Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
6.6.06 18:03

ahojky,
Ha, nám ten fluor dala taky až na 6 ti měsíční prohlídce, je to prý proti kazivosti zubů :roll:
Jinak lžička: první 2 dny nevěděl co s tím, takže jsem ho rozesmívala a jakmile otevřel pusinu , tak jsem to šoupla co nejdál, aby musel polknout. Dneska máme už 6. den a už docela otvírá i na HAM, já otevřu pusu a on to opakuje. Ale když má dost, tak pusa na zámek :lol: . To pak zase rozesmívám… i když , šmudla už zjistil, že se dá chechtat i se zavřenou pusinkou :lol:
Zítra chci zkusit cuketu s rýží, no barva teda nic moc 8O , uvidíme, třeba to bude mňam :)
Rohlík atd… prostě lepek chci dávat až v 8. měsíci, pro jistotu :wink:
Jo a ten fluor rozpouštím do vody a pije to z učícího hrníčku Avent - taky to pochopil tak napodruhý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.6.06 18:29

Ahoj maminky,
jak se tu bavíte o tom fluoru,,,ten se asi dává až jsou zoubky venku, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
6.6.06 18:37

Kamamko - většinou se to dává od šestiměsíční prohlídky - ať jsou zoubky venku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.6.06 19:02

Ahojte maminy,

tak my jsme žádný fluor nedostali, tak nevím, jdeme až v osmi měsících, tak se pak zeptám.

Veru, ne lžičku jsem malýho nijak neučila, od malička trpěl na prdíky, takže dostával kapičky sab simplex a ty jsem mu dávala od začátku lžičkou a dobrý. Neměl s tím žádný problém.

Dneska bylo u nás po dlouhé době docela hezky, svítilo slunko a dalo se sedět venku. Jen teď večer trochu sprchlo.

Ještě se musím s něčím svěřit, protože jsem trochu vytočená. Potřebovala jsem od tchýně podepsat nějáký papíry. Schválně jsem jí kvůli tomu psala, aby byla doma, ona mi napsala, že jen jede nakoupit a pak bude doma, to bylo půl druhé, já tam přijela i s Dominikem, aby zase neřekla že ho dluho(asi 14dní)neviděla. Bylo asi za deset dvě, čakala jsem tam jak hňup víc jak hodinu a ona nepřijela :roll: :x Tchán zuřil, že na to určitě zapoměla. Tak jsem to tam nechala a jela jsem domů, ale pěkně mě to naštvalo, jsem se tam hnala úplně zbytečně a zítra tam budu kvůli tomu muset znovu, ale to bude v práci, takže zase neuvidí malýho. Někdy mě fakt s..e Pak mi zase řekne, že ani s malým nepřijedu… Čekala jsem, že třeby aspoň napíše, že se omlouvá nebo tak, ale nic. Aspoň já bych se teda omluvila. Tak nic, potřebovala jsem si vylít dušičku… :? :)
Tak zatím páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.6.06 19:48

No my ho taky nedostali :( , tak pak jdeme až v osmi,,,tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.6.06 20:22

Ahojky holky a dítka

tak my taky žádnej fluor nedostali na KO v 6.měsících.

Hani tak jsem se musela zasmát s tím rohlíkem. :lol:

Veru já taky neměla problém s lžičkou, malej jedl hned poprvé dobře jak kdyby to znal :lol: :lol:

Fido se už druhou noc budí ve 4 na jídlo, asi má růstový spurt (nebo jak se to nazývá) :roll: Dopoledne spí 2 hod. a na bříšku, sem úplně včera koukala jak padlá :lol: :lol:
Taky se snaží dostat na kolena, tak čekám kdy na to koumák přijde :lol: :lol: A pak neudělám už vůbec nic, páč budu v poklusu za ním :lol: Ty dítka jsou někdy moc rychlý, stačí když se točí a snaží plazit a to je někdy vteřina a šup je na druhé straně. 8O

Dnes přišla mamka, vzala si malýho na 2 hod. ven tak jsem si v klídku uklidila a uvařila, to by vegáč, pořád neodbíhat a být v pozoru co dítko vyvádí :lol: :lol:

Jarčo s tou tchýní tě plně chápu, páč mám něco podobnýho, ale nebudu více rozvádět, manža mě dejchá za krk. Ale takový ty řeči, že dlouho neviděla malýho znám, ale sama neumí přijed!!

Mončo tak plavání bylo vydařené, Matýskovi vodička z bazénku asi chutná :wink:

Pražandy jak to máte s tím srazíkem? Teda snad se neurazíte, že se ptám. Jen mě to tak napadlo :lol:
Ha jak se trošku uzdravím, tak by jsme se mohly domluvit na srazík spolu?Co ty na to?

Tak konec slohovky :lol: zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
6.6.06 21:03

Péťo - chtěla jsem se zeptat na to cvičení Pilates - to máš to, co na něj běží reklama v teleshopingu?

Lžička - Mates taky jedl hned. Ze začátku taky dostával Sab Simplex na lžičce, pak pár měsíců ne, ale problémy mu to nedělalo.

Jarčo - teda to bych byla z tchýně vzteky bez sebe. Úplně chápu, že jsi se z toho potřebovala aspoň vypsat.

Srazík - nějak jsme neurčili nové datum. Tak kdy to uspořádáme???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.6.06 08:20

Ahoj, jak to tak čtu tak pozoruju že jsou všechny tchýně stejné,,,,,raději nebudu nic konkrítního psát, protože kdyby to našel můj tak bude oheń na streše, on totiž stojí při ní a ne při mě,,,,jako všichni synáčkové,,,,,mám někdy nervy na pochodu,,,,snad mě chápete aspoň vy,,,,,

Chtěla jsem se zeptat na to plavání, jak to probíhá a tak,,,,prosím prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.6.06 08:22

Dobré ráno maminky a miminka ,

tak jak jste se dnes vyspaly? My docela dobře, malá se probudila v noci jen jednou. Šla spát o půlnoci, a ještě spí. Před chvilkou jsem ji kojila a zase mi usnula. Taťka nám zase odjel na Moravu, tak jsme samy.

Mončo s tou prací to nevadí, ono to určitě dobře dopadne, jen musím manželovi víc věřit, že si tu práci chce najít a najde si ji.

Včera nás zvala mamka do Brna, tak se tam chystáme příští víkend, když nám to vyjde. Naši s námi chtějí jet někam na výlet, ale nevím, manžel si na to moc nepotrpí.

S tím pražským srazíkem bysme taky měly něco udělat. Příští čtvrtek nemůžeme, to jdeme na očkování.

Přejeme všem krásný den :)

http://www.gif.unas.cz/…zky/1985.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.6.06 09:07

Ahoj holky,
tak tu máme další chladný den, sedim u pc a mrznou mi nohy, v červnu nosim pletený fusky, no fakt paráda.

Noc u nás byla příšerná, vždycky když chválim jak už docela hezky spí, tak mi předvede něco neuvěřitelnýho, takže já o spaní dlouho psát nebudu.

Holky, já mám naštěstí tchyní v pohodě.

Peto, jak moc je to cvičení Pilates účinný, přemýšlim, že bych to koupila a vrhla se na to, ale aby to fakt mělo nějakej efekt. Sama od sebe začít cvičit se nedokopu, ale podle telky bych cvičila.

No nic, jdu si udělat kafe at se po tý hororový noci proberu. Tak si užijte „zmrzlej den“ co nejlíp.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…oubory/1.gif /> vstávej sluníčko holala, nebo tady umrznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.6.06 09:34

Hani , máš šikovné děti. Dívala jsem se na ně v galérce, a jsou úžasné.

Tchýni moc neznám, vidím ji jednou do roka.
Taky bych potřebovala cvičit a nejsem schopná se k tomu přinutit. Jo na dlouhé procházky to mě užije, ale posilovat nebo něco takového to ani náhodou. Pak si můžu jen stěžovat, že ty kila po porodu nemůžu shodit :)
Ráchelce jsem dala 150ml Nutrilonu, tak je v pohodě. Sedí mi na klíně a hraje si s flaškou od mlíčka.
Tady v Praze je docela teplo.

Pa.
Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.6.06 10:13

Ahoj holky!

Tak jsem dala Matýska spát a mám chvilku pro sebe.

Ivčo - jaký kila chceš dávat dolů??? Koukala jsem na fotky v galérce a zdáš se mi pěkně štíhlounká. Moc ti to sluší.

Hani - na tvoje drobečky jsem taky koukala a jsou úžasný. S tím cvičením, když to tady Péťa tak chválila, tak jsem taky uvažovala, že bych do toho šla. Ale abych se přiznala, mám doma několik kazet se cvičením a nepustila jsem je už pár let :oops: Já mám ráda aerobik a spinning - prostě abych se nemořila sama :-) Nemusím chodit ani s žádnou kámoškou, ale potřebuju ty lidi okolo sebe. Jen na brusle jsem schopná chodit občas sama, i když ve dvou je to lepší. Tak mám strach, že bych dvd pilates pustila tak dvakrát a pak by leželo někde dobře uklizený :-) Třeba teď bych klíďo měla hodinku na cvíčo a místo toho sedím u počítače :-)

Jinak tady je taky pěkně hnusně. Včera na to plavání jsem dokonce vytáhla znovu fusak, aby mi Mates nenastydnul, a sama jsem si vzala prošívanou vestu. Cestou tam jsme to docela ocenili, cestou zpátky už vysvítalo sluníčko, tak nám bylo trochu teplo, ale sneslo se to. No, a dnes zase po sluníču ani památky :roll:

Jo, a včera jsem dala fluorek do mrkvové šťávičky od Hippu na lžičku a Mates to slupnul a dál otvíral pusinku, dostal pár lžiček a pak vypil ještě 50 ml z lahve. Dnes už si taky loknul. Ovocné šťávičky se neosvědčily, ale mrkvová zabrala - možná proto, že je tak hustá.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.6.06 10:49

Mončo ,
já jsem vždycky měla nejvíc 59 kg a s 65 kg se nechci smířit.
Zase si říkám kdyby přišla nějaká nemoc, jako třeba horečky u angíny nebo teď mám střevní potíže, tak můžu shodit. No jo, ale břicho mi zůstane :)
Máš pravdu, sice nemrzneme, ale teplo vypadá opravdu trošku jinak :D
Já jsem ještě ten Zymafluor Ráchelce dnes nedala, ale půjdu to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.6.06 10:54

Ahoj,
Mončo, taky jsem chtěla chodit na spinning, ale ted mám problémy se zádama, tak mi to doktor moc nedoporučil a na aerobik jsem těžkotonážní, takže bych zlikvidovala klouby. Takže v mém případě by tohle cvičení bylo asi nejlepší.

Ivo, já teda taky na tobě žádný kila nevidim a Ráchelka je taky moc šikovná. To jak stojí na těch čtyřech, to tak leze? Mě tohle děti dělali až v 10.měsících.

Tady začíná svítit sluníčko, tak snad bude trochu tepleji.

Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.6.06 10:57

Ivčo - tak u mě je 65 vysněnej stav. Posledních 7 let jsem se pod tuhle váhu nedostala. Jak jsem psala, před těhu jsem měla 75 a pak jsem šíleně hubla a stejně se to zastavilo na 65. Mám velkej zadek a tlustý stehna a k tomu se mě posledních pár let drží pneumatika na břiše - i když jsem cvičila jak drak :-( Teď je přímo oooobrovská :twisted:
Mates se ozývá, tak šupajdím za ním.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí