Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
21.9.06 11:50

Krásné ránko

tak jsem si taky četla deníček Missorky a je to teda velká škoda :cry:
Ale snad to bude vše v pohodě a emimino nám snad nezruší, šmarjá co bych dělala :cry: :cry: :cry:

Gabko třeba se to Stázince samo vytratí, oni ti doktoři někdy asi rádi přehánějí, ale jít se k nim musí, co kdyby náhodou že?!! Jo a jak si psala s tou močí, tak to já tak chytám neustále, nejdřív to bylo do pytlíků a teď to chce dr. přímo do zkumavky, hm zážitek, když Fido nevydrží ani vteřinu ležet.To sem taky vždycky na nervy :oops: :?

Spaní - no u nás donedávna vše v pohodě, ale poslední dobou usíná tak, že si s ním někdo lehne k nám do postele a on se párkrát přetočí a spí, pak ho přenesem do postýlky, protože od té doby co si stoupá tak to máme stejný jak u Jarči, on už nevidí a spal by, ale pořád si stoupá jak o závod. A prostě si nelehne a hotovo. Tak to řešíme tak, protože když je pak přetaženej tak to už mě nervy jaksi tečou a je to ještě horší. Todle je rychlejší a v pohodě. Snad se to časem zas dostane do starých kolejí :roll: Ale jinak spí stále celou noc.

Já taky vyprala dnes 3 pračky a ještě dvě nevyžehlený mám v koši tak večer u ordinace se do toho pustím, líp to utíká. Přijde mi, že nedělám nic jinýho :evil:

Balení tak já kdybych někam jela tak potřebuju 5 kufrů :oops: mám pocit, že je vše potřeba a nikdy člověk neví a samo, že pak půlku nepotřebuji!!!

Dneska jsem byla ráno tak mrtvá, že sem malýho vůbec neslyšela že řve, a toho mám vedle sebe v postýlce. Já bych snad prospala vše 8O
Jindy se pohne a jsem v pozoru!!

Odpo přijde babča tak půjdem asi na prochnu

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.9.06 12:03

Ahoj holky!

Taky jsem ten deníček četla a je mi z toho smutno. Na druhou stranu je super, jak holky nabízejí pomoc, kdyby Missorka chtěla založit nový server. Nabízejí peníze i práci na serveru. To je hrozně hezký. Já to tady znám asi rok a půl a vůbec si to bez Missorky neumím představit.

Usínání - u nás taky žádná sláva - stoupá, stoupá, stoupá :roll: V postýlce se ho ani uspávat nepokoušíme. Jsem s ním na naší posteli a vracím ho ze stoje do lehu tak dlouho, dokud nevytuhne, pak ho přendám do postýlky. Spí ale docela dobře. Teda cca od 2 měsíců se v noci vůbec nebudil, teď se jednou za noc probere, stoupne si, zavolá he he, já ho zpátky položím a někdy spí až do rána a jindy si znovu stoupne, to pak jde k nám do postele a je klid. Sice spíme s Honzou úplně na krajích postele a Mat mezi námi ve spánku cestuje, ale aspoň nevstáváme na krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.9.06 13:09

Ahoj holky ,

Davídkovi gratulujeme k 10.měsícům.

Gabko, Mončo , nezlobte se, ale v úterý ráno půjdu s Ráchelkou na vypichování bradaviček. Sejděte se prosím i beze mne. Zítra jít nechci na polikliniku, protože jedeme v sobotu na svatbu a v pondělí čekám návštěvu. Ta vyrážka se rozšiřuje a je infekční.

To by bylo moc škoda, kdyby nebylo emimino, moc by mi to chybělo :cry:

Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 13:47

Ivo to je škoda budeme na vás myslet. Co ty Mončo na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.9.06 13:52

To jsi hodná Gabko, už aby to bylo za námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.9.06 13:59

Ivčo - to je škoda :-( Hlavně, ať to Ráchelce pomůže. Taky na vás budeme myslet.

Gabko - tak že bysme vyrazily bez Ivči a pak co nejdřív zase všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 14:08

OK beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 16:01

Stázinka už zase spinká asi od půl čtvrté. Snad nebude spinkat moc dlouho jinak by to byl krutý večer :)
Holky máte některá plavky od Triumfu? Mají jedny hezké, ale s touto značkou nemám žádné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
21.9.06 16:20

Gabko, já si od nich kupuju prádlo a naprostá spokojenost. Tak snad budou plavky taky ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 16:31

Díky za info. Dítě se vzbudilo. Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.9.06 19:53

Ahoj maminy,

Ivo-taky na vás budeme myslet, ať to má Ráchelka v pořádku a aby jí to nebolelo

Gabko-já jsem se taky dívala na to jste to, co jíte. Byl to děs. Kluk osmnáct let a takovej cvaloň 8O Ona ho ta jeho matka stejně zase zpátky vykrmí :roll:

Dneska jsme byli zase utrácet, malýmu jídlo a tak, tak jsem nachozená, asi si půjdu brzo lehnout.

Taky jsem dneska prala, ale akorát plíny, zítra vyperu zbytek. Má být myslím hezky, tak snad to uschne.

Přejeme hezký zbytek večera. Ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.9.06 21:11

Ahoj holky,
tak jsem zase po pár dnech tady. Jsem Vás četla snad hodinu. Byly jste nějaké plodné :lol: Nějak jsem nestíhala, protože v sobotu jsme byli v Pavlově - kamarádi tam otevřeli hotel a teď se tam konala vínová stezka :P No a v neděli jsme pro změnu byli v Pravlově - tam bydlí manžovi rodiče. Se opíkalo, klábosilo, popíjelo… No a zbytek pracovních dnů uplynul v podobném rytmu. A dneska jsme byli u našich. Manža pro nás přijel odpoledne. Takže pro změnu zase návštěva. Se to nějak nakupilo. No a nestačila jsem se divit, jak nám ty dětičky chřadnou :cry: Teda, ono se začalo blískat na lepší časy, jak jsem dál četla. A to je dobře. Skoro jsem si myslela, že je Eli jedna z mála zdravých :wink: No ale v pondělí jdme na nastřelování náušniček, takže se to bez řevu neobjede. Teď přemlouvám i naši maminu, ať jde Eli příkladem. Náušnice dřív měla, ale zarostly jí dírky. Třeba to fakt ve svých letech riskne :lol: Hned bych měla o čem do Eliščina albíčka psát :lol:

Jinak všem oslavenečkům přejeme vše nej, nej, nej. A všem marodům přejeme bezproblémové uzdravení a hračky jako „závdavek“ za tu bolístku :lol:

Veru, zkus ty brambory vařit s kmínem, kterej hodíš do sítka. Myslím do takovýho toho, který je určený na čaj (to zavírací). To určo zabere. A do uvařených a rozmačkaných brambor nalij trošku kojo vody, ve které jsi je vařila nebo mlíko. To ty brambory vždycky zředí.

Jinak co se spaní týče, tak tady vidím jistou podobnost :P Eliška se taky pořád v postýlce staví a je těžký ji udržet ležící. Postaví se a až už se jí nechce nebo to nezvládá, tak sebou gecne. Někdy se bouchne, tak řve. Ale většinou stojí a povídá si nebo nadává, že je tam sama. No a já většinou vydržím, protože to nadávání je vždycky jen na chvíli. Ovšem někdy je to regulérní řev (jako včera - hotovej hysterák) a pak musím zasáhnout. Většinu dní má ale nabitou akcí a pak usíná u flašky :lol:

Zkusím se polepšit a juknout častěji :lol: Pokud se mi to nepodaří, tak dovolenkujícím rodinkám přejeme krásný čas ztrávený společně a všem osatatním pohodové dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
21.9.06 22:14

Ahoj všem,
spíš dobrý večer :D

U nás se už spí, ale taky se to neobešlo bez povídání až do řevu v postýlce, takže jsme zase po hodině nespaní neodolali a na 10min malou vzali do obýváku a usla v lehačce, ale už byla načnutá, tak to byla rychlovka. Včera usla v postýlce asi po 15min po kaši. Fakt už nevím na čem to záleží…spí vždy naposledy po obědě, pak už ne do té 19,00-20,00 hod.

Včera jsem taky koukala na ten pořad Jste to co jíte, první díl jsem viděla jen z poloviny, tak tento jsem zkoukla celý a bylo to…no jaké to bylo. Ta matka evidentně nechtěla dle mého už od začátku a mám strach, že oba to naberou zpět, jakmile se Prima vzdálí.

Měla bych žehlit taky, ale nechce se mi ani trochu, furt dělám něco jinýho, jen ne to žehlení :) :?
Peru denně 1 pračku a dávám dohromady naše i Ivino a už ani neperu v Lovele, jen aviváž pořád beru tu Sensitive, vhodnou i pro mimina…

Proběhlo i dnes třídění oblečení, zítra zase jede vagon na charitu, tak to tam sjedem dát na nádraží. Bude se to i hodit před tím stěhováním.
Taky už se pomaličku díváme na net, co a jak si uděláme v tom bytě, co dřív, co později a já už si pomalu plánuji, jak asi udělat pokojíček Ivě.
Vůbec nemám představivost, na to jsem hrozná, takže se musím inspirovat a moc se mi líbily pokojíčky toho Domestavu, jak dávala odkaz Monča v jiné diskuzi. Tam bych si vybrala hned :D …moc krásný a na hraní perfektní…

Takže přejeme dobrou noc.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.9.06 10:42

Ahoj holky

Fido spinká, dneska jsem ho šupla do postýlky a žádný uspávání neproběhlo, si chvíli vykládal pak teda hulákal jak na lesy. Šmarjá ty lidi z nás tady mají asi fakt radost :lol: :roll: A za chvíli ticho a on spí. Ale večer to asi bude opačně :roll:

Vařím guláš z václavek, mňam se na to třepu jak malá holka…

Ha já už taky neperu v Lovele, nedávno jsem potřebovala akutně něco vyprat a zjistila jsem, že mi došla tak jsem to riskla v normálním prášku a Fidovi to nic neudělalo, takže už to taky neřeším. A navíc se mi vyprali skvrny a po Lovele ani náhodou. Taky to peru vše dohromady, už je velkej tak to nevadí. Taky jsem třídila komodu, teda spíš něco vyřadila a schovala letní věci a už to nemám kam dávat, ale kámoška čeká mimčo tak jí něco půjčím. Sama jsem ráda za každou věc :D

Ivi tak snad to nebude Ráchelku moc bolet, je to holka statečná,tak přejeme hodně štěstí a ať jsou potvůrky brzo fuč :D

Světlušinko Elince samo taky ať to moc nebolí, ale pro krásu to chvilku vydrží a určo je taky statečná :D

Dneska zas přijde hlídat mamka a já jdu do práce odpo. Já se vždycky hrozně odreaguji u toho uklízení. Nejsem divná… :idea:

Na pokojíčky co dávala Monča odkaz jsem taky koukala a úplně zuřila, že nemáme ještě jeden pokoj, ale až bude větší byt tak se vyřádím jéééé.....

Přeji všem krásný den :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.9.06 10:49

Ahoj holky,
děkujeme za přání.

Ivo , přejeme at to Ráchelce brzy zmizí.

Tak dneska proběhla 10.měsíční kontrola a Davča váží 8.950, změřit se nenechal.

Usínání je u nás v pohodě, dostane flašku do ruky a než jí vypije, tak spí. Ale v noci se pořád ještě budí 2×- x a někdy vydrží ječet i hodinu, to ho chodim pořád pokládat a nakonec ho stejně musim uspat.

Zatim ahoj, jdu ho dát chrupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital