Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
15.6.06 20:48

Ahoj holky,

malá je celé odpoledne moc uplakaná, asi tím teplem a tou injekcí.
Zítra ráno razíme do Brna za mými rodiči, tak snad to bude ve vlaku dobrý.

KaVi, ty fotky z dovči jsou nádherný. Hory mám moc ráda.

Díky holky za pochvalu, Ráchelka je pravda menší a silnější :)

Přejeme všem krásný večer a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
15.6.06 21:02

Dobrý večer holky,

tak malá usla…a že byla utahaná :D. Potvrzuji, srazík s HaPe byl moc fajn, pokecaly jsme a určitě se musíme sejít častějc. Filípek je supr a asi jsme ho taky utahaly, bo spinkal…no jak nemluvně, tak jak děti spinkají, jak z filmu s ručičkama dozadu :lol:
S tím focením jsme to holt nějak propásly a já si pak vzpoměla, že jsme se ani nevyfotily společně…takže příště :)

Je tu na padnutí a mě cestou zpět přestala fungovat v autě klima, do toho začla malá plakat, no veselo :)
Vyzvedly jsme si taťku a jeli dom, kde jsme ještě provedli procházku.

Dárek jsem nakonec koupila - vybrala jsem košili a takový lepší zapalovač. Ten si přál, to vím a košile se mu snad taky bude líbit :)
Oslavíme to v sobotu večer, budu tady mít na víkend svýho tátu, tak pohlídá a já už objednala stůl v restu zajdem na véču a možná nějaký bar…

Hani, tak to je sranda, ale to byl prostě den blbec, to máme asi všechny, ale aspoň se zasmějete !

KaVi - taky přejem pěknou dovolenou

Jarco - no asi bazén nee…malá ani nesedí a navíc vodu skoro nesnáší, takže my asi neuspějem

Ivi - tak Ráchelka je fakt kus ženské

Takže přeji pěkný zbytek večera a dobrou
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
15.6.06 22:25

Gabko, růže jsou moc krásné…to se pán vyznamenal :D

Já vložila 2 fotečky z dnešního srazíku…no moc se mi nepovedly, vepředu tma, vzadu světlo, taky mě to mohlo napadnout :?

Tak dobrou !
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.6.06 08:41

Krásné ráno :lol:

HaPe a Ha ,příště se určo přidám,tak doufám,že to bude brzo :wink:

Bazének jsme koupili,ale jen takovej prťavej tak na 20 litrů :D Šimon ještě nesedí,tak to bude jen tak na ošplouchnutí :lol:
My nemůžem chodit na koupák a to ho mám 10 minut pěšky :(
A na chalupě máme taky bazén a tam taky nesmí,protože je to chlorovaný a chemicky upravený :cry:

Gabko ,růže jsou nádherný,my jsme měli 2 letý výročí začátkem června,ale byla jsem na té Vysočině,tak jsme si řekli,že půjdem pak aspoň na večeři,ale zatím nebyl čas.Ale kytku mě teda koupit mohl :! :evil: :D
Známe to,chytrému napověz,hloupého...... :? 8)

Šimon opálenej není,mažu ho 50 faktorem,navíc když na něho svítí,tak mu to vadí a řve 8O
Zato já se nemažu vůbec :oops: No jo matka frajerka,až budu na starý kolena jak vysušená treska,tak se budu divit,že! :roll:
Dyš mě se to táááák líbí být opálenááááá 8)

Dnes se musím balit,se mě teda vůbec nechce,to bude zase věcí..... :roll:
Včera jsem jak kretén valila s kočárem na poštu pro tu židličku a oni ji nemohli najít :! Paní si na mě vzala číslo,že mě zavolá co a jak.Naštěstí mě volala ještě večer,že ju našli.Ovšem já su dobrá,vydám se pro balík,kterej váží 12 kg :roll:
Kdyby ho našli,tak teda nevím,jak bych ho já frajerka dopravila domů 8)
Naštěstí mě to dnes dovezou,ale nevím v kolik,prej mezi 9 a 16 hodinou,haha :lol:
Budu trčet doma a čekat a beztak dojedou až odpo,abych nemohla ani ven :roll:

Jdu se nasnídat.Pááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.06 09:15

Dobré ranko! Zdravíme všechny mamči a miminka! To jsou hrozný vedra. Včera večer jsme se s manžou převalovali snad do půlnoci, jaký bylo dusno. Spíme ted na rozkládacím gauči v obýváku, odstěhovali jsme se z ložnice, abychom naučili Baruš spát. Dvě první noci byly dost uplakaný, ale od tý doby spí od 19.30 do 5hod., což je u nás výkon, tak velký ťuk, ťuk…, aby to vydrželo.
Jo Frutapura je u nás taky oblíbená a to všechny druhy a i banán, jablko od Nestlé (tam prý přidávají i mateřské mléko)…
Musím se pochlubit, včera jsem se pochlapila a jela jsem sama s Bárou na mamčinu chatu do Jílového.. Řidičák mam sice od 18ti, ale poté co se mi bohužel zabila sestra tragicky v autě (jí bylo 20, mě 23), se mi klepala kolena, jen když jsem si do něj sedla… a to až dotedˇ… ale dítko mě přinutilo-:)) párkrát jsem jela kousek od baráku a včera sebrala odvahu a jela jsem..Máma má na chatě pro malou taky malej bazének, tak jí v tom koupala, byla to legrace a fakt osvěžení v tom vedru. Manža má služební a z bývalé práce (kde jsme se seznámili), si mohl po odchodu za super peníz odkoupit vůz, se kterým jezdil, takže ho nechal pro mě. Jsem moc ráda, že jsem to překonala, snad už se trošku rozjezdim. I když jízdy v dnešní době - to je fakt hrozný. Zácpy, lidi jezděj jak čuňata- jsem zvědavá, co udělá bodový systém-:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.6.06 09:16

Ahoj holky,
tak mi ten den zase krásně začíná. Hanička mi nablila do postele, Honzik má průjem, tak posrajdil celej záchod, doufám že Davča bude v poho.

Nemáme zahradu ani balkon, takže bazének neni potřeba. Ale hrozně mě lákal koupit tenhle
http://img.mimibazar.cz/…599649-s.jpg že bych ho vytáhla párkrát na koupálko, ale já tam půjdu asi tak 3×, tak je to zbytečný.
a nebo tenhle
http://img.mimibazar.cz/…449685-s.jpg říkám, že nekoupím, ale znám se, tak uvidim........

Tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.6.06 09:26

Barunce přejeme k dnešním 7.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/36.gif

Bramburek, my ted taky spíme v obýváku a tam je tak šílený vedro, že už jsme museli pustit větrák, takže dnes se mi spalo krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.06 09:37

Ahoj Hani. Dekujeme za přání. Koukám, že máš dnes od rána tedy opravdu veselo-:( CO Davča? Už ti trošku lépe spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.6.06 09:42

Barunce vše nejlepší :lol:
http://www.gify.nou.cz/…bory/n18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.06 09:47

Ahoj KaVi! Taky moc děkujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.6.06 10:06

Bramburek, Davča nespí, nespí a mám pocit, že snad nikdy spát nebude. Budí se po dvou hodinách a bez sunaru neusne, jak ho mám odnaučit v noci jíst vůbec netušim. Možná ho trápí zub, nebo chce trápit mě, ale já se nedám. 1-2× za týden má lepší noc, to se vzbudí jenom 2×, takže jsem se smířila s tím, že nespavcem bude ještě hoooooooodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.6.06 10:07

Ahojky holky

Barunce vše nejlepší k 7. měsíčninám

Hani tak máš opět perný den, tak ať je to lepší. Včera jsi mě opět pobavila.

Gabko kytice je kráásnááá :lol: :lol:

Bazének jsem zatím nějak neřešila, ale asi přikupím k tátovi na zahradu, na koupák nepůjdu ani náhodou, páč to nesnáším, hlava na hlavě a ještě navíc vždycky chytnu nějakej zánět.

Včera volala tchýně, že si dnes malýho v 1 h. vyzvedne ve městě a vezme si ho na odpoledne, sem se musela štípnout jestli se mi to nezdá :! Tak já pádím pěkně s kámoškama na zahrádku a malýho pak vyzvedne manža :D Ať má taky nějakou činnost, že jo :lol:

Fido spinká a já piju kávičku :lol: Večer pošlu fotky ze srazíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.6.06 12:37

Ahoj holky, tak jsem včera napsala dlouhatánský příspěvek a opět nebyla přihlášená!!! :twisted: Už se mi pak nechtěl psát znova.
Děkuji za pochvalu kytice!
Barunce vše nej nej nej
Takový bazoš jako poslala Hanka fotky by se mi líbil na balkon, našla jste některá nějaký dobrý odkaz??
Tak pá já zas musím pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.6.06 14:38

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

tady jsou různý bazénky a pískoviště, ale nám na to chybí balkon i zahrada achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.6.06 18:35

Ahoj,
tak konečně dorazila bouřka. Snad se bude líp spát.

Davča má zase horečku 38,6. Mě už fakt hrábne. Doufám, že se z toho nic nevyklube, teda kromě zubu. Celej den je protivnej ani moc nejí a nespí. To zas bude bezesná noc.

Jé ted usnul na zemi, když ho přenesu tak se vzbudí, ten mi teda dneska dává.

Jdu pověsit prádlo, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital