Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
27.7.06 19:09

Peti-promiň, já jsem to spletla :lol: :oops: A sedačku mám Maxi Cosi Priori a namontovanou ji mám normáně po směru, jinak to ani nejde. Je to 9-18kg. Takže teď už budem vozit normálně po směru. Některý ty 0-18kg mysím jdou právě do těch 13ti kg proti směru a pak až po směru, takže jestli je to tak, tak to máš asi správně. Snad nepíšu nějáký bludy, kdyžtak mě někdo opravte :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.7.06 19:15

Holky, já vlastně nevím, jestli mimčo té maminy je hodňoučký nebo ne, protože ona nemá moc čas přispívat do deníčku. Vlastně se teď ozvala po několika měsících a rovnou s tím, že je zase těhu. Já si to taky nedovedu představit. Nejdřív jak bych se starala o Mata, když by mi bylo tak příšerně zle jako mi bylo teď. A potom, jak bych zvládala péči o dva takový prcky, když ten starší akorát čerstvě chodí a druhý potřebuje každou chvíli něco - třeba Mata jsem ze začátku kojila třeba 45 minut v kuse :roll: A přesvěčte to první dítě, aby bylo takovou dobu v klidu :roll:

Byli jsme na tom turnaji, synovec prohrál, ale zítra jde ješě na čtyřhru. Navíc mě bodla vosa - mám na ruce velkou červenou bouli. Nakonec jsem ale ráda, že trefila mě, protože mě bodla ve chvíli, kdy jsem si posunovala v náručí Mata a vlastně ji zmáčkla mezi moji ruku a jeho záda. Vůbec jsem si jí nevšimla, až když bodla. Kdyby bodla Mata, tak to bych asi vyváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.7.06 19:20

No jo, všude je vos jako hrom. Já vůbec nevím, co bych udělala kdyby nějaká bodla Domika. Nemohlo by se mu něco stát? Dneska právě bodla vosa Čendu(našeho pejska)do packy, ona je malá a pak je z toho vždycky úplně špatná, klepe se, zvrací a je jí tak 12h zle. Je ale pravda, že jim nedá pokoj. Takže pro malý dítě by to asi bylo taky silný, ten jed nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.7.06 20:28

Jarčo - právě z toho bych měla hroznej strach, že by na to bodnutí malej nějak takhle špatně reagoval. Nevím, jak jsem na to přišla, ale mám takovej pocit, že to asi bude pro mimčo mnohem nebezpečnější než pro dospělýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.7.06 20:37

Jarčo tak to mám dobře asi, myslím tu sedačku.Máme 0-18kg tak to má být jak píšou.

Vosy taky nemusím, ale nějak jsem na žádnou zatím nenarazila. Já si myslím, že je to pro mimča asi horší z toho důvodu, že nemusí mít obranný látky. Si teda myslím :?
Moni tak snad to brzy splaskne a bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.7.06 21:11

Já už si jdu lehnout, dobrou noc Vám i dětem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
28.7.06 09:37

ahoj holky,
tak klasicky nestíhám, protože je manža doma. Včera jsme na zahradě objevili hnízdo sršňů /to jak píšete o těch vosách/, maji kolem 7 cm a já jsem z toho šííííílenááááá :roll:
Do oken musel manža dát sítě a dneska je budou likvidovat. Něco tak hnusnýho jsem v životě neviděla 8O

Peťo jakou máš sedačku? Já znám dvě, které jdou po i proti směru. Je fakt, že váhou to je omezené - jak vozit, ale nějak nevím, jestli se 13 kg dítko vleze do vajíčka. Tady jde spíš o to, že když už pevně sedí, drží hlavičku a vajíčko mu je malé /hlavička těch 5 cm pod horním okrajem/, tak je bezpečnější dát tu normální. Ale pokud dobře nesedí, tak bych to řešila tou obousměrnou :wink:

V klidu vás dočtu a pak písnu. zatim pa
jo, je někde míň než 33 stupňů a třeba pod mrakem a prší ? :oops: tady je na chcípnutí, chci zimu !!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.7.06 10:16

Ahoj holky, tak jsi měla Hape a Moni pravdu, tady je vedro na chcípnutí!!! Žádný déšť !! Jdu pracovat, zatím se mějte a chlaďte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
28.7.06 10:51

Ahoj holky,

tak tady taky…dolezli jsme z obchodu, ještě jsem na městě potkala kolegyni z práce, takže další půlhodinka navíc, ale to je příjemné :D …malá teď dospává v kočárku.
Včera jsme šli spát až v jednu v noci malá spala od 20,00, takže samo ráno budíček v 6,30…nám se tak nechtělo :roll:

Večer jedem na víkend do Ostravy, takže se těšíme, bo tam udělali novej Aquapark tak bych tam chtěla zítra odpo. zajít.
Jen mě děsí, že stále nám nejede klima v autě takže cestovat musíme až na večer, kdy už je lepší vzduch…

Veru, ať ty sršně vyženete, já se toho bojím, jak čert !!

Pěkný den a přežívejte, nic jiného se ani dělat nedá :!
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.7.06 11:06

Včely, sršně a podobná havěť:
Děvčata nedejte se!!! lallalalallalala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.7.06 11:26

Ahojky holky,

manža je doma a já mám sobotu :roll:
Opět venku na zdechnutíííí. Na zítřek hlásí u nás deště tak to sem teda zvědavá.
Fido se před chvílí probudil a najedl se a už zase asi spí, já nevím jestli mu něco není, přijde mi, že nějak moc spí :idea:

Veru tak ty sršně teda fůůůjjj, snad to odstraní a bude klid. To je děs s tím hmyzem, já nesnáším hmyz a pavouky. Předevčírem jsem se naložila do vlažné vany a vlítla mi do kopupelny můra, tam nemáme na okně síť, a ta mrcha dělala nálety a jak jsem mávla knížkou tak samo, že spadla do vany a ještě mi spadla na nohu a jak mávala těma křídlama, já ječela jak splašená a vtu ránu stála před vanou, bych měla světovej rekord. Manža dolítl s infarktovým stavem co se mě stalo :roll:

Tu autosedačku máme Chicco, a jde i po směru i obráceně, ale už to není vajíčko, je normální a polohovací. Ale tak to u toho píšou tak ji nechám proti směru. Do vajíčka jaski malej nemůže, má hlavu zároveň s tím vrchem :roll:

Po obědě jedem k mojí babičce, snad se neuvaříme v autě.

Ha příjemnou cestu a hezký víkend.

Hezký den a snad se neupečeme, já už taky chci déšť a zimu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
28.7.06 11:39

No je to fakt hnus ! Jsem zvědavá, jak to zlikvidujou…
Peťo, tak jestli je po i proti, tak jezdi radši proti směru, je to prý bezpečnější :wink:
Jinak pavouci, to je moje noční můra, máme nad postelí střešní okno a odmítám ho mít v noci otevřené, aby mi nějaký nevlezl do postele. Manža je ze mě na mrtvici, ale on se zase bojí hadů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.7.06 11:49

Dítě nespí, ale je zas umrčenej až hrůza, taky od rána pořád srajdí, tak to svádím na zuby :oops:

Veru o pavoukách bych taky mohla povídat, já trvala, že musí být všude sítě, když jsme se sem nastěhovali, tak jsem měla hrůzostrašný zážitky s pavoukama mega rozměrů, leze to asi ze stromů co máme před oknama.
Manža má ze mě taky radost, páč pokaždé ječím ať to okamžitě zlikviduje, jsem na odvoz do blázince… :roll:
On se nebojí ničeho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.7.06 19:40

Nazdárek maminy!

Tak nevím, jak u vás, ale tady odpoledne bouřilo a lilo jako z konve. Je krásně pročištěnej vzduch a úžasnej chládek. Jenom škoda, že začalo právě pár minut po tom, co jsme se sešly na náš Zimňátkovej srazík. Nakonec jsme to přečkali pod slunečníkama u občerstvení a pak jsme procházkovali po Stromovce, jen jsme nemohli rozložit deky a nechat prcky lozit, ale i tak to bylo fajn.¨

Sršni - fuj, hnus, bojím, bojím.

Jinak jestli jsem si včera myslela, že mám tu bodnutou ruku nateklou, tak to byl omyl - dnes mám nateklé celé předloktí, bolí to a současně svědí - fakt pošušňáníčko. Kdyby nebyl ten srazík, tak bych s tím snad šla k doktorovi. Ale sraz byl důležitější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
28.7.06 19:41

Ahoj holky,

tady je nějak pusto :( všechny jste ještě venku nebo už pryč, že.

Dominik právě usnul.

To vedro je fakt hnusný, dneska jsem byla s prckem ve městě a byl úplně spocenej, i v autě i v kočárku. Říkali v počasí, že se ten déšť sune spíše na sever než na východ, tak jsem zvědavá, jestli to sem vůbec dorazí, jestli to nebude zase jenom v Čechách. Je příšerný sucho.

Chtěla bych prcka vyfotit, už dlouho jsem nefotila a nemůžu najít nabíječku na foťák. Naposledy ji měl Vašek a někam ji zašantrošil :evil: Mu musím zítra říct ať se po ní podívá. Zase řekne, že jsem jí určitě JÁ někam uklidila :roll: :lol:
 Zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital