Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
19.9.06 12:12

Tak z umývání žaluzií u nás nic nebylo, protože se Stázinka vzbudila. Ona asi nemá ráda práci http://animace.org/…/G423065.gif Tak jsem se dala v pokojíku do rozebírání skříňky, kterou tam má teď zbytečně (měla ji ze starého pokoje) a když už jsem měla všechno odšroubované a ležela na zemi tak koukám a ona to je teď vynikající bedna na hračky. Nalepila jsme na ni borduru a princezny a nádhera!!!!!
Musím se pochválit, fotku frknu do galerky http://animace.org/…/G423743.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 14:29

Máme umyté okna. Trvalo to hodinku a stálo to: to neuvěříte!! 400Kč a to za 2 dvoukřídlé okna až na zem, 3 střešní okna, jedno normální, 2 malinké a jedno velké balkonové. Taky mě načnul s úklidem celýho bytu. Jsem si říkala že jednou za měsíc by se ordung hodil možná i za 14 dní. A víte za kolik??? Celý byt ba nám uklidil za 600Kč!!!!! Dobré ceny že jo?!

Dokoukám Gilmorovy děvčata a půjdeme k Dr..

Dneska nám přišel balíček s podzimní bundičkou, ryifličkami a tepláčky. Nádhera. Teď se stavím na poště pro knížku a župánek, co jsem musela objednat na tu dovču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.9.06 15:42

Čau holky

tak já jsem zas nová, ale tentokrát to mám stejný jen zkrácený, ale uf konečně :lol: páč už fakt nešlo s tím nic dělat.

Gabko tak ten ordung doma bych taky brala a ceny jsou v poho, já čekala horší sumy :wink:
Já se na vše vrhnu po vymalování ložnice a předsíně, už mám domluvený víkend u tátové přítelkyně, že si Fida vezme,té věřím na 100% :lol:

Hani díky za obrázek a podporu. Jen aby i ostatní děti byli v pohodě a ty tvoje také. Vitamínky určo zaberou. To s těma nemocnýma dítkama ve školce je taky teda síla, kámoška má kvůli tomu pořád nemocnou holku, má slabší imunitu a už přišla i o práci, protože je pořád doma.

Jarčo já myslím, že musí být 3 x negativní výsledek, jinak se berou odběry pořád!!!

Filípek usnul, páč když tu někdo je tak on musí vše sledovat :D tak úplně odpadl.

Já se cpu polívkou a jdu se konečně dodívat na tu superstar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.9.06 16:11

Gabko prezidenta jsme viděli, ale v záběru určo nebudu páč jsem se vyhýbala jak jsem mohla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 16:31

Jsme zpátky a máme asi 3 papíry na různá vyšetření. Nejvtipnější je nabrat Stázince střední proud moči :lol: No musíme to nějak zvládnout, že? Jinak naše pediatrička říkala, že ten Hemngion je vlastně spletenec cévek a někomu to jde vidět jako „oheň“ nebo je to pak právě taková boulička. Že se to buď rozleze a vstřebá nebo pak plastiká chirurgie až by byla větší. Na ORL Dr. říkala že to nezmizí. Ale jinak se v celku sešly holky a tak jsem klidnější. Jde o to jen zjistit jestli to má ještě někde. proto ten UTZ. Ta boulička na krku je jak říkala Petra, lymfatická uzlinka, které zmizí. Je mi hnedka líp. Dokud si zase neuvědomím, že strávíme asi čtvrtek nebo pátek po doktorech.
Dneska jsme krmily kačeny a Stázinka si pak svůj rohlík bránila a hudrovala na ně :lol:
Teď spinká na pavlači a já mám kávičku a relax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
19.9.06 17:14

Gabko - to je fajn, že tě dr. kapku uklidnila. A ty ceny za úklid - to je teda paráda!!! To je ještě lepší než těch našich 1200,– za 4 okna včetně jedněch balkonovejch dveří, vyčištění sedačky, křesla, postele a koberců ve 3 místnostech a umytí podlah. Nechceš mi na ně dát kontakt?

Jinak dnes jsem se dověděla, že si moje kámoška, kterou jsem rok neviděla, zařídila internetovej sekáček. Příští středu mi přiveze nějaký věci ukázat. Kdyžtak jukněte www.petula.cz Říkala, že spoustu věcí tam ani nedává, že je takhle ukáže známým a rozprodá takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.9.06 18:26

Ahoj maminky,

Hani-děkujeme za obrázek. Ať vitamínky dětem zaberou. A hrabání v koši znám taky, malej je u něho pořád a když ho tam nepustím, tak řve.

Když jsme u té školky, jedna známá má holčičku(skoro4roky) a chlapečka(1/2roku) a že jako začne ta malá chodit do školky. Ona je pěkně vyčůraná a dost s něma cvičí, všechno si vydupe. A tak tam byla asi třikrát, plakala, tak ta známá říkala, že teď bude s něma doma, když pláče. Nevím no, já bych ji nechala aspoň 14dní, ono někdy trvá dýl, než si děti zvyknou. Ono je asi pro ni nejhorší, že tam musí poslouchat a proto si myslím plakala. Se spaním to mají taky zběsilý, ona jde třeba v deset nebo i později, prostě jak se jí chce. A to je ta známá učitelka.

Gabko-to je dobře, že vám ta kontrola tak dopadla, tak ať jsou v pohodě i ty ostatní vyšetření. Ceny za úklid jsou bezva, jsem myslela, že je to dražší. Jo a na ten písek pozor, z toho může být taky snadno průjmová infekce!

Ivo-ať to má Ráchelka už taky pryč ty pupínky, taky už to trvá dlouho. Tak kšššc kššššc pupínky!!!! :D

Tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 19:09

Mončo hned jak dám malou spát tak pošlu SZ. Ten sekáček vypadá bezva. Taky pak juknu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.9.06 19:22

Ahoj holky ,

Hani , děkujeme za krásný obrázek.

Gabko , to bude dobrý se Stázinkou, uvidíš. Krabice na hračky se mi moc líbí.

Gabko a Mončo , v úterý zatím můžu.

Jarčo , už jsem to malé začala mazat i Tea tree olejem, tak to snad zabere.

Veru , my vaříme brambory pro nás, oloupeme je, dáme uvařit a namačkáme. No a pak se s Ráchelkou o ně podělíme. Když jsem bydlela s rodiči, tak jsme je vždy měli s kmínem, ale teď je tak nedělám.

Pěkný večer. My máme do večera taťku v práci, tak si užívám netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 19:33

Hani já hlava děravá, nepoděkovala jsem za obrázek, pomohl :P
Moni tak jsem koukla, ale v naší velikosti není co by se nám hodilo, ale www jsem si uložila a budu sledovat. Asi se registrnu aby mi posílali novinky.
Jdu rychle se psem, pak budu poslouchat ordinaci, protože u ní budu pracovat. Stázinka spinká. Z té nové krabice je úplně nadšená, vysypala jsem jí tam další hračky a to bylo údivu. Třeba tenisová raketa jako chrastítko a hezky tam i ty hračky vracela http://animace.org/…/G423183.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.9.06 19:44

Hani , ať je Honzík brzy zdravý.

Gabko , moc hezká fotka Stázinky na metříku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 19:45

Ivo ty jsi rychlík :lol: zrovna jsem to dodělala :D Jdu venčit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.9.06 19:50

Gabko , a to jsem viděla jen tu fotku, pak koukám, a co nevidím, celý metřík nový. Je moc hezký. Pěkné venčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.9.06 20:08

Gabko-no jo, taky koukám, že máš nový metřík i s fotečkou. Moc hezký.
To pořád měníte a my máme pořád ten první. Já koukala po jiným, ale žádnej se mi nějak nezamlouval. Třeba někdy, ale pochybuju :lol:

Jdu koukat na ordinaci.

Hezkou a dobrou noc vám i mimískům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 20:33

Jarčo já jsem teď nadšená tímhle, protože ho můžu měnit jak a kdy chci a ono se mi to změní samo všude tam, kde jsem prvně zadala ten kód. Prostě nevytvářím pořád nový, ale aktualizuji. Proto vlastně Iva viděla nejdřív jen změněnou fotku a až pak celej metřík :))
http://www.babysfirstsite.org/…rs/index.php?…
Podmínkou je registrace, pak si můžeš i zaregistrovat vlastní stránky, je to zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí