Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
22.9.06 11:42

Ahoj holky ,

moc všem děkujeme, jste hodné, že na nás budete v úterý myslet. Doktorka na kožním to normálně propichuje, ale Ráchelce to propíchat nechce, protože jak napsala do zprávy, tak Ráchelka je dítě silně neklidné .

Chytla mně nějaká žaludeční neuróza. Zítra jedeme do Litoměřic do katedrály svatého Štěpána na svatbu mé nejlepší kamarádky. Jdu jí za svědka. Mají pozváno 100 lidí a při mši mám číst čtení, třesu se už teď, no snad to zvládnu s pomocí Boží.

Ráchelka dnes ráno sáhla do odpadkového koše, vytáhla konzervu od Májky a jala se ji zkoumat. Hned jsem si vzpomněla na Hanku a Davídka. Ty děti jsou úžasní. Teď rozdělávala počítač v druhém pokoji.

Přejeme všem hezký den a hodně radosti v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
22.9.06 12:36

Tak to má Davídek, Hani , jak naša Iva nyní v 9m :roll: …mám pocit, že teďka poslední měsíc zase nabrala rychle…
Ivi , neboj, zvládneš, uvidíš. Budeme držet palce ! :D To bude velká svatba.
My měli jen 50 a měla jsem pocit, že jsou všude lidi a vůbec s nikým jsem si nestihla popovídat :lol: 8)
Ráchelka je neklidná, ale není sama, vůbec si nedokáži představit Ivu na tom místě…byl horor ji udržet na tom RTG a při stříhání :)

Čekáme teď na Stepha a půjdeme společně na oběd…dítě spí.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.06 16:19

Ahoj holky, teď jsem vás zdravila v novém domečku, ale koukám, že se pořád diskutuje i tady.

Tak stěhujeme se nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.9.06 16:25

No to by jsme se měli dohodnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.06 16:48

Já jsem pro stěhování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.9.06 16:50

Já také jsem pro stěhování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.9.06 18:37

Ahoj,

cože???stěhování 8O Já jsem asi něco přehlídla :roll: :oops: Co se děje. Já o žádným stěhování nic nevím :( Potřebuji informace!!!!! Sem s nima. Prosím, prosím.

Jo a holky prosím vás, byly byste tak moc hodný a hodily sem odkaz na ty pokojíky? Ať mám taky inspiraci, když teď bude mít Dominik brzo svůj pokojík.

Díky díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.9.06 18:42

Teď jsem si o tom něco přečetla, ale nějak to nechápu :oops: :oops: :oops:
to tam musím nějak přejít nebo to přeskočí samo. Já jsem z toho nějak vedle :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.06 18:56

Jarčo - jeden odkaz je www.domestav.cz

a druhej www.missorka.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.10.06 14:42

Ahoj maminky,,,,tak jsem tu po strašně dlouhé době,,,snad si na mě některá pamatujete,,,,potřebuji poradit, mezi mnou a manžou to pěkně skřípe a řekla bych že díky jeho rodičům,,,neboli tchýni,,,určitě na tom mám taky nějaký podíl,,,ale už to prostě nervově nezvládám,,,,,poradte mi PROSÍM…kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.7.08 08:58

Ahoj holky tak BC se nám stěhuje a do konce týdne nebude fachčit, ale já to bez vás nevydržím :-)
Kači tak co zkoušky???
Stázi včera poznala levé a pravé končetiny :D A taky kecá už jak o život. Někdy má takový hlášky, že se řežu a výchova je v tahu :-) Jako třeba večer má spát a chce si jít pro hračku a já vytočená a ona: Mami já jdu, ty čekej, já vrátím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.7.08 11:42

Já tady načumuju už od rána a pořád nic…
Tak aspoň že jsi napsala ty gabko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.7.08 11:45

Jarčo tak jsem si říkala, kde bychom se sešly a napadlo mě tohle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.7.08 11:47

Mě to taky napadlo :D
Myslíš, že se ještě někdo ukáže?
Musím kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.7.08 12:19

Já si byla v hospodě pro smažák :-)
Já myslím, že dostanou maila a dorazí, když tak z domova holkám večer písnu email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí