Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno!
Monho, tak to je neřpíjemné:-( Hlavně, že mu to nebrání v tom čurání, určitš to dobře dopadne ![]()
Hani, chudáček malej, ještě že mu do rána splasklo, doufám že nám se takové reakce vyhnou ![]()
Ivo, já procházky taky ráda, ale už mě nebaví jezdit pořád dokola po té naší dědině:-(( v pátek jedeme k skoromanžovým rodičům do Kopřivnice, tak aspoň budu vozit jinde
![]()
Dnes jsme spali do 5:30 celkem úspěc h!!
Ahoj holky,,,,koukala jsem na netu a našla tohl,,,teď nevím která jste to psala o tom AE,,,,musí to být fakt nepříjemný
Atopický ekzem u kojence.
http://www.yew.czechian.net/…y/pribeh.htm
Ahoj holky ,
Iwiku , není Kopřivnice blízko Frýdlantu nad Ostravicí? Nějakou dobu jsem tam bydlela.
Malá se celou noc budí, nevím čím to je. Když ji dám najíst tak na chvíli usne, a za chvilku se zase probudí.
Ráno jsem byla v bance a odpoledne se chystám ke kadeřnici, aby mi zastřihla vlasy.
Přeji všem krásný den
![]()
Ahoooj ![]()
Kamamko ten AE máme my.Já jsem si teď objednala bylinnou tinkturu a 4-květovou mast u jedné paní magistry,tak uvidím… ![]()
Jinak jestli jsem si naivně myslela,že když jsou tesáky venku,že bude lepší spánek-hahahaha,já naivka
![]()
Dnešní noc byla stejná jak včerejší-po hodině
![]()
Byli jsme teď venku a musela jsem dom,protože bych se jinak spálila! Opaluje to jak hrom! Uvařím oběd a pak zase půjdu,musím toho využít,o víkendu má být jen 10-14 stupňů-fuj ![]()
Ahojky:-)
Holky, to moje dítě v kočáru pořád řve a nespí, dala jsem před hodinou do postýlky a stejně řval!!! Já už nevím co s ním mám dělat
![]()
Asi se zblázním
. Nechápu, jak může nespát, vždyť musí být unavený, já jsem teda už hotová…ach jo
Ale nic mu není, jak ho vezmu, tak je vysmátý:-(
Ivo, Kopřivnice je kousek od Frýdlantu a ten taky dobře znám, bydlela tam moje kamarádka ![]()
Za chvíli s ním zkusím ještě jednou vyjet…uvidím co bude.
Doma binec..nic nestíhám..
Jsem si potřebovala postěžovat ![]()
Ahoj holky,
já už jsem z toho našeho draka vyřízená, už se nemůžu dočkat až dorazí Honza domu a já si narovnám záda.
Holky, Honza se včera stavoval u známích oni maj dvojčata narozený o 2 mněsíce dřív, ted 29 jim budou 3měsíce. Doma maj šílený vedro a kluci na sobě měli body, dupačky, kabátek, čepičku a rukavičky a oni se divěj, že jim pořád brečej a budí se. No já muset spát v čepici a rukavicích, v přetopenym bytě, tak nespim taky. Tohle přece neni normální ne?
Ahoj
s tím nabalováním dětí to znám. zrovna jsem se na toto téma vedla o víkendu diskuzi s kamarádkou. Máme stejně staré děti, a když jsem viděla jejich klučinu nabaleného od hlavy k patě a ještě přikrytého dekou, tak jsem na to koukala jak blázen.. Já jsem možná opačný extrém, Bára je odmalička doma v krátkém rukávu, na noc ji odmala větráme a ani v zimě jsme ji na ven nenabalovali. Když kamarádka rozbalila toho svýho chlapečka, byla úplně rudej a po celym těle potničky… Je to opravdu každýho věc, ale bylo mi toho klučiny taky docela líto…
Ahoj holky,
s tím oblékáním to taky znám
moje máma se se mnou vždycky hádá když oblíkám Domina, že ho mám obléct víc, že se mi nachladí a tak a pak se hádáme, ale ted už to zdá se pochopila a už mi do toho tolik neremcá ![]()
Jinak, slavíme úspěchy-malej dneska spapal na oběd celou skleničku zeleninky(má asi 125g), ale já mám takovou radost
, že tak pěkně papá. Ale ještě jsem ho potom dokojila, protože on by to jinak nepřežil
musí si prostě to prso pocucat a taky žízeň.
Sestra s přítelem se chystají, že vyrazí o víkendu nebo tak někdy do zoo do Lěšné, jestli bych jela s prckem a s manželem s něma, mám trošku strach, je to dost daleko a malej bývá protivnej, ale asi torisknu, pořád sedím doma jako pecka
tak aspoň nějáká změna. Tu naši dědinu už mám taky projitou ze všech stran, je to docela nuda. Je tu sice spousta nových maminek, ale já je jaksi neznám
a ty co znám, tak s těma zase nechci, no je to těžký. Navíc ten můj prcek vydrží v kočárku fakt jen chvilku a jak se vzbudí, pádím domů, protože jinak by byl řev.
Krásné dobré ránko všem
Nějak nestíhám, včera jsem jen koukla, ale nepsala. Předěláváme ložnici a zítra nám dovezou postel, tak mám trochu hoňku a hlavně šílenej bordel všude. Navíc jsem skoro celé dny venku, když je tak krásně, včera jsem se trošku přismahla, tak jsem byla jak rajče. To sluníčko je pěkně zrádný. ![]()
Šimoníkovi velká gratulace k dnešním malým narozeninkám ![]()
Tak já jdu vařit a poklidit dokud si dítko trošku hraje a pak pádím ven ![]()
Krásný den všem a hodná mimča
Dobré ránko!
Taky to tady teď trochu flákám, když je tak krásně. Včera jsme byli celý den s tchýní, ale nakonec to nebyla taková hrůza, jak jsem čekala. Byli jsme celé odpoledne venku a Mates skoro celou dobu spal, takže s ním nemohla dělat psí kusy.
Dnes pojedeme s manžou do Rakovníka. Synovec tam hraje tenisovej turnaj, a tak se na něj pojedeme juknout.
Oblíkání - včera Mates byl jen v tričku s krátkým rukávem, kraťáskách a ponožkách a stejně byl úplně propocenej.
Když se teď tak hrozně potil, tak jsem se pokusila vpravit do něj trochu vody, ale tohle „průhledný mlíčko“ mu teda nešmakovalo a vůbec to nepil.
Všechno nejlepší Šimoníkovi k půl roku!!!
Užijte si všichni další krásnej den!
Ahoj holky ,
včera jsem byla u kadeřnice a kamarádka mi hlídala malou. Bylo to poprvé, kdy ji hlídal někdo jiný než táta. Byla venku v kočárku a Lamargarita s Tedýskem ji hlídali. Všichni to zvládli na jedničku. Bála jsem se, že bude moc plakat když tam nebudu, ale plakala trochu proto, že nechtěla být v kočárku, tak si ji vzala Lamargarita na klín a bylo po pláči.
Včera jsem koupila krám na opalování pro Ráchel- Panthenol za 205,–Kč.
Malá včera měla letní šaty, a ponožky si sundala, já to s tím oblečením moc nepřeháním, spíš si myslím, že dávám míň, než bych měla.
Chtěla jsem dát včera malé kojeneckou vodu na pití, ale to nehrozí ![]()
Dávám jí příkrm mrkev s bramborem, ale moc mi to nechce papat. Včera jsem koupila mrkev od Hami-První lžičku, tak uvidíme jaký to bude mít úspěch.
Musím vzít malou do babyvaku a jet na Hlavní nádraží pro Z kartu, jestli pojedeme v pátek na Moravu, tak abysme to měli levnější.
Nevím jestli bysme mohli mít kočárek ve vlaku u sebe nebo ne. Musím se na nádraží zeptat, nevíme, jestli malou vzít do babyvaku na cestu, nebo jestli vzít kočár. Je to 6 hodin cesty.
Peťi , gratulujeme Fidovi k 5.měsíčninám.
Kači , gratulujeme Šimoníkovi k půlročním narozeninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/51.gif
Všem přejeme krásný den
![]()
Jejda, to jsem ostuda
Na Filípka jsem zapomněla - a to jsem se ještě koukala do seznámku s mírama miminek ![]()
Takže Filípkovi samozřejmě taky všechno nejlepší !!!
Děkujeme za gratulace.
Ivo kočárek můžeš mít ve vlaku, ale záleží jestli ti jde složit nebo jak je široký, když jsem jela vlakem tak jsem musela stát v uličce, protože máme široký kola a neprojela jsem uličkou, ale jinak kočár můžeš mít a neplatí se za něj, aspoň já nic neplatila ani za malýho ![]()
Peťo díky. Byly jsme na nádraží a zapomněla jsem se na to zeptat. Moc jsi mi pomohla
. Myslím, že máme taky široké kola, ale kočár se dá složit, tak uvidíme
![]()