Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ,
moc všem děkujeme, jste hodné, že na nás budete v úterý myslet. Doktorka na kožním to normálně propichuje, ale Ráchelce to propíchat nechce, protože jak napsala do zprávy, tak Ráchelka je dítě silně neklidné .
Chytla mně nějaká žaludeční neuróza. Zítra jedeme do Litoměřic do katedrály svatého Štěpána na svatbu mé nejlepší kamarádky. Jdu jí za svědka. Mají pozváno 100 lidí a při mši mám číst čtení, třesu se už teď, no snad to zvládnu s pomocí Boží.
Ráchelka dnes ráno sáhla do odpadkového koše, vytáhla konzervu od Májky a jala se ji zkoumat. Hned jsem si vzpomněla na Hanku a Davídka. Ty děti jsou úžasní. Teď rozdělávala počítač v druhém pokoji.
Přejeme všem hezký den a hodně radosti v něm.
Tak to má Davídek, Hani , jak naša Iva nyní v 9m
…mám pocit, že teďka poslední měsíc zase nabrala rychle…
Ivi , neboj, zvládneš, uvidíš. Budeme držet palce !
To bude velká svatba.
My měli jen 50 a měla jsem pocit, že jsou všude lidi a vůbec s nikým jsem si nestihla popovídat
![]()
Ráchelka je neklidná, ale není sama, vůbec si nedokáži představit Ivu na tom místě…byl horor ji udržet na tom RTG a při stříhání ![]()
Čekáme teď na Stepha a půjdeme společně na oběd…dítě spí.
Pa, Ha
Ahoj holky, teď jsem vás zdravila v novém domečku, ale koukám, že se pořád diskutuje i tady.
Tak stěhujeme se nebo ne???
Ahoj,
cože???stěhování
Já jsem asi něco přehlídla
Co se děje. Já o žádným stěhování nic nevím
Potřebuji informace!!!!! Sem s nima. Prosím, prosím.
Jo a holky prosím vás, byly byste tak moc hodný a hodily sem odkaz na ty pokojíky? Ať mám taky inspiraci, když teď bude mít Dominik brzo svůj pokojík.
Díky díky předem
Teď jsem si o tom něco přečetla, ale nějak to nechápu
![]()
to tam musím nějak přejít nebo to přeskočí samo. Já jsem z toho nějak vedle
![]()
Jarčo - jeden odkaz je www.domestav.cz
a druhej www.missorka.cz/modules.php?…
Ahoj maminky,,,,tak jsem tu po strašně dlouhé době,,,snad si na mě některá pamatujete,,,,potřebuji poradit, mezi mnou a manžou to pěkně skřípe a řekla bych že díky jeho rodičům,,,neboli tchýni,,,určitě na tom mám taky nějaký podíl,,,ale už to prostě nervově nezvládám,,,,,poradte mi PROSÍM…kamča
Ahoj holky tak BC se nám stěhuje a do konce týdne nebude fachčit, ale já to bez vás nevydržím ![]()
Kači tak co zkoušky???
Stázi včera poznala levé a pravé končetiny
A taky kecá už jak o život. Někdy má takový hlášky, že se řežu a výchova je v tahu
Jako třeba večer má spát a chce si jít pro hračku a já vytočená a ona: Mami já jdu, ty čekej, já vrátím
![]()
Já tady načumuju už od rána a pořád nic…
Tak aspoň že jsi napsala ty gabko…
Jarčo tak jsem si říkala, kde bychom se sešly a napadlo mě tohle ![]()
Mě to taky napadlo ![]()
Myslíš, že se ještě někdo ukáže?
Musím kojit…
Já si byla v hospodě pro smažák ![]()
Já myslím, že dostanou maila a dorazí, když tak z domova holkám večer písnu email