Poradna duly
Jana Čurdová
Veru-a co ty? už jsi taky sehnala sedačku? Budeš brát tu MC tobi? Já myslím, že ta co mám já bude dobrá, snad bude Domis spokojenej ![]()
Já už dneska končím. Přejeme hekou noc, nám asi lezou vrchní zuby, pořád si tam jezdí rukou a pláče
Tak snad ho to nebude trápit dlouho.
Tak ahoj
Ahoj velký holky (a malý holky a malý kluci samo taky) ![]()
Tak než jsem přelouskala ty Vaše romány, tak se Eliška asi třikrát probudila a naprosto mokrá
Naposled stačilo přiložit flašku a byl klid. Vypila 80 ml
Sem si myslela, že se snad chce utopit ![]()
Tak jsem tu asi tři dny nebyla (neb počítač statečně okupuje manža) a nestačila jsem se divit, kolik jste toho vypotily (vypotily i vypotily
).
Zkusím reagovat alespoň na to, co mi utkvělo v paměti…
Kavi, psalas, že Šimonek nechce moc pít. Já si taky ještě nedávno stěžovala, ale třeba dneska Eli vypila 200 ml a k tomu ještě normálně MM. Nějak se mi začíná dařit jí dávat jen převařenou kojovodu. Fakt chrochtám blahem, protože čajíčky jsem rvala horem dolem a následek byl jen ten, že byla celá dolepená, ale nic nevypila. …Psala jsi, že tchýně do malýho cpala petržel. Já koukla do jedné knížky a dočetla jsem se, že by to mohl. Neměla by to být alergizující zelenina. Taky se na to chystám, ale jako novinku jsem teď zařadila červenou čerstvou řepu. Dneska ji Eli měla poprvé a oblizovala se až za ušima (namixovala jsem ji s mrkvičkou). …Jinak tu dovču Vám závidím. My původně měli být tento týden v Jižních Čechách, ale tamní „paní domácí“ byla asi jinýho názoru. Nepohodli jsme se, tak jsme se na to vybodli. Domluvili jsme se, že budeme místo toho podnikat výlety. Doufám, že nás ty vedra nezničí. …Jinak Leoš (teda manža) má taky nějakou vyrážku. Zatím má jen flíček na krku, ale raději to hlídáme. Dostal mastičku a maže. Ale vůbec bych se nedivila, kdyby to bylo z toho horka a potu, který to jen dráždí.
Veru, ty fakt dáváš malýmu jen normální vodu? My podepsaly, když nás pouštěli z porodnice, že normální vodu dávat nebudeme. Takže já furt používám kojeneckou a na pití ji dokonce převařuju. Ale je fakt, že v Brně není dobrá voda, takže nám nic jinýho nezbývá. …Jo a Kubíkovi přejeme dodatečně vše nej ![]()
Hape, pobavila jsem se nad Vaší story u přebalování. To u nás Leoš přebaluje od úplnýho miminka. Jen teď jsem jaksi u Eliščiné prciny většinou dřív, tak to zbyde na mě
Ale umí to. A teď by to měl trošku snazší, protože ty hovínka už začínaj mít alespoň tvar ![]()
Ha, buď s Ivuščiným lezením a sezením v naprostým klidu. Eli je o měsíc starší a má děsnou snahu. Ale pořád jen snahu. Sice už nožky krásně cpe pod sebe, ale nějak jí nedochází, že se při tom lezení musí vzpřímit na rukách. Takže padá pořád na čumáček ![]()
Gabko, moc díky za pochvalu fotek. Eliška se nějak moooc ráda fotí
…Jo a ještě jsem chtěla k těm svačinkám dodat, že mi MUDr. říkala, že když se ovoco podusí, tak se tím vlastně ničí alergeny. Takže dusím. Ale je fakt, že meruňku a banán měla čerstvý. Většinou všechno cpu do podušenýho jablka jako základu. Zatím Elišce všechno chutná. Dokonce v
u baštila meruňky přímo ze stromu
A děsně řvala, když jsem byla v tom „přísunu“ pomalejší, než by si představovala ![]()
Ivuš, doufám, že manža je už OK. Se snad na tom bytečku sedře. Ale je fakt, že už se budete stěhovat, takže mu ty šichty budou končit
Přejeme Vám, aby se Vám tam moooc líbilo a byli jste tam šťasný.
Ha, blahopřejeme ke svatebního rozhodnutí a taky Ivušce k narozkám ![]()
Tak snad jsem na nic nezapomněla ![]()
Ještě jsem zapomněla dodat, že my už máme návštěvu u MUDr. za sebou. Hlásím přírustky - 70 cm a 6,65 kg. Je to ale obřík
…A zub furt žádnej.
Kači, poslala jsem ti ji e-mailem
. Díky moc, máš akorát práci s takovým talentem co? ![]()
Jarčo budu brát buď Tobi:
http://www.babystyle.cz/…xi-cosi-tobi
a nebo nějakou Romer, ale ty jsem ještě moc neprojížděla.
Jdu do sprchy a pak asi odpadnu, ten náš drak zase řádil, zlatě když ležel, to jsem ho dala do postýlky a za chvíli spal.
Tak dobrou
Jo, úplně jsem zapomněla, Mončo, ten dort vypadá úžasně !
teď koukám ještě, že se rozepsala Světlušinka ![]()
Já právě dávám pořád kojovodu, ptala jsem se jen holek, kdo ji nedává.
Ale u nás je voda super a proto mi i Dr. říkala, že můžu normální, ale ještě jsem ji nedala. Jinak tam kam se stěhujeme, tam je dokonce voda kojenecká
Ono Brno bude asi jiný ![]()
Jinak ji ale nepřevařuju, je to na ní vyloženě napsaný - vhodné bez tepelné úpravy… no a když vemu co Kuba stejně za den strčí do pusy, olíže atd, tak to nějak ztrácí smysl
![]()
tak teď už opravdu jdu. PA
Veru, v tom máš pravdu. Já se pořád snažím Eli umývat ruce a další předměty, který jsou v dosahu, ale pak ji stejně přistihnu, jak ručičkou šátrá po zemi mimo ohrádku a pak si ji strčí do pusiny
Takže veškerá snaha marná.
tak jsem ještě vyřizovala e-maily, no já tu budu do půlnoci ![]()
Světlušinko, někde jsem četla, že dítě za první rok života sní 7 kg špíny ! Byl to seriozní článek a já šla do mdlob, ale když se nad tim člověk zamyslí...... ![]()
Jarčo, písla jsem SZ
Tak teď už vážně dobrou ![]()
Veru, dobrou i Tobě. …Teď mi dochází, že Eliška má zatím 6,65 kg. Kolik z toho asi tvoří ta špína?
Ale fakt bych tomu věřila. Ta dítka nezbedná olíznou a zbaští kde co. Tuhle si Eliška nedávno pošmákla na letáku Sconta. Ti by nevěřili, jak jej někteří čtenáři hltají ![]()
*]
Tak zkouška ![]()
tak to dej mezi img a to by sakryš bylo,aby to zase nebylo ![]()
KaVi, díky…bude to asi fakticky tím…takže tu fotečku vložím po svatbě, do tý doby si nechám ten Big Day metřík, líbí se mi jak to odpočítává ![]()
Malou dnes dal spát Steph, já byla zase vyřizovat ohledně toho nového bytu, prý usla normálně…tak jsem ráda, bo poslední týden je to takové nijaké v tom horku
Takže přeji chladnou noc.
Pa, Ha
Kaví, dííík. Použila jsem Tvoji radu a postupovala podle instrukcí a podařilo se mi taky vložit fotku. Fakt byl Tvůj popis super. Po měsíci je tam
![]()
Ahoj holky, tak dneska první!!!
Koukám, že máte skoro všechny fotečky před metříky. Kavi to vysvětlila fakt moooc dobře.
Světluš to já dávám obyč vodu. Máme tady v Praze dobrou (kojeneckou).
Tak my jdeme na večer na velký bazén, tak si se Stázinkou zaplaveme, se těším!! Jen nevím co budu dělat celý den. A co teprve zítra ![]()
Včera přišel Zdeněk na to, jak Stázinka usne. Když ji nese nahoru tak hned dělá kravál, když ji položí do postýlky y posune ji ten její polštář tak přestane, čapne ho a začne se převalovat ze strany na stranu a spí ![]()
Dneska ráno zavýskala a jdu pro ni a ona sedí v postýlce ahraje si. Nádhera!!!
Ivo jak se spalo v novém bytě?? Co se ti zdálo?? To by se ti mělo splnit ![]()
Tak pište holky asi tedy budu celý den tvrdnout ![]()
Všechno nej nej k 8. měsíčninám Kubíkovi a Fidovi a taky k 9. měsíčninám Šimonkovi!!
dobré ránko, tak jsem to Kači zkusila a nic, tak nevím… asi něco blbě dělám
jojo, to je ten PC talent
![]()
jdu žehlit, dokud neni pařák
zatim pa