Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný večer holky
děkujeme všem za krásná přáníčka a obrázky ke Stázinčiným měsíčninám.
Jarčo a Mončo ať jsou ti vaši kluci zase brzo v pořádku a bez teplot!
Ha dny Marianne jsou různé slevy, které jsou vždycky v září o víkendu a může jich využít všichni kdo si koupí ten časopis s kupony. Teď to vyšlo na 9-10.9.2006
Nákupy utratila jsem asi rodičák na půl roku dopředu
Já si toho koupila spoustu od pyžam (takový ten americký styl, jak vidíte v telce, no nekupte to když zaplatíte o 30% míň, že? Jinak bych ty prachy nedala) po trička až sukni a bílou košili s krátkým od Heleny Bedrnové (vypdáš skvěle, ta blondýna). Jo a taky džísku novou, starou jsem hned zahodila. Jo ušetřila jsem 3225Kč a vlastně ještě víc!!!! Nebudete totiž tomu věřit - našla jsem Zdeňkové hodinky - vezla jsem si z kanclu domů šanon a když jsem brala z kufru věci a byla tam igelitka, říkám dám to do ní. Kouknu a tam pamperska, otevřu ji a koukám co je tam v ní hnědého a to byl řemínek od hodinek, otevřu víc a tam hodinky!!!!! Jsme v garáži křičeli štěstím ![]()
Dneska jsme razili na nákup s manžou. Jemu džíny ke včera koupené košili
a pak STázince nákup v CaA (fotky jsem dala do galerky) a pak jsme šli do Bambule a koupili pejska a chodítko a to měla jenom 10. měsíčniny, abych řekla pravdu se hrozím těch jejich narozenin - to bude vykoupení celého obchodu ![]()
http://www.duhovysvet.cz/…B0322__l.jpg /> http://www.a-zbaby.cz/…ault/729.jpg /> Jinak si říkám, že jsem trochu moc klidná a vůbec nic nechystám na tu naši dovču, musím si napsat seznam věcí co potřebujeme a pak až budu balit a nevejde se mi to do kufrů tak se rozhodovat co necháme doma ![]()
Teď sháním informace, jak je to tam s běžnou dostupností dětské výživy a jaká se tam prodává značka. Nechcou se mi tahat s sebou.
Ivuš, a víš, že jsem tam fotku Elišky dávala? Dneska jsem si ho koupila a byla jsem překvapená. Ale mile ![]()
Ahoj, ahoj,
tak jsem se spojila - včera večer to nějak neběželo, takže dnes ![]()
Hani , život někdy umí připravit pěkně kruté chvíle, vím to, jen u vlastního dítěte si to neumím představit ![]()
Ivi, tak hlavně, že jste to z Ráchelky dostali rychle ven…ona to asi chtěla zbaštit co nejrychleji…máme doma to samé, chleba okusila malá jednou a od tý doby zatím ne, protože to dopadlo hrozně…
Jarčo , malej s užije
Malá taky teď chytla rýmu,tak proto asi ty nespavé noci, takže jsem v lékárně taky koupila tu Vincentku a stříkám ji to (řve jako tur), ale kamarádka i včera radila mořskou vodu, je prý supr a pomáhá ze všeho nejvíc…tu ale v lékárně pro děti zrovna neměli ![]()
Světluš , já včera do Maminky nahlížela v obchodě, ale Eli jsem tam nikde nezahlídla
…
O sedačkách mi nepovídej - taky se koukáme (nechci nějakou za majlant), sice ne nijak intenzivně, ale ano, nejvíce se nám samo líbí IKEA, ale pořád to není ono, to co bych si přála…no mám jeden tip, takou sedačku mají ve starém Tescu na Scandinávské ve vestibulu, jak se jde na WC, jen tak, asi na čekání lidí
…tadle by se mi líbla a to je ještě v mé oblíbené červené na dekorace ![]()
HaPe , Filípek je šikula a hl. že je zub venku
..já to takto zažila jednou a byla jsem pak nejšťastnější člověk pod sluncem ![]()
Gabko , tak to nákupy proběhly úspěšně, a dárečky jsou moc hezké ![]()
Včera jsme taky jeli krátce po nákupech, odpoledne. Stavili jsme se v Tescu ještě rychle koupit Tesco pleny - byl to poslední den akce
, pak drobnosti po lékárnách a tak a potom jsme koupili malé v Brenu kus koberce do obýváku, aby měla kde lézt a sedět a více prostoru a taky přímotop, jelikož tady je děsná zima, sluníčko sem bohužel nejde ani minutu (jsme S), malá rýmu a klepem se zimou. A potřebuju jí mít na zemi…tak jsem se po poslední noci včera tak vytočila, že jsem „vlítla“ na paní správkyni (nevím, zda to je pořád název této funkce
) a přeptala se, jak to tedy je s tou novou kotelnou - a domů jsem došla naštvaná ještě více - firma která kotel spravuje zahájí topnou sezónu dle směrnic
, tedy po době 3 dnů, kdy teplotní průměr nepřesáhne 13°C !
…to, žeje ráno 5°C a v bytě s děckama kosa vůbec nikoho nezajímá !
Večer už jsme si v jednom pokoji lebedili, byť to bude stát, ale jsem ráda za malou…
Takže přejeme krásný den.
Pa, Ha
Ahoj holky,
mám rpo vás dobrý tip:
Drogerie Rossman má ode dneška do 24.9. akci na Sunárky ovocné jen za 15,90 a maso-zeleninové za 23,90, pak taky sušenky Sunarka za 24,90 s lepkem a bezlepkové Hero Baby za 39,90Kč
Taky ubrousky Nivea- 70ks za 69,90 a 20ks za 37,90
Já tam právě nakoupila hned i jídlo na dovču
Krásný den všem ![]()
Světluš , dnes jsem koupila časopis Miminko a je tam opravdu fotka Elišky…já myslela, že to byla Maminka původně ![]()
Tudle fotku znám, myslím, že je i v naši fotogalerii Listopad 2005.
Pa, Ha
Pěkný večer holky ,
tak my dnes celé odpoledne byly venku. Byly jsme na kožní s malou a na vycházce s Lamargaritou a Tedýskem. Malá si začala v kočárku stoupat, už tam nechce sedět. Budu jí muset koupit šráky do kočárku.
Díky holky za odezvy na ten rohlík, co naštěstí Ráchelka vyplivla. Už se nám to stalo jednou v Brně se sušenkou. Prozatím jí nebudu dávat velké kusy jídla, jen malé do pusinky.
Gabko , díky za napsaní o té Sunarce. Koupila jsi Stázince moc hezké hračky.
Hani , kočárek pro Haničku je úžasný, moc se mi líbí.
Jituš , to jsem ráda, že je to Eliška v tom Miminku, moc jí to tam sluší.
Všem marodům přejeme brzké uzdravení. A zoubky ať nezlobí ![]()
Pa.
Ahoj holky!
Tak u nás horečky už zase zmizely. Dokonce už včera byl Mat bez teploty, tak jsem ho dneska jako správná drsná matka vzala na plavání. Zatím vypadá, že mu to neublížilo. Z čeho teploty byly, netuším. Žádnej další zub se nevyklubal, takže máme od června pořád jen ty dvě jedničky dole.
Tchýně dorazila už včera
A i když neprováděla nic moc špatnýho, už mi stejně začíná lézt na nervy. Dnes se hrozně chystala večer hlídat, protože moje kamarádka se stěhuje na Slovensko a dnes má rozlučkovej mejdan. Nenechala bych Mata s tchýní celej večer ani náhodou, tak jsem se tam jen ukázala a s kámoškou se domluvila na jindy. Tchýně byla s Matem sama asi hodinu a už tak jsem to nemohla vydržet. Ale abych si jen nestěžovala, tak musím pochválit … vyžehlila Honzovi asi 40 košil!!!! (Honza je na košila „malinko“ ulítlej
)
Gabko - koukám, že jste nákupy vzali zodpovědně
Jak pro sebe, tak pro Stázinku. Hračky i oblečky v galérce jsou super! A díky za tip na Sunárky v Rosmannovi. Hned jsem se tam stavila cestou z mejdanu a vykoupila jim regál ![]()
Zítra snad budu mít víc času.
Dobrou Monika
Ahoj holky
tak my byli dneska na výletě. Odpoledne jsme jeli s taťkou na jednu schůzku někde v okolí Verči mno okolí spíš okres Pelhřimov, malebné obci Lukavec.
Hani zapoměla jsem ti pochválit kočárek!!! Já už se těším až Stázinka trochu vyroste, jak si spolu budeme hrát ![]()
Světluš gratulujeme k vydání fotky, to už tady máme druhou modelku. Nejdřív tam byla Ráchelka a teď Eliška ![]()
Moni supr, že je Maýsek už zdravej. S tou tchýni to znám, mě taky nic nedělá, ale po chvíli její přítomnosti začínám být nesvá ![]()
Já se do Rossmana chystám zase v pátek, a nakoupím
Půjdeme se Zdeňkem ať to k autu nějak odneseme ![]()
Ha s tím přímotopem to znám. Jsme dopláceli balík peněz za zimu, jak jsme přitápěli Stázince v pokojíku. Ale teď má pokoj nový a tam je teplounko
Teď trochu přitopíte a v novém to bude rozhodně lepší, uvidíš. Jak to tam vlastně budete mít s teplem-topením?
Tak to je doře, že se tyděti léčí ![]()
Ivi , Ráchelka už taky byla v tom Miminku ?…dnes jsem tam četla podmínky otištění fota ![]()
Gabko , v tom novém bytě (no on je to ten samej byt, jen je v jiném domě) to bude úplně to samé, už jsem se informovala na podmínk spuštění kotle tam a prozatím to spravuje tatáž firma…takže se ty kamínka budou hodit i tam, ale hl. tam plánujeme alespoň do chodby dát pořádnou dřevěnou podlahu, ta je prý dobrá a drží teplo…tak uvidíme
![]()
Tohle jsou staré činžáky, takže je všude lino na betonu a většina lidí zde má koberce, tak to ještě zvážíme, jak co uděláme.
Schválně jsem dnes zůstala na procházce dýl a počkaly jsme venku na Stepha, byť Iva už byla jak noc, protože venku bylo krásně teploučko. Lavičky tady byly narvané a takový výborný nápad jako já mělo půl sídliště - jít se ohřát ven
…
Dnes jsme i sdělali postýlku na nejnižší stupeň výšky…Iva si už klekne na kolínka a snaží se přitahovat a já mám po tom posledním pádu děsný strach, že sama tohle udělá v postýlce a přepadne a to bylo ještě výš, jak onehdá vanička
![]()
Iva už jednou usla před osmou a teď se tu točí a nějak jí to nejde.....
Takže přejeme dobrou noc a spavé miminka.
Pa, Ha
Gabko, Lukavec je za rohem ! to jste měli zajet na kafíčko ![]()
odpol. napíšu víc, zatim páááá
Veru a to jsme si tam vyhlídli dům, resp. prodávají 2 barabizny co stojí vedle sebe ale nám jde více méně o ten pozemek. Celkem má 1700m a je to za dobrou cenu. Ještě musíme vzít s sebou nějakého odborníka aby se s námi šel na to podívat ![]()
Jinak nám dneska natírají ten balkon a to začal v osm, pak dorazí ve 12 a poslední nátěr bude dělat ve čtvrtek v 10 hodin. Bude to piniová barva asi tato, no co nadělám, družstvo rozhodlo ![]()
Máme krásně co? Já hnedka peru, protože zítra přijde kámoška a jsem objednaná na manikúru. Se těším, moje ruce budou jako nové ![]()
Gabko, to bysme byli skoro sousedi
.. nevěsta na dosah
.
Budete stavět?
Barva se mi zobrazit nepodařila, ale piniová - asi vím jaká to bude…
Kubík neplánovaně usnul ![]()
když jsme u těch barev, kdysi jsem na netu našla katalog barev na fasády a počítačově to zobrazilo celý barák v barvě, kterou jsme si vybrali - pro představu, jak to bude vypadat a teď to už 2 dny nemůžu najít
… neznáte někdo ty stránky
![]()
Veru pokud by šel ten jeden dům zachránit tak bychom k tomu jenom dostavěli. Ale nejdřív se na to musí mrknout ti co tomu rozumí, abychom nekupovali zajíce v pytli. I když ten pozemek …
Ty stránky neznám, ale hodili by se mi pro kámošku, tak prosím hledej ![]()
hledám jak drak
a to jsem si byla na 100% jistá, že jsem to uložila. Už jsme měli vybráno, moc pěkná barvička, ale pak jsem ji viděla vcelku na jednom domě a vůbec se mi nelíbila
, takže z toho kousku ve vzorkovníku se fakt těžko odhaduje ![]()
tak ať to s baráčkem vyjde ![]()
tak mi dneska přišel Sunar premium a sušenky od Hera… takže to funguje !
![]()