Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
11.8.06 13:36

Ahoj holky,

mamka nakonec přijede až příští týden, kolem 15 hod. dojde kámoška.
Sem chtěla jít na prochajdu, je venku hezky a odložila jsem dítě do postýlky a šla na WC a než sem přišla tak Fido spí :lol: :lol:

Tak podle toho jak dlouho bude spát se rozhodnu.

Moni šupni jsem nějaký receptíky, prosím :lol: :lol:
Já už nevím co malýmu vařit, přijde mi, že má to stejný pořád dokola :roll:
Dneska jsem uvařila kuřecí masíčko, brambor a hrášek, hm jenže nakonec jsem to jedla já a malej dostal těstoviny se zeleninou ve skleničce. Raději nebudu pokoušet osud, když nevím jak to bude pokračovat s tou jeho chorobou..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 13:45

Hape tak já dám malé najíst a ven razíme.
Tady je odkaz na Mončin deníček: http://emimino.cz/…s/story/4945

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 13:48

Gabko moc děkuji :lol: :lol:
Hezkou prochajdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 13:59

Díky, díky vám taky, jestli to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 16:18

Tak už jsme doma. Počasí nám parádně vyšlo a Stázinka si dáchla, sice jen asi 40 minut ale aspoň něco. Teď musíme vydržet až do koupání tj do sedmi minimálně.
Ha a kam vlastně jedete? Jsem to hledala hned jak jsi to napsala a nemůžu o tom najít zmínku, ale něco se mi motá v hlavě. Tak mi to připomeň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 18:24

Tak už jsme nějakou chvilku zpátky z nákupu. Docela slušně jsme zamávali s penězma - utratili jsme snad 6 tisíc - z toho 1700 za hadříky na Mata, ale zase je jich hodně a jsou na dlouho dopředu - no měli slevy, tak jsem se vyvášnila :-). Přes tisícovku v DM, 9 stovek za hadříky pro mě -7 triček ve slevě. Taky nočník a záhlavník do autosedačky a nakonec „něco málo“ k jídlu a pití pro nás a taky pro želvy.

Taky mi dnes dorazil vzorek zdarma od Hami. Bylo tam pokračovací mlíko, sklenička s masem a zeleninou a jedna Frutapura. Hned jsem z toho mlíka udělala Matovi kaši a lupla jsem do ní maliny. No, spíš naopak do spousty malin jsem dala trochu kaše :-) a moc mu šmakovalo.

Gabko - recepty klidně použij - já je vesměs taky postahovala z internetu, hlavně z jídelníčků Hami, něco jsem opsala z Betynky a myslím, že jsem tam dala i něco, co jsem si opsala ze stránek Lamargarity (snad mi to odpustí). Jo, a deníček má dvě části, páč byl moc dlouhej a do jednoho deníčku se nevešel. Ještě psala jedna holčina v deníčku, že jí dr. říkala, že může zkusit dát těstoviny se sýrem Cottage. Tak to zkusím, ale určo to ještě nějak ochutím.
A psala mi paní z mimibazaru, že bundička je - paráda!!!

Tak já jdu stříhat cedulky z našich nákupů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 19:21

Ahoj holky,

Veru-visel z té židle tak, že hlavu a ruce měl tam kde se sedí a zbytkem těla visel tam, kde mají být nohy :roll: :lol: A jinak, já hledala židli, ale ty levnější neměly ty pásy. Asi neumím hledat. Přemýšlela jsem, že bych koupila tu z ikey, stojí jen400Kč a holky psaly, že jsou s ní spokojený. No ještě uvidím.

Prosím, hodte mi sem odkaz na ty bundičky, já to nemůžu najít :oops: :oops:

My jedem zítra do Olomouce, chci koupit prckovi nějáký oblečení, na podzim, nějakou bundu, kalhoty, mikynu a tak. Tak snad dobře pořídíme.

Teď si malej hraje v postýlce a vypadá nějakej moc vyspanej, tak nevím kdy usne. :oops:

Taky jsme dneska byli koukat po sedacích soupravách, mají tolik pěkných, paní říkala, že trvá měsíc, než ji dovezou, tak budem muset brzo nějakou vybrat, abysme v novým neseděli na zemi, že :wink:

Peti-můra musela být docela děs, asi bych se taky bála, ale mě spíš hrozně moc vadí pavouci, vždycky jsem z toho zralá do blázince :roll: :lol:

Jo a včera mi přišlo sedátko do vany od Brambůrka, je moc hezký a prckovi se moc líbilo, hrál si s ním v postýlce, ve vaně je to teď o moc lepší, aspoň nemusím mít strach, že si rozbije hlavu.
Ditě řve, musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.06 19:56

Jsem ráda Jarko, že ti sedátko dorazilo OK. Nám bohužel dovolená tento týden padá, dnes jsem letěla s Bárou k doktorce, zdála se mi nějaká nesvá a horká a prý má začínající virovou anginu.. No klasika.. Manžel čekal na dovolenou přes půl roku než mu ji schválili, také není jisté, zda nám vrátí nějaké peníze za zrušení pobytu, no hlavně aby byla malá v pořádku, ted jsem jí naměřila 39C.., ach jo.. to jsou radosti.. a jak dnes konstatovala moje drahá matinka - a ve třinácti se na tebe stejně vyprdne-:)) no jo.. tak já dnes půjdu trošku dříve spát, kdyby se malá hodně budila. Tak se zatím mějte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 20:07

Jarčo - bundy jsou tady www.mimibazar.cz/index.php

Hodím do galérky náš dnešní úlovek pro Mata, páč jsem z toho fakt nadšená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 20:12

Mončo-díky :D , fotky ukáž, já jsem zvědavá, aspoň budu mít inspiraci :wink:
Bramburku-přeju, ať je malá brzo zdravá. To je blbý, že Vám nevyšla ta dovolená :( Ale zdraví je přednější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 20:17

Mončo, já jsem asi slepá, ale já tam tu bundu nemůžu najít, kde je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 20:20

Jarčo oni nám to nějak smazali. Je to tady v tom albu a je to ta šedá i oranž http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Moni číhám v galerce!!!! Miluji nákupy ;)
Bramburku ať je malé už dobře, nedávno měla nějakou rýmu, že? Neboj, nevyprdne se. Oni tomu ti naši rodičové už nerozumí. Náš vztah k našim dětem je jinej než jejich k nám. Hlavu vzhůru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.8.06 20:22

Jarčo tak koukám že u jke jenom ta šedivá, ale má i jiný, přesnější odkaz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 20:32

Gabko, díky. Je hezká. Ale já asi koupím nějakou víc razivou barvu, aby ho bylo víc vidět. Myslím, že je to lepší, jak už potom bude ťapat, tak aby byl viditelnej, kvuli bezpečnosti. Já jsem streska, tak budu klidnější. Koupím nějakou žlutou nebo tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.06 21:08

Ahojky,

Moni tak to jste se teda pěkně rozšoupli :lol: :lol: Ale my včera jen za jídlo a plíny pro malýho a tak nechaly skoro 4000 v obchodě 8O Si žerem teda :lol:

Na prochajdě jsme nebyli, manža přišel dřív z práce tak si hrál s Fidem a já klábosila s kámoškou a pak asi hodinu žehlila :roll:

Jarčo já taky pořád vybírala židličku a nevybrala, pak jsem měla mít půjčenou od kámošky Chicco, jenže při stěhování ji praskl pultík. Tak jsem se rozhodla, že taky koupím tu z ikey za 400,– Kč. Na krmeníí to stačí, malej by v tom stejně nevydržel. Zatím krmím v lehátku, jenže Fido se v něm houpe a otáčí se a někdy mám strach, že mu lžičku zarazím až nevím kam… :roll:
Pavouků se bojím ještě víc, stačí miniaturní a už šílím. Jo a dokonce jsem se dnes dozvěděla, že moje velká kámoška (myslím tu potvoru můru) je nějakej vzácnej druh nočního motýla 8O 8O 8O

Rozdělali jsme si s manžou vínko,k tomu olivy a sýr no prostě pohodička :lol:

Tak všem přeji krásný pohodový večer a zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí