Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
dluoho jsem tu nebyla…
Přejem Davídkovi k 5ti měsíčninám!
Dneska bylo fakt krásně
byli jsme venku, ale jen co jsem vyjela na dvůr, tak začal Dominik šíleně řvát, jako na lesy, řval tak čtvrt hodinky, to většinou už spí a já ho musela vyndat, jinak by se uřval. Říkala jsem si, že si třeba potřebuje říhnout, ale nic, tak jsem ho položila a on nanovo, tak jsem jezdila, drncala, prostě zkoušela jsem všechno, ale on jen hrozně řval
No nakonec jsme jeli domů. Včera to dělal taky, ale jen chvilku a pak usnul. Pak jsem ho musela uspat na balonu a vydržel spát stejně jen tu jeho klasickou půlhodinku
, takže já nevím co mu na tom kočárku tak vadí. Ono by to ale asi bylo jedno i když by ležel kdekoli jinde.
Jinak příkrmy docela papá, už jsme jedli mrkvičku, bramborovou kaši-tu jsem mu dělala, ale nechtěl ji moc a dneska papal brokolici. Zdá se mi, že ty kupovaný mu chutnají víc, sní toho tak 50g, to není moc, ale na začátek to asi jde. ![]()
Ještě jsem mu nezačala dávat čajík, vždycky ho po jídle dokojím. Tak nevím, mám mu ho dát?
Hani, gratulujeme k Davídkovým 5. měsíčninám
http://www.gify.nou.cz/…oubory/2.gif
Ahojte holky,,,,,tak tady je fakt vymeteno,,,,my byli včera na om pohřbu,,,ještě že je to už za náma,,,,,nemám to moc ráda,,,,ale to asi nikdo,,,,,,,dělá se zas nádherně,,,,takže hurá do ulic
Dodatečně gratulujeme k 5měsíčninám,,,,,,
Musím za malým boří mi postýlku,,,,,,,má mi v brzké době přijít ta ohrádka, tak se nemůžu dočkat,,,jen aby to tam prcka bavilo ![]()
Krásné sluníčkové ránko ![]()
Tak včera jsem byla celý den u mamky a na procházce jsem potkala Peťu s Filípkem ,spal jak dudek a Peťa si v klídku četla knížku,tomu říkám pohodička ![]()
Jinak předvčerejší piknik s holkama a miminkama byl super,rozložila se veliká deka,doprostřed se rozložilo jídlo a pití,my jsme si posedaly okolo a cpaly jsme se o 106 ![]()
Malýho jsem si pak uvázala do šátku a moc se mu v něm líbilo,dneska půjdu s šátkem vyvenčit psíka,já ho v něm moc nenosím,ale musím,páč si ho chci vzít na dovču,tak aby si zvykal ![]()
Dneska jsem zase do kina na Účastníky zájezdu,tak se moc těším ![]()
Musím si koupit nějakou ohřívačku na jídlo,aby byla i s adaptérem do autozapalovače,máte někdo nějakej tip?
Jelikož dítko vstávalo v 6,tak nyní opět spí,tak se jdu nasnídat a pustit si včerejší RP
![]()
Hezké ráno všem
tak naše dítko taky spí, u nás byl budíček taky v 6. ![]()
Kači-taky bych potřebovala ohřívačku, jenže já vůbec nevím jakou nebo co, absolutně se v tom nevyznám
Ale určitě se bude hodit.
Na víkend jedeme k našim, už se těším malej bude celej den venku a večer si ugrilujem nějaký masíčko, hm už se nemůžu dočkat.
Konečně teplo, že už člověk nemusí sedět doma jak pecka.
Za chvíli razím do drogérky a na prochajdu a pak přijde kámoška, se těším.
Krásný den
Dobré ráno maminky a miminka ,
je nádherně. Taky se dnes chystáme ven. Včera jsme byli 5 hodin venku. Prvně s Lamargaritou a pak s manželem. Dnes chceme jít na Výstaviště za kamarádkou z Brna. Je v 7.měsíci a čeká chlapečka Daniela. Vezmu malou do babyvaku a vyrazíme. My jsme dnes stávali v 7.30 a teď Ráchelka spinká
.Tož já se jdu nachystat, abysme mohly brzy vyrazit.
Krásný den holky
![]()
kde jste všechny?????stávkujete????,Dneska bylo fajn,,,spálila jsem si trošku ruce,,,,,snad to nebude bolet,,,ale stejně zítra vyrazíme zase do ulic
Ahoj Kamamko, to jarní sluníčko pěkně opaluje. Manžel si včera opálil obličej.
Ahojte,
jsem zoufalá, nevím co dělat…
Dneska jsme šli odpoledne ven a zase měl Dominik scénu
neejdřív usnul asi na půl hodiny, možná ani to né a pak se probudil, začal brblat a skončilo to zase u příšernýho řevu, nepomáhalo nic-zkoušela jsem ho po:,–(it, aby viděl ven, chovala jsem ho, dávala dudlík, ten mi vyhazoval a úplně zuřil, tak si mydlil po papuli, že si rozškrábal tvářičku a pod rtem si uškrábl kůžičku a tekla mu krev
Už to dělá třetí den a zhoršuje se to
Já nevím, jsou to zuby nebo co??? Nebo má odpor ke kočárku, ale jen tak zničeho nic? Je pěknej protiva…Je mi ho líto.
Ahoj jarco…a není mu třeba horko???????nebo nemá žížu,,,,kuba tak taky řádil jeden den,,,,byl moc oblečený a taky zuří když mu svítí do kočárku,,,,uvidíš jak to dopadne dnes ![]()
Pěkné sobotní ráno maminky a mimča ,
Jarčo , mě se to taky stalo 2×. Malá se mi v kočárku tak zalykala, že jsem se bála, že se mi tam udusí. Musela jsem ji pak chvíli nést v náručí, a pak ji to přešlo. Bylo to z toho, že jí bylo vedro, nebo že se jí chtělo spát a nemohla usnout.
Dnes půjdeme za mužem do práce. Má tam 700 dětí, které musí sám obsloužit v kavárně, tak mu jdeme trošku pomoct. Včera jsme byly na Výstavišti, a měla jsem malou skoro 3 hodiny pořád na sobě v babyvaku a to se trošku pronese.
Dnes asi ven nepůjdeme, protože to nestihneme. Ještě 3× půjde manžel do práce a pak?
Chystáme se příští pátek na pár dní do Vrbna pod Pradědem k Péťovým rodičům, tak už se tam moc těšíme. Naposledy jsme tam byli v létě, když jsem ještě malou čekala.
Přeji všem krásný sluníčkový den
![]()