Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak už mi z toho nočního buzení asi začne hrabat, dneska to teda bylo jenom 5×, ale už to trvá moc dlouho.
Peto , vše nejlepší k svátku.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/23.gif
Už zase vyřvává, jdu ho nějak ukludnit(poslední dobou řve pořád). Zatim ahoj.
Hani nejsi sama, hlasím se do klubu, do půl 2 to bylo po hodině, pak od půl 4 do 5 nespací pauza a v 6 klasika budíček, teď spinká, já čučím do PC a nejsem schopná nic dělat
![]()
Peťo vše nej nej k svátku !
Ahoj holky
díky všem za přání ![]()
U nás noc byla v pohodě. Ráno jsem šla nakoupit nějaké ovoce a vyvětrat mládě. Teď dostal svačinu a spinká.
Venku to vypadá, že bude pěkný hic
Sem si nějak odvykla a ještě se blázen oblíkla do tmavýho, došla jsem úplně zplavená.
Světlušinko tohle máme po každým očkování, taky jsem dávala Paralen čípek, ale přišlo mi, že to moc nezabíralo, teď už jsem vybavena Nurofenem sirup, po tom většinou usne a je to pak lepší, i když teda řev neuvěřitelnej a jen leží a nožičku má nateklou jak hrom. Já už tady psala, že dr. mě nechtěla napsat šetrnější očkování. To záleží na dr. Ale mě bylo řečeno, že pokud je teplota kolem 39 st, mělo by další už být to lepší, zkus se zeptat dr. třeba to není taková kr… jako ta naše.
My ještě pořád nebyli na tom třetím to je nějaká kombinace, máme to kvůli té moči posunutý a pak ještě žloutenka. Takže se fakt netěším. Zítra vezu moč na KO jestli to nebude v pořádku tak už mě asi taky hrábne, protože cpát do něj další antb se mi teda nechce. Ale je v pohodě tak pevně doufám, že tam nic mít nebude.
Tak jsem si udělala kávu a čumím do pc, se mě nějak nic nechce.
Musím opět žehlit, ale to přesouvám jak se dá. Dneska budu dělat palačinky
Ale v tom pařáku nevím jestli je to nejlepší nápad teda ![]()
Veru ty jsi ta skoro dr. prosím tě z čeho jsou zvýšené leukocyty a můžou být bakterie v moči? Protože v krvy nic nemá, tak jestli je to jako zánět v těle nebo co? Páč žádná dr. mě na tuto otázku neodpověděla. děkuji
Krásný a sluníčkový den všem
tak dítko po vydařené noci spalo jen 40 minut, to bude už po obědě protivka ![]()
Peťo, teď ti to zkusím napsat neodborně, co si tak zhruba pamatuju:
zvýšení leukocytů /bílých krvinek/ v krvi značí např. zánět někde v těle, alergickou reakci a dalších milion různých věcí /můžou být a nemusí !/, u vás to bude asi tim zánětem v moč. měchýři. Jsou různé druhy bílých krvinek a tím, že se jejich množství zvýší, tak je to defacto obrana organizmu proti něčemu /zánět atd/ a ty krvinky jdou „do boje“
zánět močových cest může být způsoben bakteriemi, zvýšené leukocyty v moči jsou taky možné.
Veru díky, ale pravda je, že teda nejsem o nic chytřejší. Ale na to by měli přijít dr. z čeho to má? né! No uvidíme jaká bude zítra ta moč. Ale i tak moc děkuji.
Fido už spí hodinu, třeba zas překvapí a bude spát dlouho
![]()
Peťo, pokud by je měl v krvi, tak to bude nějaký zánět. Je spousta druhů bílých krvinek a podle toho se pak zjistí konkrétně z čeho by to bylo. Ale pokud měl zánět močáku, tak jsou zvýšené od toho. Jinak zánět močáku mohl začít , že se mu do moč. trubice mohlo něco dostat /např. z plenky/. Uklidním tě, je to docela časté onemocnění malých chlapečků
, takže být tebou jsem v klidu
Veru já si právě myslím, že kdyby měl zánět v těle tak se to musí projevit v kr. testech a ty mu dělali několikrát a nic tam nebylo. On měl pindíka trochu červenýho a pořád se za něj tahal, občas se mu tam udělají červený pupínky a pak zase zmizí. Ale asi to bude od moč. já zase slyšela, že na to trpí hodně holčičky. No každopádně v klidu jsem, myslím, že to není nic hrozného a jsou i horší věci. díky si zlatíčko
Fido stále spí už je to 1 a 45 min. ![]()
Pokud neměl nic v krvi a leukocyty byly zvýšené jen v moči, tak to souvisí s tím moč. měchýřem, přeléčili to antb, a teď to bude na tuty v pohodě
častější je tu u malých kluků /může to souviset i s tím, že ještě nemají úplně přetaženou předkožku, tak to nejde někdy dobře umýt - proto jsem pro přetahování, ale nenásilný, jen pozvolna/. V dospělosti na to zase trpí víc ženský… je to holt věda
![]()
Mě právě řekla, že mám začít přetahovat, protože ji má delší a můžou se tam ty bakterie držet. První moč byla dobrá a v druhé to měl zvýšený trošičku, no uvidíme zítra. Tak díky a už tě nebudu otravovat
![]()
tak to ti Dr. řekla správně
,
aspoň něco viď ? když už tu hexavakcínu nechce dát co? ![]()
vůbec neotravuješ
. Jdu vařit, dneska se vrací manža ![]()
Jenže tohle mi řekla dr. z Nefrologie, ta moje kr… mi neřekne nic ![]()
Jdu krmit dítě pa
teď mi přišel e-mail od HERO, jestli nechci něco od nich na zkoušku ![]()
no jasan, že jsem si napsala…
![]()
zkuste to taky na ten e-mail, napiště, že byste chtěli zaslat to a to a prý vám to přijde /kámoška dostala krabici sušenek HERO/ ![]()
páá
Milá maminko, milý tatínku,
každému děťátku posíláme jeden vzorek a můžete si vybrat mezi Sunarem (original, plus, premium), masozeleninovými kašemi (kuře nebo krůta), instatními drinky (pomeranč nebo malina) a sušenkami Hero Baby Prebiotikum. Vybraný produkt mi napište na email uvedený dole spolu s dodací adresou.
S pozdravem
Petra Voříšková
Office Support
HERO CZECH s.r.o.
Na Pankráci 14
140 00 Praha 4
IČO: 27114121
tel: 227031326
fax: 227031330
email: petra.voriskova@hero.cz
Ahoj holky ,
dnes máme ale nádherně, že jo?
Čekám na kamarádku z Litoměřic, má mi přinést svatební oznámení, tak se moc těším, v září se vdává.
Zpozdil se mi cyklus, a už jsem se bála, ale po testíku jsem zjistila, že nic, takže pohoda. Nedovedu si představit mít dvě děti tak brzy po sobě.
Veru , já taky kojím a pořád.
Barunce gratuluji k měsíčninám a Peťi k svátku.
http://animace.org/…/G240045.jpg
Kači , toho 26.8. ještě nic nemám, ale do Baru asi nepůjdu. Přijedu zase někdy do Brna.
Krásné odpoledne
![]()
Ahoj holky, tak jsem po školení a opět chytrá jako rádio.
Takjsem právě koukala do diáře a přibylo mi tam jedno školení, je tam sice napsáno celý den, ale času dost tak to ještě zjistím a ráda se s Kavi v báru sejdu. Teď se tam chystám s návštěvou z Přerova. Dorazí zítra večer. Zdenkovi do toho vlezl ještě k tomu neodkladná porada, asi 100 km daleko a tak je to na celé odpoledne, jsem zvědavá jak to vyřeší. No asi okolo 14 vyrazí a vrátí se ve 20 hod. To bude jeho bratr nsdšen, raději jsme jim nic neřekli, by třeba nechtěli přijet ![]()
Až budu u svého ntb tak se pokusím doplnit tam míry a váhy miminek, nějak nestíhám ![]()
Peťo všechno nej k svátku!!!!! Bude dneska kytice, co?