Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
23.4.06 21:29

IvaP děkujeme za moooc pěknou vycházku !!! A za tučňáčka ( ze večer je už patřičně ožužlaný ) :!

A přejeme všem krásný večer !!!

http://animace.org/…/G100284.gif

P.S. Nezapomeň na tekutiny !!!! :lol: už mlčím :roll: :wink:
Poslala jsem Ti mailíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.4.06 08:48

Dobré ránko!!
My dnes vstávali zase v 4:30 :roll:
Tady je pořád krásně a svítí sluníčko, tak za chvíli vyrazíme ven ať se prďola prospí.
tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.4.06 15:56

Ahóóój :lol: :lol: :lol:

ŠIMON MÁ 2 ZUBY :lol: :lol: :lol:

V noci jsem vstávala po hodině,mlel sebou,plakal a v 6 byl vyspanej,myslela jsem,že mě trefí šlak a ony se mu klubaly zoubky,chudince mojí šikovné!!!! :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem teď přišla z venku,byli jsme od 9.30 do teď .Jsem uondaná,Šimon spinká,tak jdu na chvilku taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.4.06 17:33

Nazdárek holky!

Kači - gratulaci Šimonkovi k zoubkům!

Iwik - Matýskovi všechno nejlepší k 5. měsíčninám!

My jsme si dnes „užili“ celý den po doktorech :roll: Nejdřív od 8.30 do 12.30 v Motole na ultrazvuku a na urologii a pak od 14.30 na Homolce na neurologii. Neurolog dnes zjevně nebyl ve formě, protože nenašel nic, co by Mates měl umět a ještě neumí, takže na kontrolu jdeme až za půl roku. Ultrazvuk ukázal, že má Mates ledviny a močové ústrojí v pořádku, takže ten jeho problém s pindíkem je fakt jen kosmetická záležitost. Už máme stanovený datum operace - jdeme 5.12.

V pátek jdeme na zkušební hodinu na plavání, tak jsem zvědavá, co tomu Mates řekne.

Míry a váhu dodám zítra. Dnes jsme ráno valili k těm doktorům a tak jsem si na to ani nevzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.4.06 18:00

Ahoj holky ,

byly jsme na vycházce a je to nádhera po takové zimě :)

Kači , gratulujeme Šimonkovi k zoubkům

http://www.gify.nou.cz/…bory/l10.gif

Iwiku , gratulujeme Matýskovi k 5.měsíčninám

http://www.gify.nou.cz/…ubory/66.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.4.06 18:08

Čauky:-)
Dnes jsem totálně uvožená :D
Monho, to jste si teda užili, co!! Nějak mi uniklo, na jakou že to jdete opraci??
Ivčo, je to paráda to počasíčko :lol: :lol: :lol:
Malý dnes moc nespal a v kočárku huláká pořád:-((, po chvíli přestane naštěstí, jinak byla už fakt na mrtvici :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.4.06 18:21

Mončo to Ti teda nezávidím takovýho běhání po doktorech.

Iwiku , já moc ráda chodím na vycházky, ale dnes jsem taky uvozená ažaž. Včera 3 hoďky venku, dnes 2. Holt už to není takový, jak to bejvávalo s tou kondičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.4.06 18:30

Ahoj holky,
dlouho jsem se tu neukázala, akorát jsem občas nakoukla, ale vůbec se mi nechtělo psát, protože mám Davču pořád na ruce a už jsem z něj dost utahaná. Od toho očkování je šíleně protivnej. Už zase řve, občas už dělám, že ho neslyšim, doufám, že ho to brzo přejde.
Matýskovi přejeme k 5.měsíčninám a Šimonkovi k prvním zoubkům.
Nevydržim neslyšet, jdu ho uklidnit, zatim ahoj až bude trošku klid, tak se ukážu.
 http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.4.06 18:41

Hani , drž se. Davču to přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.06 18:50

Hani naprosto chápu. Dnes jsem byla na přednášce o příkrmech a se závistí pozorovala dvě stejně stará miminka, která si bez jakéhokoliv problému vydržela SAMA hrát celou dobu na zemi a chvílema jen radostně mručet. O tom se mi taky může jen zdát… Simonkovi gratulace k zoubkům! Toho se u tý naší protivky dost bojim. Už takhle je často rozmrzelá a ještě zuby… To bude radost.. Aspon, že už je hezky a můžeme pomalu odhazovat ty zimní hábity, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.4.06 19:12

Iwiku - Matýsek se narodil s hypospadií - má špatně vyvedenou močovou trubici (on naštěstí fakt jen malinko, takže mu to nebrání v čůrání), trochu deformovanej žalud a ten mu navíc čouhá ven z předkožky. Řeší se to operací mezi prvním a druhým rokem. Musí mu upravit tu močovou trubici a zřejmě mu udělají obřízku. No, hlavně, že veškeré funkce zůstanou zachovaný. Termín operace máme 5.12.

Hani - vydrž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.4.06 19:22

Ahojky holky a dětičky

dnes jsem úplně vyřízená, malej je protivnej to je hrůza, venku aspoň spinkal 2 hod., ale jinak katastrofa. Pořád se chce stavět na nohy, ale že by si třeba sedl to né!! Doktorka mě zabije jestli to zjistí, doufám, že to zítra zapomene :roll:

Šimoníkovi veliká gratulace k zoubkům :lol: :lol: :lol:

Matyáškovi vše nejlepší k dnešním 5. měsíčninám :lol: :lol: :lol:

Kamča30 dodatečně Kačence taky vše nej k 5. měsíčninám :lol:

Mončo to je teda nepříjemný s těma doktorama, ale hlavně ať je vše v pořádku :)

Dneska bylo nádherně, vyvalila jsem se na lavku a slunila se, paráda, ještě, že malej spí, když s ním nejezdím. Třeba konečně přečtu nějakou knížku, jednu už čtu od těh. a snad se dočkám toho konce :roll:

Taťka krmí dítě a já konečně relax u pc. Tak prej už dítko spí :lol:

Dnes jsem zapomněla úplně na měření a vážení 8O no, ale myslím, že stejně nic nového!!

Tak přeji všem krásný a pohodový večer a hodná dítka

Pa Petra a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.4.06 19:48

Zdravím maminky a mimísky…
Přejeme všechno nejlepší Matyáškovi k 5ti měsíčninám :P Šiminkovi veeelká gratulace k zoubkům :D
Hani, drž se, to bude určitě lepší :wink: :lol:
Dneska jsem malýmu uvařila čajík :) , koupila jsem od Aventu ten nekapající hrneček, jak má takový ty vyměnitelný savičky a dala mu to do toho. On hned na všechno natahuje ruce, takže si to okamžitě hezky chytil a pěkně dal do pusinky, když se mu podařilo cucnout a zjistil, co má v puse, pěkně koukal :lol: , tu chuť nezná…Napil se jen párkrát a po troškách, ale jsem ráda, že mu to tak šlo a že budem pít z hrnečku a né z lahve. On u toho byl děsně důležitej :P
Jinak poraďte mi prosím, jak s příkrmama. Já totiž netuším, jestli už mu mám dávat i dopolední nebo odpolední svačinku nebo jen ten oběd? On papá docela pěkně, ale celou skleničku ještě nesní. Ta já nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
24.4.06 20:05

Ahoj holky,
všem miminkům, kterým jsme prošvihli popřát přejeme se Stázinkou dodatečně teď.
Tak máme za sebou poslední očkování do jednoho roku. Zase absolutně v pohodě. Když jsem četla jak to Davču trápí, tak si říkám že za ty prachy za ty injekce to stálo. Měříme 69cm a vážíme 8460g.
Jinak mám docela dost práce, tak vždycky nakouknu přečtu nové příspěvky a zase zmizím. Teď mám konečně chviličku. Jsme s malou pořád venku když je takhle krásně nebo vegetíme na balkoně. I proto jsem tady tak málo.
Do galerky jsem fotky nepřidávala, páč jsou na našich webovkách a nějak to nestíhám. Miminka nám krásně rostou.
My příští víkend jedeme zase pracovně na noc do hotelu, tak jsem se ptala na www. smartbaby.cz jestli mají skladem matraci do cestovní postýlky, jsem zvědavá. Docela by se hodila.
Mějte se krásně!!! Jdu koukat na výměnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.4.06 21:05

Ahoj,
tak konečně usnul. Zjistila jsem, že takhle mává jenom se mnou. Když ho hlídá Honza, tak leží na dece hraje si a brebentí a stačí mu, že na tátu vidí a po mě vyžaduje nepřetržitou pozornost, asi jsem si ho rozmazlila.
Jarčo, odpolední svačinku jsem dávala od 6-7měsíce.
Gabko, to očkování proběhlo v poho ani nebrečel, ale večer ta reakce byla hrozná. Poprvé jsem slyšela miminko brečet bolestí. Celé mu to oteklo, nožičku měl dvakrát takovou a úplně vařicí a nakonec mu ještě začala cukat. Dala jsem mu PARALEN SUS a měnila studený obklady a nakonec usnul, do rána mu to splasklo, ale od tý doby je dost protivnej. Už ted se hrozim dalšího očkování.
Jdu se natáhnout na gauč a vychutnávat to ticho, tak dobrou noc a hezké sny.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/me2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital