Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
23.5.06 17:49

Koukám, že jsem se u Ivušky sekla o měsíc, tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.5.06 18:09

Já hlava tolikrát jsem tady byla a Ivušce k 5. měsičninám nepopřála!!!
Tak dodatečně, všechno nej!!
KaVi my jak jsme po očkování, tak máme taky KO u Dr až v sedmi měsících ani nás neobjednala na tu KO v 6M, jak se zapisuje do zdravotního průkazu, prej to udělá až toho 5.6.. Stázinka má ty šťávičky od Hippu (jablko, švestka a šťávu z červených plodů) moc ráda.
Křičí na mě jdeme se právě nějaké šťávičky napít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.5.06 19:17

Ahojky,

Ivušce vše nej k 5.měsíčninám :lol: :lol:

Já malý oblečení schovávám, mám to v uložným prostoru. Hlavně Fido to skoro nevynosí, páč moc rychle roste, tak je vše jak nové. Schovávám na druhé, pak to rozdám nebo prodám to co bude hezké :lol:

Malej poslední dobou nechce večer kaši, tak dávám mlíko a vydrží po něm až do rána, se divím, protože jinak přes den už za 2 hod. křičí hlady.

Gratulace k druhému zoubku Kubíkovi :lol: :lol:

Jdu si dát vanu a pak žehleníčko u ordinace :roll:

Hezký zbytek večera pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.5.06 20:17

Ahoj holky a mimísci

Zpětně přejeme všem který jsme prošvihli k takovým skoro narozkám :)

Marodům, aby byli co nejdřív fit :)

Porod-manžel nebyl, protože jezdí kamionem a zrovna den předtím odjel do Anglie. Rodila jsem skoro o měsíc dřív, malýmu se chtělo moc brzo ven. Od konce sedmého měsíce jsem ležela v nemocnici na kapačkách, abych tak brzo neporodila. Pak mě pustili domů a já do pěti dnů rodila. Ale stejně by asi nešel. Já jsem moc nechtěla, já jsem chtěla raději být sama. Ale kmarádka se musí rozhodnout taky sama a ten její chlap se musí přizpůsobit.

Oblečení schováváme. Třeba se bude hodit na druhý mimi :) Taky mám sestru a bráchu a ti taky plánujou rodinu a aspoň na doma se to vždycky hodí :wink:
Sedačku zatím máme, je do třinácti kil, ale už taky přemýšlím jakou koupit, jestli do 18kg nebo do 36kg. Malýho v ní už taky nenosíme, protože je to děsně těžký, buď berem kočárek nebo ho dávám do koše do té sedačky.

Dominik už se umí otáčet na bříško tak je to mazec, musím ho teď ještě víc hlídat, aby mi nespadl. Hačat umí taky a je tak moc rád, protože dostane na hračky a má bezva rozhled :D

Taky jsem ještě zapoměla přivítat KaVi. Snad se to malýmu už nějak zlepší, to musí být hrozný trápení.
Všem dětičkám, kterým vyrostl nějakej ten zoubek,, tak gratulace.
Tak snad jsem na nic nezapoměla, jestli jo, tak se omluvám :oops:
Jdu se dívat na tv. Přejeme hezkou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
23.5.06 23:20

listopad 2005

ahojky holky,zdravím moc všechny,oslavenečkům vše nej a marodi ať jsou brzo fit,jak jsem četla,tak to u většiny spěje k lepšímu.chvíli jsem se neukázala,neb je pořád tady frmol,shodili nám konečně na paneláku lešení-teda jen z jedné strany,ale aspoň něco,radost veliká,takže jsem byla nadržená-doslova-na úklid,mytí oken atd.,dcera nemusela včera do školy,tak jsem ji zneužila na hlídání a makala,nemůžu se na to čisto vynadívat.jestli jste to některá zažila,tak chápete.Co se týče malých věcí,tak to je problém,něco se mi tady kupí,je mi líto dávat to pryč,ale budu muset to postupně řešit,v pondělí jsem zanesla něco do bazaru dětskýho,taky těhotenský oblečka a tak,je to letní,tak třeba se to uchytí.Schovávat nebudu fakt nic,mám s tím špatné zkušenosti,mám totiž 14 letou dceru a všechno po ní jsem si schovala a samo,že po takový době už to bylo nepoužitelné.Buď to prodám nebo rozdám.Budu už řešitř i prodej hluboký korby,neb malý se mi v ní dnes zkoušel po:,–(it!!!já byla v šoku,jak je to mělké,že mi skoro vypadl ven.No holt to už asi dýl nenatáhnu v tom hlubokým,chtěla jsem si ji užít.Jo a ještě k tomu porodu,určitě si musí rozhodnout ženská,jestli tam toho svého chce.Já jsem měla manžu u obou porodů,neb jsme oba zdravotníci ,takže tady nebylo moc co řešit.Oba porody jsem měla díky tomu krásné,ale přijde mi,že přece jen ten druhý teď v listopadu byl o hodně hezčí.Asi tím,jak se doba změnila,změnil se přístup v porodnicích,vybavení,možnosti apod.,nedá se to srovnat.Byla jsem na nadstandardu od začátku porodu,pak jsem na něm porodila a zůstala až do propuštění-bylo to super!!!!!Ještě si vzpomínám,jak jsem ohrnovala nos,když nám na kurzu ukazovali přistýlku pro tatínky,jakože na co????jsem si říkala,že ženská toho má plné brejle a ještě jí tam bude chrápat manža.Omlouvám se všem-samozřejmě jsem porodila v 23.07,pak nás nechali samotné na 2 hod. a já jsem si sebou do porodnice propašovala malé šampáňo,tak jsme si ho rozlili do hrnků na kafe,bylo to nejlepší šampíčko na světě.A pak tam zůstal se mnou do rána,lehl si a malýho si položil do klína a tak spali spolu-ti moji kluci a já jsem se na ně do rána dívala.Teď už vím,že přistýlka se hodí.To jsem se zas rozepsala,omlouvám se všem,já jsem se normálně DOJALA!!!!Holky,stává se vám to taky,že se od porodu tak nějak víc dojímáte_Já teda brečím skoro u všeho,to se mi fakt dřív nestávalo.Krásnou dobrou noc všem a miminka ať spinkají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.5.06 09:10

Dobré ráno holky,

Iva děkuje všem gratulantům :D :D

Všera jsme si místo procházky s kolegyní udělaly jakoby picnik v přírodě, jeli jsme s děckama kousek tady do lesa, ona zadala těm svým program, Iva chrupkala v kočáře a my si v klidu pokecaly, daly si kafčo, koláček apod.

Taky nám úspěšne dosloužila televize, měli jsme poměrně starou, ale kvalitní, ale už to chudina neutáhla a obraz se už nerozsvítil úplně - ještě tak měsíc zpět to trvalo tak 10-15 min., předevčírem hodinu a včera už vůbec…takže nás čeka mimo jiné i koupě nové TV…prozatímně tu máme takovou malou Teslu, to je sranda, pidi obraz, žádný ovladač a hučí tak, že přehlušuje i zvuk toho co běží.

Staré oblečení zatím schovávám, po pravdě další mimi neplánujeme, ale co kdyby přece :lol:
Jinak bych to asi darovala, nebo jako Gabka prodala známým za rozumnou cenu, některé kousky byly opravdu hezké, až mě bylo líto, že už z toho vyrostla :(
Dostala jsem i někjaké pytle s dětským od 0 do 3 let od tety,ale to jsem přetřídila a většinu toho zase darovala dál přes známou…moc maminek tu neznám.
Před nedávnem tady ne emimču někdo zmiňoval takové burzy oblečení pro děti - tam by stálo za to se přihlásit.

Dneska bude hlídat ségra, a já musím na vyřizování a doktora.

Taky koukám, že děti tady už jsou šikuly !

Pěkný den všem !
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.5.06 09:10

Ahoj holky ,

Ivušce dodatečně gratuluji k 5. měsícům

http://animace.org/…/G100014.gif

Holky Pražandy, zítra na ten sraz nepřijdeme :( , mám angínu a beru antibiotika.

Později napíši víc.

Přeji všem krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.5.06 09:31

Dobré dopoledne!

Tak srazík je vyřešenej.
Ivčo - pěkně se kurýruj, snad ti to Ráchelka dovolí, ať jsi brzy zdravá.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/56.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.5.06 09:57

Ahoj holky tak jen na skok!!

Stázinka má první jedničku vpravo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.5.06 10:09

Gratulace Stázince k zoubečku!!!
Gabko , ani jsi si nestěžovala, že by Stázinka byla třeba protivka nebo plakala. Tak to bylo úplně bezproblémové vyloupnutí zoubku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
24.5.06 10:15

Gratuluji ke všem zubům mimísů…nám to ještě bude trvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.5.06 10:55

Děkujeme za gratulace.
Moni no dva dny špatně spala, místo v osm usnula okolo čtvrt na deset a to byla s námi u telky a včera se vzbudila ještě okolo desáté a musela jsem ji dát k nám do postele a pak za ní ještě jednou byla. A taky měla včera nějaký průtokový den. Protože pokaždé,když jsem ji přebalovala tak měla poklad :lol: Taky málo spala přes den.
Jinak bez problémů. Uvidíme jak bude spinkat dneska. Je na balkoně od 9:50.
Srazík nějak se nám to nevyvedlo Pražandy co? Tak náhradní termín?
Ha uvidíš dočkáš se :D a dostaneš na šaty jako já, hnedka večer zkásnu manžu o kreditku :lol: Ten piknik to muselo být bezva co? Jo s tím oblečením jsem se loučila těžce i manža mi říkal, že jsem z toho nějaká mimo :) a prej si ho pak až budeme mít další, můžu koupit zpátky.
Pražandy co kdybychom si dali piknik místo klasik srazíku? Každá by jsme něco přinesla … :wink:
Ivo brzo se uzdrav!!!!! Lehni si k telce a manža ať tě obskakuje, nech se chvíli rozmazlovat teď ty :)
Wingec to se máš, že máš starší dcerušku. Já bych taky někdy přivítala takové hlídání, třeba jen povozit na hodinku dvě. Jenže jak jsem říkala, příbuzný daleko a díky mé práci a mému nasazení, tady ani nemám kamarádky. Jendu sto kiláku daleko a ta jezdí týdně, ale to si zase chci i pokecat, takže si stejně neodpočinu. Pak mám jen známý, ale to díky práci a ti mají dět velké nebo žádné a nejsou z blízka. Jen snad kámo a sousedka a účetní v jedné osobě, kter teď mimi čeká má TP 5.11., my měli 1.11 o rok dříve.
S tím dojákem to je hrozný!!! Si představte, že syn kámošky dneska maturuje a já jsem z toho úplně vedle. Jako kdyby to byl syn můj. Jsem si nemyslela, že mě to tak vezme. Končí okolo čtvrt na šest tak čekám na sms. K matuře jsem mu vyrobila 2 scrapbooky, tak mu je v sobotu předáme a popřejeme. Věřím, že to zvládne!!
Jarčo už jsme tě tady dlouho neviděly. Co pořád děláš??? Vegetíte na zahrádce?? To je fajn, že to přetáčení i Dominička baví, naši malou totiž ne. Umí to, ale che raději sedět. A když už je na zádech, tak si cumlá palce u nohou a na bříšku se jí nejvíc líbí jen na přebalováku nebo musí mít okolo spoustu hraček :)
Veru tak jsem mrkla na ty autosedačky zatím jen zběžně, ale ta cena je okolo 9.10tis. Za Römer King. Tak jsem si řekla, že to nechám na manžovi ten výběr, jako u vajíčka a koupil skvěle!!
Tak si jdu dát kafe a něco tady poklidit
Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.5.06 13:13

ahoj holčiny a miminka,
Stázince gratulace k zoubečku :D , tak to jste měli docela klidný průběh zoubku, my jsme stále bežžubí
Gabko Romer King je na netu za cca 5500,– Britax za 5470,– a Maxi Cosi Priori taky cca 5500,– 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.5.06 13:29

Veru máš pravdu já koukala na Autosedačky Römer Duo s ISOFIXEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.5.06 16:36

Ahoj holky,
tak gratulujeme všem co mají zoubky a umí už hačat. My jsme stále bez zubu a sedět neumíme ani s oporou, zato se umíme vztekat a vyžadovat pozornost o 106.
Holky, najde se tu některá, která si myslí, že prezident to zvýšení RP ještě nepodepsal, nebo jsem jediná kdo si to myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí