Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
20.8.06 19:30

Ahoj maminy,
tak jsem dala dvě fotky do galerky, jak jsme byli s prckem v sobotu na výletu…

Za chvíli vezu Vaška do práce. Domis už spinká, dneska jsme byli na návštěvě u jedné kamarádky, tak je z toho takovej zmoženej.

Jinak nic nového, počkám, jestli něco ještě dneska napíšete.
Hezký večer a hodná mimča :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.8.06 20:48

Ahoj holky,

tak hlásím, že Eli už je na tom mnooohem líp. Už včera na svatbě neměla žádnou teplotu. To jsem si oddychla, protože bych si připadala jako krkavčí matka v horečkách nějak toho bobečka tahat! Ale všechno dopadlo OK. A ani nebyla protivná. Jen pořád skákala paní oddávající do monologu. Tak nevím, jestli jí tu její řeč komentovala, nebo jen chtěla naznačit, proč se ti dva nemůžou vzít :lol: Každopádně byla jako cukrdlátko. V tom oblečku byla fakt k sežrání. Ale nebyla to oblečková premiéry. Ty šatičky už měla jednou na sobě. Má je i na fotkách v galerce. Každopádně, až budou nějaký svatební fota, tak je zkusím přihodit :P

Dneska jsme byly s Eli zase v hospodě :lol: Teda ne v hospodě, ale v cukrárně. Přijela kámoška, která bydlí kousek za Brnem se svým třiměsíčním chlapečkem, tak se Eli zase „družila“ :P Teda s těma antibiotikama je ještě nějak zblblá, ale co se ostatních dětiček týče, chce se moc kamarádit. I když Davídek na ni ve svým věku ještě neměl moc nádu :lol:

Jinak manža byl dneska dopo na houbičkách. Měli jsme na véču bedle a zítra nás čeká smaženice. A taky jsme ji docela dost zamrazili. Už se těším na masíno na houbách :lol: …A to máme ještě zítra dostat další „nášup“ od našich, protože táta je taky vášnivej houbař. Jenže on v tom množství nezná míru :? Chudák mamulenka. Ta to zase určo bude čistit a krájet až do rána :cry:

Tak co? Rozpovídáte se dneska? :lol:

Hani, taky Tě vítáme po svatební cestě :lol:

Jaruš, musela jsem Ti pochválit mrňouska v galerce. Fakt je to roztomilej klučina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.8.06 20:57

Světluš-dík za pochvalu malýho :oops: :oops:
Ha-to byla v tom šátku skoro premiera, on jak byl malej, tak v něm moc nechtěl být a taky pořád zvracel, takže to moc nešlo, tak jsme ho vytáhli po delší době. Až jsem koukala, že se nám to vůbec podařilo uvázat :lol:(podle návodu)ale byla to pohoda, normálně na rukách bych to nevydržela ho vláčet, takže šátek super věc :! :wink: :wink:

Všem díky za pochvalu foteček malýho, jste hodný…

Dnaska už končím, dobrou noc holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.8.06 21:00

Jaruš, jak dlouho (myslím na hodiny nebo minuty) malýho v šátku nosíš? Mě připadá, že se Eliška v tom šátku už docela pronese. Samo, že na delší trasy není nad kočárek, ale hodinka se šátkem mi teda bohatě stačí. Myslím, že Eliška stejně takhle dlouho ještě nebyla. Spíš ho používám, když jdu vedle do krámu nebo do bankomatu apod. …Pěknou dobrou noc Jarko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.8.06 21:28

Krásný večer holky,

Davídkovi vše nej nej nej k dnešním 9. měsíčninám :D :D :D

Fotky jsou super, moc vám to všem sluší :)

Já včera jen koukala a pak už nepsala, byli tu kámošky, dokonce i obě přespali. Trošku jsme popili vínko a pokecali, bylo to super. Malej včera celej den nespal a v 6 usnul jen co dorazili, tak byla pohodička a klídek.

Dnes jsme byli u tchánovců a pak u mého táty, taky jsme dostali houby, tak už suším a zítra udělám smaženici, to já můžu… :lol:
Na neděli dáme malýho ke tchýni a jedem na houby,já jsem velká houbařka a strašně mě baví je sbírat, to čištění teda nic moc, ale zas na zimu se hodí… :wink:

To je dobře, že už je Elince líp :D Potvora nemoc teda, že :?

Fida asi trápí vrchní zuby, nechce moc jíst, pořád si tam něčím šmrdlá a nenechá si vůbec šáhnout do pusiny, v noci sebou hází a pofňukává ze spaní, ale jinak teda spí celou noc tak si myslím, že by snad zubáče, ale to taky může trvat… :roll:

Gabko to je škoda, jsem myslela, že tě třeba uvidím v telce co?? :wink:
Ale i tak jste si to krásně užili :D

Tak já jdu do sprchy neboť jsem dožehlila a jsem zničená :roll: :oops: 8)

Krásnou a klidnou noc všem pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.8.06 09:02

Ahoj, ahoj,

Davídkovi vše nej !…opožděně :oops: :D

Světluš , je dobře, že je malá tak brzy fit, je silná :) …a svatbu jste si užili :lol:

HaPe , tak ať to malýmu brzy vyleze, je to na nic, že ?!

Čekám až se malá prospí a jdeme ven, je tam hezky, potřebuji nakoupit atd. Dneska vstávala už před půl 7, no i dřív jak Steph 8O …a samo, že už teď padla.
Včera celé odpoledne byla protivná, jako noc :) …asi ji budu muset více zabavovat, jelikož sama neleze, nesedne si, takže je to na mě :lol: 8)

Přeji hezký den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.8.06 09:04

Dobré ránko,

tak já peru jak o dušu. Ještě že u nás nemá pršet a teď tady svítí sluníčko, aspoň ty ručníky a povlečení parádně uschne.

Jituš tak to je fajn, že to Ela zvládla parádně a že je jí už líp!!

Davídku všechno nej nej k 9. měsíčninám!!

Peťo to jo, kámoška jak na to nekouká, tak seděla u telky a hledala nás :D

Dneska jsme na 10:50 objednaní k pediatričce, tak jsem zvědavá kolik ten náš mazlík váží a hlavně měří. V pátek jsem byla na poště a tam mě čekaly 3 balíky. Jednu bundu, která je vel. 86, tak tu bude mít do 1. třídy chichichi. Je óbrovská :P Ale pak máme úžasný žlutý kompletek (kalhoty, bundu a čepici) a ten nemá chybu. Taky ještě růžovou kombinézu. Ještě mi přijde parádní pletená béžová souprava (čepice a rukavice).

Mléko Stázinka teď v posledních týdnech pije hrozně špatně. Má ho jen ráno a večer a to vypije ráno 180 a večer taky nebo ještě míň. Včera jsme ji dali poprvé mléko od 10M a večer slupla 210ml a dneska ráno zase 180ml. Přitom by ho měla mít za den cca 500ml. Taky má kaši nebo jogurt nebo obojí. Jak pijou mléko vám? Dneska se zeptám Dr. a jsem zvědavá co mi na to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.8.06 10:32

Gabko , vidíš, to by mě zajímalo…my jdem sice na 8m kontrolu až ve Čt, ale ráda bych znala názor i jiného lékaře…
Malá už dostává mlíko jen 2× denně. Ráno 170ml a odpoledne ke svačině 130ml + přesnídávka (tak 1/2 skleničky). Jinak je to tuhé jídlo.
A pořád nad tím dumám, zda to není málo a neměla bych to zařadit i vícekrát…fakt nevím :?

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.8.06 11:54

Napsala jsem příspěvek ale nepodařilo se mi to odeslat :(
Dr. říkala že je to v poho s tím mlékem.
Naše míry: 76cm/10230g

Teď jsem četla novou diskuzi a je tam maminka, která má 11M holčičku a je ve 32TT a hlásí se jako svobodná matka. Tak to mě zase dostalo, ten náš sociální systém!!! Svobodná matka má samo více dávek než když spolu rodiče dětí žijí, že? Řeknu vám, že mě to pěkně rozčílilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.8.06 13:12

má a spousta párů to tak i plánuje…pozor..nesmí spolu oficiálně bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.8.06 13:20

tu diskuzi jsem teď četla…kdo ví, jak to je…netroufám si říct, na kolik to plánovali, nevím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.8.06 13:32

Ahoj holky,

Stázinka má krásnou váhu :D

Já byla ráno něco vyřídit, hlídala chvilku babča. Fido spal zase 3 hodiny, ale do růžova se teda nevyspal páč je protivnej až hrůza :roll:

Tu diskuzi jsem nečetla, ale je pravda, že mají více peněz. My to tak chtěli taky udělat, Marek nebyl u mě nahlášen, jenže by to muselo být soudní cestou a taky chodí kontroly a vyptávají se lidí v baráku. Paní na soc. mě řekla, že jak zjistí, že je to jinak nedostanu nic a ještě budu muset všechny peníze vrátit. Tak jsem ho nahlásila trvale a je klid, ty prachy mě za to nestojí, ještě mít ostudu a nic. Ale každopádně je to i tak bor… :!

Za chvíli se taví kolegyně z práce tak se třeba Fido umoudří, jsem zas šílená :lol: :lol: A děsně mě bolí hlava, asi změna tlaku nebo co…

Ještě mrknu zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.8.06 14:14

Peťo to jo to má! A to ji sestra chtěla měřit v té krabici, ale ta je jen do 75cm a Stázince byla malá, tak to odhadla, že měří 76cm :D. Na další KO jdeme až v roce, 3 dny před 1. narozeninami.

Konečně po tom našem přestěhování jsem přehodila i obsah skříní. Mimo jednu na obleky, košile a kostýmky, to vše musí zůstat v té skříni v ložnici. Teď už jenom koupit nové šuplíky na pojezdu, protože nám o 4 cm nepasujou, jsou menší. Zdeněk říkal, že to nějak udělá, ale znám ho ;) možná na vánoce by to bylo :P Přemýšlím jestli mám s malou vyrazit do OBI, teď se najedla a papá súšu.
Taky jsem opět vytřídila plný pytel oblečení, zítra ho hodím do boxu (pro bezdomovce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.8.06 15:41

Tak jsem nikam nešla, Stázinka usnula.
Dneska je tu nějak pusto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.8.06 18:48

Ahoj holky,

Davídkovi taky všechno nejlepší, opožděně :oops: :oops:

Stázince to na písku sluší a míry má teda krásný :D

Mlíko-Domis vypije takto:ráno asi v devět100ml(sváču jako takovou moc nedávám, protože pak mi nechce jíst oběd), pak další mléko v kaši večer, pak v noci nejdřív 150ml a pak asi v šest ráno 100ml.Takže celkem 550ml, když do toho počítám i kaši :wink: On má mlíčko hrozně rád, je radši než když mu dám příkrm. Hlavně teď, když ho trápí ty zoubky.

Dotaz -holky máte někoho, kdo k vám chodí na návštěvu a je to taková ta návštěva, se kterou si nemáte moc co povídat a ona se nemá k odchodu i po několika hodinách i když řeč už silně vázne???? Já bohužel zrovna jednu jo a marně přemýšlím, jak se jí po chvíli co příjde a už nebude o čem mluvit, zbavím :( Asi naplánuju nutný nečekaný odjezd :twisted: :oops: Má přijít asi ve středu nebo ve čtvrtek, ještě to není jistý a poslat jí k šípku a říct, že na ni nejsem zvědavá neumím :evil: (to mi radil Vašek)-on z toho má samozřejmě srandu.

Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital