Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ránko
Šíma dnes vstával v 7.30
to je krásný se takto vyspat a eště ke všemu se mně zdál teda dooost dobrej sen…
Jéé,takových probuzení víc a je o dobrou náladu vystaráno ![]()
Migréna je naše společná kámoška,koukám
V těhu o.k.,to se ty hormony tak splašily,že nebyla ani jednou,po porodu občas,ale oproti tomu,co jsem zakusovala tak v 18 je to lážo
To jsem musela i jezdit na pohotovost na injekce,jináč jsem byla schopná vyskočit z okna…bydlela jsem v rod. domku v přízemí,chi
Taky pomáhalo ticho,tma a prášek na spaní a nejlépe někakej dryják!
Včera jsem čučela na Jste to co jíte ,bylo to tak nechutný,že snídám zase zrní a jogurt…
Ta slečna teda byla…a když jsem viděla jak žere a hlavně jak to pak vypadalo na tom stole,tak se mi zvedl kufr,blééé ![]()
Nežeru,držím dietu
Haha,asi po 150 ![]()
Jdu si vypít kafe ![]()
Tak jsme se vrátili z ORL a Stázince to ouško budou píchat píchat. Musíme v pondělí do nemocnice, kde jí to udělají
Ještě že jde Zdeněk se mnou (vždycky chodí). Dneska jak ji drželi hlavičku tak strašně plakala a koukala přřitom na mě a já si ji nemohla vzít, ale hned jak to bylo možné tak jsem ji vysvobodila.
Kavi taky jsem na to koukala a bylo to drsný - i když ona zhubla hezky, na tom břichu to bylo parádně vidět.
Stázinka taky poslední týden vstává místo v 6:30 v 7:30 je to paráda. I když včera prostě měla posunutý spánek přes den o dvě hodiny, a tak nemohla večer zabrat.
Jdu prolítnout maily, udělat balíčky oblečení a vypít kafčo ![]()
Krásný den!!
Ahoj mamči,
to mě mrzí, že jsem včera ten pořad o hubnutí neviděla, úplně jsem na to zapomněla.
Gabko , to je mi líto, že musí Stázinka na píchání ouška. My zase máme na pusince vyrážku Moluska se to jmenuje, a mám na to mast, když to neuschne, tak bude muset jít Ráchelka na propíchání té vyrážky. Za týden jdeme na kontrolu, tak se bojím, co bude. Malá je moc neklidná, a kožařka jí to proto nechce propíchat a chce nás poslat na polikliniku. Malá tam má asi 20 puchýřků.
S tím srazíkem, tak já nemůžu zítra a příští čtvrtek.
Kači , Ty hubnout nepotřebuješ, vypadáš báječně.
Jituš , my budeme mít rohovou sedačku z Aska asi v sobotu, z ekokůže, tak jsem na ni moc zvědavá, moc se mi líbí, ale snad nebude moc nepohodlná
.
Pěkný den plný sluníčka.
Ivo tak to je mi líto Ráchelky, to je horší než ouško, o něm Stázinka ani neví. Taky jsme dostali mast ale nezměnilo se to a tak to musí udělat v nemocnici, ale jen v ambulanci, nebude tam spinkat. Snad to Ráchelce zabere, podávej průběžně zprávy jo? No a s tou sedačkou budu v sobotu číhat v galerce
Ani jsem si nevšimla, že jsi psala že budete kupovat ![]()
Stázinka teď odpočívá v postýlce, zrovna jsem ji tam dala nové povlečení. Jak to je u vás s dětským povlečením? My máme 4
y. Z toho jen 2 jsou jen deka a polštář a ty zbylé dvě jsou stejné k nebesům a mantinelu. V létě se dají, ale používat jen 3, protože to čtvrté má zimně oblečené medvídky jako motiv. Peřinu máme normální, ale polštářek máme malinkej asi 30×40 a když koukám na MMB na povlečení, tak jsou všude ty polštáře velké. Stejně jsou jen na ozdobu. Jak to máte vy? Jsem ulítlá když bych si myslela, že potřebuje ještě tak jedno nebo dvě?
Dobré ráno holky,
malá zase zalehla na dopolední sisetu, po vyčerpávajícím plazení a lezení vzad na našem koberci
…už tedy udělala i několik kroků dopředu
, tak máme radost.
Včera jsem to viděla z polovičky to Jste to co jíte a mají pravdu, jen se to musí opravdu dodržovat. Já myslím, že nejhorší je stáhnout si zase ten žaludek, s tím jsem měla problém já. Potom ty fast foody na večer, to je mor, i já si dám a rááda, chutná mi to, ale taky se musím držet, bo bych šla zase nahoru, jak když jsem byla těhotná - 22kg navrch ![]()
Potom jsem ji viděla až pak na konci, kdy byla hubenější a fakt ji to seklo o mnoho líp…
Migrénou trpěla moje máma a bylo to vidět, jak trpí, vždycky si musela lehnou t mokrým kapesníkem na hlavě do ticha…chudák. Ségra to zdědila, asi ne v takové míře, ale taky.
Hani , takže taky nezávidím !
Kožená sedačka - já vždycky vzpomínám na tu od extchánovců a bylo to hrozný, přesně jak popisuje Gabka, v létě se lepíte a v zimě i létě je nutná deka, která klouže…tak raději bych chtěla látkovou ![]()
Gabko , tak ať to Stázinka nějak přečká, tzo držení je nejhorší, já vzpomínám, jak jsem malou musela držet na tom RTG, jak chudák řvala a denně, když ji kapu do nosu, ale to už je rychlejší a v domácím prostředí…
Ivi , a vy s malou tu vyrážku, to musí být taky nepříjemné
tak to taky přečkejte a hl. ať je to rychle !
Odpoledne jdem s jednou kamarádkou tady na procházku, zatím je hezky, tak se toho využívá ![]()
Takže já idu do sprchy, poklidit a taky připravit balíčky ![]()
Pa, Ha
Gabko , my měli jedno a až teprve nedávno jsem koupila 2.
V létě spala bez polštáře a jen přikrytá její dekou.
Teď už povlíkám, ale neměním často, ona je tam stejně jen v noci ![]()
No já převlíkám, vždycky když převlíkám nám, když byly ty vedra tak asi po 14 dnech. Jinak malá spinká v postýlce od narození. No a když vezmu, že my máme asi 12
, tak mi to dítě přijde diskriminované
ale asi je to blbost, že? Jo a Ha jakto že máte ty mantinely po celé postýlce? Mě to nevychází i kdybych koupila 2. Dalo by to 360cm a my to máme 420cm
jééžiš, tak to my máme asi 5
, ale je pravda, že to furt dokola peru…
Postýlku máme PL 120×60 a mantinely byly přímo na ní a kupované s ní, takže to pasuje na píď. Ovšem mám jen jedny a není to zrovna high quality, protože se mi už utrhly 2 poutka. Malá to stahuje, protože nás chce vidět
, takže to asi brzy oddělám úplně…uvidím ![]()
No Stázinka do těch šprušlí mydlí nohama i hlavou, tak jsem si říkala že by to bylo fajn mít to po celé délce, ale stejně to ke dvoum
ám nemám, tak mě napadlo koupit nové, ale jak tak o tom teď mluvím, tak se mi to zdá jako blbost. My tu naši postá´ýlku pak můžeme použít jako válendu, jen se předělá a je právě 140×70
Tak my jsme na tom s povlečením asi tak jako Ha - dospěláckých máme 6 souprav a pro Mata 2. A řekla bych, že nám to stačí. Mantinely nemáme vůbec.
Tchýně je od rána zase tady
Ještě že po obědě jdeme pracovat. Nikdy bych nevěřila, že se tam budu těšit ![]()
Srazík - co třeba příští týden v úterý ??? V pondělí my máme plavčo, ve středu nemůže Gabka a ve čtvrtek Ivča.
Tak ať vám srazík vyjde
…my se tady na Brně snad taky brzy sejdem…
Jdem ven.
Pa, Pa
Ha
Gabko , my už tu sedačku máme objednanou asi měsíc z Aska Štěrboholy. Tento týden nám volali, že si ji můžeme jít vyzvednout. Moje mamka nám ji kupuje. O Ráchelce budu informovat, zatím je to stejné.
Péťa od zítřka pracuje
![]()
Ten sraz by mi v úterý vyhovoval, zatím nic nemám.My máme povlečení pro nás 4 a pro malou 2. Mantinely nemáme. Malá spí od narození se mnou ![]()
Tak Péťa se teď dovolal do Aska a sedačka bude doma v sobotu
Pak dám do galérky.
Hezké odpoledne ![]()