Poradna duly
Jana Čurdová
Dominičkovi, přejeme k dnešním 7.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…bory/n27.gif
Ahoj holky
Dominičkovi taky přejeme vše nejlepší k 7.měsíčninám
![]()
Kamčo opožděně vše nejlepší k svátku ![]()
Tak já jsem stále marod, začala jsem i šíleně kašlat, venku je tak hnusně, že se tam nedá ani jít a malej má špatnou reakci opět na očkování
Dr. mě řekla, že pokud nemá teplotu přes 39st. tak Hexa neobjedná, že ta reakce je normální. Jsem fakt nas...... s prominutím, malej byl celej den dobrej včera a v noci to začalo, teplotu má pořád okolo 38 st a noha mu úplně hoří, naštěstí většinu prospí, ale i tak. Manža nadával, že je dr. divná. já vím, že je to normální reakce, ale nechápu proč někteří dr. můžou být normální a někteří né. A koupit si ji teď nemá smysl, protože už máme nějaký očkování, tak já fakt nevím.
Veru -příkrmy malej taky ze začátku jedl jen pár lžiček a pak jsem mu dávala mlíko, čaj pije normálně.Teď už baští celou porci, tak mlíko nedávám jen čajík.Ale to přijde musíš vydržet
![]()
Tak já si jdu uvařit čaj a podívat se na dítko ![]()
Krásný den všem
Pěkný den všem,
přejeme vše nej Dominičkovi !
![]()
Ivi , uvidíš, že si manža něco brzo najde a zase na tom budete o stupeň líp. Přítel byl nezaměstnaný 3 měsíce, porodili jsme v prosinci a od 1.1. do 1.4. nic. Sice byl se mnou doma v těch prvních krásných momentech a pomáhal, práca je potřeba, však to víme…nezoufej, přejem štěstí !
HaPe , je to fakt divné, že jako reakci berou teplotu jak blázen, vůbec se tu nedivím, že jsi z toho už nervózní, byla bych taky a pořádně. My jsme tu Hexa na začátku hned koupili, ale malej má přeci reakci na každý očkování, co píšeš ne ? …tak to by měla brát v úvahu.
Gabko napiš jak jste dopadli až zjistí, co malé je, možná je skutečně jen sensitivnější a hned se jí modřina udělá…
Tady je zase na nic, vítr jak blázen a každou chvilu začně pršet asi.
Včera jsem malé v Tescu koupila takovou tu plastovou knížečku, protože mi pořád bere časopisy a knihy papírové…tak má svoji a hlavně - může si ji strčit do pusiny a mačkat ji, jak chce ![]()
Krásný den a ať vám neprší.
Pa, Ha
Ahoj holky,
děkuji za povzbuzení. Je potřeba mít důvěru, že to dobře dopadne s tou prací.
Jarčo , všechno nej Dominičkovi k sedmiměsíčninám.
http://www.gif.unas.cz/…zky/1961.gif
S těma příkrmama, Ráchelka ještě nesní celý příkrm. Dávám jí ho v poledne před mlíčkem, jí toho čím dál víc, ale skleničku mi ještě nespapala.
Chystáme se na návštěvu, tak musím jít malé nachystat věci. Večer se ukážu.
Pěkné odpoledne.
IvaP
Ahoj holky!
Dominičkovi všechno nejlepší k sedmiměsíčninám!
Gabko - taky jsem zvědavá, co Stázince zjistěj.
Péťo - brzo se uzdrav. Doktorka je vážně divná - přeci by jí to nic neudělalo, kdyby Filípkovi napsala Hexa. Tak ať je mu taky brzo dobře.
Ivčo - taky držím pěsti, aby manžel brzo něco našel. Je to blbý, ale peníze jsou přeci jenom důležitý.
Jenom k tomu, co jsi psala, že chceš Ráchelce koupit - docela chápu židličku a golfky, pokud nemáš sporťák. Ale na chodítko je vždycky času dost. Já ho určitě pořizovat nebudu, všude se píše, že je to pro děti nezdravý, a my s bráchou jsme taky v pohodě vyrostli bez toho. A autosedačku, když nemáte auto, taky moc nechápu. My jsme měli půjčený od známých lehátko, ale v poslední době tam Mata vůbec nedávám. Autosedačku máme do auta a doma jsem ji ještě nepoužila. Ale to jsou jenom moje názory, ty určitě víš nejlíp, proč ty věci pro Ráchelku potřebujete. Takže ještě jednou držím palce, ať se brzy nějaká práce objeví.
Jo, nevím, co konkrétně manžel shání, ale zkus mi písnout SZ a já se poptám u nás na personálním, jestli by něco neměli.
Tak Mates teď bude obědvat a pa vyrážíme na víkend k našim. Kromě jiného tam na nás čeká domácí králík pro Mata na příkrmy. Zatím jsem zkoušela jen dvakrát Sunárek s masem a moc mu šmakoval.
Jinak Mat sní ke svačině celou přesnídávku nebo skleničku od přesnídávky rozmixovanýho ovoce a na oběd zase minimálně celou přesnídávkovou skleničku, někdy i víc.
Zato vůbec nepije nic kromě mlíka.
Tak zatím se mějte a užijte si víkend.
M.
ahoj holčiny, tak dneska už snědl asi 5 lžiček. Ale obličeje hází, jako by to bylo otrávený ![]()
HaPe, některý dr. fakt nechápu, to jim připadá normální , nechat dítě trápit
horečkou 39 a pak milostivě napsat hexa
, do tý doby ne
Řekla bych ti, zkus to znova a nedej se, ale ono někdy srážka s blbcem… znáš to. Tak hlavně aby už to příště měl bez reakce, aby ho to nebolelo ![]()
Psala jsi,že malý dlabe křupky, tak jsi je sehnala?
všem marodům brzké uzdravení a oslavenečkům vše nej nej
Ahoj holky,
tak máme zase teplotu 37,5, dala jsem mu paralen čípek a už usíná. Snad to zítra bude dobrý už. Sama jsem na umření
a ještě k tomu protivný dítko je teda peklo!!
Veru křupky mi sehnala mamka, ale byly poslední tak snad budu mít ještě štěstí, že je někde seženu. Malýmu moc chutnají
Je to lepší jak rohlík nebo patka chleba, protože Fido si to nacpe celý do krku a pak to z něj páčím
Takže nestojím o to, aby se udusil.A k té dr. se raději nevyjadřuji, musela bych se naštvat.Taky nechápu co by jí to udělalo, když má takový reakce, přitom minule měl horečku 38,5. tak nevím jestli musí být dítě na umření, aby ti laskavě něco dali. ![]()
Mončo jak si psala o tom lehátku a židličce a tak. Tak si říkám, že chodítko taky kupovat nebudu, máme malý byt a stejně by neměl moc prostoru. Musím vydržet období než si sedne, pak to snad bude lepší
Chtěla jsem, ale změnila jsem názor. Lehátko máme taky, ale v něm jen krmím, Fido v něm jinak nechce být. Autosedačku doma nepoužívám, protože to je peklo jen, když jedem autem, malej zuří, že v ní musí být.
Židličku se chystám zakoupit v nejbližší době, ta je jasná, to se vyplatí.
Ivčo já bych sedačku taky asi nekupovala, když nemáte auto, ale jasně je to vaše věc. Jinak manželovi přeji ať se podaří brzo sehnat dobrou práci. Je to těžký, fakt otáčet každou korunu je děs. Taky jsem byla zvyklá na jiný příjem a teď je to znát, ale co naděláme ![]()
A Ráchelce naušničky moc sluší
![]()
Gabko velká gratulace Stázince k zoubkům ![]()
Děkuji všem za brzské uzdravení, snad se toho brzo zbavím!! Jen se bojím, abych nenakazila malýho.
Tak zatím pa
Zdravíme všechny maminy ![]()
Moc děkujeme za přání k těm sedmi měsícům. Moooc rychle to utíká ![]()
Stázince gratulace k zoubku…Ta želva je super.
HaPe ta doktorka je fakt koza
Ať je prckovi líp…
Ivo Přejeme, aby si manžel rychle něco našel, dneska to fakt není jednoduchý
Malej je od včerejšího večera děsnej protiva, pořád úpně hrozně pláče a zuří. Asi nás zase trápí růst zoubků
Teď večer jsem mu měřila teplotu a měl ji zvýšenou, tak jsem mu dala Panadol sirup a usnul v pohodě. Včera to byl totiž horor
V noci už ho vůbec nekojím takže usíná kolem osmé, spí do půlnoci, pak se budí na jídlo po dvou hodinách. Moc toho totiž nevypije a po chvilce u toho usne, ale já jsem ráda, protože aspoň se nají a spí, předtím dělal třeba dvě hodiny blbosti. Snad už to teď bude lepší.
Včera jsem malýmu koupila takovej ten nafukovací válec na lezení. Jestli víte o co jde. Docela se mu to líbí. mě asi víc
On už umí moc hezky sedět, ale jak je hrozně zvědavej, tak se vždycky po chvilce po něčem vrhne a už to nevyrovná a spadne, takže nemůže být na zemi, protože by se uhodil a řval
Vyfotím ho a pošlu fotečku. Jenže nevím kdy
Měla jsem vybitej foťák, už jsem ho nabila, ale vždycky na to zapomenu.
Tak, konec románu. Ahoj a hezkou dobrou noc.
Jo, taky už jsem nemocná, zatím je mi jen blbě a mám rýmu, ale taky nic moc, tak snad to brzo přejde.
Ahoj holky ,
všem děkuji za podporu. Je pravda, že člověk moc věcí k životu nutně nepotřebuje, jen by je třeba chtěl mít, ale nejsou nezbytně nutné k životu
. Říkám si, že nejdůležitější je, že jsme zdravý.
Musím jít, malá pláče.
Krásné sobotní poledne všem
Fido je už dnes zase v pohodě, tak jsem ráda, že to máme za sebou, ale za měsíc nanovo. Už je po obědě a spinká ![]()
U nás je opět hnusně, ráno jsme šli volit a nakoupit, tak se malej aspoň trošku vyvětral. Chtěla bych jít na procházku, taky potřebuji trochu vzduchu, ale jestli bude pořád pršet tak budem sedět doma. To je fakt děs, snad to někdy skončí a bude konečně teplo.
Tak vám všem přeji krásný víkend a snad se tu někdo ukáže ![]()
ahoj všichni,
tak děda vzal Kubíka na chvíli ven před koupáním, celý den pršelo a teď je konečně trochu hezky. HaPe, tak hlavně, že už je malýmu líp, já jsem včera večer na vás myslela… jak jsou některý doktoři divný ![]()
Gabko co Stázinka? Já jdu začít žehlit, protože tu mám děsnou hromadu… taky se vám zdá, že toho pračka vyplivne čím dál tím víc?
![]()
Oslavencům klasicky všechno nej nej, marodům ať je líp ![]()
Ahojte maminy,
poslala jsem do galerky pár foteček, jestli chcete juknout…
Tady pršelo jenom ráno, ale venku jsme byli jenom chvilku, protože foukal šílený vítr. Taky doufám, že to teplo příjde ještě letos ![]()
Veru, jo je to děs, člověk pořád pere a žehlí a je toho pořád hromada, ale já žehlím ráda
Dneska jsem zrovna žehlila.
Domini mi nechce jíst příkrmy
Nevím proč??? Dám mu do pusy max dvě lžičky a víc ani ťuk, protože buď neotevře vůbec pusu nebo to všechno pská kolem sebe. Nechce ani jído, ani přesnídávku. Jediný co mě napadá, že by to byly zuby a dělal to, protože mu dělá zle ta lžička?? Nedělají vám to třeba dětičky nebo nevíte proč by to mohlo být????
Zatím ahoj. Možná se ještě ukážu.
Dobrý večer holky,
tak tady taky počasí nc moc, venku jsme ani nebyli. Dopoledne rodinná pohoda doma a odpo jsme jeli zase na plavání, já byla ve stresu celou cestu, jak to asi dopadne…dobře naštěstí, malá neplakala, jako minule, ale je naprosto apatická, žádný náznak nadšení. Tak uvidíme příště. Říkali jsme, že je mnohem více nadšená, když ji ukazuju druhou mamku v zrcadle ![]()
Po plavání jsme jeli do obchodu a pak na BVV zkouknout nové modely na Autotec a to výskala radostí. ![]()
Volby pro nás nedopadly dle očekávání a teď sledujem napínavý duel VV
…no, hlavně, že jsme zdraví…takže pro Vás holky, co jste nemocné přejem brzké uzdravení, ono to teď tady lítá !
Žehlení mám taky kupu, takže mě to ještě čeká.
Pěknou a nevstávací noc, dobrou
Pa, Ha
Jarčo,já přikrmuju teprve chvíli, takže taky se šklebí a nechce někdy otevřít pusu. U nás pomáhá, když u toho děláme blbiny a jakmile se začne smát, tak šup, strčím mu lžičku do pusy, nejlepší to je až dozadu ke kořeni jazyka, to mu nezbývá nic jiného než polknout. Chvíli kouká co se děje a pak se začne zase chechtat. Krmení trvá sice déle, ale zase je sranda. Tak to zkus /jestli už jsi teda nevyzkoušela
/, pak bych radila počkat pár dní, nedávat a zkusit znova až třeba za týden. Holky dneska mám nějak fofr. tak zatim páááááá