Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
8.8.06 10:59

Ahoj holky,

neprší chvilku, to je bezva. Poslouchám Nohavicu a je mi hej :) Ráchelku mám na klíně. Ráno se bouchla do hlavičky, jak se o mě opírala, skákala u toho a najednou buch a už byla dole.

Peťo , manžel psal, že ho pustí z nemocnice asi koncem týdne, zítra a pozítří musí ještě na odběry a na ko. Má něco v moči a dali mu antibiotika, tak uvidí jak mu po nich bude, zatím nic moc :( . Díky za optání.

Mončo , oni to oblečení šijí fakt tak, že někdy jí sedí 86 a někdy 104. Ona má Ráchelka dost tlusťoučké tělíčko :)

Veru , to je dobrá koupě. Jsi šikulka :)

Pěkný den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.8.06 11:16

Ahoj holky,
tak my jsme dnes vyrazili ven už v 8.30, mám doma jenom Davču a jak je sám, tak je děsně protivnej, takže venku je líp.

Na MMB taky nakupuju a chystám se tam i prodávat, ale nejsem schopná to nafotit, tak to pořád odkládám.

Veru , já dneska taky hnala koupit test, páč mám 4 dny zpoždění a v noci se mi zdálo, že mi dr s úsměvem sdělil, že jsem těhotná a čekám dvojčata. Ted mi párkrát bylo špatně, takže to ve mě začlo hlodat, ale je to v pohodě. Já opravdu nestojím o to být první těhule :lol: :lol: :lol:

Davča taky nosí vel.80. Na zimu oblečení řešit nemusim, páč mám plný úložný prostory věcí, takže to akorát vyměnuju. Už to ani nemám kam skladovat.

Jdu trochu poklidit a něco ukuchtit, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.06 11:30

Peťo, Hani, taky mi bylo úplně blbě :roll: :roll: :roll: , se mi v hlavě honilo, co teda jako bude když budu těhu ! 8O No úplně jak kdybych byla puberťačka někde ve druháku na škole :roll: :lol: . No co, zvládlo by se to i takhle brzy nééé ? :lol: :lol: :lol:

Ivčo, to byl můj první nákup na MMB, ale co jsem tak rychle projela, tak mě tam i docela dost věcí zaujalo, spíš na ten podzim. To bych vzala tak 80-86 velikost. Hlavně kalhoty, bundy, mikiny atd. Boty jsem zatím nebrala. To asi až bude chodit i venku… Nebo dáváte už i nějaký bačkůrky na doma? My jsme stále boskatý, teda ponožky a na ven + capáčky :oops:
Jdu vařit, pak kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.06 11:32

ahoj holky. to se s těma tehu testama roztrhl pytel-:)) já to samé, měla jsem zpoždění asi 10 dní a dnes se to vyřešilo, že???-:)) druhé mimčo jsem již nechtěla (alespon zatím), manžel tedy ano, ale včera to za mě vyřešila kožní, mam v hrozném stavu AE a druhé těhu mi, alespon prozatím, vůbec nedoporučila, dokud se to nezlepší. Vzhledem k věku nemám moc času, takže to vypadá, že´budu muset dát bacha, abych toho našeho jedináčka moc nerozmazlila-:). Já věci na zimu již kupuju, mám nějaké bundičky, vestičky, tepláky s teplou vložkou apod.., kupuju většinou ve slevách, ted nějaké byly, tak jsem toho využila. My oblíkáme velikost 80 cca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.8.06 12:03

Veru , včera měla malá poprvé bačkůrky, ale vůbec se jí to nelíbilo. Nesnáší oblékání, obouvání, ani výměnu plinek, hrozně u toho zuří.
Budu jí ale muset koupit boty na ven, protože ponožky si sundává a na punčocháčky je ještě teplo. Na podzim a zimu ještě oblečení nemáme, uvidíme, jak nám Ráchelka přibere ještě.

U nás nehrozí, že bych otěhotněla, po porodu se milujeme minimálně, mně to moc bolí. Četla jsem, že je na to dobrý gel z dubové kůry, tak si ho chci koupit.

Bramburku , taky si říkám, že tak za rok bych chtěla čekat druhé mimi, kdyby to šlo, protože teď je mi 32, a druhé bych si tak plánovala do 35 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.8.06 13:09

Ahoj holky, tak k tomu těhu: Já mám MS jako hodinky, přesně za 28 dní. Ale jsem z toh těhu tumpachová. Přestala jsem předplácet maminku, protože to je časák pro těhotný a koupila jsem si včera Betynku a tam to samý jen těhula, tak ještě zkusím máma a já, ale ten jsem ještě nesehnala v žádné trafice. Pak končím a zůstanu u Marianne :lol:
Tak jsem šla k Dr nakonec dneska a mám angínu a nařízený týden na lůžku, hmmm ale to se moc nepovede, snad jen zítra. Pak jedeme pryč.
Dneska jsem v práci, mám toho dost udělat. Snad mám už z poloviny hotovo, pokud se něco nového nevynoří
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.8.06 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.8.06 13:27

Děkuji ti Ivo, snad to půjde, včera jsem ulehla v osm a nechala se hýčkat manželem. Řeknu Vám pohoda, jen kdyby mi nebylo tak blbě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.8.06 13:34

Jo jo, taky to znám z května :) . Bude líp, uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.8.06 14:36

něco pro zasmání:
Doktor měl jednou milostnou aféru se svou blonďatou sestřičkou.
Zanedlouho mu řekla, že je s ním těhotná. Doktor nechtěl, aby se o tom dozvěděla
jeho žena, a tak dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal jí,
aby odjela do Itálie a tam porodila dítě.
Ale sestřička se zeptala:
„Ale jak Vám mám dát vědět, že se dítě narodilo?“ Doktor jí
odpověděl:
„Pošlete mi jen pohlednici a na zadní stranu napište "Špagety.“
Postarám se o všechny výdaje." Nevědíc co dělat, sestřička vzala
peníze a
odletěla do Itále. Uběhlo šest měsíců a jednoho dne zatelefonovala
doktorova žena do ordinace a povídá manželovi:
„Drahý, v dnešní poště si dostal velmi zváštní pohlednici z
Itálie,
které vůbec nerozumím!“ Doktor jí odpovídá: „Počkej, až příjdu
domů a
vysvětlím ti to.“ Když přišel doktor domů a přečetl si pohlednici,
zhroutil se
na podlahu se srdečním záchvatem. Záchranka ho rychle odvezla do
nemocnice.
Jeden z lékařů se ptá manželky, zda neví, co mohlo způsobit
manželův
záchvat.
Manželka vzala pohlednici a přečetla: „Špagety, Špagety, Špagety, Špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.06 14:47

:lol: :lol: :lol: jó špagety… docela jsem se natlemila :D
Gabko, tak ať je ti brzy dobře!
Ivčo, ono stačí i málo… znáš to 8) , tak třeba budeš první těhu ty :lol: :lol: :lol: :lol:
Je zvláštní, že nás těhu amok chytnul ve stejnou dobu co?
Bramburku, taky přeju ať je AE brzy pryč :wink: . Jakou jsi brala na zimu velikost? My máme teď taky 80, tak by to mohlo být podobný…
Jarčo jak jsi se ptala na MMB, tak já si myslím, že to je pak na dohodě, peníze bych jen tak neposílala.Až kdyby mi opravdu řekli, že to mám rezervované jenom já :wink: Ono tam dáš zaslat odpověď a oni se ti ozvou na e-mail zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
8.8.06 14:57

Ahoj, ahoj,

Gabko, také přeji brzké uzdravení, doufám, že nebudeš mít tu hnusnou angínu, jak jsem měla onehda, bo to jsem se nemohla postarat ani o malou a myslím, že u vás je také problém s časem manžela, ne ?!

Tady už přestalo pršet, dopol. ale lilo pěkně, chtěly jsme jít ven a nic :(
Na večer, až uvidím manžela bychom měli vyrazit na ten nákup, jsme jak u snědeného krámu.
Zítra už se těším na srazík a pak jedu k ségře na video ze svatby a snad mají i nějaké fota :D

Malá se tady jakože snaží usnout, ale tak z poloviny u toho dělá opice, tak nevím.
Musela jsem sdělat celou postýlku, vyměnit prostěradlo a dozašít mantinely, utrhla jsem tam při poslední manipulaci nějaká poutka, tak to tady zašívám.

Iva zase dostala od rodiny nějaké oblečky, no hrozně krásné, nevím, zda bych tady takové koupila a nemyslím tedy za 1.000 Kč, takže to přeperu a musí to nosit, jelikož z toho rychle vyrůstá.
V NEXT a pod. mají moc hezké kousky, ale na mě je to příliš drahé, takže bohužel. Jezdíme občas do Polska, tam mají hezké a levnější. Plánuji tam zajet, jak jste se tu bavily o tom podzimu/zimě, jelikož taky nic moc na ni nemám. Bundičky apod. vůbec. Jen teď jednu dostala, krásnou, ale na zimu to není. Budu i muset dokoupit punčocháčky, to ji schází.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.06 16:00

IvoP tu dubovou kůru zkus. Mně i mojí kamarádce moc pomohla. Jinak věk máme podobný, mně je o rok víc 8O
Velikost na podzim kupuju ted 80, já chodím do NEXTu nakupovat pouze když mají slevy, jinak je to strašně předražené. Tedˇjsem tam právě ve slevách koupila nejaké věci, ale je to hned pryč, třeba podzimní bundu za 250Kč…
Příštích 14 dní máme dovolenou, jedeme na pár dní do penzionu do Rakouska a potom jsme týden na Šumavě. Tak doufám, že to Baruš zvládne, tedˇbyla týden nemocná a taky spí špatně mimo domov,…, no nebudu sýčkovat a předem se nervovat, snad to bude v poho..
nechystáte se tedˇněkterá taky na dovču??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.06 16:11

Brambůrku chceme taky na Šumavu a možná Slovensko. Kam přesně jedete? Já zatim hledám nějaký penzion nebo hotel, kde budou přizpůsobený i na dětičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.06 16:31

Veru123 místo tedˇpřesně nevím, ale zjistím od manžela. Každopádně jsme si pronajali jakousi chalupu s mlejnem přes Interhome, nevím, jestli to znáte, je to cestovka, kam inzerují lidi, co dávají k dispozici pronájem celých chat apod.. po celém světě, když Vás jede víc, velmi se to vyplatí.. My jedeme se známýma se stejně starým prckem - pronájem chalupy na týden pro všechny stojí 12tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí