Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tady je šílený vedro, děti maj teplotu, tak nevim jestli je to s přehřátí nebo nějaká viroza.
Davča je zas protivnej, zub už je vidět, ale ještě se neprořízl, tak doufám, že to nebude dlouho trvat, páč má moc velkou spotřebu plen jak furt srajdí.
Peto, na ty exoty a slizouny mám taky štěstí. Zrovna nedávno se u mě zastavila " romská spoluobčanka „, rozbalila cestovní lodák a nabízela kožený bundy, nebo po mě ty exoti chtěj bůra apod. Jednou jsem čekala v Litoměřicích na přeplněnym peroně, všude bylo narváno jenom u jednoho chlapa bylo dost místa, tak jsem si tam stoupla, za chvilku mi došlo proč tam nikdo nestojí. On si tam totiž schovanej za aktovkou honil brko. A taky mám štěstí na "chlubitele svého vybavení“, těch jsem potkala už několik.
tak si užijte hezký den, pak ještě nakouknu jestli se tu dnes někdo ukáže.
Zatim ahoj.
Ahoj holky,
tak u nás je bouřka, děsný!! Přitom to ráno vypadalo tak nadějně. Fido spinká po obědě. Já čekám na kámošku, opět! ![]()
Hani tak to jsme na tom stejně, jen já teda nemám štěstí na úchyláky, ale co není může být ![]()
Tak hlavně ať jsou dětičky brzo v pohodě
![]()
Jináč teda chodítko si vezmu od Bramburka, vypadá moc hezky tak nemusím nic hledat, to je paráda. Ještě, že to e-mimino je ![]()
S Ha už jsme domluvili srazík, tak se moc těším na novou tvářičku ![]()
Jdu si dát kávičku , ještě mrknu pa
Jen jsem nahlídla a hnedka se pobavila. Hani paráda, tak dej nějaké svoje příhody k dobru!!!!
jsem se zasmála, i když tobě to v tu chvíli asik smíchu není co? Zrovna včera jsem si na tebe vzpoměla, díky těm včelám, jedna okolo mě lítala a já dostala skoro hysterák. Nenávidím včely!!!!
Zatím musím pracovat, večer se ozvu
Zdravím maminy a miminka,
to je tu dneska veselo
Hani, fakt dobrý, jsem se zase zasmála.
To já nic srandovního nemám, dneska jsem byla s malým na procházku a zastavila se na poště, před vchodem stála bývala spolužačka tak jsem tam s ní chvilku klábosila, ona spěchala domů, tak jsme se rozloučili a já zaparkovala prcka a šla dovnitř, v zápětí za mnou vešel chlap od nás z dědiny a začal po mě šíleně řvát, že tam venku dvě hodiny vypindávám a jak přijede jdu dovnitř
a že se na to může vys..t, já koukala jako blázen! Ani jsem mu nestačila nic říct, on se hned po tom co mi vynydal vytočil ve dveřích a odjel, paní co stála přede mnou jen koukala a říkala, že kdyby si jel na poštu do města, tak tam stojí nejmíň čtvrt hodiny, ale já jsem fakt nechápala. Ty lidi jsou někteří vážně nenormální, to snad není ani pravda.
Chodítko mi sehnala mamka od nějáké paní takový to co bylo za nás
Zdá se mi dost děsný, ani ho do toho nedávám, navíc se mi to ještě zdá být brzo, ale asi budu muset koupit nějáký jiný.
Zuby žádný nemáme, taky te´d pořád kadí, už má červenej i zadek ![]()
Tady bylo celej den vedro jako blázem, jenom trochu foukalo, ale vůbec nepršelo. Jo a v poledne jsem si šla s malým lehnout, protože to on pak vydrží většinou dýl spinkat a spal skoro tři hodiny, jsem koukala…
Tak zatím se mějte, pááááááá
Pěkný večer všem,
taky jsem se zasmála, jak Hanka popisuje.
Taky jsem mrkla do galerie a fotečky jsou móóóc pěkný. Všichni jsou roztomilí ![]()
No a ten chlápek na poště - prostě se neměl do koho pustit na vybití zlosti, tak si našel obět ![]()
U nás bylo zase horko a nakonec lilo, no jak popisovala HaPe - myto máme stejně ![]()
Nic speciálního jsme nedělaly, zrobily jsme 2 procházky jednou samy a jednou ještě navečer s taťkou, takže malá byla řádně utahaná.
Tak přejem příjemnou a prospanou noc !
Pa, Ha
Ahoj holky ,
včera i dnes bylo moc krásně, tak jsme byly na vycházkách.
Lamargarita byla v Brně, tak jsme chodily na nákup a do parku.
Taky jsem měla včera 2 návštěvy.
Musím jít, malá pláče.
Dobrou.
Iva
Dobré ráno všem,
tady to zase vypadá na velké horko.
Kolem 11,00 vyrážíme ven,máme nějaké vyřizování, nákup a pod., takže o program je postaráno ![]()
Pěkný den !
Pa, Ha
Ahoj holky ,
my děláme oběd a odpoledne se chystáme ven. Je tam opět nádherně.
Přejeme všem krásný den ![]()
Ahoj holky,
to vedro mě začíná ubíjet, léto mám ráda, ale stačí mi tak 25st. Tohle je šílený.
Jarčo, jestli myslíš chodítko toho pavouka na 4.kolečkách, tak to rovnou vyhod. Ségra ho před 13.rokama měla a je hrozně nestabilní, když se v něm malej převrátil, tak šlo rovnou do popelnice.
Davča mě volá, musím letet.
Tak zatim ahoj, pak ještě nakouknu.
Ahoj holky!
To je teplíčko, co
Já jsem teda teplomilná, takže mi ke štěstí chybí jen trocha vody, kde bych se mohla máčet a Mates případně se mnou.
Včera když jsme byli plavat, tak to bylo poprvé, co Mat začal radostně povykovat už ve sprše. A v bazénu ani nepředstíral, že je mu zima ![]()
Dnešek jsme bohužel strávili celej v práci a tam se to vedro snáší mnohem hůř.
KaVi - teda koukala jsem na fotky z dovolený a Šimon má ten obličejík fakt ošklivej
Tak snad vám ten „mág“ (jasně že si nepamatuju jméno) pomůže.
Ahoj maminky,
Hanko, jo přesně tohle chodítko mám na mysli
, zatím jsem ho ješště nevyhodila, ale Domíska do něj nedávám. Asi se budu muset taky po něčem podívat. Ta paní, co nám ho dala to myslela dobře…
však to znáte, starším lidem se něco takového těžko vysvětluje
![]()
Jinak celej den jsme vegetili venku, už mám pěkně opálený ramena. Nemuselo by být zase až tak velké vedro, ale lepší než ta zima co byla do teď . Malej už spinká, tak se letím okoupat, včera jen co jsem vytáhla paty z pokoje, tak začal plakat, tak jsem se jen tak narychlo osprchovala…
Tak zatím ahoj a hezký večer.
Krásný dobrý večer maminy ![]()
Tak já celý den trajdala po venku, ráno jsem byla na gyndě
Pak jsem vyzvedla malou od kámošky (4 letá Nathálka)
, páč jsem hlídala, tak jsem si pěkně vyzkoušela, jaké to je ve městě z dvouma dítkama. No docela makačka, navíc ta malá má neustále 1000 otázek, co?proč? a na co?Takže po chvíli jsem byla magor. Ale jinak je moc hodná, ona se pořád chce starat o Filípka, ale stylem, že by ho asi umačkala atak
Navíc mi uprostřed města řekla, že potřebuje kadit a, že už to teda nevydrží. Jéé, já byla v koncích. Tak honem do restaurace, kočár jsem nechala venku z hrůzou, že tam nebude. Ale hodní mladíci na zahrádce mi na něj koukli, když jsem je poprosila a valila hledat WC. Po oznámení, že se neumí utřít jsem se málem vyvrátila, takže v rukách dítko, kabelu a ještě druhou rukou utírat a pomáhat oblíkat druhý dítko. Vám povím, že jsem se i bavila. Ale byla to sranda
![]()
Takže všechny maminky, které mají více dítek mají můj obrovský obdiv
Ale člověk se to naučí, co mu taky jinýho zbyde, že ![]()
Pak jsem přijela domů, nakrmila Fida, usnul na chvíli a pak jsme šli počkat manžu a nakoupit.To teplo je nádherný, ale já bych taky vítala nějakou vodičku k tomu
Na rukách mám opalený kr. rukáv, takže až si vezmu nějaký vasilko, tak budu móóć pěkná
![]()
Tak já si jdu dát spršku a zřejmě žehlit
pa
Ahoj maminy,
tak jsem se o den zpozdila, ale co. My byli v pondělí na plavání i s taťkou a Stázinka se už ponořila do vody obličejem. Taky se jí to plavání moc líbilo. V pondělí už máme poslední, škoda.
Tady bylo krásně pořád, bez deště jak píšou Brňačky ![]()
Dneska máme s manžou výročí a dostala jsem 13 nádherných růžových dlouhých růží. Zítra dám foto do galerky. Teď už není dobré světlo na focení. Řeknu Vám, že jsem to nečekala
Taky jsem dostala na kočár novou tašku. Chtěla jsem i batoh Samsonite, ale protože mám za 14 dní narozky, tak si ho bude přát až na ně. Teď je přednější ta taška.
Hape můj manža taky kouká na fotbal a to tak že pořád, když je doma a to se bude opakovat až do 9.7. kdy je finále. Ach jo.
KaVi tak vy si takhle trajdáte jo? To je fajn, hlavně když to Šimonek dobře snáší. S tím AE je to blbý, doufám že Vám ten léčitel fakt pomůže. Židličku už jsem neviděla, ale ta sedačka je hezká.
Včera jsem nechala zapsat Stázinku do našich pasů, jak něco říkali v televizi, akorát,že jako vždycky přeháněli, protože u nás žádné fronty nebyly. Vůbec jsem o tom nevěděla, že to zapsání se dá udělat jen do 31.8. a pak už nee. Aspoň mám klid.
Zítra by mělo sprchnout, tak aspoň udělám něco doma
Docela to letí, mám dojem že když ráno vstanu tak bude mít Stázinka rok, fakt. Zrovna dneska jsem říkala, jak to letí, že jsem si ji jako miminečko skoro neužila a už je o 20 cm větší. Jojojo
Tak mějte dobrou noc a ještě lepší zítřejší den ![]()
Pěkný den,
no HaPe zasmála jsem se…ale pro tebe to prča asi nebyla, já bych byla tradičně na nervy ![]()
KaVi , no hlavně, že to Šimonkovi takhle prospívá, fotky jsou super, jak jste v tričku mezi kopami sněhu
…hned bych jela a tím víc se těším na dovolenou, to mi věř !
Včera jsme byli venku 5 hodin, bez mlíka, bez pleny, bez všeho, jen pití. Ještě, že malá jedla předtím a žádná velká událost v pleně…no děs, tahala jsem ji všude, ale byla moc hodná a ani nepípla.
Zato ráno mi to dala pocítit, už v 6,00 si tam brumlala v postýlce, ale kdyby potichu, ona tak mručí nahlas, takže jsme vstávali, všichni ![]()
Koupila jsem včera banánovou kaši od Nutrilonu a je tak výborná, že přítel, jak ji připravoval malé večer, tak upíjel, že je výborná, že by si hned dal místo ni. Doteď jsem kupovala ty Sunárky, protože jsou levnější…
O tom limitovaném zapsání do pasu nevím, to jsem v TV nějak propásla, ale malou máme u přítele v pasu, nechali jsme ji tam zapsat hned po narození.
Tady je krásně a po poledni jedu na srazík s HaPe, tak zároveň i projdu obchody, přítel má v pondělí narozeniny, tak musím něco vybrat a fantazie je fuč - tradičně ![]()
Pa, Ha