Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
19.9.06 21:50

Jarčo - tak jsme v tom dvě - já taky ještě neměla čas změnit metřík :wink:

Gabko, Ivčo - tak to beru jako hotovou věc - srazík v úterý v Edenu.
A platí i těch 12 hodin ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.9.06 21:59

Moni není problém. 12°° mi vyhovuje. Už se těším!!!
 http://animace.org/…/G423817.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.9.06 07:33

Ahoj holky :lol:
Poctivě čtu,ale jsem líná psát :roll:
Dneska se vrátí Martin,byl 3 dny pryč,tak se těším.
Gabko ,tak už se balíš? já mám furt čas a nakonec jsem zjistila,že vlastně za týden letíme…nemám nic nakoupený,kupu prádla nevyžehlenýho… :roll: Jsem si aspoň sepsala co potřebuju,pro Šímu opalovák-koupím Deylong Kids,od Hippu novou kaši-je nemléčná rýžová a navíc gypoalergenní a asi 30 skleniček,to teda nevím,jak to potáhnem a to musím vzít ještě ohřívačku na jídlo a na varnou konvici už kašlu,ohřívačka stačí,to abych si vzala loďák :roll:
Musím ještě jako koupit kufr…to nevím kdy,ale cestovní taška je malá a nepraktická. Úplně mám strach z letadla,jak to bude Šimon snášet,minulej týden jsme byli s autem na myčce a měl chudáček trošku vytřeštěný oči a natahoval :lol:
Peťo ,tak už to má Fido za sebou,ještě že tak! A neboj,to bude dobrý :wink: :wink:
Ty to máš ovšem hustý,mám dojem,že by se naše diskuze měla přejmenovat na ,,Lazaři rodí lazárky 2005,, :lol: :lol: :lol:
Kdo z dětí je tady vlastně zdravej? 8O 8O 8O
Za chvilku se pro nás staví kámoška a jedem na návštěvu za druhou kámoškou-my jsme spolu dělaly kdysi v kadeřnictví-oni česaly a já byla na recepci.
Holky,já už mám trauma :! Nevím,jestli jsem psala,že jsem zlikvidovala za poslední měsíc asik 10 pavouků,ale včera byl i na wc a někam zalezl a není tam a já snad budu chodit čurat do vany…bůůůůůů :( :( :(
Svině jedny malý černý,já nechcůůůů :cry: :cry: :cry:
Naštěstí sousedka říkala,že je má taky,jináč bych normálně pozvala deratizéra a nechala vystříkat byt :! A stejnak dnes koupím sprej na hubení a našplíchám to na wc a bude :!
Než jdu spát,tak všechno prohlídnu a koukám po zdech,esi tam zase něco nebude :roll:
Jdu převlíct dítko z pyžama :wink: http://www.gify.nou.cz/…bory/x63.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
20.9.06 08:45

Ahoj, ahoj,

zdravím všechny maminy a mimina :D

Gabko , je dobře, že to takto dopadlo a doktorka potvrdila, že je to v pořádku :D (…pochopila jsem to doufám dobře) a uzlinka se ztratí a je neškodná. Vůbec ti taky nezávidím to čekání po lékařích…
Okna mě překvapily, to jsem tedy čekala tak trojnásobek 8O …to je dobře a možná bych být sama taky o tom uvažovala, třeba před Vánoci.
I ten celkový úklid. Ale v tom našem bytě se to zvládne :lol:

HaPe , tak Filípek je hrdina, že to takto zvládnul ! :D
A měli jste to i s „estrádou“ :D
Musím se přiznat, že se taky zase chystám ke kadeřnici - jiné než mojí na radikální sestřih :roll: …chtěla bych ofinu (jako za mlada) a hóódně zkrátit..tak doufám, že to dopadne dobře, ale hrozně se těším :D
KaVi , tak to už chystáte na dovču…já vlastně nebrala nic, bo všechno jsem plánovala koupit na místě, ale vy jedete tuším do Turecka, ne ? Jak to tam je s vybaveností obchodů na tydle věci ?

Iva tady teď hospodaří na zemi, už leze jak drak, včera snědla kousek papíru (po hodině to šo ven…) a mám pocit, že si brzy stoupne, už jako staví nožičku, jen ty ruce se zdají být slabé…
Začla tak nějak divně spát…je to hrůza vstávám k ní i 5×, bo to je buď ztracenej dudlík, nebo je zablokovaná mezi boky postýlky (jako napříč), strašně sebou hází :roll: …je to vstanutí jen na 10 vteřin třeba, ale sama se zase nedá dohromady…tak nevím, jak to vyřešit :(
Jinak je velmi čilá a hrozně na Stephaneho, ten jak dojde, to je lásky, pořád po něm a za ním leze, já už neexistuju :cry: :wink: :D

Dneska se to rýsuje na hezký den, tak půjdem určitě ven na dýl :D
Večer přijde pojišťovací poradce na životko na Stepha a malou, tak to bude zařízené…doteď jsme to neudělali :oops:

Pěkný den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.9.06 10:19

Ahoj holky

Davídkovi vše nej nej nej k 10. měsíčninám :D :D

Gabko nádhernej metřík a super zpráva, bude vše dobrý uvidíš. Jen to čekání a lítání po doktorech je na prd. Já sama mám vždy nervózu dva dny dopředu. V pondělí jsem myslela, že sebou fláknu, sem otřesná, se pořád stresuju a představuji si to nejhorší :(

Ha nemůžou malou třeba trápit zoubky, malej taky tak špatně spával když mu lezly tesáky a pak to zas bylo v pohodě. My zas máme, že když mu vypadne dudel tak si ze spaní sedne a řve :roll:

Kači diskuze by se tak jmenovat mohla :wink: Pavouky fůůůůjjj!!!!! To bych zešílela, já zase měla v kuchyni dva ušáky, fakt nevím odkud přilezli, když mám všude sítě :roll: :evil:
Jinač dovču si užijte, se těšíš co. Malej taky v myčce koukal a sem nevěděla jestli bude řev nebo co!
Ale letadlo bude v pohodě, já myslím, že to ani nezaregistruje :D

Já musím odpo říct manžovi ať dá jinou fotku na metřík a menší hlavně, páč to vždycky celý rozhodím na široko :oops: :roll:

Fido spí, já si dám kávu a pustím si včerejší ordinaci, měla jsem tu kámošku tak sem si to nahrála.

Odpo chci určo ven je tam zatím hezky, tak budu koukat pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.9.06 19:52

Ahoj holky

malá spí a než půjdu se psem, tak písnu
Kavi já zatím píšu seznam co s sebou a co teda musíme koupit. My máme dva skořepinové kufry od Samsonite - jsem na téhle značce závislá a bereme kočár a uvažovala jsem o menší tašce na kolečkách jako příručáku, lae to budu muset obětovat necesér. My už jídlo máme koupené na obědy skleničky a na sváčky frutapury. Taky bereme Nutrilon a na konvici jsme zapoměla, hned písnu na seznam :lol: S tím prádlem je to u nás stejný, koš nevyžehlenýho a další koš špinavýho. Do soboty to musím dát do pořádku a raději hned zabalit co budu brát s sebou. Jo a pavouky ty bych ubila papučí!!! Prej štěstí prd!!!Mrchy
Ha já na ty okna taky měla připravený úplně jiný prachy. Ani jsem nešla na poštu pro balíček, aby mi náhodou nechyběla, myslela jsem si tak 1500Kč.
Stázinka měla dneska ráno v tom oušku krev a když jsem ji to tam vatičkou umývala tak koukám a má to menší a už to nemá tak modré. Paráda!!! Nejraději bych se na ty doktory vyprdla, ale musíme - jinak bych byla nezodpovědná matka :)
Dneska jsem byla ještě před dovčou na stříhání a dobrý. Jen jsem si to nechala zkrátit.
Veru podařilo se ti najít ten web s tou fasádou?
Ha s tatínkováním to znám, celý tento víkend se Stázinka ke mně chovala stejně :)
Kmín do brambor nedávám a co takhle tam dát mletý? Hmm to je asi to samý že? Jedině je po jednom vytahovat z hrnce, ale to je piplačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.9.06 20:04

Davídku všechno nejlepší k 10. měsíčninám

http://animace.org/…/G423788.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.9.06 20:14

Ahoj,

Davídkovi vše nej k měsíčninkám :D

Kmín-dávám někdy a nevytahuju ho. On nějak vadí 8O :?:

Pavouci-úplně je nesnáším, kdyby po mě lezl nějakej velikej, tak normálně sebou plácnu a odvezou mě, mám z nich panickou hrůzu, to raději stádo myší a cojávím čeho než jeden pavouk. Momentálně je jich tu taky nějak víc :?

Špatné spaní-máme bohužel pořád, já už to ani nějak moc neřeším. Ja to ale hrůza. Dítě usne okolo sedmé v postýlce a v lepším případě, to se stává tak jednou za měsíc, tam vydrží spát třeba do dvou hodim, pak má hlad a putuje ke mě, protože by neusnul. Ale například včera usnul a pak se pořád budil a budil, takže jsem ho vzala asi v jedenást k sobě, abych mohla jít spát. Kdyby se vzbudil, najedl a usnul, to by byl sen! Ale to ne, to on leze, stoupá sedá, prostě nejvíc aktivní, když se má spát. Přes den taky děs, dohromady spí přes den tak max dvě a půl hodiny a to vstává tak v pět, někdy v šest. Mě by zajímalo, jestli se někdy naučí spát celou noc a kdy se naučí usínat. On i kdyby měl spát ve stoje, tak si sám nelehne :evil: To raději začne řvát, protože už je unavenej. Asi mě z toho už hrábne. Se omlouvám, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat :oops: :?

Jinak Gabko a Katko- to balení moc nepřehánějte, stejně zjistíte, že máte spoustu zbytečností a něco vám bude určitě chybět :lol: :lol: :lol: Jsem hnusná, já vím, ale ono to tak vždycky je :wink:

Tak se mějte, papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.9.06 20:18

ahoj holky,
já včera napsala dlouhatánský román a pak vypli proud, tak se to smazalo, bych se na to vyprdla…
dneska jsem byla s Kubou v práci, takže nestíhačka. Zítra dám dohromady , na co jsem chtěla reagovat :roll:
Gabko, s tim kmínem to je přesný :lol: :lol: , nalila jsem to do síta, prolila kojovodou, kmín „padnul k zemi“ a já vybírala brambory. No zážitek :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Fasádu jsem nenašla… :? a je mi jasný, že to najdu, až to nebudu potřebovat :twisted:
Nicméně jsme vybrali, snad to bude vypadat jako ve vzorníku :)
zatim se loučím, zítra snad bude víc času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.9.06 20:23

ještě koukám… Jarčo, tak to spaní je jako by jsi popisovala naše noci a dny. Úplně stejný - přes den max. 2,5 hod. ráno max. v 6 budíček… Budí se pořád.
doufám, že je to někdy přejde a říkám si, až ho budu budit do školy a on nebude chtít vstávat, to si na to snad s úsměvem vzpomenu… a nebo taky néééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.9.06 20:39

Veru-to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Taky musíš malýho držet, protože by jinak neusnul? A bereš si ho do postele? Já jsem tohle nechtěla, ale jinak bych se nyvyspala. Říkám si, že až začne spát celou noc, tak už do té postele nepůjde. Ale nevím. Já nechápu, proč se tomu spánku tak brání, on je kolikrát tak ospalej, že se už ani neudrží na nohách a stejně si nelehne, ani nevydrží ležet, když ho položím. Je to děsnej kolotoč a parádně to cvičí s nervama :roll: :lol: Zajímavý, že v kočárku i v autě usne celkem v pohodě, ale to je připoutanej, protože by jinak vyskočil, možná proto neprotestuje, ale jak se ho snažím držet v postýlce v leže, tak začne řvát. Už jsem i přemýšlela, že s ním někam zajdu, ale kam? Jak ho naučit, aby usnul sám???? Já jsem z toho už zoufalá a mám pocit, že se to snad nikdy nenaučí :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.9.06 21:00

Verčo a Jarčo to máte fakt blbý. Stázinka zrovna dneska docela blbne teď večer, je nějaká uplakaná, ale jinak je to s ní bezvadný.
Za chvíli dorazí Zdeněk byl na pivu a pečeném kolenu :) ale asi mi nic nepřinese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.9.06 21:01

Jarčo, co tak vím od lidí, co měli to samý,tak to chce vydržet :( . Jinak metoda Estivill,ale já na to nemám nervy.U nás je to jak kdy, teď máme období, že v postýlce večer chvíli řádí, skáče atd. Pak už je táááák unavený, ale pořád se z posledních sil drží na nohách. Pak se už vzteká, páč je přetažený, vemu ho do náruče a v tu ránu tuhej, držím tak 5 minut a dám do postýlky, pak se ale stejně celou noc budí :(
Do postele ho na spaní neberu nikdy, mám hrůzu, že bysme ho zalehli. Prý je to hodně nepravděpodobné, ale já vím, že bych celou noc byla vzhůru, protože bych měla strach :oops: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 07:49

Dobré ranko

tak je to jak jsem večer psala nic mi Zdeněk nepřinesl, žádné masíčko. Tak jsem se musela spokojit s makovcem. A nejlepší bylo, že mi chutnal u pořadu jste to co jíte a ještě ve fázi, kdy měli stůl plný jídla co snědli za týden a ona jim to míchala ve sklenici. Jsem se málem poblila!! Viděla jste to některá? Ta matka byla teda fakt hustá - tlustá a lenivá, kombinace jako hrom!!! http://animace.org/…/G420845.gif /> Dneska má být nádherně, tak budu prát a buď ještě dneska nebo v sobotu žehlit. I když dneska by to šlo, hraje ordinace a tak by mi to mohlo jít od ruky :)
Jupí http://animace.org/…/G423877.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 08:02

Holky tak jsem teď četla deníšek od Missorky a ona z emimina odchází, píše, že je v emiminu havarijní stav a dokonce už hrozil zánik. https://www.emimino.cz/…s/story/5077

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí