Poradna duly
Jana Čurdová
Veru teď jsem se vrátila z procházky a ve schránce maso-zeleninová kaše Sunarka ![]()
Čau holky!
To je dnes den za všechny prachy! Mates od rána protivnej, u každýho jídla scéna, v kočáru scéna, že se málem uškrtil na kšírách
Honza přišel z toho pohovoru a místo aby šel s námi ven, tak začal honem montovat postel do Matovýho pokoje (jakoby to nepočkalo do víkendu) a že jde večer do hospody. To by mi ani tak nevadilo, chodí fakt hooooodně málo. Ale že s náma nešel ven, když já byla z prcka tak vyflusaná, to mě ještě na náladě přidalo. No, a pak když jsme se s Matem vrátili, protože se skoro hodinu vztekal, tak povídám, že to vypadá, že tchýně už dnes asi nepřijde a Honza na to, že jí zavolá a přiveze ji
A taky to udělal, dovezl ji a vypadnul do hospody
Bába okamžitě odtáhla Mata do pokoje a teď tam na něj skřehotá. Dnes ji fakt vozit neměl, jen mě to vytočilo ještě víc a momentálně bych střílela ![]()
Dýl jak půl hodiny to její „krásnej Matýsenek, krasavec, úžasně krásnej Matýseneček …“ nevydržím. Nevím, kde na ty oslovení přišla, ale jak slyším Matýseneček, tak bych ji zahryzla. Ještě že za chvíli bude koupačka a ona vypadne.
Zatím se loučím a jdu sníst aspoň 2 Milky M-joy ![]()
Och Moni to je mi líto žes měla takovej blbej den
Tchýně se jmenuje jak? Jestli se jí totiž nezdá, že jste dali Matýskovi krátké jméno ![]()
My už jdeme do hajan. pak písnu
Tak Stázinka už je v postýlce a snad spinká.
Dneska mě Stázinka normálně počúrala
- když se probudila po obědě, tak jsem ji vzala na balkon a tam jsme si povídaly a hrály. Malá stála a za chvíli si říkám odkud mi vlhne noha a ona normálně čúrala!!!!! Jsem se nasmála jako nikdy ![]()
Když jsme byly odpoledna na procházce, ta se cestou domů k nám přidal asi tříletý chlapeček a šel vedle kočárku a koukal na Stázinku. Jeho maminka říkala, že si připadá důležitej a velkej a co myslíte? Koukal na ni a upadl z chodníku. Vše OK, ale úplně nejlepší bylo, jak zase koukal a před námi přenosná značka on se vám na ni podíval a ptátte se co? Opět narazil!!!! Nic se mu nestalo, ale říkám mamince - ten chlapeček bude mít problém až bude velikej a bude koukat po holkách, zasmály jsme se a hotovo ![]()
JInak jsem taky teď koupila sunar a musím říct, že má lepší chuť než Nutrilon. Zvláštní mi jen přišla ta barva - Nutrák je takový bílý a ten Sunar úplně žlutý. Mám bez příchutě, podotýkám ![]()
Dneska večer budu žehlit, uf. Jdu na to.
Krásný večr maminkám a krásné sny dětičkám
http://animace.org/…/G320128.gif
Pěkný večer,
tak dítě tady ještě hospodaří
…zatím žádné spaní…rýma je už myslím na ústupu, tak je plna energie
![]()
Leze už hodně, ale jen dozadu, ale na tom koberci se ji asi líbí
, sama si sedne a furt je v pohybu…
Moni , tak to je „veselé“, ale co naděláš…asi jako většina jiná nebude ![]()
Gabko , tak to se s domy roztrhl pytel
…my jsme asi staromódní, ale dům nechcem ani do budoucna…i kolem nás je tady toho plno ![]()
Tak ať to vyjde a třeba ta barabizna bude supr útulné stavení
…až se spraví samo ![]()
Stázinka už chodí bez pliny ?? ![]()
Tak dobrou noc všem
Pa, Ha
Ha Stázinka bez plíny chodí jen občas, jako že větráme prdku, víš ![]()
MNo my se tam nechceme stěhovat jen chceme chalupu, abychom měli kam jezdit a trávit v klidu víkendy, a nejvíc se těším na zimu vánoce s krbem
Jinak žádná novostavba nebo tak něco. To mám doma. Jen to nejlepší apod. Teď si to s tou chalupou chci užít, bazary, opravování nábytku a tak. Na to se těším ze všeho nejvíc. Pokud nekoupíme tenhle, tak určitě do května 2007 tu chalupu mít budeme ![]()
Heslo?: šetřit, šetřit a šetřit! I když minulý týden tomu nenasvědčoval
, ale teď už fakt!!
http://animace.org/…/G420018.gif
Ahoj holky,
koukám, že tu je nějak pusto. Ted jsem 2 dny ani nenakoukla, páč mě děsně bolela hlava, až mi z toho bylo na zvracení. Tohle mě chytá 3-4 za rok, takže jestli některá trpíte na migrény, tak vás lituju, to je fakt síla.
Dneska šel Honzik poprvé do školky a mě z toho bylo ouvej, jak se tam tak nesměle rozhlížel, ale nebrečel, tak jsem zvědavá, jak se bude tvářit až pro něj půjdu.
Gabko, Veru , tak jsem se šlakouknout do kasliku a mě nic nepřišlo
, tak uvidim jestli něco dorazí nebo se na mě vyprdli.
Tak zatim ahoj, pak nakouknu jestli se tu někdo ukáže.
Ahoj holky ,
Mončo , to je mi Tě líto, to sis teda musela něco užít s Tvou tchýní.
Ha , ať je Ivuška brzy zdravá ![]()
Hani . to Ti teda nezávidím tu bolest hlavy. Pak napiš, jak se Honzíkovi líbilo ve školce.
U nás nic nového, vlastně jo, větší dluhy
. Manžel stále bez práce.
Přejeme všem hezké slunečné odpoledne. Jdeme s malou za Lamargaritou, tak tu večer mrknu.
Pa, Iva
Ha , ještě jsem Ti chtěla napsat, že máš na metříku moc hezkou fotku Ivušky.
Ahoj maminy,
Takže rýma nakonec malýho nepřešla, byli jsme u doktorky, říkala, že má malej v krku nějáký puchýřky a ty jak praskají, tak ho to bolí a proto pláče, tak jsem mu dávala sirup a dneska už byl celkem v pohodě, už vykládal a smál se. Tak snad už bude dobře.
Taky byl nemocnej Vašek a nakonec i já, takže super. Jsme si užili.
Hygiena u tchýně
-Vašek jí to prej řekl, aby si pořádně myli ruce, než budou chytat na malýho, takk snad už to pochopila! Ještě jsem tam nebyla, tak uvidíme ![]()
Mončo-to je mi tě líto s tou tchýní. Jak vymyslela pojmenování Matýseneček to by mě zajímalo
Až bude umět mluvit, tak jí s tím třeba pošle do háje ![]()
Hani-migreny naštěstí nemám, ale jedna moje kamarádka na ně trpí a je to mazec, to musí být moc nepříjemné.
Zatím se mějte, ahoj.
Nazdar děvčata ![]()
Já jsem na vás nezapoměla,nebojte
Jen jsme byli zase na chalupě a když je tak hezky,tak jsme celej den venku.
Ha ,tak Šíma zatím spadl ,,jenom,, z postele a čekám,kdy přijde něco horšího
To je blbý,že jste zrušili tu dovču,já se těším moc,se odreaguju,vemu si kupu knížek a budu relaxovat! Předpokládám,že se tam naše dítě tak unaví,že o šesti zalehne a bude chrnět až do rána ![]()
Peti ,koukám,žes tady taky dlouho nebyla.Šíma má už 7 zub a klube se osmej.Týden byl protivka a v noci se furt budil a to nechci vidět,až porostou stoličky… ![]()
Světluš ,já čistím zoubky kartáčkem se štětinama,ale bez pasty,ono se to ani nedá nazvat čištěním,dítě mi to uzme a chvilku si s ním šmrdlá v pusině a jako že je vyčištěno
![]()
Jinak fluor nedáváme,jen nám dr. doporučil dávat Dobrou vodu,ona ho obsahuje.
Jinak tady někdo psal,jak dětičky polykají sponky a jiný dobroty,tak já jsem zase dala Šimovi na hraní taštičku na kosmetiku a že si jako ještě poležím…no bylo mně divný,že je tak potichu…mrknu a měl v puse 2 takový ty mini skřipečky do vlasů
sem myslela,že mě omejou! ![]()
Jarčo ,tak s Dominikem je to fakt síla,snad už to bude jen lepší ![]()
Hani ,tak ať to Honzík brzo překoná a ve školce se mu líbí! ![]()
Nalila jsem si burčák a je moc dobrej,v troubě se mi pečou křidýlka,dítě spí a Martin se psem jsou na chalupě ![]()
Tak zatím pa ![]()
Kači-máš pohodičku
To je bezva, že má Šimonek už tolik zubů.
My máme zatím čtyři a zdá se, že mu lezou další dole, s pusy se mu valí litry slin a hrozně hryže.
Jinak my nemáme od dr fluor. A ptala jsem se jí, jestli mu mám ty zuby už čistit, protože ona by mi to asi ani neřekla, ona nemá potřebu mi sdělovat jaký jídlo mu mám dávat a tak. A říkala, že mu je mám jen otírat plenkou, že kartáčkem až budou stoličky. Tak nevím…
A jak jste se tu bavili už dřív, jestli přetahovat těm klukům nebo ne. Já to zkoušela pomalinku ve vaně, ale nejde to. Snad to nedělám nějak blbě
Tak možná časem. A dr taky zatím nic neříkala.
Vašek jel na ryby, tak mám klid. Za chvilku asi přijede.
Zatím hezký večer, možná ještě kouknu…
Čauvec holky,
tak jsem za dnešek pěkně „vyflusnutá“. Eliška měla dneska taky blbej den, jako onehdá Matýsek. Celej dej pořád jen mrčela. Vypadly jsme na prochajdu, ale ani to jí nijak moc nezvedlo náladu. Jsem ze sebe dělala totálního šaška. Stavěla jsem jí z Lega, hrála plyšákový divadlo, povídala pohádky… Jsem si v jednu chvíli i myslela, jak by bylo v práci krásně
Ale naštěstí zalehla ani ne v sedm a pořád spí. Tak snad bude až do rána. Začala si v postýlce stoupat, tak máme o zábavu postaráno. Už ji nemůžu jen tak „zneškodnit“
Ovšem při tom všem dnešním dovádění utržila modřinu na čele. To víte, tisíckrát jsem jí opakovala, že se nemůže tak sápat na tu židli, ať se jí smekly nohy a bum. Řvala jak tur, ale za pět minut byla rozřehtaná a čelo modrý ![]()
Holky, díky za pochvalu fotky v časáku. Vůbec jsem nedoufala. Byl to prostě pokus a vyšlo to! Prý jsme vyhráli knížku
Na tomhle časáku je sympatický to, že tam jsou vlastně ty naše mimina. Že to nejsou kupovaný z fotobanky ![]()
Ha, taky jsem si té sedačky v Tescu všimla
Ale potřebovali bychom větší, tak si asi počkám, až k ní přidají ještě jednu
Ještě je pár větších nábytků, který jsme neobešli, ale zatím vede jedna kožená v Asku. Ovšem trošku se bojím, že se nám na ní budou potit prciny
Ale zase se dobře udržuje. Co já vím…
Mony, to je fajn, že už je Matýsek OK. Teď se nám ty dětičky začnou hromadně „zdravit“ (teda uzdravovat
)
Gabko, nic si z toho počůrání nedělej. Eliška předevčírem počůrala svýho tatínka
Chtěli jsme ji vyfotit se srandovním rozcuchem přímo po koupání. Byla sice zabalená, ale asi ji trošku ofouklo a z toho se jí chtělo čůrat. No a právě ji držel táta, tak to měl z „první ruky“
V prvním momentě křiknul, že zrovna teď někdo volá - myslel si totiž, že mu v kapse vybruje telefon. Jenže ony to byly ty čuránky
…Gabko, já dávám Elišce Bebu s bifidem, ale jak mi přišel ten balíček od Hami, tak jsem jí zkusila dát to jejich mlíčko. A připadá mi lepší, než ta Beba. Teda připadá mi takový „mlíkovatější“. Navíc Beba má trošku problém v rozpouštění. A pak to ucpává dírku na dudlíku. …Kojím už vlastně jen symbolicky.
Hani, tak sláva, že máš to bolení hlávky za sebou! Já tohle dobře znám. Jsem na tom, naštěstí, podobně jako Ty. - Co se týče té fregvence. Ovšem taky to vyústí v pěkný blbě od žaludku. Pak nevím, jestli mám dřív sténat kvůli bolesti hlavy, nebo jít hodit šavli
…Jo a Honzulka bude šikulka, takže ho školička rozhodně nerozhází, uvidíš ![]()
Jaruš, přejeme Domískovi, ať je brzo fit!
Kavi, ty jooo. Sedm zubů. To už je fakt zubatec!
To my máme pořád jen ty necelý dva (ještě nejsou úplně venku). Ovšem dnešní protivnost by nasvědčovala dalším přírůstkům (ale myslím, že to bylo jen nevyspáním). …Koukám, že je Šíma pěknej parádník s těma skřípečkama
![]()
Ahoj holky!
Tak včera jsem snědla jen jednu čokoládu a díky ní jsme přežily ve zdraví já i tchýně
Dokonce to dopadlo tak, že jsem ji nevyhodila (sama neodešla), takže když Mat usnul, tak jsem otevřela vínko a seděly jsme až do půlnoci. Když se nemotá kolem Mata, je i snesitelná - ale taky by to nesmělo být často.
Dnes „matýsenečkovala“ skoro celý odpoledne. Naštěstí jsme v půl páté měli sraz s jednou holčinou tady z emimina a její dvouletou holčičkou a tak jsme aspoň ten podvečer strávili parádně.
Jarčo - to je bezva, že Domísek začíná být ve své kůži!
Hani - migrény bohužel znám. Teda musím zaťukat, že bylo hůř - tak 2 - 3 měsíčně. V těhu jsem měla jen 2 a celkem lehký a od porodu taky 2 zatím lehčí. Ovšem i tak přestávám vidět, potřebuju zvracet a nejde to a nepomáhá nic kromě postele, klidu, tmy a chladu. Těžko proveditelný s dětma, co? Takže cítím se tebou.
KaVi -Šímovi roste 8. zub, jo !!!!!! Tý brďo, to jsme s těma 2 teda troškaři.
Pražandy - tak co provedeme se srazíkem????? Ještě by to chtělo, dokud je celkem slušný počasí.
Ahoj holky,
Kavi nazdárek doma. Koukám si vyvařuješ
Stázinka nejí žádné sponky, ale šmakujou jí víčka od PET lahví a taky magnety ![]()
Světluš my koženou sedačku měli a teď ji máme v kanclu. Lepí se na ni zadek a když si chceš lehnout k telce, tak je dobré mít po ruce deku ale s tou taky můžeš slítnout na zem, když usneš
Toť moje zkušenosti.
Moni to je fajn, že to nakonec dobře dopadlo
Nám přijede tchýmě 27.9. protože bude hlídat psa, 28 letíme na tu dovču (ty jo let v 5:50hod tzn žádný spánek) a já už si naplánovala manikúru a td a ona bude vozit a taky jsem Zdenkovi zakázala večerní tenis, aby se jí mohl věnovat
Snad poslechne (samo jsem mu řekla, že je to kvůli tomu, že tak brzo letíme)
Srazík jsem pro všemi deseti, nemůžu jen tento pátek a příští středu, jinak jsem volná!!! Tak nabíyejte termínky.