Poradna duly
Jana Čurdová
Hani , taky mám pocit, že Mates málo pije, dokonce míň, než když nebyly takový vedra. Ráno jen kojení - to si jen cucnul, pak se dokojil v deset. Ve dvanáct vstával a měl svačinu, po ní si párkrát loknul šťávičky - tak 15 ml. Teď chci zkusit zase kojo, aby měl vůbec nějakou tekutinu.
Jo, nevím, jestli už jsem se chlubila, že Mat konečně začal taky něco povídat. Začal v sobotu sem tam nějaký bababa, ale v neděli přidal tata a to mele pořád dokolečka ![]()
Mončo, no vidíš jak je šikovnej, Davča ted většinou taky jenom tátuje, teda abych byla přesná tak říká áta táta áta táta a tak pořád dokola. Našla jsem v šupleti stříkačku, tak mu tím dávám vodu a dostala jsem do něj 20ml najednou, to je úspěch. Jinak mi taky připadá, že čím větší vedra, tím mín pije.
ahoj holky, to je hic, to je děs. A dneska k tomu byl ještě budíček v půl 5! Kdyby to spal v kuse, tak budiž, ale to se ještě min. 2× vzbudí
. Tak jsem toho využila a došli jsme v 7 ráno nakoupit, dokud nebude hic /no stejně byl…/, ale byla tam jedna starostlivá dáma a povídá… Chudáčku malej, oni tě nenechají ani dospat
. Tak jsem jí s úsměvem vysvětlila, že dospat nenechá nás, ten náš „chudáček“ a měla jsem chuť vraždit. Tyhle „chytrý“ fakt miluju ![]()
Hani, já furt kojím, tak to přesně nedokážu odhadnout, ale k tomu ještě vypije tak 1/2 avenťáckýho hrnku vody, ale tam neni odměrka. Nabízím mu pití skoro pořád, někdy jen cúcne, někdy pije déle. Nevím, jestli to stačí, ale snad jo /někdo říká, že stačí jen kojit, ale v tomhle vedru, bych musela kojit pořád
/
Mončo, moc vám to na plavču sluší !
Jinak u nás vede vavava , mamamama a buabuabua a to huláká fort dokola - dneska začal už v těch půl 5
![]()
Hani - áta táta - to je přesně ono! Mat mluví stejnou řečí jako Davídek ![]()
Pěkné odpoledne holky ,
to dusno je k zbláznění. Doma to vůbec nefouká, asi koupíme větrák, nedá se to vydržet.
Holky, díky za přání.
Hani, malá mi přestala pít Nutrilon, za den vypije tak 120 ml a jinak kojím, kojíém, a ještě jednou kojím, nepije vůbec nic. Taky jsem malou dala pod vodu abych ji trochu zchladila. Taky se nemůžu dokopat ke cvičení, ale už asi měsíc nemám moc zájem o jídlo, tak to jde samo to hubnutí.
Mončo, to plavání je nádherný.
Veru nic si z toho nedělej, ať si lidi myslí co chtějí, však Ty sama víš nejlíp jak to je, né?
Manžel pracuje na jednom bytě u nás v domě. Napřed ho měl jen vymalovat a udělat ho obyvatelným a skončilo to tak, že jsme si ten byt pronajali. Tak už nebudeme mít od července jen garsonku, ale budeme mít dva pokoje, tak jsem moc šťastná.
Zatím ahoj, jdu na kafe.
Ahoj,
Ivo, tak to musíš mít hroznou radost. Já si vůbec neumím představit bydlet v garsonce.
Veru, tak přesně takový" dámy" mě dokážou vytočit. Děti totiž při každym nákupu chtějí rohlik a jedí ho suchej a často se najde někdo, kdo řekne:" chudinky to vám maminka k tomu nic nedá" a já mám pak chut jim narvat ten rohlik do pr… Prostě s chutí jedí suchý rohliky.
Vzbudil se Davča tak letim, zatim čau.
Hani, to víš, že mám radost a jakou
![]()
Mimochodem, já taky miluji suchý rohlíky
![]()
jéééé Hani, to je přesně ono… ty dobře mínění rady a poznámky… to mě dohání k šílenství. To si jako myslela, že ho schválně budím v 6, abysme mohli jít nakoupit ??? Asi nikdy neměla děti ![]()
Někdy má tyhle poznámky tchýně, ale to asi skoro všechny, což ?
![]()
Ivčo, gratulace k většímu bytu ! To teď bude mít Ráchelka rozlet, až poleze co?
![]()
Holky, já se tak rozčílila nad diskusí „Nový zákon o silničním provozu“ až mi z toho buší srdce. To je síla co dokázala vypustit z huby.
Veru Ráchelka už za mnou leze na chodbu , do koupelny, a kde se může opřít o ruce tam si stoupne a drží se, nebo si sedne na zem.
Ivo, tak to je Ráchelka fakt šikovná. Ségry holka taky lezla a stoupala si v 7. měsících a v 9. měsících už dělala první krůčky.
Ivčo, tak to je šikulka! Tak to ji za chvíli nedoženeš
. My zatím pérujeme na kolenou a lezeme dozadu ![]()
Pochopila jsem, že taky ještě kojíš /nějak nemám přehled, kdo ještě jo a kdo už ne/, tak se chci zeptat, po poledním příkrmu dokojuješ a kolik toho Ráchelka spapá?
Veru , dala jsem teď do galérky dvě fotky, tak se můžeš podívat, jestli chceš. Kojím taky, ale skoro pořád. Vůbec nemám přehled kolik toho Ráchelka vypije. V noci k ní 2× nebo 3× vstávám, abych ji nakojila, pak ráno, po obědě, malá mi nesní skleničku s příkrmem, jen půlku. Na svačinu ji dám Nutrilon, pak nakojím, na večeři Nutrilon a nakojím. Pak jde spát kolem půlnoci
Spí tak 4× za den v těch vedrech. Ráno vstává v 8.00h.
Děkuji za gratulaci k bytu.
Hani , Ráchelka je šikovná, ale musím být pořád v její blízkosti aby si neublížila jak je akční. Když jsem vařila dnešní oběd tak za mnou přilezla a já měla strach aby na ni něco nespadlo nebo něco. Nebo přilezla k lednici, sedla si před ni, začala si tam prohlížet nálepky a povídat si ![]()