Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
26.4.06 17:36

Ahojky:-
nejprve gratulace Šimonkovi a Filípkovi:-)))
Jinak dnes jsme měli budíček 3:30 pak usnul na hodinu a byl vyspaný :cry:
Zítra se nám vrátí taťka, už se těším :lol:
Hiolky, dáváte už příkrmy i když kojíte? Já asi už začnu s mrkvičkou, malý je drobný tak co, nyslím že 3 týdny už nehrají roli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.06 18:05

ahoj. a já mam taky dotaz pro zmenu za ty, co nekojí…-:) dáváte mimčům pít taky něco jiného než UM - čaj, vodu, štávu? Díky za info. Iwiku, to ti malej spí ještě docela slušne-:) my se budíme kolem druhé, pak kolem čtvrté a pak už je to bída s nouzí..-:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.4.06 18:44

Ahoj, já malou částečně kojím, pak má Nutrilon 2 asi měsíc a minulý týden jsme začali přikrmovat. Mrkvička od Hami- První lžička -ji moc chutzná.
Na pití ji nic nedávám a taky nevím, jestli mám a co. Vodu ani čaj nechce.

Hani , máš moc hezké děti. Prohlížela jsem si je v galérce. Pěkné fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
26.4.06 19:06

Ahoj maminy,
Taky gratulace Filípkovi i Šimonkovi :) :D
Iwiku já malýho kojím a už přikrmujem, taky jsme začali dřív, mě to příjde divné začít přesně na den toho šestého měsíce :roll: . Už papal mrkvičku, bramborovou kašičku, brokolici a teď už i míchanou zeleninku. Všechno mu to moc chutná. Dneska zase zbaštil skleničku a půl :) 8O Je to jedlík a já měla strach jak to nebude hrozný, to přikrmování :lol: Vždycky ho pak ještě dokojím, aby neměl žízeň, protže čajíka si jen tak cucne.

Dneska jsme byli u doktorky na poslední očkování, tak bude zase na chvilku pokoj. Zvládl to dobře, jen je teď takovej protiva a nemohl usnout, tak snad to do rána bude dobrý. A ptala jsem se jí na ty příkrmy, malej taky ještě nemá šest měsíců a nic mi na to neřekla, že už mu je dávám. Ale říkala, že čajík dávat nemám :( , že je lepšíMM, ale já mu ho stejně budu dávat, hlavně v létě :wink: Jestli se to teda naučí pít víc. A taky jsem se jí ptala, jestli bych ho nějak neměla odnaučit noční kojení a to říkala, že taky néé, že se tím prcek uspává a že je to lepší než s ním být hodinu vzhůru a snažit se ho uspat.

Nevíte náhodou některá, jesli se při kojení může brát lék proti alergii? V těhotenství mi to doktor nedoporučoval. Já mám totiž alergii a nevím jesti to bez těch léků vydržím, protože teď všechno začíná kvést a jak ještě chodím s tím kočárkem, tak je to ještě horší :( Takže nejspíš to kojení budu muset stopnout, tak pak nevím, jak to udělám s tím nočním kojením, přece bych mu nemohla dávat pětkrát za noc Sunar 8O :roll: By byl za chvilku jako sud…
Jo a váha 8,16kg a 68cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.4.06 20:25

Krásný dobrý večer

já jsem totálně vyřízená, stěhovali jsme s manžou starou postel do sklepa a v sobotu to musíme odvézt na smeťák. Ale už se těším na zítřek až budu spinkat v nové, potřebuju ještě vymalovat. Máme v rodině dva malíře, ale žádnej nemá čas, to je normálka :roll:

Malej spinká už od 7 hod. venku skoro vůbec nespí, to musí koukat, aby mu náhodou něco neuteklo :lol: Dnes spal jen 20 min. Ale za to aspoň spinká celou noc, dneska vstával až v 7 to by mu mohlo vydržet :wink:

Já dávám malýmu na pití čajík nebo šťávičky naředěné vodou a malej bez problémů vypije denně tak 100 až 150 ml. Což jsem ráda, protože když budou vedra tak nevím, nevím jak bych to dělala.

Jarčo s těma lékama nevím, zkus se zeptat doktora, ale pokud jsi nemohla v těh. tak si myslím, že ani pokud kojíš, ale to by mělo být napsaný v letáčku co u toho bývá. Jinak teda ti to nezávidím, sama na to netrpím, ale věřím, že je to hodně nepříjemný :(

Všem děkujeme za přání, Fidovi jsem to vyřídila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.4.06 20:40

Dobrou noc holky a miminka , přijela k nám návštěva, tak se s vámi loučím. Mějte hezkou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.4.06 20:59

Ahoj holky,
taky posíláme gratulace Šimonkovi a Filípkovi.
Tak jsem koukala na fotky a Ráchelka už hází taky hezké úsměvy.
Davča pije čaj a štávičky, on vypije denně jenom 600-650ml sunaru, tak to doháníme takhle.
Holky, musím jít za tím naším vzteklounem, když vidí, že si sednu k pc, tak okamžitě začne vřeštět. Příště snad napíšu víc až bude spát.
Tak ahoj a dobrou noc.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/919.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
26.4.06 21:41

Dobrý večer maminky. Stázince dávám taky, když je takové vedro, pít šťávičky mírně zředěné vodou. Nebo čajík. Jí absolutně v pohodě. Spí taky. Tak máme asi štěstí a žádné problémy. Na prodloužené víkendy razíme s manžou na návštěvy po rodince. Jedeme nejdříve do Karviné pak do Přerova a přijede babička z Ústí nad Labem hlídat Johnyho. Tak budeme mít umyté okna, pokud nebude pršet :)
Tak zatím se mějte moc pěkně
Abych nezapoměla!!
Dneska všechno nejlepší Šimonkovi a Filípkovi a zítra vše nej Kubíčkovi od Kamamky
 http://animace.org/…/G320137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.4.06 21:55

Hani koukala jsem teď do galérky a ty fotečky jsou moc pěkný :lol: :lol:

Tak tady je pusto a prázdno, tak se loučím a přeji krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
27.4.06 07:17

Ahojte holčiny,

Brambůrku, já dávám malýmu čajíky,,,,má je strašně rád a v tom vedru si jej vyžaduje,,,,,,,no vyskoušej zahnat žízeň mlíkem,,,vždyť to ani nejde,,,,

Opožděně vše nej mimískům k měsíčninám,,,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.4.06 07:37

Ahoj holky:-)
Dnes jsme spali do 5:30 paráda :lol: , dnas mu taky vydrží:-)
Za chvíli přijede dom Jirka po noční a zítra vyrážíme do Kopřivnice
Tak já asi taky začnu dávat zeleninku a čajík taky tkusím, ale ten moc nechce, plive ho ven.
S těma lékama na alefgii nevím, raději se zeptej dr
Jo a gratulace Kubíkovi k 5. měsíčninám:
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.4.06 07:38

Omluvám se za překlepy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.06 09:21

ahoj holky. Jarko, z vlastní zkušenosti vím, že léky na alergii při kojení nemůžeš-:) je to v podstatě horší než v těhotenství, látky se dostávají ihned do krve a mateřského méka a pak k miminu..-:( jinak s přechodem na UM tvé obavy chápu-:( cpát mimino 5× v noci UM, tak budou za chvíli jak hrošíci-:( v podstatě jsem ve stejné situaci.. říká se, že po UM děti lépe spí. Popravdě Bára spí po UM ještě hůře než po mateřském mléku. Nepomáhá ani večerní kaše, pořádný kotel UM (kolem 200ml), prostě nic.. Protože taky nechci, aby z ní byl buřt, tak to holt řešim tak, že se ve 20h naposledy nají a pokud se vzbudí do cca 4hod (což se vzbudí vždy, nejméně 2× někdy i 5×), dávám jí jen vodu, poté vždy na 1/2h až hodinu usne a znova..-:) je to dost vysilující, ale hlad evidentně nemá, je jen podle mě zvyklá se budit… no snad to někdy přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.4.06 09:48

Ahoj holky,
tak nejprve gratulace Kubíčkovi k 5měsíčninám.
Já jsem taky ze začátku dávala v noci sunar asi tak 4krát, ted se to ustálilo na 2krát. Holky já vám normálně závidim ty vaše starosti aby nebyly děti buřtíci, to mi to máme obráceně, pořád ho přemlouvám aby víc baštil, ale bez úspěchu. On v noci má sunar 2krát, ale vypije 70ml a tim to končí. Asi si hlídá štíhlou linii(se ani nedivim když vidí mě).
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.4.06 10:00

Dobré ráno holky ,

Hani , Ráchelka je pěknej cvalda, ale v poslední době mě taky nechce moc jíst. 2× denně si dá 120ml Nutrilonu 2 a pak 3× denně 30ml a na oběd příkrm a to je vše. Je pravda, že ji kojím, ale nevím, jestli to není málo.
Bude mít už 9 kg, ale dřív jedla o106.

Iwiku , pěkně si to užijte v Kopřivnici.

Kamamko , gratulujeme Kubíčkovi k 5.měsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…bory/hr4.gif

Odpoledne odjíždíme do Vrbna pod Pradědem. Nakonec tam jedeme autem, bere nás jeden známý. Nazpátek budeme muset vlakem. Kočár si nebereme jen babyvak. Vrátíme se v úterý nebo ve čtvrtek. Nevím, jestli se dostanu na net, budeme chodit po návštěvách. Budu se moc těšit na to, co napíšete.
Tak jdu balit, vyrážíme kolem 15.00h. Ještě musím něco vyžehlit.
Ještě sem nachvilku skáknu.

Pěkné dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí