Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
11.8.06 21:11

Bramburku taky přeji ať se malá brzo uzdraví a dovolená…škoda, ale jak psala Jarča zdraví je přednější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 21:14

Já pořád čekám na ty fotky od Monči a nic :( Tak už to asi vzdám, nechám to na zítra.
Peti-to máte teda fakt pohodu 8)
Tak hezký večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.06 21:16

Aááááááááá, už se tam něco rýsuje, to je radosti :lol: Tak jdu prohližet…Ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.8.06 21:23

Tak nákup už je v galérce. V jednom obchodě měli výprodej na letní zboží, tak jsem nakoupila i velikosti 86 a 92 - však ono se to neztratí :wink: Na teplý věcičky samozřejmě žádná sleva nebyla, ale potřebujeme, takže jsme taky koupili.

Jarčo - já si vůbec nevšimla, že na tom odkazu ty fotky už nejsou - promiň :oops:

Péťo - můra je fakt ošklivá, ale stejně by mě asi nevyděsila tolik jako pavouk :-) Ovšem chápu, že tebe může děsit příšerně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.8.06 22:14

Čau holky,
tak jsem tu jen na skok. Právě jsem doprava a pověsila prádlo. Elišce se dneska nějak nechtělo spát, tak bylo na mamince a tatínkovi, aby ji bavili, aby se dítko nenudilo :P Což znamená, že práce zůstala stát a sama se jaksi neudělá. Však to znáte. …Dneska jsme byli s Eli u MUDr., aby se jukla na ty pupínky (prý kontrola). Vypadá to dobře. Jsou tam pořád, ale jsou už daleko míň znatelný. Teď už věřím tomu, že to fakt bylo jen poštípání nějakou havětí. Ale bylo mi divný, že těch pupenců bylo na obličeji tolik.

Tak koukám, že všechny na té mateřské utrácíme jako divé :lol: Já dneska objednala tři balíčky pro Eli. Doufám, že jsem se ve velikostech trefila a nebude je hned tak odkládat. Eliška je sice drobek, ale scvrknout už se asi nenechá :lol:

Peťo, tak jsem si myslela, že Fido už bude OK a ono to ještě tak úplně není pravda. To teda fakt nevím, co ho může tak dlouho opruzovat :cry: Tak ať se chlapák brzo uzdraví. …Teď mě napadá, jestli on nesimuluje, aby nemusel na to očkování :wink:

Ha, to Eli má od včerejška taky nějak rozhozený spaní. Spí chviličku, pak ji vzbudíme (samo, že nechtěně - vykládání z auta apod.) a ona pak už nemůže zabrat. No a tak je to poslední dva dny pořád dokola. Snad se to zase za víkend upraví.

Mony, nechceš si k nám přijít osvěžit noční vstávání? :lol: To já vstávám tak dvakrát za noc (ke krmení) a nespočetně, kdy se jí něco zdá a probudí se s jekem nebo si při převracení klekne a pak je z toho úplně paf.

Jaruš, taky nás čeká nákup sedačky. Od přestěhování jsme zatím žádnou nepořídili. Nechtěli jsme stěhovat starou a teď čekáme na stavební spoření a „krpatíme“ se na dřevěných židlích. Fakt pošušňáníčko. Ale už to máme za pár :lol:

Brambůrku, přejeme Barunce brzký uzdravení a neboj dovču si určitě bohatě vynahradíš při nejbližší příležitosti.

Hape, máte ještě to vínko a olivy? Že bych přišla na návštěvu :lol:

Tak holky, zatím dobrou. Jdu upravovat fotky nebo mi je manža vymaže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.8.06 11:10

Ahoj holky, tak jen nakukuju co je nového. Dneska ani zítra moc nebudu, protože máme doma taťku a tak si ho musíme pořádně užít. Nikam nejede a tak budeme celý dny všichni pohromadě. JO! Právě jsou se Stázinkou venku a já chystám oběd.
Ha už vím, konečně jsem na to natrefila a jedete do Chorvatska.
Světluš tak jak jste se vyspali? To je teda blbý s tím buzením Eli :?
Hape dneska budeme tvůj příklad následovat a dáme si večer taky nějaký dobrý vínečko.
Moni hadříky pro Mata nemají chybu!!!!!
Tak si užijte krásný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.8.06 13:29

Gabko, ani se s tím spaním neptej. Já šla spát o půl jedné - dodělávala jsem nějaký resty. No a Eli se budila po hodině až do sedmi :cry: Pak si dáchla do devíti. Sláva, to byly celý dvě hodiny v kuse 8O To by mě teda zajímalo, co se s ní dělo. Moc nekřičela. Spíš jen chvilku, aby dala najevo, že se probudila a že bychom s tím měli něco dělat. Tak jen doufám, že se tyhle noci nebudou opakovat, protože jsem jak přejetá parním válcem. No a teď jsem navíc po obídku a tělo by rádo trávilo se zavřenýma očima. No, ale to se jaksi nedá, protože ta naše cácorka se před chviličkou probudila :? …Jdu manžu vystřídat v hlídání. Tak zatím všem krásnou a povedenou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.8.06 14:32

Ahojky všem

Světlušinko tak úplně chápu jak ti je :( Teď budu trošku prudit, ale Fido dnes vstával v 7 dostal mlíko, suchou plínu a pak jsme všichni spali až do 10 hod. 8O 8)

Manža před chvílí odjel s malým ke tchýni a já si v klidu uklidila, vysála a tak. Teď se tady morduju z obrazem, jsou to jen takový ty černobílý plakáty, ale potřebuju přehodit rámy,. A jak na potvoru jsou jiných rozměrů tak to musím zařezávat apod. No, že jsem se na to nevybodla…

Zítra mě přijde kámoška osříhat, se těším. Ještě, že fakt přijde domů, je to o hodně pohodlnější a taky levnější, že?… :lol:

Tak přeji všem krásnou sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
12.8.06 20:49

Ahoj, ahoj,

já až teď takhle večer :D

Jsme celej den na nákupu, ale tady bylo stejně pusto.
Prošli jsme snad vše, Ivě jsem jen na dovču koupila takový ten malý 2kruhový bazének, aby „kdyby bylo pěkně“ se měla kde očfáchnout :lol: …ale moc tomu nedávám, tady zase leje, ach jo, tak snad tam bude líp.

Nestíhám teď nic,protože u nás jsou zase z rodiny, takže se věnujem jim.

Světluš , s tím spaním ti tedy nezávidím, to je hrůza, ale snad to je jen přechodné, ne ? Elinka přece spí v noci docela dobře, vím, že je to usínání máte nalomené…vzpomínala jsem dnes a včera na tebe jelikož jsme malou taky museli uspat, normálně usna sama v postýlce a teď se nechá hladit 8O

Takže přeji dobrou noc u mě asi bude dlouhá, musím dodělat resty a co příští týden nestihnu :( 8)

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.8.06 21:05

Ahoooj 8)

Tak opět začlo počasí-hnus :roll:
Ještě,že jsme měli grilovačku včera,páč dnes už bysme zmokli :cry:
Bylo to výborný,masíčko měkký jak máslíčko,pivečko jak ze čtvrtýho…nebo třetího??? :D Kolem Šimonka všichni běhali a já jsem si užívala klidu :wink:
Dneska odpo spal tři hodiny,to bylo taky bezva.Jinak jsem včera dostala králíka,tak dneska měl poprvé maso a dělali se mu boule za ušiskama :lol:
Ve čtvrtek s holkama to bylo taky super,dlouho jsem se tak nezařehtala a dokonce mě tam balil chlap…blééé :evil: bylo mu asi 50,ožralej a furt mě vnucoval kytku růží…bylo to děsný,tak jsem udělala psí oči na pingla a on ho spacifikoval :D
Za týden jedem s kámoškama na týden na chalupu ,tak doufám,že bude aspoň trošku přijatelně :roll:
Tak hezkej večer a zítra pááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.8.06 07:53

Jen nan skok,
Světluš to spaní je teda kruté, jestli se to vůbec spaním lze nazývat :( My spíme dobře, akorát jsme posunuli hodinu vstávání a Stázinka mě dostává z postele už v šest. Ale proti Eli je to malina.
Hape tak jsme žádný vínko neměli (pokud nepočítám omáčku k obědu), protože já beru atb, jsem na to úplně zapoměla.
Včera jsem byla odpo s malou venku, protože byla nějaká protivka a zašly jsme do nové pizzošky a koupily doml pizzu. Mají ji fakt dobrou. Musíme tam se Zdenkem někdy na večeři :) Stázince je 9M a my ještě nikde spolu nebyli. To zatracený hlídání :)
Ha počasí vám určo vyjde, neboj!!! To jen tady bude hnus, aby jsme vám záviděli :lol:
Kavi tak to jsi se náramně bavila!!! Skvělé. U nás bylo ošklivě i v pátek, teda spíš až k věčeru a včera jen okolo šesté déšť až do rána. Takže celkem slušně. Jsem se fajn zasmála, nejdřív úsměv, jako že tě někdo balil a pak smích při představě kdo to byl :lol:
Stázinka má v ohrádce takovej schod z matrací a už na něj slušně vyleze,ale tím pádem má kraj ohrádky u pasu. Docela mám bobky, že přepadne. Má na tom schodku hračky, ale ona je v momentě poschazuje dolů a šup a je nahoře :)
Včera byl u nás známej a Stázinka se ho tak styděla že kdyby byl někde poblíž písek, tak do něj strčí hlavu jako pštros :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
13.8.06 19:42

Ahoj holky!

Tady je dnes jako po vymření! Asi si užíváte tatínků, co?

Světluš - teda ty noci, to máš krutý. Nic podobnýho jsme neměli ani první týdny po narození. Snad to brzo přejde. Držím palce.

KaVi - dobrej zážitek s „baličem“. Jít někam zapařit (o zájmu „donchuanů“ ani nemluvě :-)) je pro mě jako z pohádkový knížky. Co je Mat na světě jsme stejně jako Gabka nebyli nikde ani sami s Honzou, natož sama. Nemá nám tady kdo hlídat - ale to je pro mě lepší, než když nám tchýně lezla do bytu každej den :wink: A kdybych chtěla jít někam sama, tak Honza sice Mata zvládne v pohodě, ale nějak tady nemám s kým.

Pražandy - tak se mi zdá, že na srazík jsme reagovaly jen já a Gabka. Tak navrhuju nechat to, až bude mít Ivča hotovej byt a bude na nás mít čas.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.8.06 19:48

Ahoj holky,

jsem včera neměla večer čas, byli jsme v kině na Piráty z Karibiku 2. Bylo to super, vratili jsme se o půlnoci, to se už malej začíná budit, takže jsem se moc nevyspala, protože každý den vstává v pět nebo o půl šesté. Hlídala nám babička.

Na nákupu jsem koupila dvě mikyny, mažestráčky a zimní bundu, je tak jak jsem chtěla výrazných barev-žlutá s červenou a s modrou, ale moc hezká. Pak ještě dvě body s dl.rukávem.
Chtěla jsem i kombinézu, ale tu jsem nesehnla, tak později snad někde mít budou.

Tady je pusto, všechny jste na víkendech a tak, že? Tak snad zítra to bude lepší.

Zatím se mějte, hezký večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.8.06 21:01

Jarčo slyšela jsem, že dvojka je suprová, viděla jsem ukázky na HBO a taky známej na tom byl. No já musím počkat až vyjde DVD.
Moni tak s tím kinem jsme na tom stejně, nemám s kým :? Jo a bundička oranž je vyprodaná a možná v září :( Dneska jsme byli v té botanické na posvícení. No byla to hrůza - nedopečené klobásy kdy v grilu topili nějakým lihem či jakým tekutým podpalovačem, který pěkně smrděl. No hrůza. Dokonce i kapela zvala lidi na 11.11. do Lety u Prahy aby viděli co to vlastně je posvícení, že je to tady děsný. Tak jsme šli do ZOO. Paráda, jen co jsme přejeli turnikety, tak Stázinka usnula a my se Zdenkem chodili po zvířátkách :) Bylo to skvělé, aspoň jsme si to vylepšili. Jsme říkali, že se nedá ani za den projít.
Srazík počkáme samo na Ivu.
Hape co sestřih???
Jdu hledat bundu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
13.8.06 22:22

Ahoj, pěkný večer,

tak tady dnes bylo prázdno, já nakukovala, ale ne ve správnou chvíli :D

Koukám, že jste měly program, jóó kdy my se dostaneme do kina ??? :roll: …ale snad jo, Steph by ty piráty viděl moc rád, ale bude to v Aj,tak nevím, rozhodne se.

Balila jsem dnes na tu dovču a zjistila, že z teplých věcí má Iva opravdu skoro nic, takže nákup, jako Jarča bude nutný. A zase začíná náš problém s pyžámky, kdy mám 2 dobré…to nemluvím o svetříkách, dupačkách apod :lol: 8)

Do ZOO bychom moc rádi v Ostravě, takže jakmile pojedem, jsem už předběžně domluvená s kamarádkou a jdem 2 rodinky ! :)

Takže já se loučím, přeji pěkný a NEdeštivý týden a v Pá…
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital