Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
3.9.06 21:06

U mě vede Kuba!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.9.06 21:36

Ahoj holky,

to jsem se zase jednou pořádně od srdce zasmála. Hlavně, když zpíval Ernest.

Přejeme všem krásnou dobrou noc a pěkné sničky do hlavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.06 07:30

dobré ránko, tak „botičky“ se ozvaly. Ty ceny jsou pro velkoobchod a přes internet objednat jde:

Zdravím,
botičky můžete objednat i přes internet, samozřejmě za ceny, které máme na naší podnikové prodejně - tzn. kožené botičky 430,–- Kč, zimní kožené 490,–- Kč a papučky 129,–- Kč + poštovné.

Přeji pěkný den
Kalužíková Miroslava - V. OBUV s.r.o.

Já superstar neviděla, to mě mrzíííííí. Příště si to nahraju :wink:
Peťo fotečka super! Že bych ji tam zkusila zase nainstalovat ? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.9.06 08:10

Čau holky :lol:
dítě jsem šupla do postýlky,snad usne,dnes budík v 6 :roll:
Včera jsem čistila a zamražovala houby,porcovala králíka a dnes ho musím uvařit,nadělat porce a taky zamrazit.Pak převlíct postele a peru,mno asi se z toho opupínkuju,vůbec se mně nechce a ještě mám ke všemu bolebřuch-návštěva z Ruska :roll: (pro neznalé menzes) :evil: Chodí to jak hodinky a to letíme koncem měsíce k tomu moři a vychází to přesně na ten termín,pro prášky jsem nestihla jít,tak si musím zavolat,jestli je nějaká jiná metóda,jak to oddálit :roll:
Tak jíme maso,hurá,zjistila jsem totiž,že mu chutná kukuřica a když ji dám do jídla,tak jí jak ďas :wink:
Jsme si včera napajtlovali s Martinem pro nás na poli,Šíma ji ale nedostane,oni to asi Jézéďáci stříkají,ale tchýně mu vypěstoval na zahradě :lol:
Koukala jsem na www.patro.cz a objednala jsem si knížku Bílá Masajka,prej je to dobrý,tak uvidíme.
Potřebuju móc knížek na dovču,páč večer nikam chodit nebudeme-pro jistotu a když bude Šimon spát,tak ať mám zábavu,potáhnem i přenosný dvd,tak zkouknu filmy,na který se chystám už půl roku 8)
Ve středu jedem asi do neděle na chalupu,máme u vinaře 100 litrů vína,tak nás čeká flaškování,ale už se těším :wink:
Tak jdu vařit a budu koukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.9.06 08:45

Ahoj holky ,

Veru, díky za zprávy, taky mně zajímalo, jak to s těmi botkami je.

Kači, to bude hezká dovča, hned bych jela :) . Taky mi včera přišla návštěva z Ruska, konečně po injekci. Měla jsem začít brát antikoncepci, jenže mi ve čt ulítl recept :D :D

Matýskovi gratulujeme k 10 měsícům :D :D :D

Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.06 08:54

Ivčo ulítnul recept ? 8O Docela jsem se nasmála, když si představím, jak recept letí vzduchem a ty za ním. Ba ne, asi ti do smíchu nebylo viď ? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.06 08:56

Kači, taky jsem včera matlala králíka, děláš Šímovi do mrazáku už vařenýho a rozmixovanýho? Já to pak dávám do tvořítek na led, ale nějak to neni to pravý ořechový, chtělo by to nějakou vychytávku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.9.06 09:06

Veru,já to taky dávám do tvořítek-uvařený a rozmixovaný a až to zmrzne,tak to vyloupu a dám do sáčku už jednotlivý porce.Mně to vyhovuje,takže nic jinýho nezkouším.Dneska jsem dala do jídla i kousek čeneku a povařím ho,tak jsem zvědavá,jak mu to bude šmakovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.06 09:10

já mám takový ty dlouhý tvořítka z ikei , takže pak, když to rozmrzá, tak je to naprd, asi budu muset koupit takový ty tvary… a dělat to jako ty :wink:
Už zkoušíš česnek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
4.9.06 09:15

Dobré ráno :D

Matýskovi a Ráchelce vše nej !! :D :D

Tady to vypadá na hezké počasí a je teplo, už teď 25°C !

Včera večer jsme ještě jeli nakoupit a domů se vrátili kolem 21,00…a pak to dítě má mítrežim :oops: :)

Dneska bude zase úřad a pak jedem do města vyřídit pojištění na tu cestu, raději vždycky naberu vše, co nabízí, protože mám strach, že to nevemu a ono se to zrovna přihodí. 8O :D

Králíka taky plánuji malé uvařit, ale musíme ho koupit v Makru a ta jsme se zatím nedostali… 8)

Takže přejem pěkný den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.9.06 10:17

Nazdárek vespolek,

u nás je taky nádherné počasí. Jen doufám, že vydrží i do zítra, protože musím na kontrolu VZP, se jim tam ztratil jeden papír, tak já musím všechno táhnout s sebou a aby toho nebylo málo, tak to ze středy přesunula na zítra, tak tam pojedu i s malou. Ještě že byla vstřícná a řekla, že protokol hned připraví a podívá se a okopíruje ten chybějící papír, že to bude jen chvilička.
Jinak k nám jezdí tetka z Amériky a prášky jsem si taky kvůli dovče nechala napsat když jsem byla posledně u Dr. Mám je doma ale vypadá to, že je asi ani nebudu potřebovat. Že mi to úplně parádně vyjde 10 dnípřed odletem, jupí.
Veru tak to je s těma botkama docela blbý. Ještě by mě zajímalo co je pro ně velkoobchod, kdyby se to dalo obejít jenom živnosťákem, to by bylo fajn, že? Ale asi to bude množstvím.
Ha já taky králíka viděla mraženýho v obchodě, ale nějak se ho tam bojím kouit a taky to mám zakázaný - je docela drahý a tak Zdeněk říkal že už mohl být taky rozmrazený apod. Chlazen nesmím koupit už vůbec. Tak jsem rozhodila sítě a čekám kdo se mi ozve :P Kámoška má vedle baráku králíkárnu, ale s majiteli se soudí kvůli smradu a tak tak za nimi nemůže :lol:
Kavi tak máš zase program na týden, jak čtu :D Hlavně ať vám vyjde i počasí. My na dovču zas bereme ntb, jen musíme zjistit jak je to tam s připojením na net, minulý rok nás pak čekal účet za mobila více než jsme zaplatili za celý pobyt mimo kapesného :( Jak budeš brát jídlo? Skleničky? A dáš ho do kufru nebo do příručního. Hlele kdy jedete? My 28.9. se těším!!!
Jdu pracovat, mám tady na stole stoh pošty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.06 10:29

Gabko, to je fakt,s tím živnosťákem by to asi šlo… akorát my máme na zprostředkování obchodu a mezinárodní a vnitrostátní dopravu :lol: :lol: . To nevím, jak bych uhrála, že budu prodávat boty - ke všemu jeden pár :lol: :lol: . Ale stejně je to lepší než těch skoro 700,– v obuvi :roll:

Králíka máme naštěstí od tchýně, ale jednou jsem koupila kuřecí chlazený, páč v mraženým bylo asi milion „éček“, jak je to křehčený atd 8O . Ono si člověk fakt nevybere a bio prodejna tady nehrozí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.9.06 10:46

Veru , dala jsem si ten recept do kočárku dolů, no a pak tam doma nebyl, možná mi vypadl už na středisku, ale spíš venku, byl ve čtvrtek pěknej vichr. V tu chvíli, když jsem zjistila, že ho nemám jsem na sebe byla pěkně naštvaná, no co, stalo se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
4.9.06 19:45

Ahoj,

Matýskovi a Ráchelce všechno nejlepší k měsíčninkám :D :D

Dominik už je zdá se celkem v pohodě. Mslím, že už to snad bude dobrý. Dneska jsme usínali hezky s řevem. Já jsem si na sebe totiž asi upletla bič a teď nevím, jak z toho ven :( :( On totiž Domis vždycky večer usne v postýlce a pak si ho okolo půlnoci beru do postele, protože jinak bych se vůbec nevyspala, on se strašně často budí a když spí se mnou, tak je klidnější. A usíná tím způsobem, že si hraje s mýma vlasama a tahá mě a tak. Já držím, protože jsem ráda, že vůbec usne. Přes den když nespí venku v kočárku nebo nejde jít ven, tak si jdu lehnout s ním, protože jinak by neusnul a on je tak klidnější a dýl spinká. JENŽE on teď vyžaduje to tahání za vlasy i večer jak je v té postýlce, což předtím nedělal a řve a řve, no spíš se tak jakoby vzteká a zuří se slzama jako hrachy. Tak jsem ho nechala řvát :oops: :oops: protože když jsem ho vytáhla, byl klid a jak jsem ho položila, začal nanovo, takže začarovanej kruh. Jak z toho ven??? Jak jste docílili toho, že i přes den prostě položíte dítě do postýlky a ono SAMO usne. Dominik i kdyby padal na hubu, tak si sám nelehne. To raději začne plakat.

Zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.06 22:01

Čau holky,
tak to naše prtě dneska usnulo na jedničku s hvězdičkou. To bude asi tím, že měla dneska pěkně našlapanej program. Vstávala o půl šestý a o půl desátý jsme měli sraz s kámoškou a jejíma dvěma dětma. Šli jsme ty naše holčiny zapsat do „školky“ :P Eli se totiž chystá chodit vždycky ve středu mezi dětičky 9 - 12 měsíců. Je děsně společenská. Dneska tam po všech pokukovala a ocucala snad všechny hračky. (Jééé, kolik dětiček je asi ocucalo před ní :lol: …Jinak jak jste psaly o těch srazíkách a bárech, tak se musím pochlubit, že byla po devíti měsících bez dcery a manžela taky v báru :lol: Měla jsem sraz s kámoškou. Až na to, že měla půl hodiny sekeru, to bylo super. Splkly jsme, domluvily grilování a zasmály se. A jak měla Kačka zážitek s tím „baličem“, tak mě to taky potkalo. Sotva jsem vytáhla paty z baráku, tak se na mě jeden přilepil a prý „slečno, neznáme se od někud?“. Fákt trapnej úvod :lol: Samo, že jsem řekla, že asi jo, že tudy často brázdím cestu s kočárem :lol: Tak z toho po chvíli dialogu taktně vycouval :lol: Některý chlapi jsou fakt jelita :lol:

Hape, Filípek je fakt šikovnej! Já to taky pozoruju na Elišce. Za poslední týden udělala děsný pokroky. Jsem si říkala, že snad nikdy lézt nebude a teď se nestačím divit! Dneska mě navštívila v kuchyni a jako správná ženská se zastavila u nerezové ledničky a prohlížela se tam asi čtvrt hoďky :lol: Myslím, že s tím paráděním bude u nás veselo :lol:Hape, a ještě posíláme gratulaci k dalšímu tesáku :lol:

Jaruš, neboj, to spaní se nějak u:,–(í. Já si před časem stěžovala na uspávání Elišky a vidíš, dneska se placatí v postýlce sama a usíná v roztodivných pozicích :P

Ha, jak Ivušce čistíš ty „nastřelený“ ouška? Dávala jsi jí před tím nějakou náplast? Prý nějaká existuje, ale myslím, že se dává jen před píchnutím.

Gabko, tak koukám, že je Stázinka pěkný žihadlo, že už zase dělá v ohrádce psí kusy. Řekla bych, že tak to má být, ale nesmí si zase dát „na kokos“! :P …Jinak já červenou řepu jen povařím s bramborem a masínem a rozmixuju. Ale určo by se dala dát i čerstvá třeba s mrkví nebo jablíčkem. Prý je v ní hodně vitamínů. My máme ze zahrádky a teď je zrovinka sezóna, takže se nám plní mražák. Já bych teda brala víc masa než zeleniny, ale kvůli Eli jsou potřeba vitamínky :lol:

Veru, já původně maso taky mixovala a až pak mrazila. Teď jsem systém změnila. Uvařím ho na kostičky a nechám zamrazit tak. Když vařím zeleninku, tak to mražený vařený masíno přidám a ono se tím varem rozmrazí. Můžeš ho tam přidat později, ať se zbytečně nevaří znovu. Mě tenhle systém vyhovuje víc, než ten předchozí. Jo a ten vývar, který vznikne na začátku tím vařením mrazím taky v tvořítku na led. Pak máš mražený kostičky masa a kostky vývaru. Třeba to zkusíš i takhle.

Jinak mám tedy hokej v těch botičkovských velikostech. Eliška má malou nožičku, takže zatím to vypadá jen na capáčky :?

Dominičkovi, Matýskovi a Ráchelce všechno nej, nej, nej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital