Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
21.6.06 22:21

Dobrý večer všem,

Ivi, gartuluji k novýmu „bejváku“, to je supr, hned bude veseleji a Ráchelka bude mít obrovský prostor pro trénování lezení :wink: :D

Hani, nic si z toho nedělej - mám na mysli diskuzi o nové zákonu (autosedačky), holčina netuší, co vypustila z úst !

Veru a Hani, ty dobře míněné rady, to taky miluju, moc, moc :evil:…ony ty děti mají, ale ono se asi rychle zapomíná…a nebo jsou tak dokonalé :?: :?

U nás byl zase hic, no jako všude, takže jsme vyrazili na procházku až po 18,00 a i tak jela malá jen v kraťáskách a ani ponožky.
Hrozně špatně usíná ty poslední dny :(

Zítra jdem do poradny, tak doufám, že to půjde rychle :lol:

Dobrou noc.
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.06 22:25

Ha , já jsem celkem klidas, hodně věcí přejdu bez povšimnutí, ale tohle jsem prostě nezkousla, to mě fakt dostalo.

Tak dobrou noc holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.6.06 22:46

Hani - ta holka je úplně pitomá, pokud si za tím stojí. Doufám, že je to ve skutečnosti tak, jak si to „přeložila“ Bludička.

Ivčo - gratuluju k novýmu bytečku. Trocha místa se vždycky hodí!!! Ráchelka už za chvíli bude běhat, viď :-)

Já se teď pár dní neozvu. Zítra ráno odjíždíme na 4 dny na chalupu. Bude to určo zajímavý, protože to akce jedné rodiny holčiny od nás z deníčku a jejich kamarádů, ale nějak jim to skoro všichni odřekli, tak narychlo sháněli jiné osazenstvo. Tak tam nakonec skoro nikdo nebude nikoho znát a bude to seznamovací pobyt :-)

Tak se zatím mějte.
Pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.6.06 10:08

Ahoj holky,
ta Tutla v té diskuzi o autosedačkách je asi psychicky narušená.

Moni ať se ti tam líbí i Matýskovi. Budeme čekat na tvoje zážitky.

Ivo Ráchelka je prostě úžasná!!!!!!! Co ona všechno umí, co kdyby jsi si vzala na chvíli naši Stázinku a naučila jí to, co umí Ráchelka? :lol:
Gratulujeme k většímu bytečku!!!! Ráchelka bude spinkat s vámi v pokoji nebo sama? To by pro ni bylo nové, že?

Pití má Stázinka dost. Vypije 100-200ml čaje nebo šťávy. Ráno má vždycky 210 Nutrilonu a pokud to stihneme a neusne tak i večer. Jinak jí ovocné přesnídávky, na oběd zeleninu s masem a večer kaši.

Hani, Moni jak vidím tak všechny děti mluví stejně. Prostě máma ani za nic :wink:

Dneska jdu na prochajdu s maminkou co má 4,5M dvojčátka chlapečky, tak se těším. Zkusím dneska koupit Stázince nočník - obyčejný, tak jsme se s manžou dohodli, že nebudeme kupovat žádné hrací a tak… Taky ji chci koupit umělohmotné kostky na stavění věží.
Jo a prodala jsem včera hluboký kočár!!!!

Do galerky dám fotku kámošky, která bčera vzala malou, že ji jde přebalit a chytla ji zespoda za plínu a všechno z té plíny vypadlo na zem :lol: :lol: :lol: Jsem nemohla popadnout dech od smíchu!!!!!

Jdu si uvařit kafčo a třídit prádlo a vyžehlit, manža zítra zase odjíždí a vrátí se v sobotu, tak budu opět slaměnka. Tak budu v pátek psát a psát a psát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.6.06 10:12

Ahoj holky,

Mončo , tak si to na chalupě pořádně užij.

Mě už to vedro začíná děsně štvát, v noci se nedá spát, at se na pár dní trošku ochladí. Kdybych alespon vypotila nějaký kila, ale ono nic.

Jediný co je na tom vedru pozitivní, že Davča spí 2×denně 2hodiny a k večeru ještě 30minut, jinak nic.

Dneska peču kuře a vařim brambory, takže v kuchyni máme momentálně asi tak 50st.

No nic, jdu něco dělat, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.6.06 10:22

Gabko , já si všimla, že si měla na netu inzerát, páč potřebuju kočár, tak prohlížim inzeráty.

S Tutly jse byla dost šokovaná, ona snad ani nechápala co napsala, než by se pokusila vysvětlit jak to vůbec myslela, tak zaútočila a raději utekla.

Tak si vychutnej kafe a neuvař se při žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.06 11:41

Ahoj holky,

díky za pěkné věci, které jste napsaly o Ráchelce i o bytu.
Až teď jsem si přečetla tu diskuzi o autosedačkách a je mě z ní úplně blbě, nechápu jak někdo může takhle blbě přemýšlet, a ranit svým jednáním všechny lidi, kdyť to není normální přát někomu tak hrozné věci.

Jdu umýt malou, aby nebyla pokakaná až na zádech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.06 12:11

Hani, tak tu diskuzi jsem nenašla, docela bych si početla 8O
Ivčo, super fotky, to Ráchelka za chvíli poběží :lol: :lol:
Dala jsem tam taky Kubíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.06 12:45

Veru , ta diskuze je na Diskuze eMIMINO, pak dáš Potřebuji poradit a sedmá diskuze shora je o autosedačkách. Neumím totiž dát tu diskuzi sem, tak to snad ode mne pochopíš. Neumím se moc vyjadřovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.06 13:56

Ivčo díky za vysvětlení, perfektně jsem to pochopila :wink:
jdem na zahradu spát, pak to přečtu. zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
22.6.06 15:46

Ahoj holky,

tak jste ještě v pohodě ?.....neupečené ? my už skoro jo, to je děs…
V noci tady lilo, ráno bylo nádherně svěže, kolem 20°C a teď 8O

Moni, užij si to na výletě !

U nás od rána do 14,00 nešla elektrika a my máme vše v bytě na elektriku, takže veselo, ale už takhle byly plánované opravy a výpadky v zimě, takže jsme se poučili a koupili malý plynový vařič, takže jsem malé ohřála mlíko na něm a pro sebe kafíčko…

Před polednem jsme šly do poradny. Malá dostala poslední včelu do roka, váží 7,2 kg a měří 67 cm, přibrala od minula jen 100g a i tak je prý na svůj věk a porodoní váhu moc těžká :? Zase jsme čekaly skoro hodinu…co se dá dělat.
Malá pak usla v kočárku a já se pomalu ploužila domů…

A od tý doby tady sedím a zařizuju ještě co se nestihlo. Večer jedem na nákup, takže jak se znám, opět bude Iva něco nutně potřebovat, jako kraťásky, či další nevyzkoušené vlhčené ubrousky :lol:

Takže jdu si taky udělat kafčo a obléct to naše mimino, valí se tu jen tak bez plenečky…to ona nejraději :wink:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.6.06 17:49

AHoj holky, tak my jsme dneska byly na procházce v lese a bylo příjemně. Hnedka jsem ji zkontrolovala, aby neměla nějaké klíště. Manža kouká na fotbal a :cry: prohráváme!!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.06 19:22

Kačence od Kamči gratulujeme k sedmiměsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/b6.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.06 19:27

ahoj holky, tak jsem ten článek četla, je fakt divná. Hani, máš pravdu :wink:
Jdu žehlit a vůbec se mi do toho nechce :twisted: , tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.06 19:43

Dobrou Veru.

Taky jdu něco dělat, jsem moc smutná, že hoši ten fotbal prohráli a jedou domů. Co se dá dělat, tak za 4 roky to zkusí znovu :)

Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital