Poradna duly
Jana Čurdová
Ivo to počasí docela překvapilo, že?
Jo boty jsou zatím jen na ozdobu, často je sbírám z kočárku
dokonce jsem se jednou musela vrátit a jednou když jsme byli s manžou na čerňáku, tak si všiml, že ji jedna bota chybí a věřte nebo ne už ji nenašel a to jsme se rozdělili asi o 30 metrů dál a to je měla obě ![]()
tak mi právě došel výborný mail, ohledně mailu
máte zájem?? velikost přílohy 1MB ![]()
Ivo to jsou velikosti, ty brďo. Já si fakt nevím rady, vem si, že vlastně zima bude někde od listopadu a aspoň do února, března a když teď takhle roste, tak by potřebovala dvě. Nebo už se ten růst trochu přibrzdí?
Gabko , já doufám, že se přibrzdí
Nemá cenu abych jí teď kupovala věci na zimu když nevím, jestli je pak obleče.
Ahojky,
šmarjá já teda měla pěknej nápad s tím uklízením, v ložnici je to jak po atomovce a furt jsem neskončila. Naštěstí dítko je hodný a uklizí semnou, chichi… Pořád něco zkoumá, už mě stačil otrhat sušený růže apod. Taky pořád dneska srajdí, teplotu nemá a mrčí tak pevně doufám, že to nic není… ![]()
Jdu si dát dlabanec a pak pokračovat.......
Kači kde jsi vzala ty smajlíky?????jsou hezký ![]()
Smajlíci jsou tady
http://www.gify.nou.cz/smajlici.htm ![]()
Už nevím,co mám vymýšlet,nic mě neba a Šímu taky ne…chtěl by spát,ale už je pozdě,tak musí chlapec vydržet ![]()
A furt lije a lije…
Jo tady taky pořád leje. Byly jsem se Stázinkou nahoře v jejím novém pokoji a paráda!!! Jsem mohla ležet a ona si sama hrála a lozila. Jen když postřehla, že čtu časák, hned se přivalila a chtěla mi ho vzít. Teď si hraje v ohrádce a vypadá, že siji chce spát, tak se na ni musím vrhnout aby mi neusnula. Ach tak nic, už vstala a snaží se nám zrušit žaluzie ![]()
Ahoj maminy,
jste se rozepsaly, teda. ![]()
Počasí je hnusný, musela jsem vyprat, tak jsme taky trochu přitopili, aby to uschlo.
Peti-neboj, neurazila jsem se. Jen mi to přišo zvláštní, že typujete zrovna mě, ale já bych chtěla další brzo, tak se nedivím, že tak působím ![]()
Jituš-na tvoji otázku. Je mi 21. Už jsem to tu někde psala, jsem tu nejmladší mamina
Já jsem maturovala už těhotná, tak proto jsem nestihla pracovat. Těhotnou by mě stejně nikde nechtěli.
Oblečení-jo, jsme na tom všechny stejně, já taky pro prcka nic moc na podzim a zimu nemám. Teď jak bylo chladněji, tak jsem mu dala takovej flaušovej kabátek vel.74 a tak tak. My kupujeme 80. a má to taky tak akorát, ale jak co, ono každá firma to má trošku jinak velký
Taky nevím, jak to mám udělat se zimní bundičkou, koupím nějakou větší. Taky přemýšlím, že koupím nějákou kombinézu, až bude lítat ve sněhu, tak aby nebyl úplně durch. A zimní botičky.
Na doma máme taky bačkůrky, ale dávám mu je jen když je v chodítku, protože jinak se mu špatně leze.
Ještě dotaz: jak je to na tom mimibazaru když už je něco zamluvenýho a já to chci objednat, tak jak zjistím, že jim nemám posílat peníze, že už je to prodaný. Oni napíšou?
Zatím ahojte…
Čau holky,
jsem napsala román a sem ho omylem smazala
![]()
Tak znovu
Tak jsem úspěšně dokončila uklid, a dlouho zas tak blbnout nebudu ![]()
Fido spinká od 18.30, takže v 5 čekám budíček, už se těšíím ![]()
Kači smajlíky se vkládají jako obrázky, takže jsem zas utřela nos, páč nám to nejde bééé.....
Já kupuji vel 86 a více, Fidovi jsou krátký rukávy. Mám ještě nějaký mikiny a kalhoty, ale body s dlouhým rukávem jen 2 a jak psala Katka taky zaflákaný od jídla a nejdou vyprat, já totiž nemůžu na doma dávat starý věci a pak mě to rozčiluje, že to nejde vyprat ![]()
Gabko boty jsem taky několikrát hledala pod kočárem, navíc je nesnese na noze, takže bude asi chodit bosky
![]()
Ivo jak je manželovi, pořád ještě leží v nemocnici? To je pech to počasí, že nemůžete ani nikam jít. Ale aspoň si užívá babička s dědečkem ![]()
Veru já kupovala přes MMB sporťák a po domluvě s paní, mě ho poslala na dobírku, hodná. Ale asi u víc věcí by mi to taky neposlala.
Na jednotce dávají vynikající seriál Dr. House- nesledujete někdo??
Tak se jdu koukat a pak ještě nakouknu
Hezký večer
Ahoj holky!
Tak u nás to dnes vypadá na docela hezkej den - snad to vydrží a půjdeme s Matem odpolko koukat na auta - to ho hrozně baví ![]()
Nějak teď míň stíhám, jak musím pořád běhat za Matem. Ne že by beze mě nemoh bejt, to on klidně jo, ale zabaví se stoupáním u nábytku. A jak je ještě hodně nejistej, tak padá, a na zadeček padat ještě neumí. Včera byl rychlejší než já a spadnul u sedačky a samo že to vzal hlavou o stolek
No, naštěstí to spravilo napití a kukuřičný křupky ![]()
Ivčo - teda ty velikosti, co kupuješ Ráchelce, to je teda nářez!!! My teď začínáme 80. Na zimu zatím nic nekupuju, páč netuším, jak moc Mat vyroste.
KaVi - doufám, že se nepletu a byla jsi to ty, kdo psal, že dělal prckovi baštu z červené čočky. S čím jsi mu ji dělala? A chutnalo? A fakt se může už teď?
Tak teď jsem při psaní slupla oběd, stihla jsem uvařit, když Mat chrupe, a rovnou jsem to využila a najedla se v klidu.
M.
ahój holky, tak jsme ráno stihli dojít nakoupit a už zase leje ![]()
Včera jsem prubla mimibazar ! Pani úplně úžasná, pak jsem si psaly přes e-mail. Mám supr klokanku do 16 kg za 400,– úplně nová, nestačili ji nosit a k tomu teplý gatě za 50,– a tepláky a body za 30,–
. Podle fotek moc pěkný. Platila jsem to taky přes internet. bank. dopředu. Četla jsem si tam hodnocení a všichni ji chválili, tak uvidíme
. Tak že bych se stala závislákem na MMB ?
![]()
Velikost jsem vzala 80, protože ze 74 už vyrůstá, je mu to krátký. Takže obnova šatníku nutná !!!
Dneska ráno jsem si normálně musela koupit těhu test. Jsem to už 9 týdnu nedostala a je mi jak kdybych těhu byla, ale naštěstí ne. Teda ale byl to nerv ! Takhle brzy by to byla čára přes rozpočet…
![]()
Už kupujete věci na zimu? Asi ještě ne co? Jak píše Ivča, těžko odhadnout velikost. Ale koukala jsem, už by se nakupovat dalo
![]()
jo, Mončo, červená čočka se může, taky se na ni chystám, ale nevím jak, tak prosím prosím Kavi hoď receptík
![]()
Ahoj holky,
tak koukám, že s těhu samej planej poplch
![]()
No ale až nebude tak to bude teprve nářez!!
Fido usíná, ráno si dal 20 minutovku a teď furt mrčí, tak jsem mu šupla obídek dřív a dala ho do postýlky
Zatím neječí tak asi asune.
U nás lilo ráno, teď zatím nic, potřebovala bych taky do obchodu, ale až odpoledne, snad nezmoknu ![]()
Taky už mám uvařeno, dnes to nějak šlo samo a v pohodě. Taky , když nejsou ty pařáky tak se líp vaří. Ráno jsem vstávala a měla normálka zmrzlej nos, snad nebudem za chvíli topit ![]()
Veru já ještě nic nekupuji, u Fida člověk nikdy neví, se najednou vytáhne třeba i o 4 cm. Vloni dostal bundičku, píšou tam 1 - 3 roky, no tak jsem zvědavá jestli mu nebude malá v zimě, kombinézy mám asi 3 půjčený od švagrové. To bude stejně asi nejlepší. Jo a boty teda nevím, když je nechce mít na noze ![]()
Tak momentálně piští a zkouší vysoký tóny
![]()
Jdu se na něj mrknout pa