Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
tak tady je dneska normálně hic ! ![]()
Kači, spánek tiše závidím
![]()
Hani, tak doufám, že už je ti líp !
Gabko, já jsem taky trochu „ujetá“ na povlečení, takže jich mám celkem hromadu, pro Kubíka mám ale jen 2 a zatim stejně používáme pytel a bez polštářku ![]()
S koženou sedačkou mám teda taky bohužel blbý zkušenosti, sice to vypadá luxusně, ale lepí se to na zadek, ten se potí a deka klouže… takže jsme ji dali pryč a teď si užívám „látkovky“
. Ale asi jde o zvyk ![]()
Ha, co Ivča? Už bříško nebolelo?
jéé Ivi , tak to je výborná zpráva, kde bude manžel zaměstnaný ?
Veru , vlastně doteď nevíme, zda to bylo to bříško, ale je fakt, že jsem tu čokoládovou dala stranou a teď ji míchám 1:5 s jinou, kdyby náhodou…
Ahoj holky,
Ivo-gratulujem manželovi k práci! A ať je malá brzo v pořádku.
Gabko-taky Stázinka ať to má rychle za sebou.
Povlečení-pro nás mame asi 4 a pro malýho jenom jedno, peřinu má stejně jenom, aby když spinká neměl kolem sebe tolik prostoru a s druhé strany polštářek, takže je tam místa tak akorát na něho a přikrývám dekou a máme i spací pytel, ale na ten je teď zrovna teplo a Domis v něm moc nechce být, protože si v něm nemůže stoupnout ani sednout, tak ziří. Na Vánoce plánuju, že mu koupím ještě jedno povlečení, uvidíme jestli tu peřinu začne používat. Mantinely nemáme vůbec.
Sedačka-taky vybíráme
Já bych chtěla rohovou, aby byla jakoby do písmene U to se mi moc líbí, už jsme jednu vybrali, pomalu ji tky musíme jít objednat, protože to trvá víc jak měsíc, než by byla, tak aby jsme pak nebyli bez sedačky. Koženou bych právě kvůli tomu pocení zadku nechtěla, ale někdo ji má a je spokojenej, je to asi na zvyku a vypadá to hezky.
Zatím se mějte.
Čauky holčiny a mimísci,
tak dneska jsem byla s mamuš a Eluš u ségry. Byl to bezvadně ztrávený den. Byl tam sice šrumec, ale bezva. A mamča na zpáteční cestě koupila Elišce pěknou mikču pod zimní vestu ![]()
Mončo, tak vidíš, že návštěva tchýně se dá zvrntnou i v méně nepříjemnou záležitost. Zkus to víno podat tchýni hned a třeba bude i „jedlá“ ![]()
Gabko, neboj, to píchání ouška bude jako píchání dírky pro náušničku. Bude to šup, šup! …Jinak Eli má do postýlky tři
y a zatím bych řekla, že jí to stačí. Stejně teď používá jen deku, protože pod peřinou je jí horko a u nás je pořád teplíčko. Polštářek nemá žádný. Vlastně ani nevím od jakého věku by ho mohla mít. Miminkům se prý moc nedoporučují. Každopádně koupi plánuju, ale nějakého pořádného miminkovského (dutá vlákna apod.). Mantinel sice máme, ale jako by nebyl. Já ho vždycky narovnám a Eli ho do rána totálně zkope! Mrská sebou jako kapr a nic nezůstane na svým místě! …A Gábuš, myslím, že zimní motiv by v létě mohl být ku prospěchu, ne? Třeba by víc ochlazoval pro ten pocit ![]()
Ivi, přejeme brzké uzdravení Ráchelky a taky posíláme OOOBROVSKOU GRATULACI K MANŽÍLKOVĚ NOVÉ PRÁCI . To je fakt hodně pozitivní zpráva. Super. A taky se těším na fotečku sedačky. Třeba nás bude inspirovat ![]()
Ha, Ivuška je fakt šikulka. Jo a vůbec nevěřím, že jsi v těhotenství přibrala 22 kg! ![]()
Holky, děkuju za rady k té kožené sedačce. Na oko je fakt krásná, ale ta kůže ![]()
Tak zatím a zkusím ještě juknout.
Dobrý večer
tak s povlečením mám jasno - žádné nové nebude.
Ha a kde jsi ty kila nechala? Že bych se tam taky stavěla. Já přibrala stejně jako ty a mám teď už „jenom“ 5kg ale dává mi to spoustu práce!! ![]()
Taky přeji pěkný večer,
ano, ano přimlouvám se k fotkám sedaček do galerky, bo to bude i dobrá inspirace i pro mne.
Světluš , s těmi zkopanými mantinely jsi to vystihla
…malá se dnes večer předvedla taťkovi, jak leze, když jsem na zem položila časopis…jednou a pak nic a už se zase jen motala a sedala si, na to je teď profík ![]()
Gabko , já jsem měla podváhu, když jsem otěhotněla, takže jsem z 52 kg přibrala na těch 74-75 kg a nyní mám 59kg, takže jsem vesměs spokojená a když mi to ještě pude na 55kg, tak to bude zn. ideál…ale nehoním to.
V porodnici jsem nechala asi 6 kg a pak to šlo pomalinku po kilečku, na 64 jsem se zastavila a musela přestat tak hrozně jíst - pořád jsem jedla jak v těhotenství a pak už tak 1/2 kg týdně, jak kdy.
Ale myslím, že jak se člověk cítí, to je nejdůležitější a taky rodinné dispozice, ty se dají dle mého do určité míry ovlivnit, ale ne kompletně.
Jak ti jde ta dieta dále? Je to ten program Diet+ ?.....
Pa, Ha
Teď jsem konečně skončila s prací. Tak ještě rychlovku na emiminu a honem spát.
Ivčo - obrovská gratulace k manželově nové práci!!!!! Hned bude všechno jednodušší, viď ![]()
Srazík - tak teda úterý platí. Nám je celkem jedno kdy. Mates většinou dopoledne usíná mezi devátou a desátou, spí max 1,5 hodiny a odpoledne usíná kolem druhé. Ale když bude venku v kočáru a v tramvaji, tak to bude stejně všechno jinak. Tak můžem třeba zase kolem poledne. Jak chcete. A zase tam, jako minule????
Honza nastupuje v pondělí taky do nové práce, ale u nás nebyl žádnej problém, takže to pro mě až taková radost, jako pro Ivču není. Možná spíš naopak - doteď byl pánem svýho času, takže si třeba naordinoval volné pátky a měli jsme 3denní víkendy. Kdykoliv jsem něco potřebovala, tak přišel domů. Teď bude normálně zaměstnanej a v tomhle ohledu to pro mě bude horší. S penězma na tom bude stejně jako předtím, ale zase ho to bude asi víc bavit. Zítra jsme měli mít vlastně poslední společnej volnej pátek, ale odpolko mu volali, co všechno musí ještě zítra dodat na personální, a vypadá to, že to bude dávat dohromady celej den ![]()
Tak dobrou.
Ha diet+ už mi šel i ušima. Rýže ještě šla, ale ty penne teda vůbec. Nesnáím rozvařené těstoviny a proto jsem to ani nejedla a jen jsem si vařila svoje. Teď jím normálně, ale zá:,–(y 5× denně a hodně pít dodržuji pořád
Mno musím přidat nějaký cvíčo,a by to bylo i trochu vidět ![]()
MOni tak platí ve 12 u Edenu?
Dobré ráno všem,
Moni , tak to také gratulujem a o to víc, že bude dělat práci, která ho baví…zrovna dnes jsme se o tom ráno bavili s manželem u snídaně ![]()
Gabko , jsi první o kom vím, že to zkusil, ale výsledky byly, takže to má něco do sebe ![]()
Dnes je tady krásně…Steph pomáhá s rekonstrukcí koupelny kamaráda, pak jdem spolu na oběd a asi budu muset i na poštu.
Takže přejeme pěkný den.
Pa, Ha
Ahoj holky,
jak chodíme do školky, tak nějak nestíhám chodit na pc
, páč se vždycky někde zdržim na kafči a pak musim doma kvaltovat
.
Školka je v poho, Honzik se tam těší, ale Hanička by tam chtěla taky, takže se tam u:,–(í a nemůžu s ní hnout a nakonec odcházíme se řevem ![]()
Gabko , tak jsem zjistila, že se tu jedna doktorka specializuje na hubnutí, takže tam hned příští týden letim a začnu konečně hubnout, když budu pod kontrolou mudry, tak se budu víc snažit.
Ivo , taky gratuluju manžovi k práci.
Mončo , jenom tu čtu Matýseneček a mám husí kůži, tyhle šílený zdrobněliny mi totiž trhaj uši. ![]()
Davča se vzbudil a řve, takže zas prd napíšu. Když se zadaří, tak ještě nakouknu. Zatim ahoj.
Pěkné odpoledne holky ,
všem moc děkujeme za gratulace k manželově práci
Peťa to má jen dočasně, než najde něco lepšího. Je u bezpečnostní služby na Václaváku u Baťi.
Dopoledne jsem byla v mé práci kvůli papírům na přídavky a na sociálce. Na té sociálce na mě byli tak hodní
. Já nikdy nevím, jak to vyplnit, paní tam přišla za mnou abych nemusela s Ráchelkou po schodech a byla moc hodná. To člověka hned potěší takový přístup.
Manžel je v práci, a my půjdeme na vycházku.
Pěkné odpoledne
![]()
Nazdáreček holky ![]()
Dneska jsme celej den doma,včera jsme šli s kámoškama,co mají stejně starý děti na taneček a došla jsem ve 2 ráno,tudíž jsem nevyspaná a nikam se mně nesce
Šíma se před hodinou vzbudil,dala jsem mu mlíko a zase usnul,což se teda nestává,tak nevím co se zase děje… ![]()
Ivuš ,tak vidíš,že se to obrací k lepšímu.Co ta Ráchelčina Moluska? Jak to vypadá? Je to trošku lepší?
Koženou sedačku máme a ke všemu smetanovou! Je to peklo,furt je od něčeho zakydaná,všechno je na ní vidět a studí
Ale dostali jsme super cenu,tak to neberte,že jo…
Povlečení -tak já jsem břídil,koukám
Mám jen jedno,ale stejně ho zatím nepoužívám,spí v pytli a nevadí mu to,polštář pod hlavu taky zatím né.Mantinely mám dvoje,ale věčně jsou zhrnutí,páč to znáte,furt dělá kuk a kope do nich a casnuje s nima…asi je brzo hodím po psovi ![]()
My máme asi 8 povlečení a taky polovinu dám asi na chalupu,nepoužívám všechny…ale chci si koupit nějaký pěkný,ale až budeme mít novou postel,peřiny a hlavně ten barák
![]()
Tady mají krásný http://www.matejovsky-povleceni.cz
chtěla bych pro Šímu to s Žirafou.
Tak jdu něco dělat a zatím čauvec ![]()
Kači , to povlečení se mi teda hrozně líbí. Moluska, to jsou takové malé puchýřky na obličeji, už má i na krku, snad to bude dobré
zatím to moc na ústup nevypadá ![]()