Poradna duly
Jana Čurdová
Hape
připomněla jsi mi dnešní procházku.. Jezdila jsem jak blbka asi 2 hodiny, dcerunka sámo nespala, nakonec začala ještě řvát jak tur a usnula jen co jsme přijely do baráku…-:)) no parádička…-:))
Holky, nějak mi to připomíná naše procházky, občas si lidi musí myslet, že jsem ho ukradla, jak ječí
. Takže poslední dobou je odpolední spánek na zahradě, to je blízko domu
a ven jedu s „vyhlídkovým vozem“, to může pozorovat okolí a je šťastnej ![]()
Ahoj holky,
to my máme opačnej problém. Davča by v kočáře spal pořád, takže ho vždycky kolem 17hodiny musíme vzbudit a udržovat vzhůru, jinak by strašil večer.
Jdu dělat palačinky, tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/ku5.gif
Dítko spí, normálka odpadl, odpoledne spal totiž jen 20min. a dopoledne to stejný. Tak jsem zvědavá kdy bude budíček ![]()
Za chvíli přijede hlídat můj táta a my s manžou valíme na obrovskej nákup, už je tu tak vymeteno a bez toho auta je to hrůza.Taky musím nakoupit na sobotu ![]()
Malej v kočárku poslední dobou taky nespí, když byl malinkej tak dokázal spát i 6 hod. ale teď , když usne tak je to zázrak. Musí pořád koukat, špión ![]()
Večer se ještě zastavím pa
My jsme na tom podobně, když byl Kuba malinkej,jen jsme vyšli s kočárem ven, byl tuhej a vydržel klidně tři hodiny chrupkat
. Tak jsem se těšila až bude teplo,jak budu sedět v parčíku, číst si a bude pohodička. A prdlajs, teď s ním musím pořád kroužit, aby zabral a taky většinou usne až když už to vzdávám a jdeme domů. Akorát to pozná, že jsme vlezli do baráku a je opět vzhůru
, takže musím vždycky zůstat venku. Jo, jo je to s nima sranda ![]()
Tak já jdu chystat večeři, ještě nakouknu.
Míša+Kubík
Ahoj holky ,
my jsme se odpoledne vrátili z hor.
Ještě jsem si nestačila přečíst, co jste napsaly, moc se na to těším, ale až nebude manžel doma. Chce teď něco dělat s počítačem.
Mončo , gratulujeme Matýskovi k půlročním narozeninám, a taky všem děkujeme, kdo jste si na nás vzpomněli.
Vítáme všechny nové maminky a děti, které se k nám přidali.
Dám pak naše fotky do galérky.
Zatím ahoj, a opatrujte se.
Abych nezapomněla, dnes jsme byly taky u doktorky Ráchel má 8900g a 67cm.
Ivo vítáme vás doma ![]()
Určitě jste se měli báječně ![]()
Tak my jen odjeli,tak se malej probudil a byl hrozně upovídanej, pak dostal papu a usnul. A před chvíli strašný pláč, tak zase krmení, asi má zase to období, kdy potřebuje častěji jíst (nikdy si nevzpomenu jak se tomu říká)
![]()
Teď už spí, ale přitom si vykládá a kope nožičkama
Chudáček je nějaký zmatený, tak snad nebude perná noc.
Já jsem dnes utahaná jak pes, mě snad unavuje ten jarní vzduch nebo co!!
Tak já se loučím jdu sledovat VV
Krásnou noc a hodná miminka ![]()
ahoj holky,vítám novýho Kubíska a Matýskovi a Ráchelce vše nejnejnej k narglím!!my jsme s Hynečkem zvládli druhou polovinu včerejší mrkvičky,ještě odpoledne jsem si ji odloupávala zaschlou z brady sobě i jemu.odpoledne jsme strávili na nákupech,neb u nás v baráku stále vrtají a já jsem potřebovala koupit dárek k ročním narozeninám holčičce mé kámošky,jdeme v sobotu slavit.takže dostane svou první džísku,úžasnou,s výšivkama a odepínací růžovou mikinkou.taky vám připadá,že na holčičky mají asi 1000krát větší výběr než na kluky?mě to dost štve,když už je něco pěkného pro kluka,tak jedině v bledě zelené,hnědé a šedé.jak v tom můžou ti naši klukánci,co od narození pořádně sluníčko neviděli vypadat?hezký večer a noc všem!
holky,ještě jsem se chtěla zeptat,jestli plánujete některá s miminem jet k moři,a kdy,oni jsou ještě drobásci malí,ale máme ten ekzém tak je to potřeba.letos se mi to zdá ale brzo,když ještě nechodí,ale třeba na podzim už pomalu budou,že.máte nějaký tip nebo plán?asi je to ještě brzo,já nevím.tak ahojky a dobrou.
Dobré ráno holky a miminka,
tak máme zase krásný den, Davídek nás nechal vyspat, děti zatim nezlobí, tak doufám, že to tak vydrží.
Jdu si udělat kafčo, tak zatim ahoj.http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif
Ahoj holky ,
Peťo , díky.Měli jsme se moc hezky v Jeseníkách. Na malou to bylo moc lidí, tak víc brečela, a v noci se často budila, a musela spát u prsa.
Wingec , děkujeme Ti za přání.
Ha , díky, to jméno se nám moc líbí, proto jsme si ho vybrali.
Jarčo , opožděně přejeme Dominičkovi vše nej k jeho půlročku.
Vítáme všechny nové maminky s dětmi , veru123 s Kubíčkem, Ha s Ivuškou, Wingec s Hynečkem, Miskulu s Kubíčkem.
Jak tak na to koukám, tak je to tu samej Kubíček, mimochodem Ráchelka má nevlastního brášku taky Kubíčka. Ten už má ale 15 let.
Odpoledne jdeme s Lamargaritou ven, tak už se moc těším.
Jsem moc ráda, že už si s vámi zase můžu psát, chybělo mi to.
Krásné odpoledne a pěkné vycházky.
Ahoj holky,
Ivo , to vám Ráchelka tak klidně držela při stříhání? Davča nedrží při česání, natož při stříhání.
Já nestačím zírat, už spí od 10hod a jindy spí jenom 30min.
A mimochodem, když jsem čekala Terku, tak kluk měl bít Kubíček.
Za chvilku jdu k dr. nechat si narovnat záda, to se zase nebudu moct hýbat. auau
Tak zatim ahoj a užijte si hezký den.
http://www.gify.nou.cz/…bory/542.gif
Hani, zas to máme dnes podobný. Už jsem si zvykla na spací dopolední rytmus tak kolem půl hodky, dneska spala hodinu a půl, tak jsem ji chodila furt kontrolovat, jestli žije-:)) Jak u nás probíhá stříhání byste poznaly podle ofinky-.:)) je totiž trošku křivá-:)) A proč? Protože musim dávat pozor nejenom na to, abych Baruš nepichla do oka, do hlavy a pod.. jak se kroutí, ale navíc je ještě vzteká, že chce ty nůžky ohmatat a já jí to nedovolim..-:) no velká legrace.. tak zas víkend před námi.. jupíí!
Ahoj Wingec. K tvému dotazu. My plánujeme moře někdy v září, říjnu, tj. skoro v roce. Zatím se toho docela bojím, protože dcerunka je dost neposedná a vzteklounek-:), zatím špatně sama usíná, o nocích ani nemluvim-:)) takže si např. nedovedu představit, že letadlo bude mít zpoždění, pak že vydrží třeba 3 hodiny V KLIDU v letadle, usne v cizím prostředí apod… no zatím jsem to nevzdala a ráda bych jela. za prvé proto, že já sama mám silný AE, dcera ne - zatím (tuk, tuk), ale minimálně z preventivních důvodů.. (doporučení kožní lékařky). Myslím, že moře je super na AE kdekoliv (tedy pokud ten „parchant“ - myslím AE není v příliš živém stavu). Já mám dobré zkušenosti s Egyptem - byla jsem tam v těhotenství a díky tomu moři jsem to s AE jakžtakž ustála, neb mi to na dva měsíce celkem zmizelo, nevýhoda - bála bych se, aby tam děcko nechytlo průjem apod.., mně se to teda vyhnulo, nepila jsem jejich vodu a používala balenou i na mytí, čištění zubů, omývání ovoce apod.., výhodu vidím v rozumné ceně, na podzim tam bude opravdu krásně a hotely jsou přímo na pláži.., takže když je mimčo protivné nebo s ním potřebuješ z jakéhokoliv důvodu do hotelu, je to opravdu pár metrů. Další výhoda je také v tom, že tam nerostou kytky jako zde, které také většinou AE zhoršují.. Jak říkám, díky týdennímu pobytu tam jsem byla schopná přežít se svým AE těhotenství. Taky uvažujeme o Krétě, prý je tam z Evropy nejčistší vzduch, ale asi bude docela drahá… Tolik mé tipy.
** **