Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý večer všem,
Ráchel je šikula šikovná ! ![]()
Jinak já už jsem začla brát normální antikoncepci a začla jsem hned po té kojicí a zatím nic…tak to čekám, jak doberu platíčko, no jo v tomhle to bylo moc fajn ![]()
Tady děsně fouká, ale nakonec jsme byli venku,ale až později odpoledne.
Ještě pořád vozím v hlubokém, ale na chvilu vždycky malou podložím do takového polosedu a kouká ven. To se ji líbí !
Dnes Iva za nic nestála dopoledne, byla protivnější, tak jsem si myslela, že se nám zase ozývají zuby, ale odpoledne, jak když vyměním dítě a byla bezvadná…já už se těmi zuby stresuju ![]()
Tak pěkný večer a klidnou noc.
Pa, pa
Ha
dobré ranko. V Praze je teda pěkně hnusný počasí, ale bude to asi všude stejný…Mně se už taky vrátila MS, ale až po dvou měsících nekojení… Škoda.. Rozhodně mi to nechybělo-:) Jo jinak ted po těch dvou měsících mi začaly pěkně padat vlasy. Vždycky jsem měla hustou hřívu, v těhotenství ještě lepší, tak jsem si říkala, že vypadávání by se mi mohlo vyhnout, ale bohužel.. Moje vlasy tedˇsbíráme po celém bytě, tak jsem si včera po domluvě s manžou koupila vlasovou kůru od Vichy.., prý jsou s ní dobrý zkušenosti… No AE se mi po porodu zhoršil, tělo už není co bývalo a tedˇještě ty vlasy-:)) To by mě už dorazilo-:))
Ahoj holky,
všem dětičkám vše nej k dnešnímu dni dětí
tak my už máme dva zuby!!! Koupili jsme Stázince bezvadnou želvu od Fisher-Price. Vydržela si s tím hrát sama asi půl hodiny a to je co říct!!! ![]()
My taky jíme příkrmy od Hippu někdy taky Sunárek, malé moc chutnají. Kaše zase kupujeme od Sunaru a taky Hipp, přesnídávky většinou Hani.
MS mám už od února. Kojila jsem jen chvíli ![]()
Kamčo držíme palečky aby se těch třmínků Kačenka co nejdříve zbavila. Kdy jdete na další kontrolu?
Ivo, gratulujeme Ráchelce k náušnicím!!!!
Včera jsem konečně došla na úřad podat ten Rodičák. Ach jo. Nemám ráda vyřizování a běhání po úřadech. Co můžu posílám poštou nebo přes mail. Ale tohle se obejít nedalo.
Tak jsem v úterý byla na ortopedii s rukama a Dr. mi dala mast a napsala 10 magnetických rehabilitací. Někdy od října mě totiž bolí klouby v zápěstí a chvíli se to zlepšilo, naučila jsem se dělat omezené pohyby, al euž to zase hodně bolelo, tak mě manža objednal k Dr. Jsem zvědavá jak to pomůže. V pátek se jdu na rehabilitaci objednat. Dr. říká, že je to nejspíš z psaní na ntb, blbý sklon rukou při psaní na klávesnici, ruce nemají ležet, ale mají být vyvýšené, prej prodáají takové poštářky na zápěstí. Tak ji říkám, že na PC či ntb dlěám už více než 10 let a nikdy mi nic nebylo, tak říkala něco a artroze. No dál jsems ní nediskutovala, páč by mi našla i to co mi není ![]()
Jo a tady je taky pěkně ošklivo a už i prší.
Jdu si uvařit kávičku a pokusím se najít na netu tu želvičku.
Ahoj holky,
tady je taky hnusný počasí, by mě zajímalo jestli vůbec bude léto.
Tak jsem věděla, že bych jásala předčasně, páč se saze budí 4-5× za noc.
Bramburek, mě taky padaj vlasy, ale naštěstí mám taky dost vlasů, tak mě to až tak neničí, teda zbytek rodiny jo, páč je občas najdou na talíři.
Ivo, Ráchelka je fakt šikulka, ještě jsem neviděla půlroční mimčo aby takhle krásně sedělo. Zkoušela jsem po:,–(it Davču, no nevydrží ani 2 vteřiny, okamžitě se klátí k zemi.
Já taky beru HA a MS mám jednou za 3 měsíce, to se mi moc líbí.
Kamčo, vše nejlepší ke včerejšímu svátku.
To počasí mě fakt štve, páč budu muset vyndat nějaký teplejší oblečení jaká tu je zima.
Tak zatim ahoj během dne ještě nakouknu.
http://www.gify.nou.cz/…ory/mr23.gif
Nic lepšího jsem nenašla http://www.prales.cz/show_goods.php?…
Jo a k těm vlasům, mě padají jako blázen. Moje kadeřnice mi doporučila koupit si ten doplněk stravy a taky jsem opět změnila šampon a vlasovou vodu na Goodwell. Je fakt, že výsledek jde hned znát. Na mě Vichy nepůsobilo ani pleťová ani vlasová kosmetika a to ji používám leta ![]()
Ahoj holky, ahoj mimina,
tady jako i u vás je škaredě a nevypadá to slibně, takze jsme doma, Iva si chrupla a dodělávám, co je potřeba.
Vlasy mi taky padaly, ale více, když jsem brala tu kojicí antikonc. Cerazette. Ale je pravda, že tento problém mám leta, ale ne až tak. Nikdy jsem žádné spec. přípravky neužívala.
Jinak s těmi pokroky, už mě úplně dorazily fotečky jedné mojí kamarádky, jejíž syn teď v 10m chodí úplně bez problémů a 6měsících lezl, jako ďas, seděl kdekoliv a v 6,5m si stoupal u stolu a v postýlce, takže se tomu poddáme a uvidíme
![]()
Gabko, ta želvička je supr, pěkně bude učit !
Takže zatím pa
Ha
Ahojky všem
u nás je taky hnusně a prší ![]()
Byli jsme na KO v 6. měsících- váha 7230g a 74cm, takže nevyrostl jak jsem si myslela, ale už se pěkně pronese. Taky jsme dostali včeličku a zatím v pohodě, jen je umrčenej, páč se mu chce spát, ale jak ho dám do postýlky tak ani náhodou, to dělá blbosti.
Tak leží na dece, láduje se křupkama a já žehlím.
Taky jsem začala cvičit, manža mě sehnal Pillatess(teď nevím jak se to přesně píše a nechce se mi jít dívat)ta pardón za chyby. A můžu vám teda říct, že jsem jak po bitvě, malej mi do toho vykládal, tak jsem to 20× vracela, ale jsem totálka, to se chci vidět tak za 3 dny, se budu asi plazit
Ale hlavně, když to bude mít účinek. Taky jsem po svém tvrdém rozhodnutí shodila 3 kg, tak mám radost.
Ivčo Ráchelka je moc šikovná, malej sedět nevydrží, ale zato za ruce chodí, tak budu muset zakoupit chodítko, protože ležet ho zá:,–(ně nebaví a mě nebaví ho celý den nosit.
Jo od dr. jsem zase zmokla, normálka, že?!
Gabčo ta želvička je pěkná, fakt taková učící. Fido dostal spoustu knížek a puzzle a tak, jenže je na to moc malý, ale jednou se budou hodit.
Tak dítko vytuhlo na zemi, tak já jdu pokračovat v žehlení.
zatím pa
ahoj holčiny a mimča,
u nás je hnusně, tak Kubík spinká doma. Dneska měl k obědu první mrkev a snědl tak 3 lžičky, pak se začal šíleně šklebit a pusu na zámek, tak pokračování zítra. Taky jsem na to naše krmení objednala židličku od Peg Perega Prima pappa, moc se mi líbila, tak jsem si spíš udělala radost já ![]()
Gabko, taky máme želvičku od Fisher Price, ale takovou co se do ní plácne a ona bliká a popojíždí, Kuba si s ní vydrží hrát taky celkem dlouho. Ta vaše je nádherná !
Jinak - vlasy - vypadávají kvůli hormonům, vitamíny nic nezkazí, ale taky moc nepomůžou. Dobrý je kosmetický laser. Já MS dostala před 14 dni a to pořád kojím, je to vůbec možný? Ani nevím… Každopádně ty měsíce bez byly super ![]()
Kamčo, tak ať jste brzy bez třmínků !
Jinak nespavec u nás stále přetrvává, akorát u nás je to naopak , v 19,30 usne a budí se po hodině tak do půlnoci až do 1… a pak zabere tak do 6-7
. Určitě jsem chtěla ještě na něco reagovat
. Tak krásný den všem!
Jo, půlroční prohlídka: 68 cm, 7,9 kg
Tak my byly venku. Šly jsme k Dr.. V úterý večer jsme Stázince našli na stehýnku takové flialové tečky a včera se jí to udělalo i na lýtku a v podkolení jamce. Dneska to nebylo moc lepší, tak jsme vyrazily. Dr. říkala že je to záhadné, že to jsou asi malé modřinky a že by to mělo do 4 dnů zmizet, ale že je zajímavé, že jsem byla dneska druhá. Už tam byla maminka s tříměsíční holčičkou. A protože nepršelo, tak jsme se hodinku a půl procházely a Stázinka krásně usnula. Teď snědla přesnídávku se sušenkami Hero a hraje si v ohrádce. Včera jsem ji vyměnila hračky na hrazdičce, tak všechno poznává
Jo a naše malá miluje mobily a pořád by nám je brala a tak jsme ji koupili její vlastní. To by jste měli vidět jak se u toho vykecává ![]()
IvaP - gratulace k naušničkám !!! No vidíte jaké jste statečné a šikovné holky !!!
Je dobře, že už budete zdravé, snad příští týden bude už lepší počasí na nějakou i kratší procházku, chybíte nám !!!!
Přeji všem listopadovým hezký den
Gabko, to bude dobrý, uvidíš. Je možný, že bude třeba náchylnější na modřiny… Já to mám taky. Vždycky říkám, že jen se na mě někdo špatně podívá a už mám modřinu
![]()
Tady nepřestalo pršet celý odpoledne a je strašná kosa, takže topíme ![]()
Všem přeju krásný večer a klidnou noc. Ještě dotaz, když jsem dneska začala mrkev, tak kaši můžu večer přidat hned, nebo třeba až za týden? A taky vám poprvé mimča snědla třeba jen 2-3 lžičky v poledne? A dáváte po jídle pití? Já jsem tak po hodině pak dokojila, ale když pak sní tu plnou porci a kojení se vynechá, tak asi dát zapít co? Omlouvám se za tyhle blbý dotazy, ale já fáááákt netušim
, ještě to nemáme zajeté… tak pa ![]()
Jo ještě, koukala jsem na Ráchelku a je to kóča s náušnicema! A super fotka jak spí v sedě ![]()
Ahoj holky ,
moc děkuji za pochvalu Ráchelky. Dělá mi radost. Víte, jak je manžel bez práce, tak je to dost těžké. Radost mi dělá Ráchelka a táta mi pomáhá se o ni starat. Když jsem byla nemocná, tak se staral moc hezky o obě ![]()
Jsem ale dost nevděčný tvor, chtěla bych třeba hned jídelní židličku pro Ráchelku nebo golfky, nebo sedačku do auta (na doma), my totiž auto nemáme, chodítko… Vím ale, že teď si to nemůžeme dovolit, a přesto se kvůli tomu trápím.
Gabko , gratuluji Stázince k zoubkům. A ta želvička je moc hezká. Neboj, s těma modřinkama to bude dobrý, uvidíš.
Ráchelka má moc ráda ovladač na televizi ![]()
Mě vlasy vypadávaly až doteď, ale teď nějak přestaly padat.
Mějte se moc hezky, já jdu koukat na Lotranda a Zubejdu ![]()
Dobrou noc.
Veru s těma příkrmama zpočátku je asi normální, že děti moc nedlabou a asi si na nový chutě pomalu zvykají. Já přikrmuju asi 3 týdny, Baruš zbaští v pohodě ovocné přesnídávky, ale běda když je to brambor, mrkev, brokolice apod… to se tváří, jak kdybych jí strkala největší hnus pod sluncem. Takže po zkušenostech jí ted ohřívám jen trošku a pokud to tak nějak zdlábne, zkusím dát víc, ale neni to žádná sláva… Vodu jsem jí po jídle zkoušela taky dát, ale nechce to… Ale plín má počuraných dost, tak žízní snad netrpí. Tak pěkný večer všem a at mimča hezky spinkají.
Ahoj holky,
od rána krásně svítí sluníčko, tak doufám, že to vydrží celej den, páč odpoledne je dětský den, tak aby zase nezačalo pršet.
Ivo, to znám. Manžovi ta práce nevyšla, páč chtěli aby nastoupil hned a v práci ho nechtěli pustit, ale lekli se, že chce odejít, tak mu přidali peníze. Taky jsem koukala po různym dětskym zboží a štvalo mě, že to nemůžu koupit. Tak moc přeju at má štěstí při hledání práce, protože to otáčení každý koruny je fakt děsný.
Gabko, to jsme na tom podobně, já taky chodim na rehabilitace, ale se zádama, takže přeju at ti to brzo pomůže. Mě dělaj masáž, elektroléčbu a nahřívání parafínem, to je taková nádhera, že se mi nikdy nechce odejít.
Veru, Davča mi včera poprvé zbaštil celej příkrm a to ho dáváme už 6 týdnů, takže vydrž a ze třech lžiček bude brzy celá sklenička. Po jídle mu dávám čajík, voda mu nechutná.
Jo a dneska v noci se vzbudil jenom 2×, takže pohoda.
Tak si užijte hezký den, zatim ahoj.