Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
15.9.06 19:35

Ahojte,

dneska mi volala dětská dr., že jak dělala malýmu ten výtěr, tak že měl salmonelozu 8O a že jak mu je. To mě docela vytočilo, já tam byla v pondělí, to měli být výsledky a nic mi neřekla a volá až teď :evil: Malej už je naštěstí docela v pohodě, ale má teda docela laxní přístup, baba jedna. To jsou dneska doktoři, ach jo :(

Jinak nemáme zatím nic nového, ještě jsme dneska užívali teplého počasí, víkend se má pokazit, tak jsme byli venku a tak.

Malej spinká. Dneska usnul docela v pohodě, tak snad mu to chvíli vydrží.

Já ještě nakouknu, jestli některá něco napíšete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.9.06 20:08

Ahoj holky, tak Jarčo, to je teda síla… Jinak to teda tipuju na ty slepice :twisted: Do jídla by se ti to asi dostalo těžko, to hlídáš, ale babky ruce se ohlídat nedaji, co? A někteří Dr… škoda mluvit. Jinak jak jsi psala o tom přetahování, tak někdo je pro někdo proti. Ale aspoň jeden názor ta doktorka mít musí a měla by na to upozornit, ale jestli ti neřekne vůbec nic, tak je fakt celkem laxní.
Já už to tu psala, že jsem pro přetahování, ale jen pomalinku a pozvolna,třeba při koupání. Ono to fakt může být nadlouho, než se to uvolní, ale nic silou. :wink:
Ivčo, tak hlavně, že má manžel práci, hned to bude veselejší, viď ?
Kači, kámoška má koženou sedačku, taky krásně smetanovou… teda byla krásně smetanová, dokud se na ní nevyřádila jejich 4-letá holčička s propiskou a fixama :lol: :lol: :lol: , teď je to takové malé umělecké dílko :lol:
Gabko, tak ať to v pondělí Stázinku nebolí, budeme na ni myslet :wink:
Všichni marodi at jsou rychle zdraví a všem dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.9.06 21:32

Teda Jarčo , přístup vaší dr. je fakt divnej! Pozvala si vás vůbec na další výtěr? U nás v deníčku měl salmonelu chlapeček už snad od prvního měsíce (nejspíš ze špatného balení UM). A i když přešel průjem, tak mu zůstávala v těle strašně dlouho - je to tak měsíc, co konečně měli negativní výsledky. Tím tě nechci strašit, jen aby si dr. fakt pohlídala.

Gabko - pokud to vyhovuje i Ivče , tak platí úterý 12 hodin Eden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.9.06 10:16

Ahoj holky :lol:

Tak jsme se vrátili z nákupu,malej spí,tak píšu.Zase jsme nechali v Tescu 2 litry,to letí,to je děs,ale musela jsem koupit plíny,drogerku a to naskáče :roll:
K snídani jsem si koupila váženou paštiku s lesníma houbama-ta je výborná :wink:
Jarčo ,hlavně,že už víš,z čeho měl Dominik všechny ty potíže a doktorku bych poslala do prdele,fakt :! To mu jako nebrali stěry hned,jak měl furt ty průjmy? U takovýho prtěte to je nebezpečný…Jo a s tchýní bych se nezalamovala a narovinu jí řekla,že si mají ty ruce umývat,páč to měl beztak od těch slepic,šahají na véca a pak to tak dopadá… :evil:
Dnes odpo hlídá Martin,já jdu ke kámošce na kafe,tak se těším.Zítra jedu k mamce na oběd,Martin jede na 3 dny pryč,tak mu mamka nabalí taky řízky,ať neumře hlady :lol:
Mám vyžehlený,vypraný,ještě si musím uklidit ten můj bordel ve skříni :roll:
Tak hezkou sobotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.9.06 11:27

Ahoj holky a dětičky

tak se teda po týdnu pokusím něco málo napsat :oops: :oops:

Já občas koukla, ale neměla jsem čas psát ani teda náladu. Měla jsem týden na prd!! :oops: :evil:

Tak nejdřív mě šíleně bolela pusa po tom trhání zubu, zánět tam nebyl, ale asi se to špatně zavíralo, tak jsem žrala furt nějaký prášky a nakonec si koupila jakousi vodu v lékárně na vyplachování a tak zabrala. Taky jsem byla na gyndě, mám v těle nějakou bakterii, která napadá imunitní systém a pod. Z toho jsem měla ten zánět močáku a ty záněty, dr. mi na rovinu oznámila, že to nejde vyléčit, je to napořád, ale dá se to dlohodobou léčbou dostat do nějaké hladiny aby byl klid. Takže já i manža máme antibiotika, potom musíme jíst Wobenzym na detoxykaci a já nesmím jíst HA a žádný SEX!!haha takže fakt paráda :evil:

Taky jsem pořád někde courala, byla za kámoškou v Bučovicích a hlavně teda pořád spím, když můžu jsem děsně unavená. Chtěla jsem začít chodit o víkendech do práce, ale musím to zrušit, bych tam asi nevydržela. Ale mám aspoň ten úklid a ten je v pohodě a jsou za něj dobrý prachy.

IVO moc gratuluji k manželově nové práci :D Teď už bude líp. Ráchelce přeji brzské uzdravení a hlavně ať jí to chudince nemusí píchat :(

JARČO tak ta dr. je opravdu na ránu, jak může něco takovýho zanedbat. Musím teda říct, že ta moje taky stojí za h… ale aspoň dělala hned výtěry a ještě, když neměla výsledky tak říkala, že by to salm. mohla být. Tak doufám a přeji ať je Dominiček brzo zdravej a fit!! :lol:

MONI tchýně moje věčné téma, takže to přesně znám. S tou zdrobnělinou jména to je teda taky síla, ta moje baba mu zas říká Fifo, no to bych ještě překousla, ale když se ptala jak se bude jmenovat , tak na odpověď, že Filip- to je jak na psa!!! Prostě je to … :evil:
Ale třeba by to vínko hned nebylo špatný jak tu někdo psal :wink: (myslím nalít tchýni) 8)

Povlečení do postýlky mám 3, mantinel jsem nedávno sundala, protože Fido rád rozvazuje šňůrky a pak je polyká a navíc to bylo pořád skopaný.
Ale taky uvažuji , že ještě nějaký koupím, už mi to přijde okoukaný :oops:

Jinak v pondělí jdem na to cévkování, už má žaludeční nervózu teď, naštěstí jde manža se mnou, absolutně nevím jak to probíhá, jen nevím jestli u toho chci být. Snad půjde manža, je asi lepší nátura :(

Taky Fido obchází nábytek a sedačku, ale taky se neustále pouští, takže denně máme asi 5 karambolů a řev tak minutu a už zas valí znovu. Se neponaučí fakt!!

Sedačku máme ekokůži a už nikdy, v létě se lepí zadek a v zimě je studená, navíc ta jedna část se nám ve švech úplně rozervala a to na ní sedíme minimálně, takže musím poladit nějaký potah. Příště jedině látkovou. Ale tím nechci nikoho odradit, taky záleží od koho je . My asi kápli na špatný kus :evil:

Tak přeji krásný víkend všem a ještě kouknu pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.9.06 11:32

GABKO Stázince samozřejmě taky přeji ať jí píchání ouška nebolí a je to rychlé :D Snad budou všechny dětičky v pohodě :)

A k tomu hubnutí blahopřeji a KaVi ty nic nedrž nebo nebudeš za chvíli vidět!! :wink:

HANI to je dobře, že Honzík tak dobře zvládá školku :D A migrény absolutně neznám, ale určitě nezávidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
17.9.06 08:35

Ahoj holky,

gratulujeme Barunce k měsíčninám !! :D :D

U nás nic moc nového vlastně. Steph je pořád na té koupelně, takže víkednd je takový nijaký. Jen jsme si včera zajeli na večeři tady kousek od nás. Jinak jsme krom procházky doma, proběhl úklid a takové jiné drobnosti :D

KaVi , ten Matějovský - moc hezké povlečení, jen já myslím, že nemám ten rozměr polštáře a peřiny :( , ale obrázky jsou moc pěkné a vím, že to tu i v jedné diskuzi chválili, že je to kvalitní :)

Jarčo , doktorka je opravdu asi vedle a možná by stálo za to uvažovat o jiné, jen nevím, jak to u vás máte, kolik jich tam je. Tady např. máme jen jednu a zatím se naštěstí jeví dobře, jinak bych musela dojíždět…ale někteří taky jezdí i do Brna k pediatrovi :?
Tak ať je zdravej, borák !

HaPe , je to smůla, nějak moc naráz…tak to je předzvěst zase kupy dobrých věcí :lol: 8)

Takže přejeme pěkný zbytek víkendu.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.9.06 19:00

Ahoj maminy,

ještě k té naši slavné Dr. Na další výtěr nás nepozvala, tak nevím. A nemá se náhodou ta salmonela přeléčit nějákýma lékama??? Já teda nevím. Ona mu brala výtěr i poprvé, jak jsem tam přišla, že má průjem a to tam měl nějakou bakterii, ale salmonela to nebyla a pak jsem tam šla znovu, protože se mi zdálo, že to bylo lepší a zase se to zhoršilo a to mu udělala výtěr znovu a výsledky mi pak neřekla, já tam totiž pak byla zase, protože měl tu rýmu a tak. A pak mi jen volala. Je to koza, já nevím, Domis už se zdá být dobrej, ale aby jsme něco nezanedbali. Salmonela není sranda, já vím :evil:
Jinak změna Dr by šla, už to zvažuju. Já totiž stejně dojíždím, protože jak se přestěhujeme, tak bych musela doktorku zase změnit, tak dojíždím rovnou tam, není to daleko.

Ráchelce přejem, aby se jí pusina brzo zahojila.

Zatím se mějte.
Zkusím na netu pohledat nějakou poradnu s pediatrem a zeptat se na tu salmonelu,, jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.9.06 19:24

Ahoj holky

Kavi to povlečení je naprosto úžasný. Já naposledy nakupovala u ScanQuilt, ale už jsem taky ny toho Matějovského koukala, ale já jsem blázen a jen u jedné :,-(y by určo nezůstalo, ale taky pak musím koupit zvlášť prostěradla. Hned jsem si ty stránky pro jistotu uložila :lol:

Moni a Ivo včera večer jsem si uvědomila, že mi v úterý ve 13°° přijdou umývat okna :( Jsem to ale zapomětlivá baba. Jaký jiný den by nám zbyl? Moc se omlouvám!!

Dneska byl parádní den, byli jsme na procházce. Stázinka prvně na kolotoči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.9.06 19:47

Ahoj holky!

Jarčo - jestli chceš, tak zkus napsat Yasmin (to je ta holčina od nás z deníčku) a pozeptej se, jak to probíhalo u nich. Vzhledem k tomu, jak dlouho s tou mrchou salmonelou bojovali, má spoustu informací a určo ti je ráda předá. Tohle je odkaz ne její osobní informace www.emimino.cz/modules.php?…

Gabko - v pohodě :wink: To znám, taky každou chvíli na něco podobného zapomenu. Myslím, že žádnej jinej den nezbyl, teda možná pátek, ale to mi asi přijedou naši, takže nezbyl :) Tak zavčasu začnem domlouvat další týden. Já nemůžu v pondělí, čtvrtek a ani pátek.

Péťo - teda to jsi si vybrala trable :-( Hlavně, ať to všechno přejde a pak zase bude pořádná nadílka příjemností, jak psala Ha :wink:

KaVi - povlečení od Matějovskýho je super! Mě se jich tam líbilo spousta.

Jinak Matovi dnes vylezl třetí zoubek. Je to dvojka nahoře, zatím teda samozřejmě jen špičička, ale až vyroste, bude z Mata jednozubej upírek :-)

My měli dnešek uklízecí - po čase jsme pořádně vysmejčili byt a ještě jsem pře:,–(ila kytky, který to už potřebovaly tak rok a půl. Na prochajdu jsme šli až na večer. Mates celou dobu volal a ukazoval na pejsky, auta a letadla.

A ještě jsem se chtěla zeptat Gabky, jestli ty zhubnutý kila neposlala náhodou mě? Já dnes vlezla po delší době na váhu a šok - mám ještě o dvě kila víc :oops: :evil: Asi ta čokoláda, kterou jsem do sebe cpala, abych nezabila tchýni. Ta odjela včera kolem poledne a všechno se krásně vrátilo do normálních kolejí. Jo a díky za podporu během toho týdne s tchýní - jenom s tím vínem to nemůže fungovat, tak jak jste navrhovaly, páč ona si nic nedá, dokud Mates nespí - to skotačí jen kolem něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.9.06 20:07

Jo a ještě jsem zapomněla popřát Stázince , ať má to píchání rychle za sebou. A Ráchelce , ať vyrážka zmizí a netrápí ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.9.06 20:10

Peti- díky ta tip, už jsem jí poslala SZ, snad poradí. Jsi hodná. A gratulujeme Matýskovi k dalšímu zoubku :)
Jdu koukat na superstar. Hezký večer holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.9.06 20:11

Ahoj holky ,

Jarčo děkuji za Ráchelku, myslím, že se to trošku lepší. Přeji Ti, aby Domoničkovi bylo dobře a byl zdravý.

Moni a Gabko , tak to necháme na příště ten sraz.

Dnes jsme byly s Ráchelkou u taťky v práci v Letňanech. Pracuje i tam u Baťi.
Moc se mi tam líbilo, ještě mít prašulky, a nakupovala bych jak divá :) :)

Gabko , ať dopadne dobře to propichování ouška Stázinky, ať to moc nebolí.

Ha , zapomněla jsem Ti napsat na Tvoji otázku, kdy byla Ráchel vyfocená v časopisu Miminko, je to v březnovém čísle.

Včera jsem dávala do galérky fotku naší nové rohové pohovky, tak můžete mrknout, když budete chtít.

Ráchel je velmi živé mimi, stále něco robí. U všeho si stoupá, zavírá dveře, mám o ni stále strach, aby si nějak neublížila.

Přejeme krásný večer, táta přijde pozdě večer a já jdu koukat na Superstar, pěkně se u toho odreagovávám.

Pa, Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.9.06 16:05

Ahoj, ahoj,

jéé, tady je pusto…

Ivi , já jsem to Miminko koupila tento měsíc prvně a moc se mi ten časák líbí. Dřív jsem to nějak nezaregistrovala…Betynky a Maminky si koupím velmi zřídka.
Sedačka je pěkná a hl. bude supr pro Ráchelku, tam se nemá kde zranit :wink:

Dneska u nás byl zase vyřizovací den :D, večer se chystáme do města, potřebuji ještě nějaká bodýčka na malou a taky snad dáme nějaké kafčo :D

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.9.06 16:47

Ahoj holky,

Moni ty kila jsem si asi právě dneska pošoupla zpátky k sobě, protože jsem sežrala asi kilo karamelek :)

Dneska jsme byli s uchem ve FN Vinohrady. Čekáme tam hodinu, pak nás vezme jedna Dr, po mojí urgenci, že je to nějaký divný, že berou lidi co přišli po nás a musela jít na radu k dětské Dr. Ta přišla po 20 minutách a říká, že oni nejsou na tak malé děti zařízeni že máme jít do Motola. Jsem ji tam seřvala a ona že za to nemůže atd. Že Stázinka potřebuje k tomu řezání aby byla raději v narkóze a pak mlela něco o dětské stravě. No jeli jsme. Tam bylo prostředí daleko lepší i Dr. a sestra byly parádní. Dr. ale řekla, že to na řezání není, že ta bulka v oušku je Hemangion (nezhoubný nádor), že to prej děti mívaj od narození. To že se to Stázince udělalo až teď říkala, že stát se to může a poslala nás na onkologii. Ti nám zase napsali seznam co nám má udělat nebo nás poslat naše Pediatrička tj. UTZ hlavičky a břicha, vyšetření stolice a moči a krevní obraz. Na ORL kontrola 18.10 plus kompletní vyšetření sluchu (něco jako EKG na srdci) říká se tomu emise. A pak s výsledky co budeme mít od pediatra taky hned ve stejný den na onkologii.
Docela se bojím, protože 18.8.05 když byla Stázinka v bříšku tak jí našli diletaci zadní levé komory mozku do 9mm. Pak jsme chodili na UTZ každý týden až do 16.9.2005 kdy pak Dr. už nic neviděl. Nevím v ten den se Stázinka uvelibila hlavičkou napravo, do té doby byla vždycky nalevo. Tak jako tenkrát to nikomu nebudeme říkat. Víme to jen já se Zdenkem a jedna dobrá kámoška a teď i vy. Na dovolenou můžeme normálně. Žádné zvláštní opatření ani omezení nemáme. Aspoň že tak. Určitě to nic není!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí