Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
13.8.06 22:28

Ha hezky si to užijte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.8.06 07:28

dobré ránko,
já stihla zatím dočíst poslední stránku, tak až Kuba usne, tak pak se na vás vrhnu :lol:
Gabko, taky hledám bundičku na zimu, včera jsem jednu super našla, ale když mi ji pani přeměřila, tak délka byla 43 cm bez kapucy /vel. 80/. To by Kubík tahal skoro po zemi :roll: . Jakou bereš Stázince velikost ?
Co jsem tak pochopila, než dočtu, tak Jarča s Mončou už jsou po velkým nákupu 8) . Nás to čeká, ale docela se těším, já hadříky kupuju tááááák ráda :lol: :lol:
zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 08:15

Krásné ránko

Ha krásně si to užijte a snad vám počasí vyjde :lol: :lol:

U nás je teda zataženo a celkem zima, bych řekla, že je po létě… :(

Gabko sestřih dobrý, ale už jsem taky krátkovlasá, trošku mi to vylepala i vzadu, takže já, která si nenechala nic ustřihnout mám nakonec krátký vlasy :roll: Ale jsem spokojená, je to hlavně praktické, nemusím moc česat a s malým ideální :lol:

Dneska přijde kámoška, kterou jsem dlouho neviděla, domlouvali jsem se milionkrát a nikdy to nevyšlo, tak snad dorazí :wink:

Na nákupy už se taky moc těším, jsem nemocná, uvalila bych majlant, kdybych teda mohla a taky ho měla, že… :lol: :oops:
Ale počkám ještě, páč Fido se určo ještě vytáhne…

Kino no to by jsme mohli, ale já to nějak nemusím :roll: Raději si na to počkám a doma je to lepší v pohodlí. Piráty máme doma, ale já je ještě neviděla, manža teda jo a byl naštvanej, že to má otevřený konec a musí se čekat na ten třetí díl :)

Včera jsem zrovna říkala manžovi, že už bych potřebovala taky aby si někdo vzal malýho třeba jen půl dne a vypla bych. Jenže všichni pracují a tchýně to nehrozí.....My jsme byli za tu dobu co je malej jen jenou na večeři a s takovou asi zas dlouho nikam nepůjdem, když nemá kdo hlídat.

Hezký den pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 08:32

Ahoj holky,

Veru tak já vybírám zimní bundu 86, Stázinka teď nosí vel. 80, takže 80 by ji byla malá, ale bundu na podzim beru 80.
HaPe tady je sluníčko!!! Právě říkali ve snídani, že ve čtvrtek má být 29°C, takže léto bude!!!!! Dej foto do galerky!!
Tak jsme se doma dohodli, že budeme hubnout a objednali si jídlo na týden http://www.dietplus.cz/…ze-vyber.php No jsem zvědavá jak to bude fungovat :)
Stázinka má 3 zub!!!! je to jednička vlevo!!! do týdne bude i vpravo!!!
 http://www.folklor.opava.cz/…es/usmev.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.8.06 09:14

Ahoj holky,
tak jsem zase jenom nakukovala a psát se mi nechtělo.

Jitko , takovýhle spaní moc dobře znám, ještě ted to někdy praktikuje, ale už mín a mín, ale i ta jedna noc stačí, abych byla vyřízená.

Gabko, Mončo , tak to já jsem na tom trošku líp, jednou jsem byla pařit sama a jednou s Honzou(od narození Davči), ale to je málo, dřív jsme codili častěji.

Peto , taky bych byla ráda kdyby si Davču vzal někdo na půl dne, ale bohužel. Ty starší si babičky vezmou, ale mimina mi nikdo hlídat nechce. Takže si odpočinu, když si ho vezme Honza ven, ale to nebejvá často.

Ha , tak si to hezky užijte.

KaVi , tak na tyhle baliče mám taky štěstí, jednou to viděl i Honza a místo toho aby mě zachránil, tak z toho měl děsnou prču.

Teplé oblečení neřešim, páč máme 4 bundy, 2 kombinézi asi 15 mikyn, 3 oteplený kalhoty, no prostě hromadu, takže to ani všechno nebudu vyndavat. No ale jak se znám, tak mi stejně určitě něco padne do oka a neodolám.

Davča si začal stoupat, konečně dělá paci,paci(ukazovala jsem mu to asi měsíc) a rozdává pusinky, to je kouzelný, řeknu mu Davídku pusinku a on ji tak krásně nastaví, no v tu chvilku je k sežrání.

Jdu si dát kafčo, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.8.06 09:23

Gabko , tak jsem nějak přehlídla tvůj poslední příspěvek. Přeju příjemné hubnutí, ve dvou by to mělo jít určitě líp. Taky budu muset ukecat Honzu aby hubnul se mnou, páč když večer něco jí, tak mě to taky láká. :cry:
Stázinka už je pořádnej zubatec, mi máme 2zuby dole a na další to dloooooouho nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 09:29

Hani tak já už večer začal nějaké věci objednávat a teď v tom mám trochu hokej a myslím že jsem objednala 3 bundy. Tak už jenom kombinézu a pak soupravu čepice, rukavice a šály. My na další zub čekali dlouho, 24.5., 31.5. a 14.8. Mno nevím jestli je to taková krása, protože mě Stázinka v návalu lásky chytne oběma rukama za vlasy a kouše mě do tváře :lol: prostě teror, nějak ji to nemůžu odnaučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 09:37

Gratulace Stázince k zubům, my máme pořád jen jeden, druhý se mu klube, má to dokonce i krvavé, ale je tam vylezlá jen špička. No to asi taky odpovídá proč je občas protivec :roll:

Hani Davídek je šikulka :lol: U nás se stojí jen , když ho postavím , ale jinak se nedrží a padá.

Holky tak hezké hubnutí, já to definitivně zabalila, páč už se nedonutím, ale přijde mi, že čím míň se hlídám tím je to lepší. Protože jakmile si řeknu, že držím dietu a hubnu ta bych sežrala koně…Je to asi o psychice a jak na to moc člověk myslí. Teda chtěla bych ještě tak 5 kg, ale nevím nevím teda… 8O :roll:

Dítě spí, já ještě rychle vytřela a umyla nádobí. Po tom stříhání je to hrozný, uklízím ty vlasy vždy týden :evil:

Nevím co mám vařit, co vaříte vy dnes..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 09:45

chichichichi Hape pro koho myslíš? Já pro sebeasi nic, Stázinka má jdlo ve skleničce a Zdeněk přijde domů až večer.
Půjdu okolo poledne na prochajdu a možná mě cvrnkne něco do nosu a tak bych uvařila nějakou večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 10:03

šmarjáá, já zapomněla, že držíte dietu…
asi vařit taky nebudu, malej má uvařeno ze včerejška, udělala jsem toho nějak moc, tak mu to dám i dnes a já si jen tak něco slupnu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.8.06 10:21

Hape ještě nee, až od pondělí, teprve jsem objednala jídlo :)
Ale já sama pro sebe nevařím, jen velmi velmi občas a když tak nějakou rychlovku a vzhledem k tomu že nemám vytažené maso, tak to musí být něco vegetariánského, takže nemám žádnou inspiraci :)
Stázinka před 10 minutami usnula, jsem zvědavá jak dlouho vydrží. Měla by jíst, ale asi nemá hlad. Já když ho mám tak nemůžu ani usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 10:30

Filípek spí už 1,5 hod. Pak mu dám najíst a půjdu na prochajdu, včera jsme nikde nebyli, udělalo se hezky až navečer, tak ho půjdu vyvětrat chlapíka…Začalo svítit sluníčko, snad to vydrží :lol:
Fotku už jsem poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.8.06 10:37

tak jsem vás přelouskla :wink:
Gabko přidávám se , dneska jsme doma bez taťky, takže nevařím a včera jsem dělala lasagne - mňáááám :)
Tak to už máš pěkný úlovek, 3 bundy…, objednáváš jen na mmb nebo i jinde? Já koukala i jinam, ale nic moc. HaM nebo CaA asi nemaji zásilkovou službu což? Tam se mi i něco líbilo. :oops:

Taky jsme od narození Kuby nikde nebyli a asi dlouho nebudeme :( , ani do toho kina nemůžeme jít, ale nějak se tím nestresuju…, i když taková pařbička jako za mlada… :lol: :lol: :lol:

všem zubatcům, skorozubatcům a stavícím se gratulace :wink:

jo a buzení je u nás stále, takže holky nejste samy ! Teď začal praktikovat, že si v noci sedne nebo stoupne a kouká na nás skrz šprušle a pak začne natahovat, klíďo každé 2 hodiny, budíček max. v 6 - 6,30h , no a v 8 už zívá, že by to jako chtělo dotáhnout. Marně mu vysvětluju, že kdyby spal třeba do 9, tak bude do růžova a maminka taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.8.06 11:01

No tak to se máte, že nemusíte vařit, já musííííííím. Ted vařim uzený žebra, tak asi udělám zapečený těstoviny. To vaření už mi někdy fakt leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 11:06

Fido stále spí 8O 8O Sem se musela podívat jestli dýchá :!

Já snědla zbytek guláše ze včerejška a čekám až se dítě probudí. To je vžycky tak, když potřebuji aby spal tak nic a když by měl být vzhůru, že chci někam jít tak si spokojeně spinká :lol:

Hani bych si dala ty žebra… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital