sem ještě jednou odkaz, kde objednáváš dorty. Nějak to nemůžu najít. Dík.
Barunce všechno nej k měsičninám!!
Moni to víš že jsi byla zvaná!!!! Odkaz na dorty http://www.svatebnidorty.cz/default.asp?…
Tak jak to vidím, tak jsme měli snad jen my absolutně klidnou noc.
Stázinka teď usnula a já ji vařím svíčkovou!! Včera jsem uvařila kuřecí maso a ten vývar se zeleninou pak rozmixovala a nalila do sáčků na led. Teď mám vývar zmražený a můžu si vzít jen tolik kolik budu potřebovat na porci. Jen by mě zajímalo kolik by mělo být asi masa v porci? Dělám ji tu svíčkovo s těstovinami. To bude mňamka, určitě!!! Dám vědět ![]()
Tady je krásně a tak počkám až se více oteplí a pak vyrazím do toho archivu na Pankrác. Konečně můžu Stázince oblíct nějakou novou hadru, asi džínový šatičky a punčošky tenký a nějaký triko. A jestli bude teplo tak jen ponožky. Pak ji fotnu a ukážu vám ji.
Včera pokladní v supermarketu, při čekání na potvrzení platebky, mi říkala, že je Stázinka celá po mě a jak prej spolu ladíme. Já měla oranž triko a Stázinka oranž mikču ![]()
Jo a k tomu Hami, já si ten vzorek taky objednala, hned jak tady Verča dala ten odkaz a mě se to podařilo najít ale zatím mi nic nepřišlo ![]()
Jéé Moni ,samo,že jsi taky zvanáááá
![]()
Akorát nemáš u svýho nicku bydliště a já jak to nemám furt na očích,tak jsem hlava děravá ![]()
Už 3 dny pouštím Šímovi když jde dopo spát relax hudbu-ptáci ,potůček a tak a do 5-ti minut je tuháč
Je to výborný,tv vyplá,ještě vypínám i pc,ale dnes se musím nadopovat,dyš jedeme pá ![]()
To by měla panečku tchyně radost z vypnutých spotřebičů,který vydávají záření a děti pak nemaj imunitu,rychleji dospívají a jsou vůbec ňáký divný…prej tedak říkala…
…mě to jednou fakt zabije ty řeči
![]()
Tak já jdu zase pokračovat v balení a taky si přečtu MF Dnes,ať furt nečtu enem ten bulvár
Včera došel D-test a je tam o in-line bruslích,tak to musím taky prozkoumat,páč prej budem jezdit-říkal Martin,hi ![]()