Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
30.8.06 19:51

Ivo nová fotka že? Děkuji za gratulace, jsem na sebe pyšná!! Parádní duha v galerce
Kavi kde jsou ty tvoje fotky z chaty??? Honem honem, dokud v tý telce ještě nic není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 19:53

Gabko , díky za komentáře :) . Ta duha včera byla super, měla jsem z ní radost jak malé dítě :) Stázince to moc sluší v té parádní vaně. Taky bych takovou brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.8.06 19:53

Gabko,už jdu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 19:56

Kači , taky už se moc těším na Tvé fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
30.8.06 19:58

Ivo-teď jsem taky koukala do galerky, duha je krásná a Ráchelka je super, ona už je tááák veliká :D a moc jí to sluší :wink:
Gabko-gratulace ke zhozeným kg. Stázinka je hezká ve velké vaně, já musím mít prcka v tom sedátku, protože je moc divokej a nabil by si kokos jak by stoupal. dneska jak stál, tak to nevybral a spadl, tak má jakoby pod okem modřinu. Tak vypadá drsně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 19:59

čekám tady na ně :lol:

jinak koukněte tady , je to dobré poznání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 20:03

Jarčo Stázinka je šikula dneska kámoška byla úplně hotová, když ji viděla řádit ve vaně. Snažila se jí držet za ruku když stála, ale malá začala řvát tak ji musela pustit :lol: Jasné, že tam nemůže zůstat sama, dávám na ní pozor a když ji to uklouzne tak ji zychytím, ona se potopí a vyleze vysmátá jak lečo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.8.06 20:09

Ivčo - duha je fakt nádherná!

Gabko - přidávám se s gratulací k hubnutí! To ta zázračná :wink: dieta?

Jinak Mat byl dnes přes den bez teploty, vyrážka zatím nikde, ale je na něm vidět, že není ve své kůži.

Všem ostatním marůdkům přejeme, ať ty potvory nemoci rychle zmizej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 20:16

Kači , fotky nádherný. Duha hezká, jak ta obloha byla fialová, to je něco.

Gablo , Stázinka je fakt šikulka. Ty děti se tak rychle vyvíjejí, je to nádhera pozorovat to s odstupem času.

Jarčo , to bude dobrý, neboj. Ráchelku taky někdy dávám do vany bez sedátka, ale pořád ji hlídám, aby jak leze nespadla, ale to se může stát vždycky.

Mončo , ať je Matýsek fit a nic nedostane, žádnou vyrážku, potvoru jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 20:16

Moni přesně tak, to je ono. Pak budu okračovat, ale budu si vařit sama, mám vyštudovaný o co tam jde, tak snad mi to půjde i dál. Zdeněk to nedrží, ale dělám mu snídaně a svačiny a dohlížím (aspoň telefonem) aby opravdu jedl 5× denně. A taky už má něco dole :) Mimo to že je momentálně lehčí o hodinky (Tissotky, které jsem mu koupila předloni na narozky), nemůže je najít a já si myslím, že je nechal po koupeli na tenise a už je nikdy neuvidí. No však je hledá už 14 dní :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 20:17

Gabko , promiň, omylem jsem se v Tvém jménu překlepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 20:27

Ivo ani jsem si nevšimla, to nic to se přece stává

Kavi fotky jsou bezvadné a jak Šíma vyrostl za tu dobu od srazíku (podle fotek) paráda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.8.06 20:30

…jsem se tedak zapotila,než jsem ty fotky zmenšila a vložila :lol:
Ivuš ,s tou duhou jsme se teda pěkně sešly,co? :lol:
Gabko ,já koupu taky bez sedátka,rád se toší na břicho a hlavně kope nohama jak ďas a dycinky je v koupelně potopa a matka má málo práce,tak proč jí nepřidat,že… :roll:
Jarčo ,tak ať je pohřeb rychle za tebou a zvládneš to,já jak můžu,tak se teda pohřbům vyhýbám… :cry:
Martin kouká na Marečka a já jako vždycky do počítače :lol:
Peťa je kde? Na Skypu je on-line a nic… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 20:30

Holky mám dotaz. Chtěli bychom Stázince k 1.narozeninám pořídit lego, ale takové, aby ji dlouho vydrželo aby se dalo přikupovat a pasovalo do sebe. Včera jsem tady četla o něm diskuzi ale nemůžu ji už najít. Zkoumala jste ho už některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 20:32

Tak jí písni ať dorazí.
Já byla skoro přesně před rokem na pohřbu tchána a doufám, že dlouho na žádný nepůjdu. Nemám je ráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí