Poradna duly
Jana Čurdová
Ivuš, ono je to tak, že to jednou zkusíš a zjistíš, že Ti hlavu nikdo neutrhl a příště už je to o hooodně jednodušší ![]()
Jitko to maliny STázince zase vůbec nechutnají. Má ráda právě broskve ![]()
Dneska měla prvně tu červenou řepu a panečku ta jí šmakovala!!!!!
Ivi to naše sestra tu velikost jenom odhadla, protože se Stázinka nevlezla do krabice ![]()
dobré ránko,
tak u nás noc horor hororovatý, jsem jak zombie ![]()
Jíťo, pastu určitě ještě ne, stačí buď otírat buničitou vatou a nebo mini kartáček, tu
u máme taky
, na začátku bylo nadšení, ale teď už se mu pusina moc otvírat nechce
Tabletky nám dala Dr. - fluor, tak je třeba vyfasujete příště, ale někteří Dr. dávají až od roka, což nechápu, když zoubky narostou dřív…
Gabko, olej /nebo kousínek másla-občas/ se do zeleniny dávat má, kvůli vstřebávání vitamínů, i ve skleničkách je, ale tam je obyč. Olivový je myslím nejlepší ![]()
Rajčata i broskve, citrusy atd jsou fakt alergeny, ale pokud je Stázinka bez reakce, tak bych to neřešila… Akorát, když bych dávala něco novýho /alergen/, tak třeba počkat 3-4 dny než se dá jiný, aby se kdyžtak vědělo z čeho reakce je
tak my jdem nakoupit, zatim pa
Ahoj všem,
ta dnes se nám to už zkazilo, ale jsme i trošku rádi, alespoň můžeme ven ![]()
Iva je myslím dobrá, jen ty ranní budíčky, dnes před 5,00 ráno. Pak vydržela jen do 6,30 a už zase spala…nevím, jestli nebyla hladová ![]()
V noc se také budí, ale to je jen vteřina, ani k ní nejdu, otočí se a zase spí.
Boule je menší a menší, za to víčko je kompletně modré…
Ale vidím, že s pády nejsme sami, jen jsou mírnější
…no alespoň tak.
My zuby pořád vůbec
…tak nevím, kdy to přijde…
Světluš , tak o tomto MC vůbec nevím
…to je něco nového
Knížku o zdravé výživě mimi do roku a potom do 3let života máme taky, ale zatím ji nic nevařím, Dr. zatím řekla´, že stačí kupovat a doplňovat mlíkem, občas jí dám čerstvé ovoce a jí vše, zatím se alergie u ničeho neprojevila…
HaPe, taky gratulujeme k dalšímu zubu.
Pěkný den,
Pa, Ha
Ahoj holky,
koukala jsem do galerky a musím říct že Kubíček je sladkej, Filípek je holka jak se patří, Eliška lezkyně a Ha nádherná nevěsta!!!
U nás docela nic nového, akorát jsme včera byli v Oáze a tam měli odrážedlo a tak jsme na něj Stázinku po:,–(ili, protože je úplně mimo když vidí jak na tom děti řádí, skoro vypadne z kočárku jak se naklání a moooc se jí to líbilo. Tak jsem ji hned dneska motorku pořídila a už se projela po bytě ![]()
Zítra razím hned ráno na nákupy- Dny Marianne, jsem zvědavá na úlovky ![]()
Musím se psem ještě se ukážu. Snad některá dorazíte ![]()
Ahoj, ahoj,
přejeme Stázince vše nej !
![]()
Tak asi zase nepůjdeme ven…ale už nám ten limit končí a zítra vyrazíme ať se děje, co se děje ![]()
Dnes byla opravdu špatná noc, takovou jsme neměly ani, když se kojilo.
Malá se budila s pláčem od 23,00 do 5,00 co hodinu - děs, vždy jsme dali dudel, chvíli se tam pomotala a usla.
Nevím vůbec čím to může být, snad zuby ? nebo ta čokoládová kaše ? zima ji není.
Zkusím nějaké změny a uvidíme
![]()
Steph je na rybách a malá spí ![]()
Gabko , co jsou to dny Marianne ?
Přejeme všem krásný den,
Pa, Ha
ahoj holky, opět nestíhačka, taťka je doma
![]()
Gabko, u nás teď odrážedlo - motorka taky frčí, je z něj úplně paf ![]()
pak napiš, jaký máš nákupní úlovky
Ha, ty jsi zkoušela už čoko kaši ? tu bych zatim neriskovala…
, třeba ji z toho bolelo bříško… Tak snad dneska to bude lepší.
kdepak se toulá Hanka?
![]()
Veru, taky nad tím přemýšlíme, jestli to není ta „potvora“, bo jinak je vše jako vždy…
Ahoj holky,
tak jsem tu. Se začátkem školního roku na mě padly nějaký chmury (Terka by šla na střední), tak se mi ani nechtělo psát, ale občas jsem nakoukla. Stázince vše nej k dnešním měsíčninám a dodatečně Ráchelce a Matýskovi **taky vše nej.
Dnes je u nás jarmark, takže za chvilku razíme na kolotoče a prošmejdit stánky.
Večer všechno dočtu a písnu. Zatim ahoj.**
ahój Hani, no už nám bylo smutno ![]()
Teď se nechci ptát jak úplný trotl, ale nějak mi unikla Terka…,takže nevím o co jde, tak se omlouvám
![]()
Ha, čokoládu v prvním roce vůbec neeee
. Uvidíš, že dneska už to bude dobrý ![]()
Ahojte maminy,
Dominik je stále nemocnej
Ve čtvrtek jsem s ním šla znovu k doktorce, že má pořád ten průjem, říkala, že to trvá dlouho než se to spraví, že to byla infekce a že je to normální. Pro jistotu mu vzala ještě jednou výtěr. To byl ještě docela v pohodě, ale přes ten den nechtěl skoro vůbec spát, spal naposledy ve dvě odpoledne a pak už ne, tak jsem večer okoupala, dala papat a že půjde spinkat. A začal strašný řev doprovázený kaděním. Začalo to v šest a skončil o půlnoci, kdy už měl 38horečku a celou tu dobu řval, nemohla jsem ho položit, protože to byll konec ani se nikam hnout. Celej se kroutil, no hrůza. Já už jsem byla úplně zoufalá, že snad pojedu do nemocnice, nakonec mi po té půlnoci usnul v rukách, tak jsem ho položila k sobě do postele a trochu spal. Připadala jsem si jako ta nejhorší matka, které se trápí dítě a já mu neuměla pomoct.
Teď stále průjem, pořád ho bolí bříško a děsně prdí. Jí akorát rýžu, mrkev, pije čaj a v noci mlíko jo a taky banán. Odpoledne jsme byli u tchýně, tam svačil banán co jsem mu vzala s sebou, kupodivu ho celej snědl, obvkle sní tak půlku. A bába říká, že má v ledničce Bobíka. A já, že to ještě nejí. Ona udělala děsnej obličej, jako že jsem hrozná, že to už může. Na to argumentovala její švagrová, že její kluk to jedl už ve dvou měsících, tak jsem jim řekla, že to mě nezajímá a že dneska už to není co to bývalo a že je to barvený a hnusný a tím jsem skončila, víc už neříkaly nic.
Jo, ale píšu co jsem zrovna nechtěla. jak jsme byli u té báby, tak se Dominikovy spustila rýma. Ú plně mu teklo z nosu. Tak jestli třeba neplakal i proto, taky má pořád zvýšenou teplotu, tak doufám, že máme krom toho průjmu ještě něco. To by nám tak scházelo. chudáček můj malej se bude pořád trápit ![]()
Kaskadérům přejem, aby už nebyli žádné pády ani úrazy ![]()
Stázince vše nej!!! ![]()
Koukám, že je to pěkně dlouhej příspěvek, tak se nezlobte, potřebovala jsem si postěžovat..
Zatím ahojte
Dívala jsem se teď do galerky, super fotečky!
gabko-Stázince to na motorce moc sluší, Dominik už taky zkoušel, když jsme tu měli od bratrance kluka, má dvacet měsíců a pořád na ní jezdí. A tak když jsem na to Dominika po:,–(ila, moc nadšeně se netvářil, Dominik jo. Asi taky pořídíme.
A jinak mám ještě dotaz, zase
zvažuju, jestli si mám do kuchyně taky pořídit myčku. Budu mít spotřebiče Fagor, máte některá? Nebo jakou máte myčku a s jakou máte dobrý zkušenosti? Děkuji za odpovědi:
Ahoj holky!
Stázince všechno nejlepší k 10. měsíčninám!!!
Zase nějak nestíhám
Ve čtvrtek jsme byli ráno poprvé po prázdninách na plavču v Berouně. Bylo to bezva, jen Mates byl hodně ospalej, páč lekce začíná zrovna, když on obvykle usíná. Naštěstí tam potřebovali udělat nějaký přesuny a nám se to zrovna hodilo, takže další lekce máme v pondělí odpoledne. Blbý ale je, že Mates má od včerejška zase teploty kolem 38 až 39
K tomu dělám věci do práce a Honza se připravuje na pohovor na nový zaměstnání. A příští týden tu máme tchýni ![]()
Jarčo - teda chudík Dominik. Už ho to trápí fakt docela dlouho. Držím palce, ať už to rychle přejde.
Mějte se, šupajdím za tím svým rozhicovaným šmudlíkem.
tak koukám samý marod
, tak ať je jim líp !
Ty Jarčo, měl nějakou infekci? teď si nějak nemůžu vzpomenout co mu našli… tohle klíďo může být i alergická reakce, ale jestli našli infekci, tak to může trvat dýl
Jak jsi psala, že mu spustila rýma u tchýně… tak to bych viděla na alergickou reakci ..... na tchýni
, ba ne, to byl blbej vtip viď ?
![]()
Stázinko, jsem snad poslední , kdo ti nepřál, takže to dodatečně napravujeme !
jo a pro myčku hlasuju všema deseti, neuvěřitelně to šetří čas, kromě jiného… Miluju toho, kdo ji vynalezl. ![]()
My máme AEG a naprostá spokojenost. Určitě si vem šířku 60cm, do té menší se toho vejde méně a blbě se tam dávají třeba hrnce.
Jinak koukej hlavně na spotřebu a aby byla „áčková“. Pak budeš nadmíru spokojená