Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
3.9.06 11:51

Veru já je normálně zkoušela, ale velikost sedí, kupovala jsem velikost 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.9.06 11:55

teď koukám, myslíš, že ty botky jdou objednat přímo u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 11:59

obchod sice nemají, ale objednala bych to mailem. Nebo bych jim napsala co mám proto udělat, aby mi je poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.9.06 12:02

Ahoj holky!

Tak my byli včera poprvé po dlouhé době venku - to byla paráda !!! Škoda, že dnes už tak hezky není :( Ale když vydrží počasí, tak se odpoledne půjdeme podívat na koncert pro park tady u nás na P13.

Gabko - já si vůbec nevšimla návrhu na srazík :oops: Až teď, když reagovala Ivča. Já můžu kdykoli, tak se, holky, domluvte :wink:
Teda, Stázinka je akrobatka! Hlavně, že se jí nic nestalo a řádí vesele dál :-)

Víc nestíhám, šelma si žádá potravu :-)
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.9.06 12:02

jdu to zkusit :wink: … aby nenapsali, koupit si je v obchodě, do kterých dodáváme :lol: :lol: :lol: :lol: … pak poreferuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 12:04

Ok budu čekat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 13:16

tak jsme obě po obědě, Zdeněk není doma přijde až na večeři.
Moni to máš pravdu s tou akrobatkou. Je docel apohybově nadaná, nevím teda po kom, po mě určo ne. Normálně „válí sudy“ v sedě. To by jste měly vidět, by jste se nasmály :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
3.9.06 14:04

Jéé tak to bych chtěla vidět :D

…ahoj všem

Dnes jsme měli budíček už o půl 6, ale vzala jsem malou do postele a ještě pak usla do 9,00… :roll: :)

Dneska bude uklízení a pak musíme na nákup. Do teď jsme dělali vše jen ne to co je potřeba :lol: 8)
No ale peru už od rána 3.pračku - nevím, kde to pověsím :?

Včera bylo nádherně, ale dnes už zase zakaboněno :(

Včera jsme malé koupili na hračky takový ten šusťákový koš, oválný - tygřík, strašně se mi líbil, máme to tu v obýváku a tak na to pořád koukám. Dárky na Vánoce zatím vůbec nemám, mám strach něco koupit, bo nevím, jestli si s tím bude umět hrát, abych nedopada , jako s tím kuželem a domečkem na prohazování.
Ale je fakt, že ty dřevěné hračky jsou krásné :D

Pěkný zbytek víkendu.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 15:14

Právě jsem zjistila, že už je jen málo míst, kde před malou něco schováme. Na psacím stole jsme měli nějaké papíry, teď už jen kousky papíru. Ještě že to nebylo nic důležitýho.
Uvařila jsem si kafčo. Stázinka už měla spinkat, ale nějak se ji nechce, tak to chci vidět jak to do sedmi vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 16:42

Musela jsem jít Stáyinku uspat v kočáru, teď už spinká asi hodinku, uf, jdu ji udělat nějaké ňami až se vzbudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.9.06 18:23

Ahoj holky,

koukala jsem na ty botky, fakt pěkný ceny. A pěkný i ty boty.

Dominik už je zase o něco lepší, pořád má ten průjem, ale už ne tak často, dneska kadil asi třikrát. Teď už spinká.

Přidávám se k názoru, že Filípek je na té fotce rozkošnej, moc mu to sluší. On má parádní kukuč :D

Vašek jel do práce hned ráno, tak už jsem zase sama.

Dneska je zase superstar, tak budu koukat, bude tam ten trouba, co zpíval ty prasátka, nemůžu si vzpomenout na jméno :roll: u blbých lidí se mi to těžko pamatuje :lol:

ještě kouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 19:26

Mončo fotky Matýska jsou parádní!!
Jarčo jmenuje se Evžen, takjy se na něj těším!!! :lol:
Jdu vařit večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.9.06 19:38

Gabko - díky za pochvalu Mata.

Jarčo - ať je Domískovi už co nejdřív úplně dobře!

Taky se dnes chystám na Superstar - přesvědčil mě včera Leoš Mareš (Honza si pouští Eso), když říkal, že tam kdosi rozbrečel Klezlu. Tak jsem na to zvědavá.

Jinak my byli na tom koncertě a Mates usnul, když jsme se přiblížili, tak jsme se drželi hooodně daleko od hudby, aby ho to nebudilo, pak se vzbudil a začalo pršet :roll: Tak jsme si to krásně užili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.06 20:09

tak právě to začíná a ten borec se jmenuje Ernesto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.9.06 20:34

Krásný večer všem :lol:

Díky za pochvalu fotečky, je teda kapánek větší, ale můžu být ráda, že mi ji manža opravil. Tak snad to nevadí :roll: :oops: :D

Fido má jedničku v pravo nahoře, sem si včera říkala, že pořád srajdí a slintá a je TAM :lol:

Večírek BOMBA, perfektní zábava, spousta lidiček. Super. Ale nejlepší na tom všem je, že hlavně sme říkaly s Katkou jak nebudem probírat děti a pak sme o nich žvanily celej večer :lol: :roll: :roll:

Hlídal táta a zase na jedničku :lol:

Už mám záchvaty smíchu ze superstar, to nemůže být pravda, ty lidi nemají žádnou soudnost :lol: :lol:

Krásný večer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital