Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
7.8.06 16:07

Gabko , my teda nakupujeme vel. 92, 98, 104.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 16:22

Ivo to počasí docela překvapilo, že?
Jo boty jsou zatím jen na ozdobu, často je sbírám z kočárku :lol: dokonce jsem se jednou musela vrátit a jednou když jsme byli s manžou na čerňáku, tak si všiml, že ji jedna bota chybí a věřte nebo ne už ji nenašel a to jsme se rozdělili asi o 30 metrů dál a to je měla obě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 16:24

tak mi právě došel výborný mail, ohledně mailu :lol: máte zájem?? velikost přílohy 1MB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.8.06 16:26

Jo Gabko, překvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 16:28

Ivo to jsou velikosti, ty brďo. Já si fakt nevím rady, vem si, že vlastně zima bude někde od listopadu a aspoň do února, března a když teď takhle roste, tak by potřebovala dvě. Nebo už se ten růst trochu přibrzdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.8.06 16:41

Gabko , já doufám, že se přibrzdí :D Nemá cenu abych jí teď kupovala věci na zimu když nevím, jestli je pak obleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.8.06 16:52

Ahojky,

šmarjá já teda měla pěknej nápad s tím uklízením, v ložnici je to jak po atomovce a furt jsem neskončila. Naštěstí dítko je hodný a uklizí semnou, chichi… Pořád něco zkoumá, už mě stačil otrhat sušený růže apod. Taky pořád dneska srajdí, teplotu nemá a mrčí tak pevně doufám, že to nic není… :roll:

Jdu si dát dlabanec a pak pokračovat.......

Kači kde jsi vzala ty smajlíky?????jsou hezký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.8.06 16:57

Smajlíci jsou tady :arrow: http://www.gify.nou.cz/smajlici.htm :wink:
Už nevím,co mám vymýšlet,nic mě neba a Šímu taky ne…chtěl by spát,ale už je pozdě,tak musí chlapec vydržet 8O
A furt lije a lije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.06 18:17

Jo tady taky pořád leje. Byly jsem se Stázinkou nahoře v jejím novém pokoji a paráda!!! Jsem mohla ležet a ona si sama hrála a lozila. Jen když postřehla, že čtu časák, hned se přivalila a chtěla mi ho vzít. Teď si hraje v ohrádce a vypadá, že siji chce spát, tak se na ni musím vrhnout aby mi neusnula. Ach tak nic, už vstala a snaží se nám zrušit žaluzie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.8.06 19:24

Ahoj maminy,

jste se rozepsaly, teda. :D

Počasí je hnusný, musela jsem vyprat, tak jsme taky trochu přitopili, aby to uschlo.

Peti-neboj, neurazila jsem se. Jen mi to přišo zvláštní, že typujete zrovna mě, ale já bych chtěla další brzo, tak se nedivím, že tak působím :lol:

Jituš-na tvoji otázku. Je mi 21. Už jsem to tu někde psala, jsem tu nejmladší mamina :D Já jsem maturovala už těhotná, tak proto jsem nestihla pracovat. Těhotnou by mě stejně nikde nechtěli.

Oblečení-jo, jsme na tom všechny stejně, já taky pro prcka nic moc na podzim a zimu nemám. Teď jak bylo chladněji, tak jsem mu dala takovej flaušovej kabátek vel.74 a tak tak. My kupujeme 80. a má to taky tak akorát, ale jak co, ono každá firma to má trošku jinak velký :roll: Taky nevím, jak to mám udělat se zimní bundičkou, koupím nějakou větší. Taky přemýšlím, že koupím nějákou kombinézu, až bude lítat ve sněhu, tak aby nebyl úplně durch. A zimní botičky.
Na doma máme taky bačkůrky, ale dávám mu je jen když je v chodítku, protože jinak se mu špatně leze.

Ještě dotaz: jak je to na tom mimibazaru když už je něco zamluvenýho a já to chci objednat, tak jak zjistím, že jim nemám posílat peníze, že už je to prodaný. Oni napíšou?
Zatím ahojte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.8.06 20:01

Čau holky,

jsem napsala román a sem ho omylem smazala :evil: :evil: :evil:

Tak znovu
Tak jsem úspěšně dokončila uklid, a dlouho zas tak blbnout nebudu :roll:

Fido spinká od 18.30, takže v 5 čekám budíček, už se těšíím :evil:

Kači smajlíky se vkládají jako obrázky, takže jsem zas utřela nos, páč nám to nejde bééé.....

Já kupuji vel 86 a více, Fidovi jsou krátký rukávy. Mám ještě nějaký mikiny a kalhoty, ale body s dlouhým rukávem jen 2 a jak psala Katka taky zaflákaný od jídla a nejdou vyprat, já totiž nemůžu na doma dávat starý věci a pak mě to rozčiluje, že to nejde vyprat :x

Gabko boty jsem taky několikrát hledala pod kočárem, navíc je nesnese na noze, takže bude asi chodit bosky :lol: :lol: :lol:

Ivo jak je manželovi, pořád ještě leží v nemocnici? To je pech to počasí, že nemůžete ani nikam jít. Ale aspoň si užívá babička s dědečkem :lol:

Veru já kupovala přes MMB sporťák a po domluvě s paní, mě ho poslala na dobírku, hodná. Ale asi u víc věcí by mi to taky neposlala.

Na jednotce dávají vynikající seriál Dr. House- nesledujete někdo??
Tak se jdu koukat a pak ještě nakouknu
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.8.06 10:27

Ahoj holky!

Tak u nás to dnes vypadá na docela hezkej den - snad to vydrží a půjdeme s Matem odpolko koukat na auta - to ho hrozně baví :-)

Nějak teď míň stíhám, jak musím pořád běhat za Matem. Ne že by beze mě nemoh bejt, to on klidně jo, ale zabaví se stoupáním u nábytku. A jak je ještě hodně nejistej, tak padá, a na zadeček padat ještě neumí. Včera byl rychlejší než já a spadnul u sedačky a samo že to vzal hlavou o stolek :roll: No, naštěstí to spravilo napití a kukuřičný křupky :-)

Ivčo - teda ty velikosti, co kupuješ Ráchelce, to je teda nářez!!! My teď začínáme 80. Na zimu zatím nic nekupuju, páč netuším, jak moc Mat vyroste.

KaVi - doufám, že se nepletu a byla jsi to ty, kdo psal, že dělal prckovi baštu z červené čočky. S čím jsi mu ji dělala? A chutnalo? A fakt se může už teď?

Tak teď jsem při psaní slupla oběd, stihla jsem uvařit, když Mat chrupe, a rovnou jsem to využila a najedla se v klidu.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.06 10:46

ahój holky, tak jsme ráno stihli dojít nakoupit a už zase leje :roll:
Včera jsem prubla mimibazar ! Pani úplně úžasná, pak jsem si psaly přes e-mail. Mám supr klokanku do 16 kg za 400,– úplně nová, nestačili ji nosit a k tomu teplý gatě za 50,– a tepláky a body za 30,– 8O . Podle fotek moc pěkný. Platila jsem to taky přes internet. bank. dopředu. Četla jsem si tam hodnocení a všichni ji chválili, tak uvidíme 8) . Tak že bych se stala závislákem na MMB ? :lol: :lol: :lol:
Velikost jsem vzala 80, protože ze 74 už vyrůstá, je mu to krátký. Takže obnova šatníku nutná !!!
Dneska ráno jsem si normálně musela koupit těhu test. Jsem to už 9 týdnu nedostala a je mi jak kdybych těhu byla, ale naštěstí ne. Teda ale byl to nerv ! Takhle brzy by to byla čára přes rozpočet… :roll: :roll: :roll:
Už kupujete věci na zimu? Asi ještě ne co? Jak píše Ivča, těžko odhadnout velikost. Ale koukala jsem, už by se nakupovat dalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.8.06 10:48

jo, Mončo, červená čočka se může, taky se na ni chystám, ale nevím jak, tak prosím prosím Kavi hoď receptík :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.8.06 10:55

Ahoj holky,

tak koukám, že s těhu samej planej poplch :lol: :lol:
No ale až nebude tak to bude teprve nářez!!

Fido usíná, ráno si dal 20 minutovku a teď furt mrčí, tak jsem mu šupla obídek dřív a dala ho do postýlky :lol: Zatím neječí tak asi asune.

U nás lilo ráno, teď zatím nic, potřebovala bych taky do obchodu, ale až odpoledne, snad nezmoknu :roll:

Taky už mám uvařeno, dnes to nějak šlo samo a v pohodě. Taky , když nejsou ty pařáky tak se líp vaří. Ráno jsem vstávala a měla normálka zmrzlej nos, snad nebudem za chvíli topit 8O

Veru já ještě nic nekupuji, u Fida člověk nikdy neví, se najednou vytáhne třeba i o 4 cm. Vloni dostal bundičku, píšou tam 1 - 3 roky, no tak jsem zvědavá jestli mu nebude malá v zimě, kombinézy mám asi 3 půjčený od švagrové. To bude stejně asi nejlepší. Jo a boty teda nevím, když je nechce mít na noze :roll:

Tak momentálně piští a zkouší vysoký tóny :lol: :lol: :lol:
Jdu se na něj mrknout pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí