Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
11.5.06 19:08

Ha děkuji za pochvalu. Ty estránky jsou výborný, stojí to na rok pětistovku a můžeš si vybrat z několika variant grafiky a tu můžeš měnit. Dokonce je i zkušební zdarma.
Ivě to fakt ty vlásky sluší je to kočka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.06 19:10

Vyšehrad by mohl být na srazík fajn, ale byla jsem tam jen jednou kdysi dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.5.06 20:53

Ahoj holky,

jestli chcete, tak můžete přijet na Pankrác do parku Jezerka, je to tu moc hezké, anebo ve Vršovicích v Edenu, kde je Človíčkov.
Vyšehrad je taky moc hezký, hlavně aby bylo hezké počasí, po neděli se má ochladit, ale nevím na kolik.

Pěknou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.06 21:06

Fakt je, že když jsem to říkala Honzovi (manžel), tak ho taky jako první napadl Eden.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.5.06 21:34

Oki souhlasím a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.5.06 09:42

Ahojky všem

já včera jen koukla, ale nepsala. Byla jsem hrozně utahaná, byla jsem celý den venku a nachodila zas 100jarních :roll:

Tak jsem naběhla do zdravé výživy pro křupky a paní mě řekla, že nemají a že pán se rozhodl, že už je nebude vyrábět tak ještě zkusím jiné obchody, mají to i v obchoďákách. Tak jsem byla celkem zklamaná, ale koupila jsem aspoň bezlepkové piškoty a jeden zkusila dát malýmu, nadrobeno teda řádně, ale chutnalo mu to, tak aspoň něco. :lol:

Dnes musím na poštu a něco nakoupit a tak. No vždyť to znáte!!

Taky jsem se pěkně naštvala sama na sebe, nejím po 18h a jím jen ovoce a zeleninu a jídla bez příloh, už musím fakt zhubnout, protože je tolik krásných věcí a já nic neobleču a ve všem vypadám jak kretén. Tak snad to už konečně vydržím, protože je to fakt děs :twisted:

Fido začal říkat nějaký slabiky ba, pa , bao, aou a podobný zvláštní výrazy, tak mám radost, že aspoň něco. :lol: Ale přišlo to tak nějak naráz.Nejvíc si vykládá u jídla, taky to pak podle toho vše vypadá :roll:

Jdu mrknout na fotečky, taky musím už nějaký poslat, ale jsem nějaká lenošná. Tak určo pošlu.

Napíšu dnes KaVi jestli už je to lepší a kdy je pustí domů, tak budu od všech pozdravovat. Snad už to mají lepší. Jo a jak jsem psala o té holčičce, tak ta je v nemocnici a má zápal plic, chudinka :(

Tak všem krásný den a hodná dítka pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.5.06 20:20

Ahoj holčiny!

Koukám, že tady bylo dnes úplně mrtvo. No, kdo by seděl u počítače, když je venku tak luxusní počasí, že jo.

Honza byl dnes zase s námi doma, takže jsme si užívali rodinnou pohodu. Dopolko jsme nakoupili a celé odpoledne jsme byli venku. Už mám k červeným vlasům i červená ramena a nos :-§

Jsem zvědavá, jak to vypadá s KaVi a Šimonkem.

Gabko, Ivčo - jen navrhuju hodinu srazíku. Nevím, jakej máte nebo nemáte režim, tak je to jen nástřel - co třeba v poledne?
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.5.06 21:00

Ahoj holky ,

Mončo, Gabko, já bych radši v 15.00h. Je to jen návrh. My tak chodíme i na vycházky, malá je po jídle, a je to pohoda. Záleží na vás.

Přeji všem krásný večer a pěknou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.5.06 21:17

No, nevím, jak dlouho budeme srazíkovat, ale vzhledem k tomu, že nás pak čeká ještě víc než hodinová cesta přeplněným MHD domů, tak bych byla radši, kdyby to šlo dřív.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
12.5.06 22:13

Pěkný večer,
asi už všechny spíte…
Já už se do postele těším taky a moc. Dnes byl náročný den.
Dopoledne jsme poprvé jeli do MC do Tišnova, bylo to fajn, Ivča sice byla nejmladší, ale stačila. Proběhly takové říkanky s dětmi, cvičení, masáže, váleli jsme sudy, to byla prča, já se ale děsně bála, že malou zalehnu. Pak houpání na padáku, já jsem asi divná, ale já se pořád o ty děti bála - normálně taková nejsem.
Iva byla ve svém živlu - barvy, ruch, plno mimin, takže jsme domů dorazily kopletně zničené.
Odpo procházka, no veselo :D

No a ještě teď večer jsme jeli na nákup.

Zítra plánujem procházku ve městě - těším se celý týden :lol:
Doufám, že to nádherný počasí vydrží !

Holky, přeju dobrou noc a spavé miminka.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.5.06 10:09

Ahoj holky,
tak prej nám bude hezký počasí končit. Jsem něco zaslechla v telce. Uvidíme.
Srazík, holky moc se omlouvám, ale včera nám dorazila pozvánka na vítání občánků na 18.5 na 15°° hodin. Je mi to líto, ale nebudu moci příští týden, ach jo, ale vítání je fakt událost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.5.06 10:19

Pěkné dopoledne holky ,

Mončo, Gabko , a co tak ve 13.00h., kdyby jsme si daly ten sraz?

Jak jste se vyspaly? Ráchel se mi celou noc budila, zato teďka spinká.

Ha , v tom centru to muselo být bezva. My máme v Hradčanech u Tišnova chatu.

Co dnes budete dělat holky? My uvaříme oběd, a půjdeme do parku, snad bude hezky :) :)

Přeji všem krásnou pohodovou sobotu :)

http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.5.06 10:25

Gabko , tak to posuneme na jindy, však se nic neděje :) . To vítání občánků bych si nenechala ujít. Nás asi z Horního Benešova nikdo vítat nebude :D :D .

Ve čtvrtek jsme byli v parku Na Jezerce a Lamargarita nás vyfotila :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.5.06 11:58

Krásné sobotní dopoledne maminám a dětičkám

Tak my máme Vítání občánků za sebou, proběhlo to celkem rychle. Bylo nás tam 8 mamin, pan starosta nám něco přečetl a pak nám holčičky zazpívaly a zarecitovaly básně. Bylo to hezké a celkem dojemné (já teda řvu u všeho :roll: )Malej to obstál na jedničku. Dostali jsme kačenku do vody a zlatý přívěsek. Matkám vrazili tradiční Karafiáty. Ale jsem ráda, že nás konečně přivítali, do kolíbky se skoro žádný dítko nevešlo, páč měli všechny kolem půlročku :lol:
Jo, ale samo, že jsem musela zas mít trapas. Když jsem se podepsala a vstala a šla k panu starostovi potřepat pravicí, tak jsem nepatrně zakopla, no měla jsem štěstí, že jsem to vyrovnala, páč nevím jak by se tvářil, kdybych na něj padla i s malým. Ale smích jsem naštěstí udržela, zato pak jsme se s manžou chlámali jak blázni. No já fakt musím vždy něco udělat :lol:

Malej už několik dní spí do 7 hodin a nebudí se na jídlo.Tak snad už nám to vydrží. Dnes mu zkusím dát květák s bramborem.

KaVi vás moc pozdravuje, malýmu se to zhoršilo, tak ho převádí na Nutrilon a musí odbourat kojení, nadšená z toho není, ale kvůli skrytým alergenům to bude pro Šimoníka lepší. Domů by je měli pustit ve stř. nebo čtv. Pozdravy jsem vyřídila :lol:

Tak já jdu dovařit a pak jdeme s manžou na prochajdu, musíme využít toho krásnýho počasíčka :lol:

Krásnou a pohodovou sobotu všem pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
13.5.06 17:26

Ahoj mamky!

Gabko - tak to je jasný, že vítání má přednost.

My jsme byli přivítaní v únoru v České Třebové, kde mám trvalé bydliště. No, a včera jsme byli vybrat schránku u tchýně (tam má trvalý pobyt Honza) a byla tam pozvánka na vítání na Praze 13. Konalo se to včera dopoledne, takže bysme to stejně prošvihli, ale asi bysme stejně na druhý vítání nešli. Jenom nevím, jak na Matýska přišli. My ho v Praze nikam nenahlašovali.

Srazík můžeme přesunout třeba na ten další čtvrtek. Těch 13 hodin by mi vyhovovalo.

Ha - to muselo být fajn v tom MC. Taky jsem zkoumala, jestli nějaký nemáme někde poblíž, ale zatím jsem nic nenašla. Zkusím to ještě jednou a pořádně.

Péťo - jestli budeš ještě mluvit nebo si psát s KaVi, tak jí od nás moc pozdravuj, že na ně moc myslíme. Je mi Šimonka hrozně líto.

Pa m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital