Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
29.8.06 11:26

Moni vítejte zpátky doma. S bundou to nedopadlo :( Nebyla snad možná v září tak jsem koupila jinou, jiné.
Peťo já dělala fazolky Stázince v neděli, uvařila fazolky, brambor, vařené kuřecí masíčko a trochu to mixla a přidala jogurt, to byl mlaskot. Včera zase měla květák, brambor a žloutek, jen se zaprášilo :))
Hani Stázinka jí suchý rohlík úplně normálně a včera jsem ji dala namazanej lučinou mini (malé kostičky jako sýr Kiri) a pak jsem ji ho musela vzít, protože doma ať se zašpiní , ale bude jíst v židli, ale v práci to nějak nešlo :)) Ale moc ji to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.8.06 11:34

Fido stále spí :lol:

Gabko já uvařila teda jen brambor a fazolky, rozmačkala to a dala tam ten bílý jogurt, tak sem zvědavá co bude říkat Fido.. :lol: Ale on většinou baští vše.

Moni tak aspoň víš, jak mě je, když ti do toho pořád někdo kecá co???Je to fakt hrozný, oni to nemyslí špatně, ale máme snad svůj rozum. Kdyby to byla moje máma tak to ještě rozdejchám, jenže moje máma ani nepípne a ta babizna je akitvní až moc. A ty kecy, že Rupík (je to od švagrové chlapeček) už jí všechno!! Jenže on má taky dva roky a Filip 9. měsíců že!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.8.06 12:10

ahojky,
tady chčije a chčije…
tak koukám tchýně opět nezklamaly :roll: , u Monči teda mamina, ale tohle by mě taky dorazilo 8O . Kecy typu " a proč už tohle nedáváš, když nějaká Mařena od nás už to dává" mě přivádí k šílenství ! Největší starost byla, když byly ty vedra kolem 35 stupňů, proč nemá malej ponožky, že je mu zima :roll: :roll: :roll: . Kuba spocenej až na pr… a já mu budu dávat ještě ponožky ! :roll:
Mončo kde můžu kouknout na ty polštáře ? že bych se taky pokochala :oops: :)
Gabko, ty botky jsou nádherný ! Asi nemaji i zásilkovku… to bude jen v lékárnách co?
Hani, u nás kousky taky zatim nehrozí, takže vesele mixuju, chleba nedávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.8.06 13:00

Veru - jednoduše klikneš na www pod mým příspěvkem :wink: Je to albu Výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.8.06 13:15

:lol: :lol: :lol: tak to můj vykojenej mozek nějak nenapadlo :lol: :lol: :lol:
Mončo, nádhera !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
29.8.06 18:47

Ahoj maminy,

tak dneska už je Domisovi líp. Zítra jdeme na kontrolu, dr nám řekne výsledky z výtěru co mu dělali, tak jsem zvědavá co to bylo.

Kači-nechci strašit, ale u nás to taky začalo tak, že přestal jíst, jedl jen mlíko a občas přesnídávku. A právě to mlíko když je v těle infekce, dráží k tomu průjmu a taky zvracel. Pak už byl ten průjem čím dál horší a tak jinak smrděl, jako nemocně. To bys určo poznala. já jen, že kdyby se ti to nezdálo.

Jídlo-s tím sýrem jsem to blbě napsala-dr říkala, že lepší jsou tvarohové sýry typu lučina :wink: Normální taveňák bych asi stejně ještě nedala. Jinak kousky j v pohodě, jídlo sice mixuju, ale to jen proto, že má u jídla hrozných starostí, tak je to pak rychleji snedený než s kouskama, ale jak kdy. A někdy mu dávám na sváču chleba s máslem, nakrájím mu to na kostičky a on si to bere a baští sám. Akorát toho nesmí mít před sebou moc, protože pak si narve plnou pusu a neví co s tím :roll: :lol: To dělá i se sušenkama. Rohlík dávám do ruky na žvýkání, na jídlo moc ne, protože se to lepí, chleba se mu líp rozpustí v puse. Nebo jen po kousíčkách přímo do pusy.

Tchyně mi taky kecala do jídla, ale teď zatím přestala. Jsem zvědavá jak to bude až se přestěhujem, to bude hned vedle, takže asi začnou připomínky, ale malej už bude starší, tak přeci jen bude jíst víc věcí. Akorát bude muset pochopit, že sladkosti, ořechy, čokoládu určo nedám, protože mám alergii, tak mám strach, aby ji malej neměl taky. Ona dávala klukům každej den tatranku, bez vyjímky prostě denně! Nechápu, ale chápu proč mají všichni tři problémy s váhou, tak doufám, že nebude chtít Dominika denně krmit sladkostma, to bych zatrhla.

Gabko-Klezla je soused? To máš dobrý, zdá se mi děsnej sympaťák, asi je to fajn chlap.

Boty-my zatím máme takový jakoby papučky, mají takovou tu papučovou gumovou podrážku, dávám je malýmu když je v chodítku. A když je zima, tak do kočárku. Pak budem muset koupit jiný, ale mají normálně tu žirafu, jakože jsou vhodný na chození pro děti. Tady u nás je papučárna, tak to tam chodím kupovat, mají dobrý ceny a zatím mu to stačí :wink:

Tak zatím se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.8.06 20:41

Ahoj holky,
tak jsem se tuhle pěkně nasr… Sem Vám napsala sáhodlouhej příspěvek a zrovna, když jsem blahopřála klučíkům k měsíčninám, tak se mi to všechno vymazalo :! :twisted: Sem si fakt myslela, že se picnu :! To se mi stalo už podruhé. Asi byl ten příspěvěk nějak moc dlouhej. Tak jsem si teď dala dva dny od odpovědí klídek a pomalu to rozdejchávala :? Ale podařilo se :lol:

Dneska jsem byla s Eliškou zase u paní fyzioterapeutky. Chodím tam ráda, i když Eliška je trošku jinýho názoru. Opět jsme dostaly zákaz stavět se na nožičky. Prý všechno pěkně postupně. Eliška se plazí jako ďas, ale lezení furt ne a ne. No a po příchodu od ní se to všechno změnilo. Ta malá potvora si to nechala pro mě jako překvápko :lol: Už udělala asi šest „kroků“ a jde jí to docela obstojně. Teď nám fyzioterapeutka poradila jeden cvik (v kleče). Tak to budeme trošku trénovat a za 14 dní k ní jdeme zase na návštěvu.

Hape, to je děsný s tím očkováním. Přesně vím, o čem mluvíš, protože Eli si po posledním očkování absolutně nenechala na tu nožičku sáhnout a hrozně vyváděla. Každopádně, jestli tam má otok, tak je to prý blbě píchnutý (mi řekla fyzioterapeutka). …Jinak co se týče jídla, tak já jsem fakt děsná cíťa. Prostě jsem se rozhodla, že Eli do roka lepek neochutná a jsem fakt důsledná. Ještě si nezažmoulala rohlík ani chleba. Asi jsem tu jako exzot, že :?: :lol: Právě předevčírem (sem psala v tom smazaným příspěvku) měla svoji premiéru s křupkama, co už Vaše děti baští. Chutnají jí. Ale je potom jako pořádný prase :P …No a to už ani nemluvím o tom, že sýr teda nedostala ani náhodou. Jenom mi poslední dobou trošku stávkuje s ovocem. Tak zkouším tisíc variant, ale moc se to nelepší. Sice to do ní vždycky dostanu, ale u toho musím ze sebe dělat pěknýho debila :P

Jaruš, tak doufám, že se Dominiček taky brzo uzdraví. Chudátko naše.

Ivčo, já knihovnu teda taky můžu. Jenže teď nemám čas ani si přečíst nějakej ten miminkovskej časák! Ale od října začíná škola, tak budu v knihovně pečená vařená. Šmarjá to už se blíží diplomka :! :cry:

Gabko, tak na těch dračích lodích pozdravujte mého kámoše :lol: Nedávno si koupil dračí loď a je do ní úplnej blázen. Třeba tam taky bude :lol:

Mony, taky přejeme Matýskovi ať je fit. …Teda, to tu máme nějak moc marodů :cry:

Tak já ještě zkusím juknout. A doufám, že se mi dnešní příspěvek uloží, jinak se o mě dozvíte v zítřejších nováckých zprávách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.8.06 20:54

ahoj holky, tak šmudla usnul před půl 8, tak jsem vyžehlila - klasika, nedělám snad nic jinýho. Taky jsem dneska aktivně udělala švestky s jablkem, podusit a rozmixovat,ale je to nějaký kyselý :roll: :roll: , tak to budu muset namíchat s kupovanou hippkou, ta je sladká :lol:

Světlušinko, hlásím se jako další do klubu. Lepek do roka nechci dát. Z mnoha důvodů, střeva nejsou zralý, je to zbytečná zátěž / i tak jí maji prťata v prvním roce habakuk/, u sebe vím, že např. bílá mouka mi nedělá moc dobře, tak kdyby náhodou… no a mám pocit, že hlady netrpí a i bez rohlíku je na výběr jídel dost :wink: . Takže s tebou držím basu… a mám pocit, že i v kojení viď ? :lol: :lol:

Gabko, jaký je Klezla soused? su ňáká zvědavá co ? :lol: :oops: :lol:

Jarčo, tak hlavně, že je Domčovi už líp !

Peťo, ani po tomhle ti Dr. nedá Infanrix hexa ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.8.06 21:03

Veru, koukám, že podobnost není čistě náhodná :lol: Sice si někdy říkám, že by bylo hezký vidět svoje dítko cucat rozhlík, ale i bez toho to přežiju :lol: Teď má křupky a máš pravdu, že výběr je velkem, takže mi to žíly fakt netrhá. Jinak naše máti už taky pochopila, že si to chci fakt dělat po svým a už ani moc neprotestuje. To víš, já byla odkojencem knedla-vepřa a svíčkové už od pár měsíců :lol: Sice žiju, ale to neznamená, že Eli půjde ve stejných šlépějích. No zatím to držíme v poho.

Jinak hlásím, že my už spinkáme od sedmi a zatím se jen jednou zavrtěle a békla. Ale hned zase usnula. Asi se jí něco protivnýho zdálo. Doufám, že to vydrží co nejdýl. Ale tuším, že první budíček bude asi ve tři a druhej v šest. No to kojo si prostě vzít nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 07:57

Pěkné ráno maminky ,

tak jsem se opět na chvíli dostala k počítači. Manžel odjel na Moravu a Ráchelka spí.
Já tomu čtení teď moc nedám, protože nemám kdy. Večer, když Ráchelka usne kolem 22.00h. jsem tak zmožena z nicnedělání, že hned usínám s ní.
Přes den jsem jí pořád v patách, aby si neublížila.
My Ráchelce pomalu dáváme jíst skoro všechno. Když jí dám rohlík, tak musím být pořád u ní, dává si ho do pusinky moc a bojím se, aby se neudávila. Většinou jí ho dávám jen po kousíčkách, chleba taky.

Gabko, botičky jsou nádherný.

Přejeme všem krásný den a zdravá dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.06 10:45

ahoj holky. Hlásím se narychlo a na chvilku zpět z dovolené. Bylo to príma, ale ted bychom s manželem potřebovali ještě tak pár dní bez Baruš a prospat v kuse asi tak dvě noci-:) naše předpovědi se špatným spaním na cizím místě se bohužel potvrdily, navíc jsme tam byl s druhým prckem, kerý také špatně spí, takže se prtata budila navzájem-:)) zítra zas odjíždím na chatu a budu tam minimálně 14 dní, protože nám budou předělávat naše stávající 2+1 tak, aby Bára měla svůj pokoj. Sice to bude taková králíkárna, přiznám se, že mám s manželem v tomto neshody, protože jsme měli jinou možnost, jít do hotového zrekonstruovaného 3+1 po mamce, ale je to v paneláku, kam můj manžel z principu nepůjde, tak jsem tady na to zvědavá…
Jinak rohlíky nedávám taky, mam ze všech možnejch alergii taky strach, vím dobře, co to obnáší. Tak se tu mějte fajn, až se dostanu k počítači, tak si zas počtu a ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.8.06 18:41

Ahoj holky :lol:
Tak v Brně je dneska kosa jak blázen a v noci má být na celým území vichr :roll: Už abysme zase zavolali pána na kotel,páč mám strach,abych se jednou neudusila :lol: Furt to je někde v té televizi,no toš tak :lol: :lol: :lol: Šíma už spí,byl úplně k.o.,byli jsme s kámoškou a jejíma dvouma dětma venku a pak na obědě a ještě po obchůdkách,pak jsem valila dom vyvenčit psa a pak jsem chtěla žehlit,ale po 3 kouskách jsem žehličku vypla,protože se mně nechtělo :roll:
Dneska zdlábl králíka,švestky s meruňkou a půl litru mlíka,tak se to trošku zlepšilo.Zítra zkusím taky něco s tím jogurtem jak děláte,chudák furt všecko dokola :roll: Lepek dám až v tom roce,nebudu ho zbytečně dráždit…to střevo jako 8O :evil: HNUSNÝ JEDNO!FUJ!FUJ :twisted: :twisted: :twisted:

Brambůrku ,tak Šíma je cestovatel nikdy se nám nestalo,že by se budil,nebo řval v cizím prostředí,je holt po nás,my cestujem pořád někam,tak je zvyklej.Na chatě si to užijte a tedak trošku jako závist,že budete mít novej byteček a my furt nic,fňuk :cry:

Veru ,ty přesnídávky dělám taky,ale teda nezavařuju,ale dávám hned a když je to kyselejší,tak dám Glukopur.Chi,taky jsem se chtěla optat na Klezlu,nechcu být impertinentní,ale není on náhodou homosexuál? To je dotaz pro Gabku ,já proti nim nic nemám,ale zajímá mě to,páč mně tak připadá…
Bar ,tak su zvědavá,kdo to teda vyhraje.Petra je ve finále a přeju to Drobkovi,ale asi víc Marcelce.Jinak teda žádná pecka to nebyla,ale na září si brousím zuby,dítě dám do děcáku a budu nalepená u tv,páč se všici zbláznili a je tam jeden českej vál za druhým a Ztraceni a Trosečníci a Letiště,Horákovi,Ordinace…pomoooooc :roll: :roll: :roll:
A tchýně zase bude na koni,že jde na Šímu záření a bude předčasně vyspělej :!
Tak zdar 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.8.06 19:40

Kavi tak Klezla má většinou návštěvy v páru. Provází je tady po Kolovratech, pravda, že to tady máme hezké. Moc ho nevídám, jen když jde právě přes sídliště a nebo když jede vlakem.
A s tím programem máš pravdu, konečně bude na co koukat :)
Holky jinak vám musím říct, že jsem za týden zhubla 3kg!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.06 19:45

Gabko , to Ti teda musím pogratulovat k zhubnutí. Já su stále při chuťi, a pořád se láduju, zbláznily se mi hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
30.8.06 19:47

Zdravím maminy a mimina,

tak dr nám řekla, že měl malej ve stolici nějakou infekci :( Na kontrolu už nemusíme, kadí pořád, ale už je to trošičku lepší. Taky už mu konečně vylezl jeden ten horní zub a druhej už vyleze tak brzo, protože už je to krásně vidět a vypadali tak stejně.

Zítra máme pohřeb, umřel můj děda. Tak Vašek bude asi doma a bude hlídat malýho, to jsem teda zvědavá, protože ho ještě nikdy dýl nehlídal a navíc je ještě malej protiva, jak je nemocnej. Tak uvidíme. Ještě to není na 100%, protože možná bude muset do práce, pak by dítě hlídala švagrová.

Jo a taky malej zhubl, má teď9,41 a měl 9,52kg. Se nedivím když pořád kadí a tak málo jí.

Jinak už nic nového, přejeme hezký zbytek večera. Ahojte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí