Poradna duly
Jana Čurdová
Wingec - když vlezeš do nové fotogalerie, tak nahoře najdeš odkaz Upload obrázku, na to klikneš, v Galerii vybereš Listopad 2005, obrázek nahraješ od sebe z PC, napíšeš nějakej nadpis, případně ještě další text a klikneš na Uploadnout obrázek. Určitě je nějak omezená velikost obrázku, ale nevím jak přesně.
M.
KaVi - tak to je mě líto, držte se…já jsem hotová z ničeho, a kdyby ještě takto, boráci ![]()
Zkusila jsem dnes malou obalamutit a dala jsem ji naředěnou přesnídávku (ovocný příkrm od 4.měsíce) a kupodivu to pije, ale jen ohřáté, jinak ne.
No jestli budu muset před každou lahví provádět tanec sv. Víta…tak nevím, co vím je, že holt něco pít musí.
Ani jsme nešli večeři s návštěvou (chtěli jsme jít někam do města), malá by byla u ségry, ale zrušila jsem to, jelikož není absolutně ve svojí kůži…no pořád to přisuzuji tomu režimu úplně mimo…máme tady pořád návštěvu a to mimčo prostě není v klidu, všechno je jinak, pořád hluk…já už začínám být nervózní s ní, za ni ![]()
Přeji všem klidnou noc a spící miminka.
Pa, Ha
ahoj holčiny,,,,,kavi,,,je mi to líto,,,,,vytrpíte si hodně,,,,,snad dopadne vše dobře
S těmá oblečkama jsme na tom stejně,,,,zrovna dnes se chystám na vyřazovací rituál,.,,,,,jo jo letí to a děti pořád rostou,,,,,,
Dneska zase krásně,,,,,,už drzhý den budujeme novou předzahrádku,,,,snad to dopadne podle našich představ,,,,,tak se zatím mějte,,,,odpoledne vyrážíme ven
Krásné ráno všem
tak já bláhová si říkala jak bude malej utahanej a bude spinkat, no tak jsem se teda pěkně spletla, ve 3h. jídlo, 5.30 budíček a ještě pořád nespí. Já jsem totálně mimo ![]()
Kači, tak to tě teda lituju, vy si fakt s tím zatraceným AE zkusíte!! Tak držím palečky ať to dobře dopadne a jste v pohodě oba. ![]()
Budu na tebe myslet!
Já se už bojím, že jestli to máme taky, tak co nás všechno čeká ![]()
MATÝSKOVI k dnešnímu půl roku vše nejlepší
![]()
RÁCHELCE k dnešnímu půl roku taky vše nejlepší
![]()
Dneska jdu k zubařovi, bude mi trhat další osmičku, se teda těším, snad to proběhne v pohodě jako minule.
Tak krásný den všem
Ahoj holky,
Ráchelce a Matýskovi přejeme štěstíčko k dnešnímu půlroku.
Holky, Davča se už taky třetí noc budí kolem 23.30 a pak řve ařve a usne asi tak za hodku a půl, už jsem docela vyřízená. Spím 4-5 hodin a to mi nějak nestačí.
Kavi , držíme palce at dopadnete co nejlépe.
Mončo , to máš dobrý, že je vás víc a můžete se scházet. Já jsem tady asi jediná, tak nemám nikoho na srázek.
Dnes se chystám vyndat letní oblečení, včera bylo takový vedro a všechno letní je ještě v úložnáku, moc se mi nechce, ale už musim. Až se Davča vzbudí, tak se na to vrhnu.
Tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/b20.gif
Dobré ráno všem ![]()
KaVi, to bude dobrý, uvidíš, zlepší se to!
Ha, ještě mě napadlo, dáváš pití ve flašce? Co zkusit lžičku? Aspoň pro začátek… třeba ji obalamutíš ![]()
Ahojky holky, můžu se k vám občas taky připojit
Koukala jsem na vaši diskusi a moc se mi libí, že je přehledná. Konečně máme doma totiž zapojený internet
jupííí. Nahlížela jsem ještě do Zimňátek,ale tam je těch maminek strašně moc, tak jsem se moc neorientovala. Mám chlapečka narozeného v listopadu a jmenuje se pro změnu taky Kuba. Jak jsem koukala už tady tři Jakoubky máte, tak snad to neva
.
Díky Míša
Ahoj holky,
vítáme dalšího Kubíčka
Za oblečení pro Stázinku vydáváme asi pětikilo týdně, protože já nemůžu ododlat. Mno jednu skříň má úplně plnou, musím začít prodávat, jinak nás to zasype. Nebo něco rozdám, uvidíme.
Konečně nám udělali ty matrace do ohrádky a řeknu vám nádhera!!!! Dám foto do galerky.
Zatím čauky musím balit na výlet
Ahoj holky,
taky vítám Míšu s Kubíkem.
Vyndala jsem letní oblečení a musim naběhnout do sekáče. Nějak jsem zapoměla, že Hanička nemá šatičky. Už číhám i na MIMIBAZARU, až tam budou nějaký pěkný.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/31.gif
ahoj holky! Zdravím všechny nové příchozí.. Bohužel jsem se dva dny nedostala na internet, počítač nám totiž zahltil vir, tak to manža dává do pořádku, ale docela to trvá.. Já už včera taky udělala průvan ve skříních, vyházela asi 5 pytlů věcí, co se tam už dlouho povalovaly.. Některé kousky jsem téměř oplakala, ale fakt se nedá nic dělat… Už to nebylo kam dát… No určitě to znáte-:)) Kavi, držím moc palce s tím ekzémem, škoda, že je ted v takovém stavu, že nemůžete k moři.. Moříčko totiž fakt na to zabírá..Já tam s Bárou chci jet preventivně na podzim a sobě naordinovat léčebnou kůru… Tak aspon držim palce, at vám na:,–(í nějakou účinnou léčbu..
Holky tak děkujeme moc za přijetí
Ještě jsem chtěla napsat něco málo o nás. Tak Kubajs se narodil 18.11. a míry 49 cm a 3610 g. Teď v pěti měsících vážil 7360 g a měřil 72 cm (teda cca-měřila jsem si ho sama, páč naše paní doktorka ho vždycky jen převáží). No jinak je zatím plně kojený a pomalu se chystáme na příkrmy. No jináč co ještě - jo bydlíme v Praze. Tak to zatím vše,ostatní budem postupně doplňovat
Fotečky přidám, jen co tomu přijdu na kloub, jsem technický antitalent, ale vím,že jste to tady už vysvětlovaly,tak na to juknu
.
Jinak k oblečkům. Taky jsem naprosto nakupovací blázen,hlavně v sekáči. Vždycky Kubáskovi nakoupím věcí a samozřejmě, že to neunosí, tak když zjistím,že už mu to bude pomalu malý, rychle ho do toho navlíknu,ať to aspoň trochu užije
.
Tak my se jdem najíst a půjdem zas ven,je tam moc krásně.
Zatím pa Míša a Kubík
Ahoj holky!
Hlásím se jen rychle, protože za chvíli odjíždíme na prodloužený víkend mimo Prahu.
Vítám Míšu s Kubíkem !
Přeju Ráchelce všechno nejlepší k půlročninám!
Děkuju za přání pro Matýska.
Tak se zatím mějte všechny moc krásně a užívejte sluníčkového počasí (snad chvíli vydrží)
Pa Monika
Ahojki,
Matýskovi a Ráchelce (mimochodem nádherný jméno pro holčinu!
) vše nej !
Bylo dnes opět nádherně, tak jsme korzovali u nás na „dědině“, taky jsem si na lávce zase přečetla pár kapitol…malá byla moc hodná.
Veru - dávám ji to flaškou, lžička nám zatím moc nejde, ale trénujem právě na těch ovoc. příkrmech…
Chystám se měnit zimní věci za letní (jo, až tak pozdě
),ale nemůžu se k tomu dostat a preferuju raději obětovat čas na procházku…ovšem už přítel skuhrá, že vlastně nemá co na sebe letního, takže k tomu bude muset dojít.
Jinak jsem ráda, že máme zase nějaký výhledový program - objednala jsem dnes sobotní plavání s malou (celá rodinka) a chystám se cca od příštího pátku do mateřského centra, ještě sháním nějaké info…
Snad budou ty štěstíčka spát tuhle noc lépe !
Přeji pěkný zbytek dne !
Pa, Ha
Nazdárek maminy a dítka ![]()
Vítám novou mamču - Míšu a Kubíka
Samej Kuba, to je úroda panečku ![]()
Trhání se konalo, páč je to prej na sekání, brrr
Manža slaví v sobotu 30-tiny a to bych měla asi pusu jak meloun, tak jsem ji ukecala na příště ![]()
Přišla jsem před chvilkou z prochajdy a myslím, že za chvíli něco spadne, je tu hrozně zataženo a fouká. Malej samo zase nespal a chrní až teď doma. Hlavně, že jezdím 2 hod. po venku jak blázen, aby spinkal na vzduchu a on néé. No co nadělám ![]()
Gabko a Mončo přeji hezký výlet a hlavně hezké počasíčko ![]()
Tak ještě mrknu pa