Poradna duly
Jana Čurdová
Čauvec všem ![]()
Tak jsem si nabarvila hlavu a čekám co z toho bude
Šimon spí od 18.20 a vzbudí se nejdřív ve 22.00,Martin je na pivu,tak mám klííídeček
![]()
Dnes jsem byla venku jen hodinu odpoledne,protože to vedro je děsný ![]()
Bouřky mají k nám na Moravu dorazit až v noci.Prej už někde padaly kroupy velikosti slepičího vejce ![]()
Dnes jsem Šimonovi dala brokolicu a bléééé,tvářil se jakože co mu to cpu a nechtěl otvírat vůbec chlebárničku ![]()
On ju teda moc nechce otvírat na nic.Mu to třeba chutná,ale musím mu zlehka vypáčit dásně lžičkou,až pak otevře ![]()
Vám dětičky otvírají v pohodě?
Zítra v 10 odjíždíme,tak tady týden nebudu.Mějte se krásně a neupečte se ![]()
Ahoj všem,
KaVi, tak si krásně užij dovču, hned bych jela taky ![]()
ta Číňanka je teda dóóóst drsná, chudák, takový břicho v 5. měs., to nevím co bude dělat na konci těhu
![]()
Tady je děsný parno, ale asi bude buřina
, mě by stačil jen déšť.
U nás taky už proběhla brokolice a ty ksichty co u toho házel..
. Dneska jsem mu dala květák, brambor a chvílema vypadal , že to vyhodí zpátky, tak to ani nesnědl
.
Hani, tak třeba je to i z toho hicu, Kuba je taky pořád ukňouranej a pořád má žízeň .
tady jsou nějaký bazénky: v moře her, je to odkaz - nafukovací…
http://www.more-her.cz/
http://www.bubacek.cz/…il-index.php?…
Koukala jsem na fotky a kráááásný, Gabko, teda to je pugét
. Já jsem byla dneska pro kytku a zrovna vázali jednu ve tvaru srdce z 50 růží
, ta byla ! Tak krásný večer a klidnou noc.
no u nás s tim jídlem to je taky boj.. Mam pocit, že ten Nutrilon bude pít až do školky.. -:) Je hnusně hořkej, ale stejně jí chutná nejvíc.. Dnes jsem se odvážila podat ji rozředěnou mrkvovou štávičku, zcela bez úspěchu. Vedro jak v tanku, měla úplně zpocený vlasy, tak by člověk řekl, že si aspon cucne. Prdlajs. Taky se tvářila, jak když jí chci otrávit.
Hani , to je nepříjemný s tou horečkou, tak at je Davča brzo v pořádku a taky at se trošku v noci vyspíte..
Jinak všem moc díky k blahopřání k 7mi měsíčninám!
Pěkný večer a dobrou.
zdravím všechny maminky,
Barunce vše nej nej nej ![]()
Ty bazénky jsou všechny moooc hezký, asi nějákej koupím.
Veru a malá už ti třeba v červenci nebo v srpnu bude pěkně hačat
Léto teprve začíná
Ale jestli nemá ráda vodu… ![]()
To počásí je fakt hrozný, dominik je z toho taky nějakej zmatenej, v noci je tu šílený vedro, takže spí špatně a přes den se venku spát moc nedá. Odpoledne jsem si s ním šla lehnout, protože on pak dýl vydrží a usnul asi o půl páté a spal až do sedmi
Jsem zvědavá co bude dělat v noci
![]()
Tak pěkný večer, kdo jedete někam pryč, tak si to užijte…
ještě jsem našla jeden:
http://www.prales.cz/show_group.php?…
Ahojky, tak u nás už je po dešti. Vzdoušek nádhera, ale musíme mít všude okna dokořán, aby k nám pronikl. Stázinka nespí, v postýlce vydržela řvát dvacet minut, nervóza jedna. Teď si hraje a viditelně je spokojená. To vedro je fakt děsný, ale zase lepší než zima.
Děkuji všem za tipy na bazénky, už jsem změřila balkon a můžu jít až do 110 cm , ale nejlepší by byl okolo 100cm.
Kavi hezky si to užíjte
Ahoj holčiny!
Tak u nás se déšť nekonal, docela se honily mraky, ale nic z nich nekáplo a teď už je zase jasno.
Mates byl dnes navečer nějakej přešlej a taky celej den málo jedl. Asi je to tím horkem, ale zase poměrně málo i pil. Nebo že by ho začal trápit ten zoubek, co je pořád krásně vidět, ale ne a ne se vyklubat. Tak nevím.
Barunce všechno nejlepší!!
KaVi - hezky si užijte dovču!
Gabko - Mates je ze psa taky unešenej, ale vidí ho jen občas - když jsme u našich. Pořád na něj „volá“ a taky si za ním může hlavu ukroutit. Paci paci stále nehrozí - okamžitě zatne ruce a nic s ním nehne.
Dnes konečně obohatil repertoár a kromě hehehe říkal i bababa.
Máme půjčenej film, tak jdu koukat.
Dobrou
Monika
Tak jsem konečně vybrala
něco na dovču a bazének na balkon. Zaplaceno, tak teď už jenom budu čekat.
Snad to teplo nějakou dobu vydrží.
Kavi Stázinka otevírá pusu úplně normálně. Je zvláštní, že když ji krmí taťka tak dělá fóry, jako že už nechce a chce si hrát a tak. Já přijdu a ode mě jí normálně. Doma dostává jídlo v židličce a když jsme pryč tak v golfkách - ty taky podle toho vypadají, musíme je už vyprat
Číňanka s takovým břichem, to bych sse asi picla!!!!
Hani to bude určo zub!!! Dej hned vědět!! Posíláme pusinku Davčovi od spící Stázinky na hezkou a klidnou noc bez teplot.
http://animace.org/…/G100181.gif
Ahojky všem,
já včera nějak nestihla napsat, páč jsem se trošku zpozdila s kámoškama. Pořád jsem kecali a mě se nechtělo ani domů. Manža se o vše postaral na jedničku, oni mě snad ani nepotřebují ![]()
Bazénky vypadají moc dobře, díky za tipy ![]()
Taky nemáme balkon ani zahradu, jen u táty ![]()
Hani taky myslím, že to bude zoubek. Fido je celkem v pohodě, ale je vždycky z kočáru hrozně zpocený. Už jsem mu sundala i ponožky a klobouček, to se nedalo, chudina. Doma máme přijemný chládek, což je dobrý, páč bych asi umřela. Fido spí normálně v noci, ale kdyby tu bylo dusno tak taky asi špatně.Tak Davídkovi přejeme ať je brzy v pohodě. ![]()
Dnes je u nás zataženo a bude asi pěkně lít, malej spinká, manža kouká na telku. To zas budem asi doma ![]()
Kači malej otvírá pusinu v pohodě, když mu to moc chutná tak dokonce nestačím nabírat a ještě mi skoro nadává ![]()
Tak já jdu poklidit a vařit, zatím pa a krásnou sobotu
Dobré ranko holky,
tak V noci byla dvakrát buřina, ale nejhorší byla ve tři ráno!!!! Měli jsme v posteli jak Stázinku, protože ji to normálně vzbudilo a taky našeho pejsánka, ten se třepal strachy a pak až do rána spal pod nočním stolkem, aby na něj nikdo nemohl. Teď je tady pod mrakem, aspoň se mi bude fajn uklízet. Akorát teda nebudu prát, protože sušit doma se mě nechce.
Tak jdu na to, dokud si Stázinka hraje sama ![]()
Dobré dopoledne!
Tak u nás proběhla docela bídná noc. Mates večer v pohodě usnul, ale kolem jedenácté, když jsem šla spát, začal pobrekávat a mrskat se v postýlce. Trošku se zklidnil po nakojení, ale do hodiny to bylo znovu a to už brečel tak jako zoufale, pak jsme ho vzali k sobě do postele, ale bylo to pořád dokola. Byl hrozně zpocenej a horkej a to měl na sobě jen tílko. Myslela jsem, že je to tím dusnem, ale pak v noci kolem třetí začala bouřka a ochladilo se a on byl pořád horkej, tak jsem mu změřila teplotu a měl 37,6. Teď už se zase tváří, že je ve své kůži. Zoubek se pořád neproříznul, tak to snad je tím. Hani , už vím, o čem píšeš
A to to u nás byla zatím jen jedna noc.
KaVi - Mates taky otvírá pusinku normálně a přesně jak psala Péťa, tak když mu to chutná, tak ani nestíhám nabírat a nadává mi ![]()
M.
Ahoj holky,
tak jsem k Davčovi běhala až do 3.hodin a pak nic nevim, usnula jsem jak špalek a probrala se v 9h, prolezla celej byt a Davča nikde. Honza s nim šel už v 7h ven, takhle jsem se dlouho nevyspala.
Dnes je zatim bez horeček, taky si spíš myslim, že je to k zubu, ale proč zrovna nám se musí klubat tak dlouho.
Pusinku otvíráme taky krásně, ale ted zrovna moc nejíme.
Potřebuju novej kočár, páč se nám rozbil (pružení ve předu se nějak strhlo nebo co), jezdit se s tim sice dá, ale vadí mi jak je nakloněnej. Je z druhý ruky a má po záruce, takže peníze do opravy investovat nechci.
Ten bazének se mi taky moooooc líbí a mooooooc láká, škoda že neni kam dát.
V noci u nás taky bouřilo, ale vůbec to nepomohlo, bylo šílený dusno. Když jsem vstala, tak byl venku nádhernej chládek, ale už zase začíná vylejzat sluníčko achjo.
Tak zatim ahoj jdu si udělat kafčo.
Ahoj holky,
zdravím vás z Brna.
Včera jsme přijeli. Cesta byla dobrá. Večer kolem půlnoci malá začala naříkat, třást se a moc plakala. 2 hodiny trvalo než se uklidnila. Ještě nikdy jsme ji v takovém stavu neviděli. Hrozně jsme se o ni báli.
Asi to bylo tím vedrem, očkováním, a novými lidmi, bylo toho na ni moc.
Barunce gratulujeme k sedmiměsíčninám.
KaVi přejeme hezkou dovču.
Zatím se loučím. Jedeme do Mikulova tak se jdu chystat.
Mějte se krásně.
Iva
Ahojky Ivo, hezky si to tam užijte!!!!! Dej si dobré masíčko a vínečko. Ráchelka asi byla unavená
určo bude dneska už líp
Krásný víkend