Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dneska jenom narychlo…
Peti-všechno nejlepší k svátku ![]()
My jsme teď po očkování žádnou reakci neměli, byla to jen žloutenka a po téhle injekci to stehýnko právě tolik nebol, říkala doktorka. A dobrý
Počasí krásný, já jsem ráda, nemám moc rada chladno, ale po těch hrozných vedrech to byla aspoň úleva ![]()
Tak přejeme hezký večer, mám doma Vaška, tak se musm věnovat…Ahojte
Tak doplňuju míry, co jsem našla, kdyby jste některé vynechala, tak písněte.
Veru napsala jsem mail o příkrm a uvidíme díky za tip. ![]()
Ahoj holky!
Jen na rychlo - mám tu rodiče a zítra ráno odjíždíme k nim. Tak se objevím zase až v neděli 27. Zatím se tady mějte fajn.
Péťo - všechno nejlepší k svátku!!!
Pa Monika
Ahojky holky a dítka
já včera totálně odpadla, byla jsem nějaká utahaná. Odpoledne jsem byli s kámoškou a s dítkama na hřišti a pak jsem si dala vanu a vytuhla. Ale vůbec bych neřekla, že jsem vyspaná ![]()
Ráno jsem se snažila chytat opět moč, to je teda zážitek, hlavně, když dítě nevydrží 5 vteřin na místě. Nakonec se zadařilo, dostal sváču a spinká.
Výsledky budou až 24.8. to jdem rovnou i na KO.
Gabko kytky jsem dostala od manžy a taky od kámošky. Přitom já svátek neslavím ani jsme neslavili, jen u dětí.
Moni pěkně si to užijte u rodičů a mějte se moc hezky ![]()
Ivo tak vidím, že už i ty jsi testovala
Všechny říkáme, že by jsme to nezvládli, ale já myslím, že jo. Když to šlo s tím prvním tak by to šlo i s druhým. No nééé??!!
A co byteček, už máte hotovo
A co Ráchelka? Snad jsi spokojená a líbí se vám v novém ![]()
Tak manža zítra odjíždí na celý den a noc pracovat, hraje na svatbě. Tak budu samotinka, ale já už si domluvila kámošku, že tu i přespí. Tak to bude fajn ![]()
Malýmu dnes uvařím zeleninu, kousek kotlety a rýži, doufám, že to bude jíst, páč rýže mu jede jen ze skleniček. Od mamky jaksi néé
![]()
Veru tak jsem si písla o příkrm, děkuji za tip a jak píše Gabka uvidíme ![]()
Krásný den všem
dobré ránko, jsem tu jen na skok, máme doma taťku, takže klasicky nestíhám ![]()
To Hero to snad pošle, kámoška tam psala, poslali jí tenhle e-mail, napsala adresu a súši přišly ![]()
tak zatim pa, večer se sem snad dostanu ![]()
Ahoj jenom na skok
tak mi paní z Hera napsala o adresu, takže asi posílají ![]()
pápápá ukážu se asi až v neděli
Ahoj maminy,
poslala jsem do galerky pár foteček, jestli budete chtít kouknout…
Tady pusto, všechny jste na víkendech a užíváte tatínků, co? Já jdu taky užívat
![]()
Domísek už spinká. Tak doufám, že mu to vydrží…
Dneska jsem mu udělala na oběd jakoby omáčku z fazolových lusků s masem a těstovinama, zjemněný jogurtema moc mu to teda nejelo
Což se divím, protože sní většinou cokoliv. Pak na sváču nastrouhaný jablko a piškoty a taky neé, tak nevím, možná ty jeho zuby. Jsou mu už vidět, ale ještě nejsou venku mršky. Tak je dítě přes den pěkně protivný.
Kdo jste ještě neodjeli a někam jedete, tak ať si to užijete!
Jinak hezký zbytek večera, ahoj
Ahoj holky. Jsem tu jen na skok, vrátili jsem se z Rakouska, trochu dříve, protože Bára tam hrozně špatně spala a dělala v penzionku po nocích strašnej randál… zítra jedeme do jižních Čech někam k Vodnanům, tak se modlím, aby to spaní bylo trošku lepší. Jedeme se stejně starým chlapečkem, kerý spí také tak „HEZKY“ jako ta naše Baruš, tak jsem na ta mládata fakt zvědavá-:)) Představte si, že ten chlapeček tedˇneštastně spolknul vosu! Kamarádka mi dnes líčila, jak mu vytahovala z pusy jenom ten vosí zadeček.. Naštěstí to vypadá, že je vše v pořádku, ale v ordinaci jim řekli, že takové spolknutí může končit až smrtí… Hrůza… No radši na to nemyslet..
Tak všem přeji dobrou noc a neklidná miminka at koukaj pěkně celou noc chrupkat-:)
IvčoP opožděně děkujeme za přáníčko k svátku!
Ahoj holky,
i já jsem tu dneska jenom na skok. Chtěla jsem poreferovat, jak to s Elinkou vypadá. Si představte, že jak dostala po tom úterním očkování teploty, tak to má i svoji pointu. Ve čtvrtek jsem to srážení teploty, který nikam nevedlo už psychicky nevydržela a vyrazili jsme s manžou a Eli k MUDře. Si představte, že všechen ten humbuk není kvůli očkování, ale Eli má pravou nefalšovanou anglínu
Se z toho fakt picnu. Spí vždycky tak 10 min. a pak třičtvrtě hodiny profňuká. Asi ji to, chudinku, musí pěkně bolet. Teplota kolísá, ale co chvíli se blíží ke třicetidevíti
A to má zítra ségra svatbu a Eli je očekávaná jako drůůůžička. No MUDra každopádně říkala, že když jí klesne teplota, tak může i ven. Tak se modlím, aby to vyšlo alespoň na zítra. Sice je fakt, že s nemocným dítěte neplánujeme tam pobýt nějak významně dlouho, ale ráda bych ségře alespoň popřála
Takže nám, holčiny, držte palečky, aby zítřek nebyl utrpení. A pokud bude nějaká fotečka, hodím ji do galerky ![]()
Tak páčko a hodná dítečka i manžílky ![]()
Ahoj holky,
malá spinká, tak jsem tu na skok. Máme pořád hodně práce s bytem. Vyměňovali jsme okna, čistili dveře, dělali poličky a světla. Je tu dost práce. Jsem ale moc šťastná, že máme dva pokoje, není to taková ponorka jako v garsonce, když jsme s manželem oba stále doma. Ráchelka je též spokojená, leze z pokoje do pokoje.
Světlušinko, tak ať je dnes Eliška fit.
Pěkný víkend ![]()
Ahoj, ahoj všem,
…tak jsem dočetla vše od odjezdu a psaly jste jak divé, to je fajn.
My se vrátily včera a bylo moc fajn, ani vedro ani zima, takže jsme pochodily co se dalo a do toho samo koupání v moři, jen Iva holt musela vydržet na břehu, ale asi ji to ani trochu nevadilo. Byla moc hodná, i po cestě tam i zpět a spala taky docela doře, jen se nám vyskytl problém, že jak u Filípka, nechce usínat v postýlce, takže ji nechám vytuhnout v lehačce a pak ji do postýlky přendám a je to dobrý ![]()
Taky začala neustále brblat a hučet, prskat, ale žádny samostatný sezení či lezení nic…takže čekáme.
Jak budou nějaká fota, tak je tam přidám, moc jsem nefotila, jelikož jsem se starala o malou, ale švagr a ségra ano, zato jsem nakupovala pohledy a suvenýry, jak vzteklá, mě se líbí všechny ty cetky, jako lodičky, majáčky, obrázky racků apod…jsem na todle zatížená, takže jsem i něco dovezla a asi 20 pohledů
![]()
Ráchelce, Stázce a Filípkovi gtatulace k zoubkům ! ![]()
Hance a Haničce vše nej k svátku a zároveň děkuji za přání ![]()
HaPe , vše nej k svátku ! ![]()
Barunce vše nej k měsíčninám !
![]()
KaVi , v tom CaA se plánuji stavit dnes a taky nakoupit, bo tam mají moc hezký věci, i když jsem kolekci podzim/zima neviděla..... ![]()
Světluš , očkování je prevít, ale jak jsi psala, že je to angína, tak přeji ať brzy je malá brzy fit ! ![]()
Ivi, v bytě to tedy vypadá na kompletní rekonstrukci, tak hodně síly, pokud to děláte jen sami dva ![]()
Vína máme doma dost, vždycky doveze rodina a nebo nakupujem, zbylo nám taky dost ze svatby, takže teď pjem víno obden, já mám moc ráda Templářská vína…Stephane ač by se to od něj čekalo tomu ale moc neholduje a ani do toho nějak speciálně nevidí, takže to nechávám na jeho rodině, či můj otec se taky trošku vyzná…
Takže přeji krásný den, Steph je na rybách, tak na něj počkáme, Iva pospí a jedem do města.
Pa, Ha
Ahoj holky,
tady zase pusto
![]()
My byli dneska na výlet, jeli jsme do Javoříčských jeskyň. Na parkovišti jsme se ptali paní, jestli se dá jít s kočárkem a ona, že raději né, že než vyjdeme k jeskyním, je to přes 90 schodů
, ale na to jsme byli připravení, vzali prcka do šátku a bylo. Líbilo se mu tam moc, hulákal paní do výkladu
Vevnitř bylo jen sedm stupňů, stálá teplaota. Cestou nám říkali lidi, že nám tam malej zmrzne, že jestli pro něj máme oblečení, no né asi, vezmu dítě do jeskyň jen v body s krátkým rukávem a holýma nohama, jako nějáká macecha. I paní u vstupenek se ptala. Tak jsem ho nabalila, zakryla šátkem a zapla si ho ještě do bundy a bylo to. Pak pošlu fotečku, jak nám to v tom šátku slušelo, ale asi až zítra.
Světlušinko-ať se ti malá brzo uzdraví…
Tak se mějte, dobrou noc…
ahoj holky, skoro celý den matlám houby, děda našel 2 vrchovatý koše, rád hledá, ale nerad zpracovává
![]()
Jarčo, tohle miluju, takový ty starostlivý lidi okolo, co remcaj. Si pak člověk připadá jak nesvéprávnej co?
![]()
Světlušinko co Eli? Už je jí líp? ![]()
Pěkný večer,
tak o těch houbách už jsme taky slyšeli - otec našeho kamaráda našel 150 kousků, jako nic…šla bych hned, ale s Ivou asi těžko, tak až za rok ![]()
Dnes jsme nakupovali jak diví pro Ivu, mám 8 bodýček, 3 pyžámka, svetr, 2 soupravičky teplé a šestery ponožky. Jen to číslování je hrozný - v CaA by to tak odpovídalo, ale v HaM je vel. 80, jak jinde 92, tak jsem to brala od oka, ale raději veštší, bo se bojím, že to neunosí ![]()
Měla jsem na ni jedno bodýčko s dlouhým, pyžámko už ani jedno dobré, takže to potřebovala jako sůl.
Pěkně ji to zmohlo a bez protestů šla před osmou na kutě - borák ![]()
Takže přejem dobrou noc.
Pa, Ha
Ahoj holky, tak návštěva už odjela. V Baru se nic nekonalö, protože měli přímý přenos a to mají zavřeno a otevírají jen na ten přenos. Pár jsme jich tam viděli v tom jejich domě, ale i tak jsme si to tam parádně užili. Stázinka dostala průpravu v hraní si na plážovém písku a taky v chození v něm. Tak jako za tento víkend jsem se už dlouho nenasmála.
Ha vítáme tě doma.