Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
24.4.06 21:39

Dobrou noc holky a miminka

http://www.gify.nou.cz/…ry/deti7.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.4.06 07:54

Dobré ráno!
Monho, tak to je neřpíjemné:-( Hlavně, že mu to nebrání v tom čurání, určitš to dobře dopadne :D
Hani, chudáček malej, ještě že mu do rána splasklo, doufám že nám se takové reakce vyhnou :cry:
Ivo, já procházky taky ráda, ale už mě nebaví jezdit pořád dokola po té naší dědině:-(( v pátek jedeme k skoromanžovým rodičům do Kopřivnice, tak aspoň budu vozit jinde :lol: :lol:
Dnes jsme spali do 5:30 celkem úspěc h!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.4.06 09:20

Ahoj holky,,,,koukala jsem na netu a našla tohl,,,teď nevím která jste to psala o tom AE,,,,musí to být fakt nepříjemný
Atopický ekzem u kojence.
 http://www.yew.czechian.net/…y/pribeh.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.4.06 11:05

Ahoj holky ,

Iwiku , není Kopřivnice blízko Frýdlantu nad Ostravicí? Nějakou dobu jsem tam bydlela.

Malá se celou noc budí, nevím čím to je. Když ji dám najíst tak na chvíli usne, a za chvilku se zase probudí.

Ráno jsem byla v bance a odpoledne se chystám ke kadeřnici, aby mi zastřihla vlasy.

Přeji všem krásný den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.4.06 11:39

Ahoooj :lol:

Kamamko ten AE máme my.Já jsem si teď objednala bylinnou tinkturu a 4-květovou mast u jedné paní magistry,tak uvidím… :roll:
Jinak jestli jsem si naivně myslela,že když jsou tesáky venku,že bude lepší spánek-hahahaha,já naivka :lol: :lol: :lol:
Dnešní noc byla stejná jak včerejší-po hodině :! :evil:
Byli jsme teď venku a musela jsem dom,protože bych se jinak spálila! Opaluje to jak hrom! Uvařím oběd a pak zase půjdu,musím toho využít,o víkendu má být jen 10-14 stupňů-fuj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.4.06 13:37

Ahojky:-)
Holky, to moje dítě v kočáru pořád řve a nespí, dala jsem před hodinou do postýlky a stejně řval!!! Já už nevím co s ním mám dělat :cry: :cry:
Asi se zblázním :roll: :roll: . Nechápu, jak může nespát, vždyť musí být unavený, já jsem teda už hotová…ach jo :?: 8O Ale nic mu není, jak ho vezmu, tak je vysmátý:-(
Ivo, Kopřivnice je kousek od Frýdlantu a ten taky dobře znám, bydlela tam moje kamarádka :lol:
Za chvíli s ním zkusím ještě jednou vyjet…uvidím co bude.
Doma binec..nic nestíhám..
Jsem si potřebovala postěžovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.4.06 13:57

Ahoj holky,
já už jsem z toho našeho draka vyřízená, už se nemůžu dočkat až dorazí Honza domu a já si narovnám záda.
Holky, Honza se včera stavoval u známích oni maj dvojčata narozený o 2 mněsíce dřív, ted 29 jim budou 3měsíce. Doma maj šílený vedro a kluci na sobě měli body, dupačky, kabátek, čepičku a rukavičky a oni se divěj, že jim pořád brečej a budí se. No já muset spát v čepici a rukavicích, v přetopenym bytě, tak nespim taky. Tohle přece neni normální ne?
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.06 15:16

s tím nabalováním dětí to znám. zrovna jsem se na toto téma vedla o víkendu diskuzi s kamarádkou. Máme stejně staré děti, a když jsem viděla jejich klučinu nabaleného od hlavy k patě a ještě přikrytého dekou, tak jsem na to koukala jak blázen.. Já jsem možná opačný extrém, Bára je odmalička doma v krátkém rukávu, na noc ji odmala větráme a ani v zimě jsme ji na ven nenabalovali. Když kamarádka rozbalila toho svýho chlapečka, byla úplně rudej a po celym těle potničky… Je to opravdu každýho věc, ale bylo mi toho klučiny taky docela líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.4.06 19:49

Ahoj holky,
s tím oblékáním to taky znám :( moje máma se se mnou vždycky hádá když oblíkám Domina, že ho mám obléct víc, že se mi nachladí a tak a pak se hádáme, ale ted už to zdá se pochopila a už mi do toho tolik neremcá :)

Jinak, slavíme úspěchy-malej dneska spapal na oběd celou skleničku zeleninky(má asi 125g), ale já mám takovou radost :lol: , že tak pěkně papá. Ale ještě jsem ho potom dokojila, protože on by to jinak nepřežil :roll: :wink: musí si prostě to prso pocucat a taky žízeň.

Sestra s přítelem se chystají, že vyrazí o víkendu nebo tak někdy do zoo do Lěšné, jestli bych jela s prckem a s manželem s něma, mám trošku strach, je to dost daleko a malej bývá protivnej, ale asi torisknu, pořád sedím doma jako pecka :( tak aspoň nějáká změna. Tu naši dědinu už mám taky projitou ze všech stran, je to docela nuda. Je tu sice spousta nových maminek, ale já je jaksi neznám :oops: :wink: a ty co znám, tak s těma zase nechci, no je to těžký. Navíc ten můj prcek vydrží v kočárku fakt jen chvilku a jak se vzbudí, pádím domů, protože jinak by byl řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.4.06 08:30

Krásné dobré ránko všem

Nějak nestíhám, včera jsem jen koukla, ale nepsala. Předěláváme ložnici a zítra nám dovezou postel, tak mám trochu hoňku a hlavně šílenej bordel všude. Navíc jsem skoro celé dny venku, když je tak krásně, včera jsem se trošku přismahla, tak jsem byla jak rajče. To sluníčko je pěkně zrádný. :lol:

Šimoníkovi velká gratulace k dnešním malým narozeninkám :lol:

Tak já jdu vařit a poklidit dokud si dítko trošku hraje a pak pádím ven :lol:

Krásný den všem a hodná mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.4.06 08:41

Dobré ránko!

Taky to tady teď trochu flákám, když je tak krásně. Včera jsme byli celý den s tchýní, ale nakonec to nebyla taková hrůza, jak jsem čekala. Byli jsme celé odpoledne venku a Mates skoro celou dobu spal, takže s ním nemohla dělat psí kusy.
Dnes pojedeme s manžou do Rakovníka. Synovec tam hraje tenisovej turnaj, a tak se na něj pojedeme juknout.
Oblíkání - včera Mates byl jen v tričku s krátkým rukávem, kraťáskách a ponožkách a stejně byl úplně propocenej.
Když se teď tak hrozně potil, tak jsem se pokusila vpravit do něj trochu vody, ale tohle „průhledný mlíčko“ mu teda nešmakovalo a vůbec to nepil.

Všechno nejlepší Šimoníkovi k půl roku!!!

Užijte si všichni další krásnej den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.4.06 10:17

Ahoj holky ,

včera jsem byla u kadeřnice a kamarádka mi hlídala malou. Bylo to poprvé, kdy ji hlídal někdo jiný než táta. Byla venku v kočárku a Lamargarita s Tedýskem ji hlídali. Všichni to zvládli na jedničku. Bála jsem se, že bude moc plakat když tam nebudu, ale plakala trochu proto, že nechtěla být v kočárku, tak si ji vzala Lamargarita na klín a bylo po pláči.

Včera jsem koupila krám na opalování pro Ráchel- Panthenol za 205,–Kč.

Malá včera měla letní šaty, a ponožky si sundala, já to s tím oblečením moc nepřeháním, spíš si myslím, že dávám míň, než bych měla.

Chtěla jsem dát včera malé kojeneckou vodu na pití, ale to nehrozí :)

Dávám jí příkrm mrkev s bramborem, ale moc mi to nechce papat. Včera jsem koupila mrkev od Hami-První lžičku, tak uvidíme jaký to bude mít úspěch.

Musím vzít malou do babyvaku a jet na Hlavní nádraží pro Z kartu, jestli pojedeme v pátek na Moravu, tak abysme to měli levnější.

Nevím jestli bysme mohli mít kočárek ve vlaku u sebe nebo ne. Musím se na nádraží zeptat, nevíme, jestli malou vzít do babyvaku na cestu, nebo jestli vzít kočár. Je to 6 hodin cesty.

Peťi , gratulujeme Fidovi k 5.měsíčninám.

Kači , gratulujeme Šimoníkovi k půlročním narozeninám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/51.gif

Všem přejeme krásný den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.4.06 10:39

Jejda, to jsem ostuda :oops: Na Filípka jsem zapomněla - a to jsem se ještě koukala do seznámku s mírama miminek :roll:

Takže Filípkovi samozřejmě taky všechno nejlepší !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.4.06 11:46

Děkujeme za gratulace.

Ivo kočárek můžeš mít ve vlaku, ale záleží jestli ti jde složit nebo jak je široký, když jsem jela vlakem tak jsem musela stát v uličce, protože máme široký kola a neprojela jsem uličkou, ale jinak kočár můžeš mít a neplatí se za něj, aspoň já nic neplatila ani za malýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.4.06 12:41

Peťo díky. Byly jsme na nádraží a zapomněla jsem se na to zeptat. Moc jsi mi pomohla :) . Myslím, že máme taky široké kola, ale kočár se dá složit, tak uvidíme :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí