Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
25.6.06 19:39

Hoja Gabko,
jmenuju se Jitka (to aby sis neupsala packy :lol: …Bydlíme v Brně. Spodní patro je vlastně něco mezi půdou a klasickým patrem. Je to takový „nestandardní formát“ :lol: Má to střesní okna v celém bytě. Jen v obýváku a kuchyni jsou ještě malá okýnka, kterým říkáme „střílny“. Ale neboj, nechystáme se nikoho odstřelovat :lol: Je to vlastně skoro jediný kontakt s ulicí. Jinak koukáme na sluníčko a hvězdy. Nevěřila bys (i když možná je to i Váš případ :D ) jak jsou krásně vidět v noci. Myslela jsem, že záře pouličních lamp je úplně zastíní a ono ne. Prostě romantika! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 19:42

Hani,
tak navrhuju, abychom léto trávili u Vás a zbytek roku Vy u nás :lol:

…Eliška měla stočené dovnitř jen palečky, ale asi je to podobný problém. Masírovala se vnitřní strana chodidla. No každopádně, až půjdeme na tu fyzioterapii, tak se raději poptám. Maximálně si paní zaťuká na hlávku :D

…My už se z venku vrátili. Byli jsme juknout na přehradu. Překvapilo mě, že tam bylo celkem málo lidí. Už asi byli všichni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 19:50

Gábi,
tak tohle Ti teda vůbec nezávidím. Tohohle se bojím, jak čert kříže. A odstrašující příklady jsou dnes a denně, protože na naší ulici (kousek od nás) mají stanoviště hasiči, takže máme všechny tyhle trampoty z první ruky. A co jich těď v těch vedrech je :( …No hlavně, že se nikomu nic nestalo. Čert vem pár věcí, ale zdravíčko to už by byl fakt průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 19:55

Ahojky KaVi a Šimonku,
jsem tu nová, tak se ráda seznámím i s Vámi. Navíc jsme nejen obě z Brna, ale my bydlíme na Ponavě :) …To jste byli na dovolené v Jižních Čechách? Jsem totiž zatím trošku mimo mísu :lol: My se tam totiž letos chystáme. Tradičně jezdíme do Čertyně (mezi Č. Budějovicemi a Č. Krumlovem). Je to tam super. I když jsme asi dva roky vynechali. Letos nás ségra přemluvila, abychom tradici zase obnovili. Jedeme i s prtětem (což je velká změna od letech předešlých). No a milá sestřička je pro změnu v očekávání. To bude teda formace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 19:59

Jaruš,
díky za přivítání i blahopřání k Elinčiným „skoronarozeninám“ :D …Taky bysme potřebovali nějaký ten bazének, ale uprostřed obýváků manža právě postavit novou Elinčinu ohrádku, takže už není kam dát :) Jenže ona si tam stejně brzo naslintá, tak bazének ani nebude potřebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:01

HaPe,
dííík. Se ví, že se ke srázku připojím. Už začínám mít absťák si popovídat s někým jiným, než s mrňavou Eli :) I když je fakt, že tu její hatlapatku už docela ovládám. Však to znáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:02

HaPe,
ještě jsem zapomněla dodat, že z Brna-Ponavy (ale je to dům hned za cedulí Královo Pole :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.6.06 20:05

Ahoj maminy,

pro dnešek se loučíme a přejeme všem krásnou dobrou noc.

Iva a Ráchel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:11

HaPe,
s tím sklepem je to teda síla! My bydleli ještě před pár měsíci s našima v paneláku a tam si nějací dobráci dělali z kočárkárny taky smetiště. Nenechala bych tam kočár ani náhodou. Bylo jen otázkou času, kdy tam začnou lézt krysy apod. To jsem ho raději vozila výtahem a spořádaně čistila kolečka, než jsem ho zaparkovala v předsíni. Teď se problém vyřešil. Bydlíme ve třetím patře bez výtahu a kočár nechám uzamčený dole :lol: Je to tam čistý, ovšem každý den trnu, kdy příjdu a kočár bude fuč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:14

Ivuš,
tak to srdečně blahopřejeme. Nás to s manžou čeká 15. července. A taky rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:16

Monho,
moc děkujeme za přivítání :). Eli už spinká, ale vyřídím jí to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.6.06 20:19

Sem se teda rozkecala :D Ale nutně jsem musela vyřídit všechny ty vzkazíky a zareagovat alespoň na některý příspěvky :lol: Tak se mějte, mamči i dítka moc fajn a zítra se na Vás zase příjdu juknout.

Dobrooou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.6.06 20:24

Tak, fotky jsou tam, jenže jsem tam chtěla dát ještě jednu, zkoušela jsem to víckrát a prostě to nejde :twisted: Vždycky se tam objeví chyba?! Už se mi to stalo vískrát. Stalo se vám to některé taky, že některá fotka prostě nešla nahrát??? Vždycky se to u takové načítá o něco déle a naonec to ukáže tu chybu :( A ta kterou jsem tam ještě chtěla dát je tak hezká, béé. No nic, zkusím to jindy.
Tak dobrou noc a hodný dětičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
26.6.06 08:53

Dobré ráno všem,

teda, holky, vy máte ale šikovná miminka to je hrůza, jak my vás doženem :lol: …

Tady už je teď vedro na padnutí, ráno jsem na 7,00 už stihla manikůru a jak jsem po té šesté jela, tak bylo supr příjemně, jen v triku no bezva, cesta zpět už děs. Myslím, že bude tedy pořádně horko !!

Malá nespí už od 6,00…takže přítel musel stávat s ňou, normálně spí déle :D

A ráda bych se znova vrátila k příkrmům, bo vy jste zkušené a my začínáme…která jídla dáváte ve dni. Můžu už začít s normálním režimem, jako ráno mlíko, svačina, oběd (klasicky zelenina s masem, či rýže a pod.), svačina a večer kaše ? A co na svačinu - dáváte už jogurt a přesnídávku ? Nebo mám zvolnit a začít s tím postupně ?? Děkuji móóóc

Pěkný den, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.6.06 09:04

Dobré ránko!

Tady už je taky na padnutí. Představa, že musím do práce mě ničí :evil:

Ha - s příkrmama bych to určitě nijak nehnala a šla na to pěkně postupně. Já jsem dávala skoro měsíc jen zeleninu, pak jsem přidala dopoledne ovoce nebo přesnídávku a s odpoledním jogurtem se chystám začít teď, až Matovi bude 8 měsíců. Tu zeleninu jsem zkoušela i s rýží nebo jáhlama. Já začala trochu později s masem, protože jsem čekala na domácího králíka, jinak bych ho přidala k zelenině tak po dvou až třech týdnech papání zeleniny. Někde jsem četla, že kaše na večer se může klidně zavést až jako poslední, tak jsem s ní taky nespěchala. Mat spí dobře i po kojení+Nutrilon. Poslední dva týdny jsem zkusila křupky ze zdravé výživy (holky je tady dávají už dlouho) jen tak na mlsání, ale Matovi to zrovna moc nejede. Tak takhle jsme to prováděli u nás.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital