Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
18.6.06 08:32

HaPe, co vaříš? Nějak poslední dobou ztrácím fantazii a opakuju pořád ta samá jídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.6.06 09:59

Veru já už taky nemám nápady. Mě a tchýni peču králíka a manžovi s tchánem plněné kotlety, páč králíka nejí. Brambory a zeleninový salát. Když chci tak se překonávám :roll: Ještě jsem si říkala, že něco upeču, ale v tom vedru se mi teda fakt nechce!!

Dnes mám asi den blbec, dožehlila jsem a při skládání prkna jsem se pěkně praskla do nohy, vyžehlený prádlo se mi rozsypalo, tak snad nevybuchnem chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.6.06 10:39

tak to jsi šikula :wink: , králíka mám taky v mrazáku…
já jsem zapátrala: recepty.cz a docela tam něco je.
tak přeju den bez výbuchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.6.06 11:26

Ahoj holky,
teda vy mi děláte chutě, králika bych si taky dala. U nás se dnes nevyváří. Vyndala jsem bramborovej knedlik z mrazáku a udělám ho z vajíčkem a rajčatovej salát. V těch vedrech ani moc nevařim, páč nikdo nechce jíst teplá jídla.

Davča měl budíček v 9.hod, ale v noci se zase často budil, tak to ráno asi musel dohnat. Spaní celou noc je prostě u nás v nedohlednu.

Tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.6.06 11:42

Tak já teď dovařila a vše nachystala, Fido asi věděl proč mě tak brzo budí :lol: V kuchyni je minimálně 100st. takže to mám i ze saunou :wink:
Já taky nevařím tady v těch vedrech jen malýmu, ale když už jsem je pozvala tak musím něco uvařit. Běda jak bude nějaká kritika :D (dělám si srandu)

Tak hezký den zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.6.06 11:47

Tak jsem nechala Davču nahulatýho na zemi a on se posrajdil a ještě se v tom hezky vyválel, asi se mu to moooooooc líbilo, páč vůbec neřval.

Peto s tím žehlením to moc nepřeháněj at nepřídeš k úrazu.

Jdu ho dát chrupkat, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.6.06 13:53

HaPe, tak bylo to bez kritiky? :lol: Já myslím, že se olizovali až za ušima co? :lol:
Holky, jak oblékáte teď v hicech do kočáru na spaní ? Někdo říká čepičku furt, ale to by pod korbou byl úplně vařenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.6.06 14:04

Veru, já žádnou čepičku nedávám, jenom když leží na bříšku a kouká ven, tak mu narazim klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.6.06 14:16

díky Hani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.6.06 15:03

Ahoj holčiny!

Tak hlásím, že u nás zase vládne pohodička :-) Mat se v noci sice jednou probudil, ale pak jsem ho vzala k nám a už spal až do 7 hodin. Byl sice trošku neklidnej, ale už se nevzbudil. Dnes dokonce spal 3 hodiny v kočárku. Skoro celou dobu venku, ale pak jsem to už nemohla vydržet a musela jsem na WC, tak pak ještě půl hodinky dospal doma. Teď koulí sudy po obýváku a pustil si na televizi teletext :-)

Péťo - to jsi teda kabrňák - takhle vyvařovat :-) Já jsem měla naložený maso od včerejška, tak jsem to jen frkla na pánev a uvařila rýži. Jinak včera ráno jsem upekla muffiny a než večer dorazila tchýně, tak jsme je s Honzou snědli :oops: No, já prostě zhubnout nemůžu :roll:

Veru - já Matovi taky čepičku nedávám. Tak do dvou minut by ji totálně propotil. Zrušila jsem i ponožky a kraťásky. V kočárku má Mat jen tílko a plínku.

Všechno nejlepší Kubíčkovi od Miškuly k sedmiměsíčninám!
A dodatečně taky Hynečkovi od Wingec !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.6.06 15:51

Ahojky,

Kubíčkovi a Hynečkovi taky vše nejlepší :lol: :lol:

Tchánovci oběd pochválili, tak jsem ráda :lol: Šla jsem si s malým na hodinku lehnout a je mi nějak divně, ale asi je to z toho jídla, nejsem nějak zvyklá na takový porce a většinou jím jen bez příloh, tak mám žaludek trošku přeplácanej a je mi šoufl :roll:
Taky mě třeští hlava, jéé kdybych nespala tak je mi možná líp.

Malýmu dávám klobouček jen, když kouká z kočáru jinak né, má pak úplně zpocený vlasy. Dávám jen tričko nebo bodýčko a lehký kraťásky, ponožky jen když fouká, ale poslední dobou je nedávám. Mě připadá, že pod boudou má 100 st.Já bych řekla, že je mu hůř jak mě venku :roll:

Fido je zas umrčenej, asi se špatně vyspal :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.6.06 15:52

Ahoj,
taky se přidáváme s přáníčkem Hynečkovi a Kubíčkovi.
 http://www.gify.nou.cz/…oubory/3.gif

Pustila jsem se do úklidu koupelny, mám půlku hotovou a už se mi nechce dělat, ale musim achjo.

Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/u18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.6.06 15:55

Ahoj holky,

hlásím návrat do Prahy. Bylo to fakt jen na otočku.
V Mikulově jsme se měli dobře, jen nám po cestě tam začalo hořet kolo u auta, tak jsme se báli, aby jsme dojeli tam a nazpátek. Naštěstí jsme to zvládli.

Malá už spinkala v pohodě ze včerejška na dnešek.

Holky zhubla jsem o 2 kila, což je pro mě úspěch na to jak jsem se po porodu pořád ládovala sladkým.

Gratulujeme Kubíčkovi a Hynečkovi k sedmiměsíčninám.

http://animace.org/…/G100027.gif

Gabko, díky za uklidnění.

Peťo, je mi moc líto, že to bylo v Brně na tak krátko, moc ráda bych Tebe, KaVi, Ha viděla. Děkuji Ti za přivítání v Brně.

Mončo, to jsem moc ráda, že už je Matymu dobře.

Veru, já dávám Ráchelce do kočárku šáteček na hlavu.

Pěkné odpoledne holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.6.06 16:39

Tak jsme zpátky ze zahrady, spal bez čepičky a krásně se prochrupnul a ani nebyl zpocenej :wink:
Hlásím první zub, už je i kousek vidět, tak možná byl takovej ukňouranej z toho, i když k tomu ještě ten hic :roll:
Taky jsem udělala do mrazáku maso pro malýho, kolik toho tak dáváte na jeden oběd? Mě to vychází tak lžíce masa /teda tý kaše z toho/ a tak 100-125 ml zeleniny. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.6.06 16:41

Oslavencům vše nej !
Mončo to je dobře, že už jste fit ! :wink:
Teď ještě, aby byla fit Peťa :lol:
Ivo, tak se výlet zadařil? Já už bych taky někam vyrazila :oops:
Hani, na mě se koupelna přímo vyzývavě směje a láká k úklidu, ale dneska nějak odolávám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí