Poradna duly
Jana Čurdová
Veru123 tak srazík nebyl, já tam jela stejně, hledám vhodný dárek pro manžela k výročí. Jak je vidět, ani jedna pražanda tady nebyla, tak si to ani nemohla přečíst
My měly krásnej den, pak jsme byly vyzvednout manžu v práci a doma si pak dali výbornou véču!!!
Dobrý večer holky,
Kubíčkovi od Verči vše nej !!
![]()
Takže srazík nic ?…no tak příště ![]()
My se k moři chystáme v září, to bude malé skoro 9m, tak nad už to bude lepší, ale i tak mám hrůzu, jak to půjde, co sbalit, aby toho nebylo nad limit do letadla - todle mi jde nejmíň…beru vždycky trojnásobek věcí, co je normálně potřeba. Takže to bude děs, ale na místě naštěstí bude postýlka a pod., takže o něco budu mít víc místa na…blbiny ![]()
Tady dnes bylo moc hezky, takže si malá dala balkon dopoledne a 2 hoďky procházky odpoledne a já si splkla s kamarádkou.
Tak a jdu koukat na VV…už to letí do konce, tak jsem zvědavá, zda jak to nakonec dopadne…jo a musím žehlit ![]()
Dobrou noc a žádný vstávání ![]()
Ha
Dobré ráno,
jé…nikdo se tu od nocineobjevil…
Stázince vše nej !!
![]()
Tady je nádherně…dopoledne jsme strávily v MC, bylo poslední, přes prázdniny nefunguje, takže musíme vymyslet jiný program
![]()
Iva je vždycky nadšená, ale úplně zbitá, takže v autě usne okamžitě ![]()
No a odpoledne stihnem nějakou procházku a do města na nákup, takže dnes je nabito.
O víkendu měl přijet můj táta, ale nedojede, tak snad ten další víkend…
Já myslím, že počasí vydrží, tak je to fajn.
Takže zatím hezký den.
Pa, Ha
Ahoj holky,
tak nejdříve přáníčko Kubíkovi ke včerejším a Stázince k dnešním 7.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/b14.gif /> Tak konečně je krásně. Ráno jsme hned vyrazili na prochajdu a odpo znovu, musíme toho rychle využít, než zas bude hnusně.
Vypadá to, že nám leze zub, už prosvítá pod dásní, jenomže to může klidně trvat i měsíc, tak třeba proto to šílený spaní, teda spíš nespaní.
Tak si užijte krásný,slunečný den a zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif
Ahoj mamči a mimča ,
Kubíčkovi a Stázince přejeme vše nej k jejich sedmiměsíčninám.
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/19.gif
My jsme byli včera v Havlíčkových
ech na vycházce a dnes musím jet nakoupit do města.
Gabko , promiň, přečetla jsem si Tvoji zprávu pozdě. My byli ve Vršovicích, ale asi tak v 17.00h.
Musím jít, malá se vzteká.
Ahojky holky, děkujeme za gratulace.
Tak jsem byla dneska na té rehábce a dala jsem ruce do takového válce a 25 minut tam trčela. A pak šla domů. No nic záživného, to vám teda řeknu. Stázinka už chodí ven v kraťáskách a 3/4 kalhotách. Zrovna je venku na prochajdě a já makám, až se mi kouří z hlavy. Jo a takymám pořádnej hlad, takže si pádím něco koupit.
Jakmile je venku krásně, tak je tady pěkně pusto ![]()
A co taky KaVi jak se měli v Rakousku a co šimonek jestlipak mu to tam prospělo?
Přeju taky krásný den všem
ahoj holčiny,
Stázince všechno nej ! Gabko, vybrala jsi něco k výročí? My máme za 14 dní, takže taky pátrám a fáááákt nevim ![]()
Veru zatím jen CD Katapult a DVD štěstí. A protože měl včera depku, tak jsem mu Kaťáky hned dala, takže sháním dál ![]()
taky mě napadlo dvd
, tohle se mi stává na Vánoce,nakoupím dárky dřív a pak to nevydržím a rozdám je ![]()
Já bych docela brala nějaký parfémek
, ale budu mít radost i z kytičky ![]()
Prosím prosím, mám dotaz, co jste dávali všechno za zeleninku než se najelo na masozeleninový příkrm - a za jak dlouho jste ho začali dávat? My měli mrkev, pak s bramborem, cuketu a brokolici s rýží… Co třeba špenát? A jak ho děláte, ten listový? Nebou koupit skleničku? Ale na tu jsem koukala a je v tom smetana …
A s masem se pak dává brambor nebo rýže a ještě asi zelenina co? A kolik toho masa? Jejda to je dotazů ![]()
Ahoj holky a mimísci,
Veru, s tím masem myslím, že na porci má být něco kolem 30-35g nebo nahradit uvařeným žloutkem a dává se i zelenina. A s tím přestavováním domu-my jsme taky nejdřív začli přestavovat způsobem, že by zůstali jenom obvodový zdi a pak když to tak bylo, jsme zjistili, že je to k nočemu a shodili jsme to celý a začali od znovu. Už nám chybí jenom okna, ty by se tam měli te´d někdy dávat a pak topení podlahy a koupelny a obložit schody a pak se stěhujem
Se nemůžu dočkat, jsem jak málá holka
Jo a namontovat kuchyň. Na tu se těším moooc
Jen to splácení bude hrůza ![]()
jo a ten špenát v té skleničce jsem dala dneska malýmu poprvé, taky jsem koukala, že je tam smetana
nechápu to, ale myslím, že mu to snad neublíží. Měla jsem ho totiž koupenej, ale už ho kupovat nebudu. Asi zkusím uvařit.
Stázince vše nej nej nej k 7.měsíčninám
Jarčo, tak to ti závidím, u nás se teď dělá střecha, pak fasáda,okna, koupelna,nový schody atd atd. Doufám, že se přestěhujeme než budu v důchodu
![]()
Jak hlásili hezky,tak u nás je pěkně zataženo a jen doufám, že nebude lejt, protože jsem dala na zahradu prádlo ![]()
tak krásný den všem
Jarčo a Veru musím přiznat, že vám ty domečky závidím. My máme sice krásný a možná i velký byt, nový asi tři roky a taky hezky zařízený. Vloni jsme s manžou chtěli koupit krásný dům, že bychom ho rekonstruovali, ale pak jsme si to rozmysleli s tím, že uvidíme letos. Z Prahy bych se nestěhovala, takže bych chtěla spíš něco na léto a na víkendu. Kdyby tam bylo co dělat i v zimě, tak by to bylo boží. Nějak nevíme jsetli koupit starší nebo nový. No a letos to asi taky nevypadá, máme moc práce a na hledání domu nějak nezbývá čas. Aspoň, že na dovolené jsme se po měsíci domluvili a to nám bude další měsíc trvat, než ji domluvíme a zaplatíme. Znám nás dobře. Takže suma sumárum, válení na zahradě prostě každému závidím!!!
![]()
U nás je dneska taky pěkně zataženo, peru a nevím jestli to na balkon pověsím, teď tam spí Stázinka
tak mám čas poklidit apod
Krásný den všem
Ahoj holky,
tak u nás je zase nádherně, sluníčko svítí, chodili jsme po nákupech. Krom věcí co bylo potřeba, jsem neodolala a koupila Davčovi bodyčko, který absolutně nepotřebuje, ale mě se líbilo.
Holky, já bych taky moc chtěla baráček, jenomže nějak chyběj prašule, takže holt budem stárnout v bytovce, achjo.
Jdu si uvařit kafčo, tak zatim ahoj a užijte si pohodovej den.
Hezké sobotní odpoledne maminy a dítka
nějak jsem nestíhala psát.
Kubíčkovi a Stázince dodatečně všechno nej nej k 7. měsíčninám
![]()
U nás je taky celkem přijatelně, jen hrozně fouká. Manža vzal malýho na prochajdu po obědě, já poklidila a pak šla na chvíli s nimi ven.
Taky bych ráda na baráček, s manžou pořád koukáme, taky nevíme jestli nový nebo starší a opravit. Prej je lepší si postavit nový, ale já osobně si to neumím představit, že by jsme my zrovna stavěli barák
Ale určitě chceme, bydlíme sice v cihlovým domě, což je lepší než panelák, po 23 ti letech, bych už tam v životě nešla!! Ale baráček je lepší, hlavně vám nikdo nedupe nad hlavou a neposloucháte sousedy, pokud teda jsou nenormální, viz. nad námi se neustále třískají, mají asi italskou domácnost, takže máme občas pěkně veselo ![]()
A to válení na zahradě, no úplně vám závidím. ![]()
Jinak příkrmy s masem, já toho vařím vždy víc, mám to pak na dva dny, ale přesný množství neodhadnu nebo dávám žloutek vždy se zeleninou.
Dnes měl brambor, brokolici, mrkev a kuřecí maso. Taky jsem mu zkusila dát jogurt dobrou mámu, měla jsem strach, aby to nebylo moc težký na žaludek a houby, ten náš otesan za hodinu řval a snědl 1 a 1/2 banánu
Já fakt teda nevím po kom to má.
Hani tak koukám, že nejsem sama s tím oblečením, včera jsem se šla mrkonout do babybazaru a hned jsem koupila mikinu, třička, kraťásky a vasilko. Jsem fakt otřesná, hlavně, že toho máme, ale né já to prostě musím mít. Manžovi jsem ani nemukla, páč jsem si dala sama zákaz, tak bych hned slyšela, že nedržím slovo, jinak by mi teda nic neřekl, ale jde o ten princip
On stejně nikdy nepozná jestli to je nový nebo né, mám taky něco půjčený od švagrové, má 20. měsíčního chlapečka, takže vůbec neví. ![]()
Fido právě usíná v postýlce, já relaxuji u pc a manža kouká na fotbal, to úplně nesnáším, honění za nesmyslem ![]()
Tak vám všem přeji krásný zbytek soboty a hodná dítka pa