Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Filípkovi, Šimonkovi a Kubíčkovi , vše nej k dnešním měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/b20.gif
KaVi , u Honzika mi řekli, že přetahovat mám a když to nepůjde, tak to občas zkoušet, že se to bude pomalu povolovat, ale u něj to šlo hned od narození přetáhnout úplně. U Davči mi neřekl nikdo nic. Jemu to nešlo vůbec, měl tam jen pididirku na čůrání, takže topři koupání zkoušim a už to povoluje.
Jitko , u nás ten první zoubek zlobil měsíc, ale ne pořád. Vždycky tak 3-4 dny řval, nejedl, byl protivnej a pár dní byl klid a pak zase pár dní protivka. Ten druhej už vylez rychle.
Davča taky nechce jíst(nic na lžičku), jenom pije sunar, čaj a večer kaši a to už tak krásně jedl. Do pusy mě nenechá podívat, jestli mu polezou zuby nahoře, nebo co. Ale jinak už moc neřve a včera už se ani moc po mě nesápal. A dneska jsem se konečně vyspala.
Ted si jdu udělat kafe a porozdělit léky, tak zatim ahoj.
Pěkné sobotní ráno maminky ,
Šimonkovi gratulujeme k 10 měsícům, Filípkovi a Kubíčkovi k 9 měsícům.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/87.gif
Hani a Peťo , ať se vám brzy děti uzdraví.
Kači , šťastnou cestu.
Všem, kdo jedete někam na víkend, tak hezký pobyt.
Hani , tak to je moc dobře, že ses vyspala. Obdivuji Tě, jak zvládáš tři děti, je to radost mít víc dětí, ale taky je to náročnější.
Ivo , minulej měsíc když jsem měla doma jenom Davču(5dní), tak to bylo horší než když jsou doma všichni, takže abych řekla pravdu líp zvládám 3děti než jedno mimčo. On se s nima dost zabaví, teda když mu zrovna nic neni, to nezaberou ani děti. Jediný co nerada dělám se všema je chodit nakupuvat, to vždycky polovinu věcí nekoupim, páč je hlídám aby někde něco nerozbili.
Hani , v tom máš pravdu, když jsou tři, tak si spolu pohrají. V tom obchodě to ale musí být náročný, to Ti věřím.
Krásné ránko
Šimonkovi a Kubíčkovi přejeme vše nej nej nej k měsíčninám
![]()
Kači já Fidovi taky už přetahuji, řekla mi to dr. na Nefrologii, má to prej nějaký úzký tak aby se to povolilo a taky aby se mu tam nedržely bakterie, že by to mohlo být i tím (myslím tu špatnou moč). Moje dr. mě řekla, že do roka nemám nic dělat.
Tak se snažím, ale snad to bude ok.
Užijte si výlet do Prahy ![]()
S tím hlídáním se máš teda, to u nás nehrozí. Jen zítra ráno ho budou hlídat tchánovci a jedem na houby, aspoň v lese vypnu a pročistím si hlavu nebo mi už hrabe
Ale samo, že zas komentářů a výmluv, nakonec uznala tchýně, že by teda jako mohla.
Světlušinko přesně jak píše Hanka, u nás zub byl vidět minimálně měsíc a pořád nic. Občas srajdil, nebo mrčel a byl protivec a pak až nebylo nic tak šup a byl venku. Něky je to hned a někdy to trvá. Ale pokud cinkají o lžičku tak už musí být prořízlé nebo né?! ![]()
Fido spinká, vůbec nechce pít mlíko a kaši, jen jíst se lžičky. Tak teda nevím co to má být, jí normálně, ale flašku prostě nechce a kaši na lžičku taky né. Snad ho to přejde.
Tak všem přeji hezkou sobotu ![]()
**Filípkovi a Kubíkovi vše nejlepší k 9 měsícům
![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/996.gif
Dneska byla kríííze
![]()
V Praze jsme dopadli na jedničku,už tam nemusíme,jen jsem si ještě něco dokoupila na mazání a pak to jde i poštou.
Psa jsme brali s sebou a jak jsme jeli zpátky,tak Martin Šímu držel a nenapadlo ho nic jinýho,něž jít za psem a ten mu olízal ruky,následně je Šíma dal do pusy a to jste měli vidět ten mazec
![]()
V 5-ti minutách mu otakly rty takovým stylem,že byl jak černoch,nateklo mu oko a řval a řval a řval ![]()
Tak jsme sjeli z dálnice na parkáč a celýho jsem ho musela opláchnout vodou,ale stejnak to trvalo 2 hodiny,než splaskl ![]()
Takže tím mám na 100% potvrzenou alergii na psa ![]()
Od té doby se to vezlo až do večera,řev,vztekání se,protivnej jak prase,už jsem měla nervy na pochodu,tohle nedělá a navíc byl jakejsi červenej v obličeji,ale horečku nemá…prostě v 18 hodin vytuhnul a spí jak dudek,tak uvidím noc a ráno… ![]()
Tak jsem si postěžovala a jdu si dát pizzu a koukat na** Let 93 ,už se těším a máme i Dům u jezera ,tam hraje Keanu a Sandra Bullock…
Hezkej večer a zítra se pokusím dát fotky,ale nevím kdy,páč peču kačenu,vařím zelí a budu klohnit hrnový knedle ![]()
Mno,koukám,že ani napsat to dneska neumím… ![]()
Ahoj holky
Kači tak to je teda pech, no snad bude malej v pořádku. Ale, že na to nepřišli, že to může být se psa co?
Tak Fido si zas dopoledne pospal 3 hodinky, po obědě šli s manžou na prochnu a já uklízela. V 5 už byl nesnesitelně protivnej, tak jsem ho vykoupala a dala mlíko a on hned vytuhl a spinká. Aspoň se vyspí, ráno vstáváme v 6 a jedeme ho odevzdat ke tchánovcům.
Teď jsme se s manžou dívali na Experty, no to je teda chujovina… jednou a dost!!!
Tak jdu na zprávy hezký večer a zítra pa
Ahoj holky,
Stázinka jí všechno a nic ji nedělá problém. Lžička, pití mlíko, kaše, rohlíky, chlebík, sušenky, syrové ovoce - taky je to na její váze vidět ![]()
Kavi hned jak jsem skončila se školením, tak jsem mrkla, jestli jsi se ozvala a jestli bude kávička. Taky pak začalo pěkně pršet, ještě že tak, není mi to tak líto. Jak jsem na tebe dneska myslela tak jsem si říkala co Šíma a lepek? a´teď čtu jaký máte pech!!!!
Jinak máš na dbešek bezva program!!! Samé novinky!! Já bych chtěla vidět Dům u jezera.
S hlídáním malýho se fakticky máš. My už nemáme ani chůvičku ![]()
Filípkovi, Šímovi a Kubíčkovi vše nej k 9 a 10 měsíčninám
Jdu žehlit a k tomu se budu dívat na něco v telce, ale vypadá to tak, že čím více programů, tím menší výběr.
Nějak mi blbe ntb, nechce se mi nabíjet, tak kdybych se dýl neozvala tak ho mám pokaženej a asi mě z toho piclo!
Ahoj holky,
Šimonkovi, Kubíkovi a Filípkovi všechno nejlepší k měsíčninkám
![]()
Katko-no to je hrozný, ta alergie, snad to bude do rána dobrý. Držíme palce!
Zítra jdeme zase malovat, zatím je hotová jen ta první vrstva-penetrace či co, takže ještě dvakrát nátěr. Snad to půjde rychle. Ještě musíme promyslet nějak ty barvy, aby jsme to neměli jak v cirkusu
![]()
Dneska Domis opět protiva, hlavně v noci vzbudil se o půlnoci, jako že už je vyhajanej a my tím pádem taky, takže putoval jako obvykle k nám do postele a myslel si, že si s ním třeba budem hrát, takže ditě mezi náma putovalo střídavě ke mě a k Vaškovi, vždycky přelezlo, naklonilo se nad hlavu, sklonilo hlavu k naším očím a ,,aáááááeéé,, ,,tata,, a pořád dokola
Je to darebák, nakonec usnul asi za hodinu a stejně se pak zase vzbudil, ale to už nedělal takoví psí kusy. Ty noci jsou krásný. Dneska spal jen asi půl hodiny po obědě, tak jsem ho dala dřív spát, protože na spinkání bez koupání bylo už pozdě, to by tu zase čučel do devíti nejmíň.
Takže já musím, jdu se umýt a tak. Asi si dáme s Vaškem víno a půjdem lehnout ![]()
Tak hezký večer
Čau děvčata ![]()
Tak tedak koukám,že jste všichni pryč,nebo lenošný…
![]()
Já jsem včera nomohla moc psát,bo jsem pekla tu kačenu a vůbec vyvářela jak ďas a hotovo bylo až ve 14.30
,ještě že jsme pozdě snídali a nejsme zvyklí jíst ve 12 hod.
Pak jsem jela zavézt kachňála ještě mamce do práce a na večer jsem se dala do úklidu a pak koukala na Superstar,hi ![]()
Nejlepší byla ukázka z Hvězdné pěchoty ten brejlatej blázen
![]()
Za chvilku jedu se švicou do města nakupovat synovcovi do školy a zítra mám dopo jednu kámošku a odpo druhou…doufám,že nebude pršet,nějak se to tady honí… ![]()
Tak jdu dát Šímovi žvanec a pište,zatím zdarec ![]()
Ahoj holky a dítka
tak mi máme očkování za sebou, řev jak když na nože berou, šupla sem mu Paralen a dala studený obklad na nožku a spinká. U dr. mě bylo řečeno, že pokud se ukáže na vyšetření, že má nějakou zúženou trubici v moč. tak bude muset asi na operaci, sem zas šílela, ale po telefonu z KaVi, která mi to vysvětlila páč na tom taky byla sem v klidu. Tak snad už pak budeme mít pokoj.
Jinak váha k dnešnímu dni 8620g.
Tak na dnes nic nemám a taky nikam nejdeme , máme být doma v klidu. Zítra ráno frčím pro něco za kámoškou a pak dorazí mamka s tetou.
Tak je tu nějak pusto, kde se couráte všichni
![]()
Jdu na kávu a pište pa
ahojík holky,
klasicky nestíhám, když je táta doma
, občas jsem jukla a něco dočetla.
Peťo, tak ať je očkování bez následků ![]()
KaVi, přetahuju, jen lehce a pomalu při koupání. Můj názor je, že je sice hodně lidí co říká do roka ne, ale ten sajrajtík se jim tam přece nezačne dělat až v roce ne? a do tý doby to může dělat neplechu. No a teď jsem i četla , že někdo radí do 3 let vůbec a pak se to kdyžtak řeší… /chirurgicky/, hmmmm tak nevím co je lepší, jestli to pomalu uvolňovat nebo to pak nechat ve 3 letech strhnout
, já mám jasno
![]()
všem marodům ať je brzy líp, oslavencům všechno nej nej a děkujeme za přání.
Já teď konečně hledám nějakou tu dovču, vyhrála Šumava, ale nějak nemůžu najít to „pravý ořechový“ ubytování ![]()
zatim páááá, ještě juknu
Ahoj holky,
tak já jenom nakukovala a byla líná psát.
Veru , chirurgicky se to řeší asi jenom v minimu případech, páč většinou si to ty klučíci přetáhnou sami, jak si s ním pořád hrajou
a zjistila jsem, že je to velmi oblíbená „hračka“ ![]()
Peto , tak by snad asi bylo lepší kdyby to bylo ono, páč by měl potom klid ![]()
KaVi , tak superstar sleduju taky, hlavně kvůli těm ichtilům a ten včerejší byl fakt jedlej
![]()
Tak zatim čus, musim krájet nudle ![]()
Hani, však jsem psala, že se to „kdyžtak“ řeší chirurgicky… znám 2 maminy tady od nás, co tak dopadly a prý by to nikomu nepřály zažít. Kloučci pak na sebe nedali hódně dlouho šáhnout a toho řevu. Já to dělám pomalu postupně a pěkně se to uvolňuje ![]()
Ale hračka je to u nás taky velmi oblíbená
![]()