Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
24.8.06 08:18

Pěkné ráno holky ,

Světlušinko , to je dobře, že už je Eliška zdravá. Nám ty zoubky taky teprv vykukují a ráno jsem zjistila, že je tam i třetí, je vedle toho nahoře. Malá má jen neklidné spaní a ráno je tam pak vidět kousek zoubku.

Přejeme pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.8.06 10:10

Dobré dopo,

Elince take vše nej k měsíčninám ! :oops: :D :D

A také děkujeme za přání :lol: ......

Včera jsme si dovezli nový golfky, jsou moc fajn a je to úplně něco jiného, než, co jsme měli a hl. když se to složí :lol: !
Košíček je dole malej, ale to tak holt je, když chcem malej kočár…
Malé se myslím zatím líbí, dají se sklopit až do lehu, takže si tam v poho lehne.

Jinak jsme ještě navštívili pár obchodů, vybírali jsme dárek pro kluka našeho kamaráda, je to malý fotbalista, takže jsme korzovali po Sportech a nakonec vybrali spec. fotbal. kabelu, dneska to jdem předat večer, tak se těšíme. Klukovi je 13let, takže to je těžko, napadaly nás samé MP3 přehrávače, příslušenství na mobil, tričko s nápisem Zidane apod. :D

Teď čekám až se malá prospinká a jdem k doktorce na 8m prohlídku, tak jsem zvědavá, kolik přesně má kg a měří (zdá se mi pořád malá)…a taky se jí přeptám na to mlíko, kolik přesně ml by měla vypít.

Včera jsem taky malé koupila capáčky, aby měla do kočáru, bo se mi zdá už jen na ponožky chladno… i když nevím, jak to dopadne - jedny botičky už má a stejně pořád žužle tu tkaničku a dělá tak dlouho až si je stáhne z nohy…tydle nový jsou ovšem na suchý zips :wink: :D

Takže přejem pěkný den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.8.06 11:38

Ahoj holky,
Davča spí, tak mám chvilku čas.

Elišce a Ivušce , posíláme přáníčko ke včerejším měsíčninkám.

http://www.gify.nou.cz/…oubory/3.gif

Davča už je bez horeček, ale stal se z něj děsnej závislák(asi jak jsem ho furt chovala) a nemůžu ho vůbec dostat z ruky. Když ho chci položit na zem, tak mě chytne za triko a nepustí a vyšplhá se zpátky. V postýlce ho uspávám, jinak řve. Zkoušela jsem ho nechat vyřvat, ale u nás ta vyřvávací metoda nefunguje, páč má výdrž obrovskou(větší než já :roll: ).Dneska už spal líp, vzbudil se "jenom "7×, ale napil se a zase usnul, takže oproti těm předcházejícím nocím, to byl balzám na duši.

Ivo , tak vidíš, nejdřív dlouho nic a ted leze jeden za druhym :wink:

Ted si jdu uvařit kafčo a dočíst těch několik dnů, co jsem tu nebyla. Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.8.06 12:06

Ahoj holky

všem oslavencům dnešním a včerejším vše nej!!
Marodům jsem ani nestačila popřát brzké uzdravení a už jsou fit!!

Jarčo taky na první chodící dítko tipuju Ráchelku. Stázinku chození za ruce fakt moc baví a tak jsem si říkala, že je ten správný čas koupit ty kšandy. A tak jsme včera zastavili v Europarku a já zaskočila ještě do Puntaneli Stázince pro hračky do vany a oni tam natáčeli film, málem jsem byla hvězda chichichi. Byla tam Lucka Benešová s Nelou Boudovou a kousek dál Lucii hlídali dvě ženský malýho, měla ho sedět v hlubokým kočáru. Natáčeli tam novej seriál co budou dávat myslím na čt nebo primě, nedávno o něm psali v nějakým časáku.

Veru je o síla s tím číslováním co? Já když poměřila dvě bundy stejné velikosti tak to bylo dílo. Měřila jsem zimní a džínovou. Schválně to zkusím ještě jednou a fotnu a pak dám foto do galerky :) No a včera jsme šli malé koupit boty na chození s pořádnou podrážkou, protože má všechny jenom capáčky. A když jsem jedny vybrala, tak mi prodavačka řekla, že je to domácí obuv. Říkám fajn, to j nechci jdu vybrat jiné. No a manžel mě neslyšel a já byla skloněná u regálu a co myslíte?? Normálně jsem našla úžasné boty a jdu je dát malé vyzkoušet a oni nikde. Položila jsem boty, vyběhla z obchodu a hledám je po celým obchoďáku. Nakonec jsem je našla hádejte kde? ....... v garáži v autě. Holky já vám měla vzetk, že jsem málem praskla jako papiňák. Chichichichi, ale na druhou stranu 900 Kč je doma, boty koupíme snad zítra, ale už půjdem do jinýho obchodu a snad bude lepší výběr.

Ha jak jste Ivušku stříhali Normálně nůžkama a sami? To jste dobrý!!! Gratulujeme k novýmu kočáru!! Stázinka má taky jedny botky na sucháče a mezi šňůrkama žádný rozdíl, tyhle zase neustále odlepuje :lol:
Jsem zvědavá na Ivuščiny míry.

Hani aspoň je Davídek zdravej. Ta přísavka ho zase pustí. Tohle samé se rozhodla včera dělat Stázinka. Já nutně už potřebovala odejít a nakonec to dopadlo tak, že odešla ona. S chůvou na procháyku v kočáru. To totiž miluje :)

Ivo tak vidíš nakonec je to pravda a tz jsi to předvídala. Ráchelka má 3 zuby!!

Jdu rozmixovat oběd, dneska zase vařím (zase=po 14 dnech?)

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.8.06 13:00

Ahoj holky,

Gabko, nevím, jestli Ráchelka bude brzy chodit. Okolo nábytku chodí ráda, ale za ruku už se jí moc nechce :)

Hani, malá je taky takovej malej závisláček, nevím jestli je to taky těma zoubkama, ale pořád chodí za mnou, a drží se mně jak klíště :D To je dobře, že je Davídek ok.

Ha, taky gratulujeme k novému kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.8.06 13:08

Oběd pro Stázinku nachystanej a já už jsem po něm taky a ona pořád spinká. Dneska usnula později než obvykle a tak to vezme asi jedním vrzem a odpo už spát nebude. To bude večerka okolo sedmé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.8.06 14:09

Ahoj holky, jen jsem vás rychle přelouskla, napíšu snad víc večer… Gabko, taky mě to číslování docela dostalo, ale na chladnější jaro bude ok :D , jinak s botama máme taky zápich. Vašek šel nějaký vybrat, koupil nádherný, přímo v obchodě na dětský botičky, no a přijde domů a dole na nich je napsáno „nevhodné pro chůzi“… hmmmm, tak mi nějak uniká jejich smysl, capáčky to nejsou, ale klasické botky :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.8.06 15:57

Ahoj, ahoj,

tak doktorka nedopadla…o prázdninách je vyjímka a poradna se přesouvá na Pá…tak zítra zas :lol: 8)
Malou jsem kvůli temu musela vzbudit a nic z toho.

Gabko , Ivu stříháme strojkem, takový malý pánský, co je na krk, ale ona jak už slyší ten zvuk, tak by nejraději utekla :)

Jinak ty botičky dopadly vcelku dobře, pořád na ně šahala, ale nesundala, jenže, jak jseme jeli na zpátek už začlo být teplo, tak jsem jí je sundala, zůstala jen v ponožkách a šup, letěly dolů…ty už umí sundat bleskově a jela holá noha, což se mi moc nelíbilo, zas takové horko nebylo :roll: 8O
Doma je sundává furt a nemám tolik dupaček, takže je často v kalhotách…

Takže u nás veselo.
Pěkný opoledne.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.8.06 11:55

Ahojky všem

Elišce a Ivušce dodatečně přejeme vše ne nej :D :D

My jsme měli 2 dny doma taťku tak já nepsala, pořád jsme někde courali.
Včera jsme byli na KO na Nefrologii, tak pořád má špatnou moč, vyfásli jsme další léky a musíme na nějaký vyšetření jestli je to rodový nebo co teda… :(
V pondělí jdeme konečně na to očkování, se těším… :?

Jinak u nás nic nového, Fido si stále stoupá, ale jen pokud ho někdo jistí jinak se bojí. Taky si klekne už na 4 a houpe se :lol:

Před chvílí jsme se vrátili z venku, sice lije jak blázen, ale malej nemohl usnout tak jsem ho šupla do kočárku a šla něco málo nakoupit. Před barákem domů usnul tak jsem ho přenesla do postýlky a zatím ještě spinká.

Všem marodům brzské uzdravení :)

Jdu si udělat další kávu jsem nějaká mimóza :roll:

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.8.06 12:15

Ahoj holky,
tak mám pocit, že už se asi nikdy nevyspím, ty naše zvířata se mě rozhodli zničit. Když už je Davča celkem v poho, tak začal Honzik. V noci měl horečku a zvracel, takže jsem ráno opět naklusala k naší mudr a taky angína, tak jsem jí rovnou řekla at mě očekává příští týden, že určitě dorazim i s Haničkou. Do postele jsem se dostala až ve 3.30 a v 6.30 už vstával Davča, takže jsem fakt odpočatá :lol: .

Jdu si taky dát kafčo, zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.8.06 13:45

Ahoj všem,

tak to je mě Vás HaPe a Hani líto…
HaPe , Filípek je ale hrdina, a energie má za tři :D

Hani , my jsme to u doktorky taky dnes slyšeli, angína je všude a ač byla poradna pro kojence dorazila spousta menších dětí, s podezřením na angínu…

Takže aktuálně máme 8,3 kg a 70cm :D …stejně mám pořád pocit, že je hrozně malá :? …nesmím to srovnávat s Filípkem :lol: Čekání bylo opět na skoro hodinu, ale už jsme zvyklé…malá byla hodná a pořád si chtěla povídat a okukovala malý mimouše :)
No a na příští Čt jsme se objednali na náušničky ! Snad nebude ryk :roll: :)

Tady pořád prší, ale alespoň jsme vyzkoušeli pláštěnku na novým kočárku a je bezva.
Iva v něm ještě dospává teď :lol:

Včera jsme byli na návštěvě u známých vedle v domě, popřát tomu malýmu, šli jsme tam na 1/2 hod a ztvrdli jsme tam do 22,00…Steph dostal večeři, malá kaši, až mi bylo trapně :oops: :roll:

Takže přeji pěkné odpoledne !
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.8.06 19:10

Ahoj mamči,

Peti a Hani-přejem, aby byli ty Vaše dítka co nejdřív zdraví a Tobě Hani, aby jsi se vyspala.

My to máme teď poslední tři dny bojový, malej spí přes den málo a špatně a v noci taky :( Lezou mu nahoře ty zuby a chudáčka to tak bolí, že skoro ani nic nejí. Jediný co si vezme, je mlíko a to jen moc málo a ty dětský sušenky nebo křupky nebo chlebik, všeho jen trošičku. Jakmile vidí lžičku tak už se šklebí a otáčí se pryč, nejhorší to bylo dneska, to vypil fakt jen trošku mlíka a snědl pár těch sušenek. Teď večer vypil trochu kaše, ale zdaleka ne tolik, co normálně. Ten zub už je vidět, má to nateklý, ale pořád nechce ven, mrška. v noci se budí malej s řevem a asi od jedenácti se mele a poplakává. Asi mi z toho taky brzo hrábne.

Ale jinak je aktivka veliká, leze jak torpedo, u všeho si hned stoupne, pak hned zase sedne, klekne, je zvědavej jako hrom. Dneska si pořád stoupal u skříně a otevíral ji a pak se pustil a stál úplně sám asi pěět vteřin a pak se zapotácel a gecnul na zadek. Za ruce taky chodí o 106.

Dneska jsme byli kupovat barvy na stěny, už budem malovat v novým baráku, tak mám radost, pak už se jen počká až uschnou a vytvrdnou betony a budou se dělat podlahy. Já už moc chci bydlet. Tady je nás moc a někdy je to fakt na zbláznění.

Zatím se mějte hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.8.06 20:40

Ahoj holky,
teď jsem jen nakukovala, ale nějak neměla sílu psát. Ta naše mrňavá cácorka se večer taky pořád budí, takže jsem z toho patřičně unavená. A aby toho nebylo málo, tak jsem s ní dneska chodila po venku asi tři hodiny. Jééé, jak já se mohla prospat :P No, třeba někdy příště. Každopádně dneska měla Eli svoji premiéru s těma křupkama co Vaše dětičky už jedí. Koupila jsem na zkoušku malý pytlík a teď toho lituju. Eliška se tím láduje jak divá. A teď už chápu ty stesky (HaPe apod.), že pak jsou dítka jako prasata. Fakt tak dneska vypadala :lol: Co se angíny týče, už ani neví, že nějakou měla. Jen ty zuby ji asi trošku na náladě nepřidají. Nemyslím si, že by ji to nějak bolelo. Moc neřve. Ani teplotu nemá a ani moc nestrajdí, ale v noci se pořád budí a taky si vždycky chvilku zakřičí. Takže stejně musím vstávat a konejšit. Holky, nevíte, jak dlouho trvá, než se zoubek (průměrně) prorve na svět? U nás je i tohle premiéra, tak sonduju, kolik nocí asi nebudu spát :lol:

Hape, tak to je mi Filípka fakt líto. Ale když si teď tak „užil“, tak to je určitě předzvěst toho, že už to bude jenom lepší a lepší. A je to borec statečnej, takže to očkování příští týden bude určo brnkačka.

Hani, i Tobě a dětičkám přejeme, aby se té angíny co nejdřív zbavili a Haničce se obloukem vyhnula. Je to fakt děsný, jak teď řádí.

Ha, ani bych neřekla, že Iva má 8,3 kg. Připadá mi hubenější než Eliška. A té MUDra „navážila“ 7,2 kg! Ale je to určo o stavbě těla. A buď v klidu, při poslední kontrole (teda předposlední) Eliška měřila taky 70 cm. A to je mezi ní a Ivou rozdíl jednoho měsíce :lol: Ale chci ji aktuálně změřit, abych si to poznamenala. A příští týden se jdeme opět ukázat za paní fyzioterapeutkou. To bude určo zase pochval :lol:Ha, nás taky čekají náušničky. Plánujete píchnutí nebo nástřel? Je se ptala naší doktorky a ona mi řekla, že je Eliška na píchnutí už velká. Prý si děti v tomhle věku už pamatují a taky mají větší sílu, tak mi doporučila raději nastřelení. Ovšem to ona nedělá. Ale mám od kámošky kontakt najednu ušní paní doktorku, která to dělá a je prý moc dobrá. Tak ji tam objednám. Ale chci ještě nějakej ten týden počkat až to bude trošku delší dobu po té angíně. Asi by to nevadilo, ale brala ty antibiotika…

Jaruš, tak ať Dominička přestane ten zoubek trápit nebo si ho podám :! Neboj zoubek ne Dominička :lol: …Už Vám to nový bydleníčko moooc přeju. První měsíce jsme s Eliškou taky bydleli s našima, takže vím, co to je, když se všude motá hodně lidí. Ona je tam sice i vítaná pomoc, ale moc lidí taky není žádný medíček.

Zkusím ještě juknout. Kdybych některou z Vás propásla, tak jí i mimouškovi přeji krásný spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.8.06 21:17

Ahoj holky

tak u nás je to jak v internetové kavárně :lol: Tchán mě přivezl starší ntb, protože se s manžou pořád dohadujem kdo bude večer u pc. Ale zas to mám pohodlnější, páč se válím pohodlně na sedačce a spisuji :D :D

Ha buď ráda, že je Ivuška malá, navíc když je to holčina tak to vůbec nevadí. Zato Fido bude mít přes 2 metry je mi to jasný,ale u kluka je to zas jedno taky, hlavně když jsou zdraví.

Teď jsem četla nejčtenější deníček dnes a zase jsem bulela jak želva, to je fakt nespravedlivý a krutý.
Zrovna dnes mi volala kámoška , že je těhule, tak pevně doufám, že ji vše dopadne v pořádku. Snažili se s manžou skoro rok a půl a hrozně jim to přeji, a hlavně budu mít za kým jezdit :D

Filípek dneska spal jen hoďku v poledne a pak to chudák natahoval jak mohl, byla tu tchýně tak nemohl nic zmeškat. Když odešli byl tak unavenej, že strašně plakal v postýlce tak jsem si lehla s ním na postel a on se jen otočil a hned spinkal. Jinak i když máme pořád nějakou tu nemoc je statečnej a hlavně má tolik roupů, že by člověk ani neřekl. Jen chci ať je to co nejdříve vyléčený a jasný z čeho to chudina vůbec má.

Hani přeji ať se děti brzo uzdravý a ty si trošku odpočineš :) Máš stejně můj velký obdiv. Já kolikrát padám na hu… a to mám jen jedno, sice aktivní, ale jinak hodný :wink:

Tak než jsem to dopsala tak sem stačila sežrat půl tabulky čokolády :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Všem co odjíždíte někam na víkend přeji šťastnou cestu a Vám všem ostatním krásný víkend, pohodové děti a hezký zbytek večera pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.8.06 07:38

Čau holky :lol:
Tak konečně jsem doma :wink:
Za chvilku jedeme do té Prahy na kontrolu,ale Gabko BAR neklapne,protože nám nemá kdo vyvenčit psíka,mysleli jsme,že ho dáme tchánům na chalupu,ale odjíždějí,takže smůla… :roll:
Jinak měli Šimůnka zase od čtvrtka a teď pro něho Martin jel,chi-su teda matka,co :?: :! :oops: :D
Měl červenýho pindíka a já poučená od dr.,že se nemá předkožka do roku přetahovat,jsem to nechala být a pak mně tchýně volala,že ho měl červenýho,tak mu to přetáhla a omyla v heřmánku…mno,tak já se piplu a bojim,bojim a tchyňka se nepáře-šup,šup a je to prej už o.k. :lol: Měl tam nějakej sajrajt,asi už to při každým koupání budu taky dělat. Holky co máte kluky-jak to máte vy :?:
Na chalupě to bylo super,jako vždycky,musím poslat fotky,6-ti týdenní Kryštof byl krásnej,ale teda vůbec nespí a hodně řve i když se chová,tak má asi prdy-jééé,sem byla ráda,že už to mám za sebou :lol:
Pak jsem byla s kámoškou a její Laurou,co je stejně stará jak my na jejich chalupě a tam jsem se konečně naučila hrát SCRABLE-máme ho doma od vánoc a furt nic,že… 8O ,k tomu jsme pili víno z tamních sklípků a grilovali maso a bylo to super,Šimon tam usnul dycinky v 18.30 a spal až do rána bez probuzení 8)
Musím s ním cvičit,má hrozně slabý ruce a vůbec nechce na kolena,jen se plazí,tak ho chytnu za boky,šup na kolena a pérujem a pak taky trakař,ale to se mu nelíbí,páč si dá na ústa :roll: :lol:
Včera jsme byly zase u kamošky na pedikúře,tak mám nohy jak batole :lol: :lol: :lol:
Jdu se chystat,za chvilku jedem,koupila jsem Šímovi 2 nový knížky a ve městě na Svoboďáku je novej obchod s dřevěnýma hračkama,tak za 79,– máme slona a kačenu na kolečkách,je to přírodní dřevo,tak do toho může hryzat o 106 :lol:
A taky přestal skoro jíst :cry: Dostanu do něho zeleninu,ale maso bléééé…tak snad je to jenom přechodný…
Tak idu :! Zdarec a pak hodím foto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital