Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.06 10:56

No tak naše Baruš se pro změnu otáčí jen ze zad na břicho, nazpátek jí to nejde vůbec-:)) je to legrace, že některým dětem to jde tam a jiným nazpátek… dneska přes oběd jedu povzbudit kamarádku, stejně starý chlapeček se jí začal budit po hodině v noci a od pěti už nespí, tudíž jsem si uvědomila, že naše vstávání 3× za noc je vlastně velká paráda!!! Je tam krásně, už se těšim, že vyrazíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.5.06 11:30

Ahojky všem

Stázince taky vše nejlepší k dnešnímu půlročku :lol: :lol:

Malej opět spí, včera usnul ve 23h a v 5 už byl vzhůru na jídlo a pak ještě spal do 7h. Doufám, že dnes už bude spát normálně :roll:

Už se taky těším na prochajdu, je tam nádherně.

Ivo už se vyjádřili z práce ohledně té proplacené dovolené?
Já jsem to poslala účetní a zatím nic, tak nevím, asi to možná trvá!! Naší účetní trvá teda všechno a navíc skoro nic neví :roll: :roll:

Tak hezký den zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.5.06 11:52

Ahoj holky,
tak Davča už se několik nocí budí po 1-1,5 hod, to je fakt děsný. Doufám, že mu lezou zuby a brzo to přejde. To bylo krásný, když se budil 2-3krát za noc a mě se to zdálo moc, asi mi chce ukázat, že může být jěště hůř.
Ivo , tak to je holka šikovná, že už sedí. Ten náš padne jak švestka, ale mě všechny děti seděj až na 9měsíci.
Já už zase musim jít, páč piští, to jsem zvědavá jestli ho to někdy přejde.
tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.5.06 12:00

Hezké poledne všem!

Stázince všechno nejlepší k půl narozeninám :-)

Péťo - doufám, že zájem o polštáře stále trvá. Na prvním už jsem začala o víkendu pracovat. Šlo to celkem rychle, protože se o prcka starali naši, teď už to bude pomalejší, ale nějak to půjde.

Ivčo - to je teda Ráchelka velká šikulka. Stejně je to zajímavý, jak každý mimi umí něco jinýho dřív než ostatní a něco zase později. Na Matýskovi a Ráchelce je to super vidět, když jsou úplně stejně narození.

Tak my vyrážíme ven.
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.5.06 12:44

ahoj holky, tak se hlásím po delším víkendu, měli jsme celou dobu doma taťku, tak jsme vegetili na chatě :D .
Koukám jaká je Ráchelka šikulinda, to už se po:,–(ila klasicky z kleku ? :o
Kuba se taky pořád šponuje do sedu, ale tahá to břišákama a to sezení neni :(
Jinak v noci začíná taky docela buzení, tak koukám, že nejsme sami, asi je zase nějaký to spurtový období a potřebují víc papat
Jinak všem oslavenečkům všechno nej nej :) :D
Krásný den všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
9.5.06 14:02

Peťo , já jsem ostuda, vykašlala jsem se na to :)

Holky, malá sedí, protože ji sama po:,–(ím a pak zůstane sedět, ale ona sama si ještě z kleku nesedne, to už bych po ní chtěla opravdu asi trochu moc :)

Mončo , s tím naprosto souhlasím, jak každé dítě je jedinečné a jedno umí dřív jednu věc a druhé zase druhou. Je pravda, že na těch našich se to pěkně vidí, když jsou stejně staří. Taky je rozdíl mezi chlapečkem a holčičkou.

Bramburku , taky jsem si říkala, jak je to hrozné, když se mi dítě budí 3× za noc, a jak to tady čtu, tak to může být ještě horší. Viď Hani? Nebo Tvá kamarádka. Nevím, co bude dělat malá až jí porostou zoubky.

Ráchelka mi usnula, a na 15.00h. jsme domluveni, že vyrazíme ven, tak se třeba probudí do té doby beruška.

Pěkné odpoledne :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
9.5.06 15:43

Ahoj, ahoj,

I od nás Stázince vše nej ! :D

Tady je nádherně, už jsme absolvovali procházku, i když ji malá z poloviny probrečela, možná ji vadí i to sluníčko, ale kočárek, který mám bohužel nejde natočit jiným směrem…tedy přehodit rukojeť.

Mám taky pocit, že už ji začínají růst zoubky - pořád slintoší, je nervózní a kouše, co se dá. Jinak ale v pusince nic nepoznám.

Na večer jdeme malou ostříhat, tak uvidím, zda bude taky tak hodné a držící dítko, jako Ráchel :lol:

Takže zatím pa.
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.5.06 16:10

Ahojky,

Mončo polštářky pořád platí, pak Ti pošlu adresu a pokud to nebude vadit tak bych to vzala na dobírku?Nebo jestli chceš jinak, napiš :lol:

Malýho mám na klíně a snaží se mi do toho zasahovat :lol:

Před chvílí jsme dorazili domů, malej už křičel hlady, ale taky venku skoro 2 hod. spinkal 8O tak jsem zasedla na lavku a něco přečetla. Kéž by to tak šlo pořád :wink:

Nějak se zatahuje, snad nebude pršet :!

Tak já jdu žehlit nebo se k tomu zas nedostanu :roll:

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.5.06 16:15

Tak my už jsme taky z prochajdy doma. Byli jsme venku dopoledne hoďku a půl a odpolko 3 hodiny. Byla to paráda. tady je nádherně. Chvíli jsem rozdělala deku v parku pod stromem a hráli jsme si s Matýskem tam, pak jsem nakojila a ještě jsme jeli nakoupit nějakou zeleninku na příkrmy.
Teď nahatej Mates mlátí na dece balík vlhčenejch ubrousků a radostně u toho vříská.

Uvažuju, že bych měla brzo začít do zeleninky přidávat i maso, ale nějak nevím, kde sehnat něco zdravého. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.5.06 17:12

sláva nazdar výletu, nezmokli jsme už jsme tu už jsme tady.
večer pbudu číst co jste všechno napsaly a něco písnu
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
9.5.06 19:14

Dobrou noc holky, jdeme se dívat na hokej :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.5.06 19:30

Ahojte,

Stázince všechno nej nej k tomu půlroku :D

To jsem ráda, že ty vaše dětičky už baští banán, tak já to taky zkusím :wink:

Malej umí taky zatím jenom ze zad na bříško a obráceně mu to nejde. Doktorka mi říkala, že to vůbec nevadí, že když to umí obráceně tak je všechno v pohodě. Jinak hačá hrozně rád, ale sám to neumí, vždycky se přitáhne do sedu a pak se hrozně důležitě rozhlíží :) Někdy ho obložím peřinou a po:,–(ím ho do postýlky a on si chvilku hraje. Má jinej úhel poledu, tak ho to baví…

Doufám, že se ten ekzem Šimonkovi uklidní, pořád na ně myslím, musí to být hrozný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.5.06 20:04

Ahoj holky,
tak my se vrátili včera ve čtvrt na jednu v noci a jen malou přvlíkli do pyžámka a aspinkala až do půl osmé do rána, a to celou cestu v autě spala! Bylo to bezva! V Ka ji hlídala teta a ta s ní byla pořád venku. Chodily domů jen na jídlo a v šest jsemsi ji přebírala já k večernímu rituálku. Taky to teprve dneska na tetu dolehlo a celý den odpočívala s nohama nahoře :P Počasí nám vyšlo a v Pendolinu to bylo suprový, jako v letadle, jen bylo více místa, takže rozhodně doporučuji, když pojedete někam kam Pendolino jezdí.
KaVi a Šimonečku držte se, myslíme na Vás ať AE co nejdříve nějak porazíte!!!
My byli minulý víkend u švagrových a jejich malá pak ve čtvrtek dostala neštovice, tak máme ještě 14 dní jestli se to projeví u naší malé. Uvidíme. Čím dřív to bude mít za sebou tím líp.
Stázinka povídá a povídá tou svou miminkovskou řečí snad už od doby kdy byla v bříšku. Všichni říkají, že je to proto, že je po mě a bude pěkně ukecaná :lol: JInak úplně zřetelně žádné slabiky neříká, ale pusu zavře jen když spí :)
Příkrmy - my jíme všechno. DOma vařím jen občas a to mrkev s bramboram a brokolicí. Jinak kupuji lahvičky. Banán jí v přesnídávkách chutná. Nejraději má když v kočárku baští rohlík. Zrovna dneska jsme byly vedle v Uhříněvsi a pak jsem musela celý kočárek převrátit a „vyklepat“ :D
Dovolená. My pojedeme koncem září na min. 11 dní a vyhrál Kypr. Těším se. Dokonce jsme našli i hotel, který se jmenuje Anastasia :P Na Krétě jsme byli před dvěmilety a je tam moc hezky. Bydleli jsme kousíček od moře, byl tam bezva bazén, jen ubytování tam je více strohé (v pokojích nejsou koberce, je tam méně nábytku atd.) ale to vůbec nevadí. Jo a jsou tam ty blbý záchody - jak se tam toaleťák hází do koše místo do mísy :)

Děkujeme za všechny přáníčka pro naši půlročku Stázičku :lol:

A zítra jdeme prvně na plavání!!!! Zítra přijede kámoška tak se nedostanu na net

AHojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.5.06 07:25

dobré ráno všem :)
tak u nás noc děs běs, buzení ani ne po 2 hodinách, usínalo se od 19.30 do 21.45 / a to normálně položím a spí se/. Odpoledne jsme byli na poslední hexa vakcíně a moc toho nenaspal, tak teď nevím, jestli to bylo přetažení a nebo reakce, ale ty předchozí 2 proběhly naprosto v pohodě. Máte někdo negativní zkušenost s hexa ?
A ještě jeden dotázek, mažete mimča nějakým UV filtrem, když peče sluníčko? Aktivně jsem šla pro něco do lekárny a tam mi řekli, že do roka se mazat nemá, tak teď nevim… Ale než aby byl spálený :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
10.5.06 08:08

Dobré ránko!

Veru - do roka se mazat nemá, protože mimča nemají vůbec přijít na sluníčko. To ji sice moc pěkný, ale prakticky nemožný :) Takže jsem zrovna včera koupila Daylong pro děti od 1 roku, faktor 50. Znám pár mamin, co tím miminka mazaly nebo mažou. Stál cca 400.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital