Poradna duly
Jana Čurdová
HaPe, co vaříš? Nějak poslední dobou ztrácím fantazii a opakuju pořád ta samá jídla ![]()
Veru já už taky nemám nápady. Mě a tchýni peču králíka a manžovi s tchánem plněné kotlety, páč králíka nejí. Brambory a zeleninový salát. Když chci tak se překonávám
Ještě jsem si říkala, že něco upeču, ale v tom vedru se mi teda fakt nechce!!
Dnes mám asi den blbec, dožehlila jsem a při skládání prkna jsem se pěkně praskla do nohy, vyžehlený prádlo se mi rozsypalo, tak snad nevybuchnem chichi
tak to jsi šikula
, králíka mám taky v mrazáku…
já jsem zapátrala: recepty.cz a docela tam něco je.
tak přeju den bez výbuchu ![]()
Ahoj holky,
teda vy mi děláte chutě, králika bych si taky dala. U nás se dnes nevyváří. Vyndala jsem bramborovej knedlik z mrazáku a udělám ho z vajíčkem a rajčatovej salát. V těch vedrech ani moc nevařim, páč nikdo nechce jíst teplá jídla.
Davča měl budíček v 9.hod, ale v noci se zase často budil, tak to ráno asi musel dohnat. Spaní celou noc je prostě u nás v nedohlednu.
Tak zatim ahoj.
Tak já teď dovařila a vše nachystala, Fido asi věděl proč mě tak brzo budí
V kuchyni je minimálně 100st. takže to mám i ze saunou ![]()
Já taky nevařím tady v těch vedrech jen malýmu, ale když už jsem je pozvala tak musím něco uvařit. Běda jak bude nějaká kritika
(dělám si srandu)
Tak hezký den zatím pa
Tak jsem nechala Davču nahulatýho na zemi a on se posrajdil a ještě se v tom hezky vyválel, asi se mu to moooooooc líbilo, páč vůbec neřval.
Peto s tím žehlením to moc nepřeháněj at nepřídeš k úrazu.
Jdu ho dát chrupkat, tak zatim ahoj.
HaPe, tak bylo to bez kritiky?
Já myslím, že se olizovali až za ušima co? ![]()
Holky, jak oblékáte teď v hicech do kočáru na spaní ? Někdo říká čepičku furt, ale to by pod korbou byl úplně vařenej ![]()
Veru, já žádnou čepičku nedávám, jenom když leží na bříšku a kouká ven, tak mu narazim klobouček.
Ahoj holčiny!
Tak hlásím, že u nás zase vládne pohodička
Mat se v noci sice jednou probudil, ale pak jsem ho vzala k nám a už spal až do 7 hodin. Byl sice trošku neklidnej, ale už se nevzbudil. Dnes dokonce spal 3 hodiny v kočárku. Skoro celou dobu venku, ale pak jsem to už nemohla vydržet a musela jsem na WC, tak pak ještě půl hodinky dospal doma. Teď koulí sudy po obýváku a pustil si na televizi teletext ![]()
Péťo - to jsi teda kabrňák - takhle vyvařovat
Já jsem měla naložený maso od včerejška, tak jsem to jen frkla na pánev a uvařila rýži. Jinak včera ráno jsem upekla muffiny a než večer dorazila tchýně, tak jsme je s Honzou snědli
No, já prostě zhubnout nemůžu ![]()
Veru - já Matovi taky čepičku nedávám. Tak do dvou minut by ji totálně propotil. Zrušila jsem i ponožky a kraťásky. V kočárku má Mat jen tílko a plínku.
Všechno nejlepší Kubíčkovi od Miškuly k sedmiměsíčninám!
A dodatečně taky Hynečkovi od Wingec !
Ahojky,
Kubíčkovi a Hynečkovi taky vše nejlepší
![]()
Tchánovci oběd pochválili, tak jsem ráda
Šla jsem si s malým na hodinku lehnout a je mi nějak divně, ale asi je to z toho jídla, nejsem nějak zvyklá na takový porce a většinou jím jen bez příloh, tak mám žaludek trošku přeplácanej a je mi šoufl ![]()
Taky mě třeští hlava, jéé kdybych nespala tak je mi možná líp.
Malýmu dávám klobouček jen, když kouká z kočáru jinak né, má pak úplně zpocený vlasy. Dávám jen tričko nebo bodýčko a lehký kraťásky, ponožky jen když fouká, ale poslední dobou je nedávám. Mě připadá, že pod boudou má 100 st.Já bych řekla, že je mu hůř jak mě venku ![]()
Fido je zas umrčenej, asi se špatně vyspal ![]()
Ahoj,
taky se přidáváme s přáníčkem Hynečkovi a Kubíčkovi.
http://www.gify.nou.cz/…oubory/3.gif
Pustila jsem se do úklidu koupelny, mám půlku hotovou a už se mi nechce dělat, ale musim achjo.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/u18.gif
Ahoj holky,
hlásím návrat do Prahy. Bylo to fakt jen na otočku.
V Mikulově jsme se měli dobře, jen nám po cestě tam začalo hořet kolo u auta, tak jsme se báli, aby jsme dojeli tam a nazpátek. Naštěstí jsme to zvládli.
Malá už spinkala v pohodě ze včerejška na dnešek.
Holky zhubla jsem o 2 kila, což je pro mě úspěch na to jak jsem se po porodu pořád ládovala sladkým.
Gratulujeme Kubíčkovi a Hynečkovi k sedmiměsíčninám.
http://animace.org/…/G100027.gif
Gabko, díky za uklidnění.
Peťo, je mi moc líto, že to bylo v Brně na tak krátko, moc ráda bych Tebe, KaVi, Ha viděla. Děkuji Ti za přivítání v Brně.
Mončo, to jsem moc ráda, že už je Matymu dobře.
Veru, já dávám Ráchelce do kočárku šáteček na hlavu.
Pěkné odpoledne holky.
Tak jsme zpátky ze zahrady, spal bez čepičky a krásně se prochrupnul a ani nebyl zpocenej ![]()
Hlásím první zub, už je i kousek vidět, tak možná byl takovej ukňouranej z toho, i když k tomu ještě ten hic ![]()
Taky jsem udělala do mrazáku maso pro malýho, kolik toho tak dáváte na jeden oběd? Mě to vychází tak lžíce masa /teda tý kaše z toho/ a tak 100-125 ml zeleniny. ![]()
Oslavencům vše nej !
Mončo to je dobře, že už jste fit ! ![]()
Teď ještě, aby byla fit Peťa ![]()
Ivo, tak se výlet zadařil? Já už bych taky někam vyrazila ![]()
Hani, na mě se koupelna přímo vyzývavě směje a láká k úklidu, ale dneska nějak odolávám
![]()