Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
Mončo, tak hlavně, že bylo fajn, koukala jsem na všechny fotečky a moc to tam všem dětičkám sluší ! A jak už jsou všichni velký, Dominika jsem skoro nepoznala ![]()
Ráchelka spící na posteli, tak to je něco úžasnýho! No a Stázinka v ponču, Kubík si ji zamlouvá jako nevěstu
![]()
Gabko, jak jsi se ptala na ty švestky. Já bych je napoprvý podusila bez šlupky a pak zkusit třeba už i syrový, kdyby to bylo ok. A nebo bez cukru jsou od Frutapury v kombinaci s jablkem a taky dobrý. Já až budeme mít na zahradě, tak je taky zkusím. Včera jsem mu dala kousek meruňky na žužlání a to teda nééééé. Fuj fuj. Tak zkusím dýl ![]()
tady je teď krásných 21 stupňů a svítí sluníčko, paráda.
Tak zatím čauky, ještě mrknu a hlavně v klidu všechno dočtu, jak byl manža doma, tak jsem to prolítla jen na půl oka ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak u nás je dnes jakž takž,aji vylízá občas slunko. Šíma teď usnul,já jsem uklízela a teď mám oraz.
Světluš ,půjdeš na sraz? Nějak jsem přehlídla,jestli jo,nebo ne ![]()
Dneska se mě zdály divný sny o tygrovi,netopýrovi a vůni levandule… ![]()
Takže já jsem si to našla ve snáři-jsem na to ujetá… ![]()
Tygr -zlé vášně…to teda nevím,co to znamená,jako nevěru? Se mám na co těšit,chi
![]()
Netopýr -pochybný úspěch v obchodech…no tak uvidíme,dnes jsem si objednala ty golfky a v mimibazaru nějaký oblečení,bych se nasmála,kdybych to zaplatila a nic ![]()
Levandule -zdá-li se o ní,tak mám používat levandulové výrobky,jsou určené přímo pro mě…hmm,levadndulová voňavka-blééé,mě to voní jenom třeba na kosmetice když používají olejíčky,nebo to ještě měli v Rakousku jak jsme byli,používali ju v parní lázni,ale nějaký tělový mlíka,to né… ![]()
Vůbec nevím,co budu odpo dělat,nějak se mi nechce být doma,ale nikdo nikde,tak nemám s kým,bů ![]()
Tak aspoň pište,ať to líp utíká ![]()
Tak já jen na skok, než vyrazíme k babičce. Včera jsme přestěhovali Stázinku do ložnice a my jsme v jejím pokoji. Máme z něj trochu klaustrofobii, ale co bychom pro to naše sluníčko neudělali, že?
Moni vítám tě doma, Matýskovi to moc sluší.
Ahoj holky,
jsem měla pekelně náročný den tak jsem ani nestačila napsat natož číst.
Mončo taky tě vítám s Matýsekm doma ![]()
To je fajn, že se vám tam líbilo.
My jsme včera byli u tchánovců, pak jsme přijeli domů a kámoška přivezla holčičku (4roky) a hlídali jsme přes noc. Byla moc hodná, jen usínala asi hodinu a když už jsem si myslela, že je tuhá tak jsem se snažila nenápadně odplížit z ložnice a mezi dveřma se ozve,,teto kam jdeš?,, tak zas zpátky, nakonec si dala říct a spinkala. Zato Fido ve 3.30 hlad a velký vykládání, takže děcka vzhůru obě, a když už jedno usínalo tak to druhý ho probudilo. Nakonec jsme vytuhli všichni a spali až do 7.30. V poledne si pro ni přišli. Bylo to fajn, ale když to není moje dítě tak jsem jak trní, aby se něco nestalo a tak. Ale absolutně jsem se nevyspala. Teď jsem dožehlila a tak bych spala, jenže Fido zase né. ![]()
Potvrzuji srazík ve 14 hod u vchodu od Tesca. Se těšííím
![]()
Manža kouká na formule, no to je taky otřes, to je jak ten nesmyslnej fotbal. Nevím co mám dělat, se nudím a přitom se mi nic nechce
![]()
Hani jak jsi tipovala kdo bude u nás první těhule, tak já bych tipla Jarču, ale já určo né. Já až tak za 2 roky nejdřív. S tím našim drakem bych to nezvládla.
Jak píšete o tom stavění dětí, Fido se snaží taky o něco zapřít a zvednout, jenže jaksi nepochopil, že musí zapojit kolena a nejdřív si kleknout, pak řve a zuří, že mu to nejde. ![]()
Tak si jdu udělat kávu a budu koukat
Gabko ,proč je Stázinka u vás v ložnici a vy v jejím pokoji? Uniklo mi něco?
Martin se taky dívá na formuli a pak jde na fotbal
Šimon si vyhlídl Martinovu složku s papírama a náramně se mu líbila,uzmuli jsme mu ji a místo dokladů do ní dali čistý papíry a je spokojenej taky
![]()
Ježíš to je den…šla bych někam…už aby byla ta středa!!!
Nějak mě nechce jíst,jogurt s jablkem né a tak měl hrušku a teď karotku s bramborem,no tváří se na to všelijak,nejlíp mu jde mlíko… ![]()
Tak mě dochází inspirace…nějaký zatmění nebo co…
Ahoj holky,
Mončo, vítáme Tě doma.
To počasí je fakt děsný
. Nikam jsme nešli a sedíme doma. Taky se dívám na formule a těším se na středu.
Ahoj holky,
Matýskovi to na těch fotkách moc moc sluší.
Ivo-jo, Domik taky když si stoupne tak za ním hned letím. On taky vydrží chvilku stát, naštěstí většinou umí spadnout na zadek. I kdž to někdy neustojí a z toho sedu se pak ještě svalí
Už nás tu začíná být hodně, kdo to znají. A co teprve až začnou chodit sami
Se těším na zimu, až bude chtít to moje zlato řádit ve sněhu, to bude sranda…
Jo a nevím teda, proč typujete Peti a Hani na to další těhu mě
![]()
Já musím zatím končit, Vašek jede za chvíli do práce, tak ho vezu a beru si auto.
Ještě se podívám, jestli někdo píšete…
Tak jsme se vrátili od babičky z Ústí a bylo fajn. Dostali jsme Beaujolais, tak si ho za chvíli otevřeme.
Kavi Stázinku jsme stěhovali do většího pokoje. Je to příprava na narozeniny, protože dostane velké kusy hraček a do pokojíku se jí to nevejde. Taky jsme v pokojíku měnili topení, ale stejně jsme ji v zimě přitápěli a v ložnici jsme měli topení vypnuté, protože tam je bezva teplo. Pořád jsme nevěděli jsetli to uděláme a tak jsme se rozhodli a hned se na to vrhli. Taky se tam pak dvě děti líp vejdou (za 2 roky). Je s tím ale nakonec jen finanční výdaj, protože to chce nové skříně a tak, ale to počká, zatím to musím nějak vymyslet. Mám totiž zákaz! Každý rok jsou u nás truhláři a něco vyměřujou a dělají skříňky, naposledy pod schody, máme jen ty stoupací a tak jsem vymyslela mezi ně šuplíky, tak jich tam máme 6. Bezvadný nápad, vyšlo i na další botník. Tak teď musím počkat a tvrdit, že to opravdu takhle nejde a uvidíme.
Koukám teď na HBO - Těžká váha, mám ráda René.
Zítra napíšu víc, jo a ve středu mi to samo nevyjde, protože já mám každou středu obsazenou, jsem to ale popleta ![]()
Tedááá holky, ste mi s tím srazíkem udělaly vééélkou radost
Samo, že se přidám a ráááda. Doufám, že bude hezký počásko. I když na kafíčko nevadí ani pár kapek. Takže Vaňkovka vyhrála? Budu tam ve dvě, jako na koni (teda samo, že i s Eli).
Gabko, sem se těšila, že se přidáš a ono nic
Teda já vím, že se říká „středa, je ho tam…“, ale pro jednou byste to mohli odložit neee?
Se teď trošku stydím
…Jinak Eliška jedla podušený a oloupaný švestky, ale moc jí to nejelo. Ošklíbala se, jako kdyby cucala citron. A to je měla i s jablíčkem. Tak jsem je zatím odložila a za nějaký čásek to zkusím znovu. Třeba příjde k rozumu ![]()
Hani, takže navrhuješ, že bychom mohly uzavřít sázky, kdo bude první těhu? To by mohlo začít být zajímavý ![]()
Veru, já taky o víkendu třídila oblečky. Dostala jsem se zatím jen k dupačkám a kaťatům. Prosím pěkně odložila jsem zatím 13 kousků. Úplně jsem se zděsila, kolik toho Eliška měla. (Ona teda ještě má, ale už z toho pomaličku vyrůstá, takže budeme muset doplnit šatník. Manža už je s tím srozuměnej
). …Kubíkovi, nejedou meruňky? To Eliška by se po nich utloukla. Když jí je nedávám do pusiny rychle, jak si představuje, začne děsně zuřit. Včera ochutnala maliny a olizovala se až za ušima. A v závěru se poblila
Jenže to bylo kvůli těm zrníčkům. Nejdřív machrovala, že to přece zvládne, no ale potom jí to zrníčko asi zalezlo kam nechtěla a hup… Rázem to bylo venku.
Jarčo, ty jsi ještě nepracovala? A můžu mít jednu nediskrétní otázku na věk?
…A ty splátky známe moooc dobře. To náš rodinný rozpočet se vždycky zmenší o patnáct tisícovek ![]()
Hape, tak u Vás se taky kouká na formule? Tak to mají ti naši chlapáci společný. Nikdy nemůžu na nedělní odpoledne nic plánovat. A když jo, tak se formulky hezky nahrávají
Ale už jsem si na všechny ty „Šumachra“, „Alonzy“, „Rajkeneny“ apod. zvykla ![]()
…Včera jsme byli u strejdy na chatě. Bylo to bezva. Sešla se tam část rodiny. Grilovali jsme, popíjeli a klábosili. Jen škoda, že skoro pořád pršelo. Snad to příště výjde lépe a radostněji. Ovšem Elinka byla za miláčka davu. Nikdo nechtěl věřit, že ji dokáže občas chytnout i pořádný histerák ![]()
Tak dobrou noc maminkám, tatínkům i miminkům. A hurááá ve středu na srazík.
Ahoj holky,
u nás od rána leje jak blázen. Doufám, že tak nebude lít ve středu, protože cestovat v takovým počasí je teda hrůza! Já zá:,–(ně neumím chodit a jsem vždy zaliskaná až na zadku
![]()
Fido od 5 vyřvával až jsem vstala tak klid, že. Teď si spokojeně spinká a já jsem zas jak mázlá po hlavě ![]()
Odskočila jsem si do obchodu, poprvé jsem ho nechala takhle doma, a pádila rychle nakoupit, máme to naštěstí kousek. Protože ho oblíkat a ještě s kočárem se mě teda nechtělo. V obchodě jsem hrůzou, že dítě doma jančí půlku zapomněla ![]()
A brouček spinká ani se nehnul!!
Kámoška to tak dělá normálně, nechá malou spat a jede třeba na 2 hoďky na nákup, no to bych zešílela, ale hlavně nikdy člověk neví co se může stát ![]()
Jarčo doufám, že se nezlobíš, že jsem napsala jako první těhulku tebe. Já nevím proč, ale nějak tak na mě působíš, že by jsi to mohla být ty. Ale uvidíme kdo bude první ![]()
Jinak Domča už je taky kus chlapa, už se nám ty dítka úplně mění. Už nemají takový ty miminkovský tvářičky ![]()
Gabko je škoda, že se k nám nepřidáš na srazík, ale třeba příště už určo jo, nebo když budete mít třeba cestu můžem se domluvit ![]()
Jinak se teda moc těším, a hlavně až bude Ha vykládat o svatbě ![]()
Dala jsem prát pračku, a musím to pověsit doma na sušák, to zas bude schnout 3 dny a hlavně to nemám ráda, je pak v pokoji vlhko… ![]()
Jdu umýt nádobí a poklidit zatím pa a pište, budu trčet celej den doma
Ahoj holky ,
to počasí mě štve, měla jsem jet odpoledne do Bystrce za kamarádkou, které se v květnu narodil chlapeček Daneček, a nic, to se prostě nedá. Mám malou slídu na kočárek, Ráchel ji stále sundává, a taky si sdělává ponožky, takže je bosá. Punčocháče má v Praze, a botičky jsme jí v sobotu zatím nekoupily.
Jarčo , malá si též ze stoje sedne, ale taky mám strach, aby se nepřevrátila a nebouchla se do hlavy.
Holky Brňandy, snad nám nebude ve středu tak pršet ![]()
Gabko , škoda, že nepřijedeš, ale můžeme se někdy vidět v Praze až bude hezky ![]()
Ahoj, ahoj,
všem moc děkujeme za přání a že jste na nás myslely ![]()
Zdravím všechny a všechny už jako new paní ![]()
Svatba byla nádherná a dle našich představ a byli jsme zase jako na našem prvním rande, furt za ruku a zamilovaní…no romantika. Hrozně se těším na fotky, ale ty budou až v pátek.
Dopoledne na obřad a na focení naštěstí nepršelo, ale odpo ano, ale nikomu to nevadilo, pořád byl program vevnitř.
Vlastně nevím, co popsat…
bylo toho dost a vždycky ta vše svatba je ta nej, ne ? ![]()
Malá byla hodná, na obřadu výskala, když zpívali a tak…ale v poho, v osum jsme s menšími problémy dali spát a spinkala do rána ![]()
Moc se těším na srazík a ve 14,00 budu tam i s naší malou ! ![]()
Ještě pořád máme honičku, jsou tu stále ještě frantíci, takže furt pendlujem a něco vyřizujem, ale už jsme stihli naaranžovat kytky, rozdat výslužky a pověsit tu muji svatební na usušení
…
Pěkný den, ale je to na nic, nedá se nkam jít. Steph je ještě dnes na dovolené a zítra zase zpět do reality
Pa, Ha
Ahoj holky,
tak mám konečně pc jenom pro sebe, teda do 3hod, ale to stačí.
Davča si zatim nestoupá a docela bych byla ráda kdyby mu to ještě pár měsíců vydrželo, páč je hroznej zbrklouš. Po čtyřech lítá jak tryskomyš a občas to neubrzdí a praští se do hlavy.
Z toho jeho spaní už mi asi hrábne, každý 2hod v noci chodim dělat sunar, jinak řve jak hysterka, vstává v 6hod, ve dne spí málo. Moc by mě zajímalo jestli někdy bude spát celou noc.
Tak a má vyspáno, já asi fakt zcvoknu. Jestli ještě dneska náhodou usne, tak nakouknu.
Ahoj.
tak já si udělala kávu a už zas sedím u pc
![]()
Nešlo mi e-mimino a už funguje ![]()
Fido opět spí, dopoledne spal 2 hodiny a teď spí tak 10 min. tak jsem zvědavá jak bude dlouho. On někdy nespí vůbec přes den, někdy max. hodinu a z toho celej skoro prospí. Že by tím deštěm.
Tady leje to je hrůza. A prej tak má být do konce srpna, no ohromný, nemusí být pařák, ale taky nemusí pořad lít, se nedá nikam jít a sedět doma mě teda taky neba ![]()
Jsem aspoň uklidila půlku skříně v ložnici a druhou udělám až vstane, sem to zas probrala, budu asi chodit nahá!!! Jenže musím být fakt soudná, když vím, že do toho nezhubnu tak to nebudu furt schovávat. Fidovi jsem to taky probrala, až skončí léto tak nemá skoro nic na sebe. Musím naběhnot a vše na zimu nakoupit, páč ze všeho vyrostl. Manžovi jsem to už taky oznámila aby neremcal, že zas nakupuji jak střelená…
Už se těším, chichi…
![]()
Hani já jsem taky celkem ráda, že si Filip ještě nestoupá, stačí když se plazí a je rychlej, že to bohatě stačí. Taky občas zaparkuje do dveří a tak. Jen se podívá a valí dál.....
![]()
Ahojda hojda ![]()
jak psala Peťa v Brně je hnus fialovej
Šíma je protivnej jak blázen,už nevím co s ním.Dnes už 2× spal a půjde i po třetí ![]()
Včera totiž usnul až ve 21 hod.,pak se ve 22 probudil a řval jak najatej… ![]()
Teď je vedle mě ve stoličce a ukusuje si z kusu jablka a je redy ![]()
Sem si taky udělala kafe a zapekla jsem si zbytek cukíny s vajíčkem,šunkou a sýrem,ať žije dietáááá
![]()
Zítra mě dojde ten golfáč,to by mě zajímalo,kam ty tři kočáry dám,haha
![]()
Zase jsem objednávala z mimibazaru,páč mám to stejný,jak Peťa,na podzim a nedej bože na zimu nemám NIC
Já mám problém i teď když je zima s kalhotama a nějakou mikinou,všechno malý
Tak nosí tepláky a basta,má je červený,tak aspoň ladí ke kočáru…
![]()
Bodýčka má asi 3 a všude fleky od jídla,který nejdou vyprat,já potřebuju akutně sjet do města,kdyby pršelo trochu,ale ono lije jak prase ![]()
Na kočár pláštěnku dám,ale já budu mít mokrý gatě,leda že bych si koupila ty rybářský holínky
![]()
Tak jdu se modlit k nebi,ať se umoudří,jinak jsem lidově řečeno zítra v prdeli…až dovezou kočík a já nebudu mít taky čím zaplatit,páč musím do bankomatu,že…
![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/85.gif tak zatím…