Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
15.5.06 19:17

Jo, tak už jsem tu Pražandu našla - je to Míša (Miskula) s Kubíkem. Už dost dlouho se tu ale neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.5.06 20:43

Ahoj maminy,

Filípkovi gratulace k prvnímu zoubku :D

Včera jsem se zkoušela dostat, ale nefungovalo to :twisted: bohužel

Manža má teď dovolenou, tak si užíváme 8) To by bylo fajn, mít ho pořád doma, ale nevím jak dlouho :wink:

Dominik už umí sedět, když ho po:,–(íme, tak chvilku vydrží :)

S uspáváním to máme tak, že přes den teď uspávám v kočárku, už nechce na rukách a večer ho učím usínat v postýlce, držím ho za ruku a dávám dudlík, trvá to třeba i čtyřicet minut, ale usne :) Teď dávám na večer kaši z láhve, protože už jsem měla nějak málo mlíčka :( Večer mi vypil obě prsa a měl hlad, já prsa jak pytlíky :roll: Pak se v noci pořád budil a nemohl usnout, pořád chtěl cucat a ono už skoro nebylo co a on byl vzhůru snad pořád. Teď sice nespí celou noc jako některá mimča, ale vydrží od osmi asi do půl jedné a pak ho ještě dvakrát nakojím. V šest ráno vstává :roll: :P , ale je to lepší než předtím. Dopoledne kojím v devět, pak oběd-nějáký příkrm a dokojit, odpoledne přesnídávka a pak buď kojení nebo rovnou kaše. Tak toli náš režim :lol:

Jo a my jsme byi na vítání když nám byli čtyři měsíce, dosltali jsme karafiát, pamětní list a tisíc korun :D

To je román :lol:
Tak přeju klidnou noc všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.5.06 21:43

Ahojte maminky a miminka,
GRATULUJEME Filípkovi k prvnímu zoubku,,,,

Dlouho jsem tu nebyla, ale už je venku na zahrádce dost práce a taky trajdáme pořád venku,,,,když teda zrovna někde nemokneme :roll: Jdeme zítra do poradny na vážení, měření a taky zrovna na injekce,,,tak jsem zvědavá jak to zvládnem,,,,mám z toho větší strach než ty mimča :?
Jinak pořád prskáme,,,,otáčíme se z koníčků na záda,,,,obráceně nám to totiž nejde a taky si už sedá,,,,,,,JOJO, pořád samé novinky,,,,,taky vítám nové maminky a miminka,,,,,,ani nevím co se tu vše událo,,,,,nějak nemám čas to vše pospátku číst…Tak se mějte krásně a někdy se zase ukážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.5.06 21:44

Jejda nějak se mi neukázal metřík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.5.06 09:54

Ahoj holky,
Davídek chrupká, tak mám zase chvilku čas sem nakouknout.
Včera nás Davča překvapil, celé odpoledne ani jednou nezabrečel, normálně si hrál a stačilo mu, že na nás vidí. Vůbec se nedožadoval být na ruce, no prostě jsem ho nepoznávala. V noci se vzbudil jenom třikrát a ráno byl zase v pohodě, žádnej řev, jenom samej úsměv, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží.

Barunce , posíláme gratulace k půlročkám.

Ted si jdu dát kafčo a pustim se do vaření, tak zatim ahoj.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/b11.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.5.06 10:02

AHoj holky, tak já zase makám v práci.
Barunce vše nej nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.06 10:10

Ahoj holky. Hani, Gabčo, děkujeme za přání! Hani to je dobře, že už se ten tvůj uličník nedožaduje tolik nošení, tak at v tom osamostatnování se pěkně pokračuje! Gabčo, at ti práce rychle uteče! na mě leze nějaká nemoc, tak se modlím, at je dítko jakž takž hodné, někdy je to náročné i ve zdravém stavu, natož s nemocí-:) Noci jsou u nás podobné jako u Hanky (a to nekojim-:)) tak už si dělám legraci, že se asi vyspim až na prahu čtyřicítky-:)) Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.5.06 11:49

Pěkné dopoledne mamči ,

Peťo , Fidovi gratulujeme k prvnímu zoubku.

Bramburku , Barunce gratulujeme k půlročkám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/42.gif

Gabko a Mončo , souhlasím toho 25.5. ve 13.00h. v Edenu ve Vršovicích.

Přeji všem krásné odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.5.06 19:35

Ahoj holky ,

dnes po poledni jsme byly na nákupu a v tom největším dešti jsme šly domů. Musela být na nás pěkná podívaná :)
Zítra jdeme na očkování proti obrně.

Přejeme všem krásnou dobrou noc

http://sirmi.ic.cz/deti/11.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.5.06 20:04

Ahojky všem

nějak jsem neměla čas se za vami dostat. Před chvílí jsem dožehlila, už mě to nebaví :evil:

Fido má pořád průjem, ale jinak to nese v pohodě. Dásně má pěkně nateklé, ale zoubek zatím nepovyrostl, tak uvidíme jak dlouho to bude trvat než bude víc koukat ven. Dneska měl super náladu, celý den vykládal a strašně se smál. Noci jsou v pohodě, spinká až do 7h. dnes dokonce do 8 h. Ráno jsem si ho přenesla do postele a chrupkali jsme spolu, protože se kolem 5 začal mlet. Ale jinak spinká jen v postýlce, přes den v kočárku.
Dnes jsem šla ven dopoledne na 2 hod. a malej to skoro celý prospal, taky nespal celé odpoledne, měli jsme návštěvu a v 6.30 už byl tuhej :lol:

Včera jsem v 8. usnula a po dlouhé době se konečně pořádně vyspala, pořád jsem to vykládala a pak šla spát o půlnoci.Tak jsem včera dobrovolně šla dřív. :lol:

Na obrnu jdem ve čtvrtek, to bude v pohodě, pak máme další včeličku 1.6 už se netěším, zase bude pláč a horečka, to mě drásá srdce, když ho tak slyším.

Barunce vše nejlepší k půlročku :lol: :lol: :lol:

Pražandy, tak ať vám dopadne dobře srazík :lol:

Taky bych na nějaký šla, jenže je tu jen KaVi. Musím ji ještě napsat jak to s nimi vypadá. Snad už půjdou domů :lol: A taky se snad brzo sejdeme :lol:

No tak končím, úplná slohovka :lol:
Pádím na Ordinaci pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.5.06 09:08

Pěkné ráno maminky ,

počasí nám teda moc nepřeje dneska :) .
Byly jsme u doktorky a nakoupit, a jsme rády, že jsme doma.
Manžel ráno odjel do Jeseníků na pracák aby byly aspoň nějaké prašulky :)

Peťo , mohly bysme udělat sraz, až přijedu do Brna i s Kavi a Šimonkem. Nevím, ale kdy to bude. Byla jsem tam když malá měla 4 měsíce a malá tam vůbec nechtěla spát, tak až bude trochu větší a klidnější.

http://www.gify.nou.cz/…bory/mr4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
17.5.06 09:43

Dobré ráno holky,

Barunce a Hynečkovi vše nej !!!

HaPe , my bychom se na srazík brněnský přidali, jsme z Veverské Bítýšky…

My máme očkování obrny taky zítra, ale já si nejse jistá, jestli jdem, jestli to není v té Hexa vakcíně…budu se na to muset přeptat :?

Včera jsem měla fajn večer, jeli jsme s bývalou kolegyní z práce po obchodech a na kafíčko, manžílkové hlídali a bylo to supr…ovšem jako daň malá od 4,00 ráno nechtěla pořádně spát, neplakala, ale já slyším hned všechno, takže jsem nespala taky a cpala ji dudlík…no teď už je samozřejmě tuhá :D

Počasí je na nic, tak nevím, jak dopadnem s dnešní procházkou, asi na balkóně :)

Pa, pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.5.06 10:12

Wingec blahopřejeme k půlroku Hynečka.
http://animace.org/…/G100001.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.5.06 12:01

Ahojky holky,

přeju všem maminkám i mimískům hezký den (i když u nás teda pěkně deštivý) :(

Nějak jsem se tu dlouho neukázala, ale jak bylo krásně, tak jsme pořád někde lítali a měli nabitý program, takže jsem čas měla až večer a to je u nás problém dostat se k počítači, protože ho okupuje taťka. :roll:

V rychlosti jsme prolítla co tady nového, tak doufám, že na nikoho nezapomenu :wink:
Bramburku - gratulujeme Barunce k půlročku :D
Wingec - Hynečkovi taktéž moc gratulujumeme :D
HaPe - Filípkovi velikááánská gratulace k prvnímu zoubku :D
KaVi - držíme palečky, ať je to s tím exémem lepší a ať jste už brzo doma

Tak co u nás nového. Kubík poslední dny v noci strašně „ludroval“ (můj termín - pořád se vrtěl, ošíval, ale nebrečel) a nemohl spinkat - už jsem z toho byla úplně na mrtvici co mu může být, a ejhle- nakonec jsem taky našla klubající se zoubek 8O Tak se mi strašně ulevilo. Prý kdo najde první zoubek, má dostat na šaty - tak hučím do manžy co s tím bude dělat, ale nějak zatím stále bez odezvy :(
Jinak Kuba se naučil strašně vejskat a pištět a hroyně ho to baví, no je u toho srandovní jako malej paviánek :D :D
A taky jsme začali přikrmovat mrkvičkou a zatím celkem v pohodě, baští ji celkem s chutí, tak snad mu to vydrží. Akorát se mi zdá, že po ní hůř kadí, předtím vždycky hned po ránu-pravidelně, teď jak kdy a jde mu to nějak hůře, ale to je asi normální.

Tak já jdu chystat obídek než se Kubík vzbudí, ještě určo nakouknu, musím to taky dohnat, tu svou absenci, že :!

Pa Míš+Kuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.5.06 14:53

Ahoj holky!

Tak jsme chtěli vyrazit na prochajdu a začal děsnej slejvák, vyndala jsem Matýska z kočáru, svlíkla jeho i sebe, uspala ho chováním doma a už svítí sluníčko :roll:

Včera jsme byli bruslit s Janičkou od nás z deníčku a chytl nás taky pěknej déšť :-(
Pak jsme s Matem byli na kyčlích - všechno OK a na kontrolu už nemusíme. A potom ještě na posledním očkování. Dokonce si nás u toho fotili. Prej potřebujou fotky dětí očkovaných hexa vakcínou do nějaké přednášky, tak jsem jim to dovolila. Od dr. jsme dostali velikou pochvalu za úplně všechno - že Mat dobře a všechno papá, dobře přibírá, je hodně živej, krásně usměvavej … Taky říkala, že máme s masem do příkrmů začít co nejdřív.
Aktuální Matovy míry 8,18 kg a 68 cm (no, já jsem naměřila víc, ale tohle je oficiální údaj od dr.)

Gratulace Barunce a Hynečkovi k půl roku!!!

Miskula - nechceš se příští týden přidat k našemu pražskému srazíku?
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital