Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
22.6.06 19:45

Ahoj maminy,
Kačence vše nej!!!
Hani-ani se ti nedivím, že tě to včera vyročilo, já to taky četla, je to koza…
Ivo, Ráchelka je princeznička šikovná :) Jo a gratulace k bytečku. Nebudeš vědět co s místem :wink: :D
Dominik dneska asi čtyřikrát kadil, je to hrůza, ať už ty zuby vylezou :twisted:
Jo a vypije mi jak kdy, někdy 100ml někdy i 200ml čajíku. A jinak jí docela hodně- Ráno asi150 ml pak ještě asi sto, pak naoběd asi stog jídla a pak dám čaj, na svačinu přesnídávka a čaj, pak někdy ještě sto mlíka a na večeři200ml kaše no a v noci jak kdy někdy vypije250ml mlíka někdy i 500m :roll: Je to jedlík :lol: Když jsem kojila tak jsem po každém jídle vždycky dokojila-na žízeň :wink:
Ještě kouknu na fotky, dlouho jsem je neprohlížela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.6.06 07:12

Dobré ráno mamči a miminka /některý teda už skoro chodící, viď Ivčo? :lol: :lol: :lol: /
Tady se trochu ochladilo, uvidíme, jestli to vydrží. Úplně by mi to takhle stačilo :wink:
Gabko, z Avenťáku pije pěkně, ale taky mu to trvalo ! :lol: Tak 3 dny ho spíš okusoval, pak si sem tam loknul a teď když je žíža, tak vypije naráz i 1/4 hrnku. No a teď má období, že mi ho furt bere a „já sám, já sám“ :lol: :lol: , jenže to se moc nenapije, protože se nedokáže úplně přesně trefit do pusy,párkrát se mu to povedlo /jako na tý fotce/ a i se napil. Ono to chce čas a trénink, však oni na to ti naši šmudlíci přijdou. Teď jak byli vedra, tak jsem mu ho mimo kojení nabízela i 2× za hodinu, někdy vypil méně, někdy víc. Ty dáváš hrnek nebo flašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.6.06 10:37

Ahoj holky,
Veru Stázinka pije z avenťácké flašky, ale dávám ji ten hrnek, aby se z něj naučila. Taky se už napila, ale nějak se jí to nechce opakovat. A já zase chci aby přes den v těch vedrech pila. Tak jsem si říkala, že to zkusím večer nebo ráno na Nutrilon.
Tak dneska přijela nová hlídací teta a vypadá to v pohodě. Je velice příjemná a malá se na ni směje!!! Takže je to na dobré cestě. Suplovat bude asi 5×.
Krásný den

Ivušce od Ha vešechno nejlepší k půlročku!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.6.06 11:18

Ahojki všem,

Gabko, děkujeme za přání.

U nás je dnes docela fajn, jen 20°C, což je 14 denní rekord :D
Ještě nevím, co budeme dělat, ale něco podniknem.
Tady už 2. den od rána od 7,00 sekají trávu, takže řev sekačky (a je to asi nějaký obecní starý model) je slyšet celý den.
Večer se staví kolegyně,tak si popovídám :D

Malá vypije denně tak 200ml buď té ředěné přesnídávky či někdy, když už má skutečně žízeň tak veme i dětský čaj…holt ty děti si to umí zařídit, teď už to vím :lol:
Ale pouze flaška - hrníček neumí a asi ji to bude muset začít učit.
Jinak dnes definitivně začínáme s příkrmy, takže bude veselo :lol: :roll:

Tak hezký den !
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.6.06 11:54

Holky, ještě mě napadlo - v čem dáváte příkrmy prckům, když ještě nesedí/neseděli ?

Mám sice koupenou jídelí stoličku, ale sama nesedí, tekže v tom asi ne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.6.06 11:58

Ha my ji dávali normálně do židličky, ona se dá polohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.6.06 13:24

Gabko, to chce čas, nám to taky trvalo, než z toho začal pít :wink: . A hlavně my jsme flašku nikdy neměli, tak to bylo asi jednodušší :oops:
Ha, Ivušce všechno nej a od Kubíka uslintanou pusinku :lol:
My krmíme taky v židličce, je polohovací, ale mám ji téměř do sedu, ono to tu chvíli vydrží, neni tam hodinu, že jo? Tak pak napiš, jak jste papali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.6.06 14:20

Veru, taky děkujeme za přání - a posíláme taky a to pořádně uslintanou pusu :) …a to nám doktorka včera řekla, že tam není ani náznak zubů, takže ty předtýdnové nervózy byly pravděodobně z něčeho jiného 8O

Tak malá snědla 1/4 skleničky Hani (mrkev, telecí) a jako nášup si dala 100ml Nutrilonu a stejně byl ryk :( , ale papala pěkně, už si tu lžičku asi pamatuje, takže pěkně otevírala pusinku a vztekala se, když mi to nabírání trvalo moc dlouho :D…je s ní sranda…no a najíst jsem ji dala z lehačky, ale budu to muset ještě nějak domyslet, ten úhel natočení, asi si ji dám před sebe na stůl apod.

Teď chrupká a něco se jí zdá, tak skučí, jako pes :)

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.6.06 14:37

Pěkné odpoledne maminky a miminka,

dopoledne k nám přijel taťka na 4 dny aby nám pomohl s tím novým bytem.

Veru, doufám, že Ráchelka vydrží ještě chvilku lézt, už teď za ní musím všude chodit, co potom, až bude chodit :)

Holky, vy se máte, že vám děti tak krásně bumbají.

Ha, gratulujeme Ivušce k půlročním narozeninkám.

http://www.alviva-europe.com/…GC017_th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.6.06 19:57

Ahoj holky,
Ivušce všechno nejlepší k půlročkám :D A to krmení, když malej ještě neseděl, dala jsem si ho na stůl, tam ho normálně přebaluju a podložila jsem ho polštářem, aby neležel úplně rovně, ale v takovém polosedu a tak jsme krmili a pohoda, krmíme tak někdy i teď, protože u toho nedělá tolik blbostí, jako když sedí :wink:
Včera jsem koukala na fotečky, všem to tam mooc sluší, kytka je krásná, dort je taky moc hezkej, i tatínkům to sluší, prostě všechno je to fajn :D
Malej pokračuje v kadění několikrát denně :) , tak pořád přebaluju a zuby nemáme :twisted: Plive mi cumel a rve si do pusy moje prsty.
hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.06 22:24

Ahoj holky,
ufff, tak se i mě konečně podařilo se zaregistrovat a vytvořit si ten pěknej metřík, co tu máte :lol: Ale mi to trvalo pekelně dlouho. Ještě, že ten náš diblík už spinká, jinak bych z toho asi zlbla:-) No a táta kouká na telku. Prostě pohodička :P

Tak dobrou noc všem maminkám, tatínkům i jejich mimískům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.6.06 22:33

Svetlusinko vítáme Tě mezi námi. Napiš nám něco o svém mimču :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.06 22:52

Gabko,

děkuji moc za hezké přivítání :oops: Mám mrňavou (teda už skoro 70 cenťáků velkou) rošťandu. Tváří se jako andílek, ale je to pěkný rarach. V porodnici ji velmi trefně pojmenovali. Má zrzavý vlásky a jmenuje se Eliška, no tak jí začali říkat Elza :lol: A to se na ni prostě hodí. Je hravá, ale taky pěkná divoška. Jenže zatím nemá žádný zoubek (k mému štěstí :P ), no a dneska se konečně začala otáčet i z bříška na zádat. Zaplať Pán Bůh. Ona se totiž vždycky na bříšku po nějaké chvilce začala vztekat. Teď už si musí pomoct sama a máma má alespoň chviličku klííídek :lol:

V další lekci zkusím připojit i nějakou tu fotečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.06 22:54

Jo a ještě jsem zapomněla dodat, že má dneska narozky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.6.06 09:43

Ahoj holky,
tak nejdříve přáníčko Ivušce ke včerejším půlročkám a Matyáškovi k dnešním 7.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/28.gif /> Tak koukám, že se zase rozrůstáme, tak vítej Svetlušinko a Eliško.

V 6.30 jsem šla Davčovi udělat sunar a nechala jsem ho ještě v postýlce a šla si ještě chvilku lehnout, než začne pořádně řvát a on mě nechal spát do 9.hodin, to jsem teda fakt zírala.

Jddu si udělat kafe, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital